S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A tüzeken átjutva, felmászva a létrán eljutsz abba a szobába, ahol mondod a lezárt rács szerû ajtót...na abban a szobában, ahogy szemben állsz a ráccsal, tégy 90 fokos dfordulatot balra.
Leledzik ott egy függõleges csõ, földtõl plafonig (asszem), de ami a lényeg,h van rajta 1 bazinagy szelep nyitó-záró izé...tudod, amit tekerni kell. Menj közel és tekerd, aztûn meg fuss Forest fuss ! 😊
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
sõt szerintem már újra le is lõttem..
köszi <#nevetes1>#nevetes1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
a feladat listában nincs benne..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Miután strelok felrobbantja az alagutat, és indulnék az erdészhez, kilép minden elõjel nélkül! ez bug? ver. 1.5.03
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
indulj vissza a kiinduláshoz a tisztaégbolt bázisra (jutalomért is), mert innen újra végigjárva a pályákat lesz igencsak harcközeli az élmény
frakcióháborúúúúúúúúúú<#boxer>#boxer> <#violent>#violent><#guluszem1>#guluszem1>
amúgy ezen a részen ott, ahol az oldalbejáró van a rejtekhelyhez, kint a folyosón van egy leszakadt szellõzõvezeték, aminek a menyezeten lévõ nyílásában van faxa eü.csomag és lõszer is ... ha ügyesen ugrálsz és közben nyomod az "F" gombot, akkor összetudod szedni õket
ahogy mész át szidorovicstól a stalkerbázis felé ... mondhatnám, hogy azon a vasúti nyomvonalon ahol éppen a beszakadt alagútba szeretnél menni, csak a fõútnál (ezt hívják a "vasúti átjáró" helyszínnek) ... tudod, ott szerencsés esetben stalkerok tanyáznak
szóval itt van a vasúti hídszerkezet, ami le van szakadva, félig-meddig lóg róla egy vagon is ... ennek a vasszerkezetnek feltudsz mászni a szélén és látsz egy úgynevett "téranomáliát" ami valójában egy gömb ... beleugrasz és így teleportálsz át azon a fényfalon, amin gyalogosan nem tudsz átmenni
ezek szerint nem néztél rá erre az oldalra:
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fdomkrat.nm.ru%2Fclear_sky_faq.htm&hl=en&ie=UTF-8&sl=ru&tl=en
pedig pont van errõl a részrõl két videó is
Nekem a következõ kérdésem lenne: A Stalkerek elsõ bázisára tartok, ahol ugye a parancsnok emberei kell hidegre tenni. namost a a falu után megtalálom a sofõrjét, aki kéri a haverja PDA-ját, ami a vasúti alagútban van... Namost, nem lehet bemenni, mertr amint átlépsz egy vonalon, azonnal fehér fény lesz és visszadob az alagút elejére...
PLS Help...
Danke schön!
hu-huuu és szívinfarktus <#eplus2>#eplus2>
majd csak túléled valahogy <#nyes>#nyes>
szóval ne haragudj, hogy a pontos sorrendben nem tudok segíteni (nem emlékszem már) ... mindenesetre van pda-adat megszerzés oldalbejárat, szichikus-izé lekûzdés, csapkinyitás-elárasztás, idõre eljutni a kijáratig
rémlik, mint ha nem csak lépcsõhágó lenne, hanem csigalépcsõn is kellene szaladgálni és ilyen láng-izé-ellenség-vízió is lenne (de jól megmagyaráztam) és a csigalépcsõn dobozok állnák utadat, valószínû sok cuccot szedtél össze és így nehéz árugrálni ezeket ... én úgy oldottam meg, hogy pisztollyal szétlövöldöztem a ládákat, közben állandóan nyomtam az eü.csomagot és így úsztam meg a "meleg" helyzeteket
ez az a rész, amikor a feladatod az alagút elárasztása, de közben össze kell szedned az infókat egy pda-ról (ez a hely a SoC-ban is volt, a folyosóról oldalra nyílik egy bejátat, fel kell caplatni a lépcsõn és megtalálod a búvóhelyet)
az elárasztáshoz ki kell nyitni a csapot, majd idõre el kell érni a lépcsõt (szembõl futkározó patkányokkal ne foglalkozz, csak az idõvel
koordinátákat szerezhetsz:
-jutalomként
-vásárlással (kékkel jelölt "fontos ember"-ekkel beszélgetve, a "mit tudsz ajánlani" kérdés-beszélgetést görgetve ... egy-egy ilyen embernek több ajánlata is lehet)
-hullák cuccait megnézve, ha a pda-juk tartalmaz ilyen adatokat, azok megjelennek a térképen
Mint látható, az ak nemhogy nem pontosabb, de kicsivel pontatlanabb is az ak-nál, viszont a "kezelhetõség" tulajdonsága jobb. Ez csak a beragadást, vagy az amortizációt is befolyásolja?
más:
a mocsárban még mindig nincs meg a 3. pendrive, segítség... a hulla megvan, de a pendrive nincs :o

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
* Stalkereknek(kordon) a szemétdombra vezetõ két úton
* A szemétdombon
* Ásatóknak a munkatábornál
* Titkos bázis a munkatáboron túl
* Agropon-ba vezetõ úton
* Stalkereknek(Agropon)
remélem nem hagytam ki semmit és ha ezek megvannak jöhet a szemétdombi vasúti állomás a fosztogatók fõ bázisa, ha ott is gyõzöl jönnek a stalkerek elfoglaljáék a fosztogatók már nem lesznek a környéken csak Limansk-nál!
Az a baj, hogy pontosan ott állok, ahol a térkép szerint a PDA van, de semmi nincs ott.
Azért mégegyszer alaposabban körülnézek, de egy holttest felett nem hiszem, hogy átsiklanék.
....és ez után mész majd oda, ahol az elõbb jártál (a doki fog odaküldeni) ... szerencsédre már nem is leszel egyedül
mondjuk bajt nem csináltál, legalább kevesebb élõhalottat kell majd megint lekûzdened <#eplus2>#eplus2>
Nem volt automata mentés amikor bemész a barlangba? .... vagy leghamarabb amikor átmész szemétdomb felöl? ... ha nem, akkor megint mászkálhatsz 2 órát
De szerintem szerencséd lesz.
Amúgy hosszú akciózgatások és mászlálások után érdemes néha menteni, hogy ne járj hasonló módon.
Jantarban ugye a doki bunkerja egy völgyben van, mögötte egy mocsár.
Ha mondjuk balra van a mocsár és szemben a dombon van az épület-komplexum, akkor neked az épület bal oldalán kívülrõl kell felmenni elõször is a dombra, lekúzdeni ami jön, majd a bal oldalon végighaladva (és ha még élsz) fogod megtalálni azokat a stalkerokat, akiknek a pda-jat keresed
(térképed nem mutatja?)
Elõször járok yantarban, és a "dokumentumokat tartalmazó PDA-t" kell megtalálnom. Be kell mennem kelet felõl az élõhalottak közé a kapun, vagy kerüljem meg az egész komplexumot nyugatról? Nem tudom merre kellene mennem. elõre is köszi