S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legutóbbi, 05-ös patch óta hibátlan a gyorsmentés.

Nincs ott semmi csak a puszta fal, ld. 4-es kép.
REPS0L
a tiszta égbolt frakcióhoz tudok csatlakozni ha már 1x eljöttem a mocsárból?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Totya ez nem bug, hanem nem akarod megérteni,h mit kell csinálni ! 😊

A tüzeken átjutva, felmászva a létrán eljutsz abba a szobába, ahol mondod a lezárt rács szerû ajtót...na abban a szobában, ahogy szemben állsz a ráccsal, tégy 90 fokos dfordulatot balra.
Leledzik ott egy függõleges csõ, földtõl plafonig (asszem), de ami a lényeg,h van rajta 1 bazinagy szelep nyitó-záró izé...tudod, amit tekerni kell. Menj közel és tekerd, aztûn meg fuss Forest fuss ! 😊
LoL ! 😊
Az amit a megvásárolt termék dobozáról olvasol le.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

nem tudjátok nekem megmondani hogy mi a key code???
De egyik sem az ahol én vagyok 😊
A vintar hogy bírja a gyûrõdést? Lehet építeni rá mint az 1. részben kizárólagos fegyverként?

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Meglepõdtem én is most hogy visszaálltam AK-ra, látványosan kevésbé kopik. A trs301 akár egy egész egységnyit (2 vonal közt az állapot jelzõn) is kopik, az obokan kb. feleannyit, míg az AK max 1 pixelt. Durva. Nyugdíjaztam az obit meg a trst. 😊 Pontosságra tuningoltam, felpattant rá a pso-1 meg a szkóp, asszem ez marad a játék végéig. Gondolom félpályától ebbõl is kell egy nato skulós verziót csinálni, mert az lesz gyakoribb, de a fegyverrõl nem kell lemondani.

Gyorsmentésben én nem bíznék, sokan panaszkodtak hogy elbaszta az állást, ezért inkább mindig rendes mentést használok. Lehet hogy az új patchban már nem (annyira) gáz, de inkább nem kockáztatok.

Majd fog. 😊 Elég gyakori szokása a programnak.

Itt sajnos nincs oldalt folyosó lépcsõvel, az az egy szem létra van ami a képen is van.
Menteni én is mentek gyakran csak épp F5-el. Elszállni nekem még egyszer sem szállt el.
Nem tudom mennyi van még nekem a végéig, de az AK messze a legjobb fegyver, mivel baromi lassan amortizálódik. Az AC, IL, ezek viccek, pár lövés után kezdenek beragadni, ami nem kellemes ha épp lõnek az emberre 😊
A freedom javító is mindent fel tud tuningolni egy páncélon amit a banditák javítója is?

hát az már valahol újjászületett...

sõt szerintem már újra le is lõttem..

köszi <#nevetes1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A fosztogatók technikusa epedne érte ha még élne.<#hehe>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

van nálam 3 pendrive ( fekete ) pszi fejlesztés, szûrõrendszer, páncél ) ki a herének kell vinni??

a feladat listában nincs benne..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A vámpírok komolytalanok, csak közel engede magadhoz, mikor ütni készül 1 lépést hátra, és fejbelövöd. Amikor láthatatlan, ne is foglalkozz vele, sebezhetetlen.

huh srácok

Miután strelok felrobbantja az alagutat, és indulnék az erdészhez, kilép minden elõjel nélkül! ez bug? ver. 1.5.03

Ezt nem hiszem el... Az alap 1.5.00 oroszt simán végigjátszottam ezzel az 1.5.05-el pedig valami gáz van Agropromban...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Sajnos elõjött Agroprom-ban ez a hiba nálam: S.T.A.L.K.E.R Clear Sky Patch 1.5.05 Yantar to Agroprom Crash. Van a 05-ös pecshez valami javítás ami megoldja ezt a csúnya problémát?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

azt viszont mindenképpen javaslom, hogy vöröserdõ-erdész sztori-katonai raktártelep és a limanszki híd leengedése után ne a város felé vedd az irányt, szépen megvárnak majd lebegyev emberei

indulj vissza a kiinduláshoz a tisztaégbolt bázisra (jutalomért is), mert innen újra végigjárva a pályákat lesz igencsak harcközeli az élmény

frakcióháborúúúúúúúúúú<#boxer> <#violent><#guluszem1>
nem veszem el a játékélményt, de megnyugodhatsz, hogy nem a jóságos télapóval fogsz találkozni <#vigyor2>
totya4!
amúgy ezen a részen ott, ahol az oldalbejáró van a rejtekhelyhez, kint a folyosón van egy leszakadt szellõzõvezeték, aminek a menyezeten lévõ nyílásában van faxa eü.csomag és lõszer is ... ha ügyesen ugrálsz és közben nyomod az "F" gombot, akkor összetudod szedni õket
toni-nak igaza van, csak a finomítás kedvéért:

ahogy mész át szidorovicstól a stalkerbázis felé ... mondhatnám, hogy azon a vasúti nyomvonalon ahol éppen a beszakadt alagútba szeretnél menni, csak a fõútnál (ezt hívják a "vasúti átjáró" helyszínnek) ... tudod, ott szerencsés esetben stalkerok tanyáznak

szóval itt van a vasúti hídszerkezet, ami le van szakadva, félig-meddig lóg róla egy vagon is ... ennek a vasszerkezetnek feltudsz mászni a szélén és látsz egy úgynevett "téranomáliát" ami valójában egy gömb ... beleugrasz és így teleportálsz át azon a fényfalon, amin gyalogosan nem tudsz átmenni
Igen, már hallom, hogy "Segíts!Megtámadtak!" És nagy vérszopó üvöltés... Finom lesz, és pont most sötétedett be. Kb milyen szörnyekre számítsak, és mennyire beszaratósan fognak rámtámadni?

TOTYA4 ! ! !

ezek szerint nem néztél rá erre az oldalra:

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fdomkrat.nm.ru%2Fclear_sky_faq.htm&hl=en&ie=UTF-8&sl=ru&tl=en

pedig pont van errõl a részrõl két videó is
Továbbmész, van egy összeomlott vasúti híd, felette egy gömb formájú képzõdmény. Abba kell beleugrani

Sziasztok!
Nekem a következõ kérdésem lenne: A Stalkerek elsõ bázisára tartok, ahol ugye a parancsnok emberei kell hidegre tenni. namost a a falu után megtalálom a sofõrjét, aki kéri a haverja PDA-ját, ami a vasúti alagútban van... Namost, nem lehet bemenni, mertr amint átlépsz egy vonalon, azonnal fehér fény lesz és visszadob az alagút elejére...
PLS Help...
Danke schön!
ajajj TONI most értél a vöröserdõhöz <#confused>

hu-huuu és szívinfarktus <#eplus2>

majd csak túléled valahogy <#nyes>
de ha jól emlékszem ezen a részen van az a pszichikus rész is, amikor az a hullámlökdösõs valami jön (mondjuk sokkal könyebb kinyírni, mint a SoC-ban)

szóval ne haragudj, hogy a pontos sorrendben nem tudok segíteni (nem emlékszem már) ... mindenesetre van pda-adat megszerzés oldalbejárat, szichikus-izé lekûzdés, csapkinyitás-elárasztás, idõre eljutni a kijáratig

rémlik, mint ha nem csak lépcsõhágó lenne, hanem csigalépcsõn is kellene szaladgálni és ilyen láng-izé-ellenség-vízió is lenne (de jól megmagyaráztam) és a csigalépcsõn dobozok állnák utadat, valószínû sok cuccot szedtél össze és így nehéz árugrálni ezeket ... én úgy oldottam meg, hogy pisztollyal szétlövöldöztem a ládákat, közben állandóan nyomtam az eü.csomagot és így úsztam meg a "meleg" helyzeteket
totya!
ez az a rész, amikor a feladatod az alagút elárasztása, de közben össze kell szedned az infókat egy pda-ról (ez a hely a SoC-ban is volt, a folyosóról oldalra nyílik egy bejátat, fel kell caplatni a lépcsõn és megtalálod a búvóhelyet)
az elárasztáshoz ki kell nyitni a csapot, majd idõre el kell érni a lépcsõt (szembõl futkározó patkányokkal ne foglalkozz, csak az idõvel
VÉLETLENÜL megtalált hátizsákok, hullák cuccai, szerszámosládák, dobozok, farönkök vagy fatörzsek, páncélszekrények, csövek és még sorolhatnám a tárolóhelyeket ... addig üresek, amig a koordinátájukat meg nem szerzed valahonnan

koordinátákat szerezhetsz:
-jutalomként
-vásárlással (kékkel jelölt "fontos ember"-ekkel beszélgetve, a "mit tudsz ajánlani" kérdés-beszélgetést görgetve ... egy-egy ilyen embernek több ajánlata is lehet)
-hullák cuccait megnézve, ha a pda-juk tartalmaz ilyen adatokat, azok megjelennek a térképen
Meg. Én kb minden 2-3 ellenfél lelövése után mentek, mert akármikor elszállhat a játék. Célszerû több helyre is menteni, nehogy mentés közben szálljon el, és ugrott az egész game korrupt save miatt.

A 2. ak helyére obokant akartam írni, így értelmetlen a mondta. 😊 Szóval az ak pontatlanabb (elhanyagolható mértékben), viszont "kezelhetõbb".

Az obokan vs ak témához:

Mint látható, az ak nemhogy nem pontosabb, de kicsivel pontatlanabb is az ak-nál, viszont a "kezelhetõség" tulajdonsága jobb. Ez csak a beragadást, vagy az amortizációt is befolyásolja?

yess <#worship>
Megtaláltam közben, át is jutottam red forestba, köszi!

Több az mint két óra sajnos, és azután csinált automentést, miután beléptem. Nem létezik egyébként hogy ne lehetne kijutni valahogy. Különben ez bug. Na mindegy, itt vannak képek hogy mi ez a hely, ha valakinek van ötlete kijutni, szóljon.

01
02
03
04
REPS0L
a clear sky frakcióhoz már nem lehet csatlakozni?

más:
a mocsárban még mindig nincs meg a 3. pendrive, segítség... a hulla megvan, de a pendrive nincs :o

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Kiirtottam a fosztogatókat a szemétteleprõl igen a fõ bázisugról is! A trükk az, hogy mindenhonnan a környékrõl el kell õket ûzni és minden frakciónak/szabad csapatnak segíteni ebben:

* Stalkereknek(kordon) a szemétdombra vezetõ két úton
* A szemétdombon
* Ásatóknak a munkatábornál
* Titkos bázis a munkatáboron túl
* Agropon-ba vezetõ úton
* Stalkereknek(Agropon)

remélem nem hagytam ki semmit és ha ezek megvannak jöhet a szemétdombi vasúti állomás a fosztogatók fõ bázisa, ha ott is gyõzöl jönnek a stalkerek elfoglaljáék a fosztogatók már nem lesznek a környéken csak Limansk-nál!
zeoos

Az a baj, hogy pontosan ott állok, ahol a térkép szerint a PDA van, de semmi nincs ott.
Azért mégegyszer alaposabban körülnézek, de egy holttest felett nem hiszem, hogy átsiklanék.

TONI!

....és ez után mész majd oda, ahol az elõbb jártál (a doki fog odaküldeni) ... szerencsédre már nem is leszel egyedül

mondjuk bajt nem csináltál, legalább kevesebb élõhalottat kell majd megint lekûzdened <#eplus2>
TOTYA!
Nem volt automata mentés amikor bemész a barlangba? .... vagy leghamarabb amikor átmész szemétdomb felöl? ... ha nem, akkor megint mászkálhatsz 2 órát
De szerintem szerencséd lesz.
Amúgy hosszú akciózgatások és mászlálások után érdemes néha menteni, hogy ne járj hasonló módon.
TONI!

Jantarban ugye a doki bunkerja egy völgyben van, mögötte egy mocsár.
Ha mondjuk balra van a mocsár és szemben a dombon van az épület-komplexum, akkor neked az épület bal oldalán kívülrõl kell felmenni elõször is a dombra, lekúzdeni ami jön, majd a bal oldalon végighaladva (és ha még élsz) fogod megtalálni azokat a stalkerokat, akiknek a pda-jat keresed
(térképed nem mutatja?)
komolyan ilyen nincs... átmásztam egy leomlott téglafalon, dél felõl, jópár élõhalott kóválygott a dobozok között, megöltem õket, pár doboz tetején átugrálva, átjutottam egy másik téglafal túlsó oldalára, aztán az ott lévõ épületek közül az egyik tetejére felmászva, onnan egy pallón egy másik lépcsõházába, rohantam abban lefelé, már alig láttam valamit és megint rosszfelé(?) jöttem.

Agropomnál valahol (térkép nem jelzi hol vagyok) dobott ki miután bementem egy csõszerû alagútba. Egy barlangszerû hely fogad, jobbra balra fent barlangjáratok de nem elérhetõek, egyenesen kijutok egy folyosóra ahol tüzek fogadnak. A végén van egy létra amin fel lehet jutni egy helységbe ahol zárva az ajtó. Az elõzõ mentés kb 2 órával ezelõtti, megszívtam?
sziasztok!

Elõször járok yantarban, és a "dokumentumokat tartalmazó PDA-t" kell megtalálnom. Be kell mennem kelet felõl az élõhalottak közé a kapun, vagy kerüljem meg az egész komplexumot nyugatról? Nem tudom merre kellene mennem. elõre is köszi