S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én kiírtottam õket onnan. 1. fontos dolog hogy a kordonnál található szabad stalkerekhez tartozz. A trükk az, hogy mindenhonnan a környékrõl el kell õket ûzni és minden frakciónak/szabad csapatnak segíteni ebben:

* Stalkereknek(kordon) a szemétdombra vezetõ két úton
* A szemétdombon
* Ásatóknak a munkatábornál
* Titkos bázis a munkatáboron túl
* Agropon-ba vezetõ úton
* Stalkereknek(Agropon)

remélem nem hagytam ki semmit és ha ezek megvannak jöhet a szemétdombi vasúti állomás a fosztogatók fõ bázisa, ha ott is gyõzöl jönnek a stalkerek elfoglaljáék a fosztogatók már nem lesznek a környéken csak Limansk-nál!
Egy darabig igen, de ha arrébb mész, rögtön visszaveszik a fosztogatók.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Valaki nemtudja hogy lehet kiírtani a fosztogatókat a szeméttelepen? Mármint kinyírokmindenkit a bázis körül, de a bázisra hogy jutok be?
Illetve ha elfoglalom a fõbázisukat, akkor azt birtokba veszi vki?
Sziasztok
A kordonban vagyok a második harmadik pendrive kéne és mennék tovább egyet már találtam a ingovány kordon átjárónál,minden küldit már megcsináltam .help

üdv:koliz

kössz 😊 Próbaképp visszavettem a grafból de akkor is ezt csinálja.
Egyébként 30-50 fps-sel futkos de néha bejön ez az akadás. Na mind1.
Ne tegyél mindent maxra, ilyen egyszerû 😄
svédcsepp
Hajajj.Láttam pedig a csajok után egy büfést rohanni,de sugárkezelt hodogja vot' 😄

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Igen kérdezem 😊
A fosztogató technikuson kívül a freedomos is tuningol páncélt. Mindent meg tud tenni amit a fosztogató?

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Htx. Még nem balhéztam össze a banditákkal, épp a seva javító pendriveokat próbálnám begyûjteni. Lehet tudni ezek kiknél vannak, vagy random?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor kiírtod a fosztogatókat, a kereskedõvel szemben van egy vasrács, amit egy csávó õrzött
az akkor nyitva lesz és ott

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A szemétdombon a hangárban elvileg van 2 artifact. Na azokat hol a faszomba találom? Már felugráltam a tetõre, de a detektorom (velesz) lófaszt se jelez.

Amúgy olyan érdekes, hogy mindenki gyûjtöget, kereskedik és amúgy is gazdagítja magát minden földi jóval, közben pedig csak a zónában van értelme az egésznek, mert Limanszktól maximum egy jó fegyverre és egy tunning BULAT-, esetleg SEVA suitra van szükségünk, hiszen fegyver és lõszer lesz bõven a várostól, fejlesztõ ember is van a velünk haladó csapatban, az utolsó pályán pedig indulásra kapunk minden olyan fegyvert, amire szükségünk lehet.
Ez is csak azt bizonyítja, hogy még itt a zónában zajlanak az igazi események, Limanszk és az utána jövõ dolgok, már csak levezetés.
helyesbítés: nem veszel, elveszel <#crazya>
DOKI17 !!!
Nem csak beszélgetéssel és vásárlással juthatsz információhoz.
Ott vannak a hullák is! Ha belenézel a hátizsákjába (tök mindegy, hogy veszel-e tõle valamit), a pda-jan lévõ adatok áttöltõdnek a tiedre (persze, ha van adat)
Érdemes hát minden hullát átkutatni függetlenül attól, hogy szükségünk van-e cuccokra. Az adatok magukban is jól jöhetnek.
"remete" jobb esetben ad neked egy meghajtót, de legtöbben fejbelövik az érdekesség kedvéért.
Ez utóbbiban is van ráció, mert ha ráhogjuk a stukkert, akkor feláll és ránkfog egy vállról indíthatóst, így ha megmurdel, akkor elvehetjük tõle.
Mondjuk az ilyen békétlenségnek az a következménye, hogy a táborban lévõ kereskedõ és a technikus muki is pirosra vált és valójában tudunk még velük kommunikálni és kereskedni, de már rosszabb feltételekkel.
A ballonok a sírnál, a keresztfejfára akasztott légzõkészüléket jelöli és addig üres lesz, amig nem szerzed meg a koordinátákat.
Nem akarlak becsapni, de ha jól emlékszem a környéken (mutánsok tanyájának környékén, ahhol jó sok szörny van egyszerre disznó-kutya-négykézlábon mászkáló ormányosizé ... valahol a sír környékén) ... szóval ezen a környéken fekszik vagy 3-4 hulla, amiket a térkép nem jelöl, de ott fekszenek. Legtöbbnél jó cuccok vannak és ha jól emlékszem az egyikük pda-jan van az info.
Elnézést ha rosszul emlékszem, a jószándék vezérelt.
Nem kérdezte senki, csak ha már a raktározásról beszélgetünk, fontosnak tartom megemlíteni:

Ha elakarjuk raktározni a dolgainkat, a fegyvereket mindig tárazzuk ki, egyrészt a lõszerek így egykupacba kerülnek, másrészt viszont nagyon jó, ha késõbb szükségünk van munícióra, akkor minden töltény egyszerre a rendelkezésünkre áll.
Ha eladásra szedjük össze a dolgokat érdemes figyelni a súlyára és értékére. Van, hogy drágább pisztolyból jobban megéri többet magunkkal vinni, mint egy drágának mondható géppityut, ami viszont bazinehéz.
Doki17
Ez nem válasz a kérdésemre, mert hiába beszélek bárkivel, nem ad feladatot sem rejtekhelyet, csak arra tudok gondolni hogy ez a bizonyos ember aki az uccsó flash meghajtó rejtekhelyét olyan eldugott helyen lehet mint a stalker bázison a föld alatti csávó alias REMETE.

nekem egy megoldhatatlan rejtély maradt csak a játékban:
hogy lehetett az, hogy a bolhapiacnál a második szinten, nappal a sarokban alvó stalker egyszer kereskedõ volt, egyszer javítóember <#nemtudom>
mondjuk nem is olyan lényeg, csak érdekes volt

viszont arra éremes odafigyelni, hogy a mindig ébrenlévõ (elsõ szinten) kereskedõ veszi legszarabbul és adja legdrágábban a dolgokat, a második szinten és az alagsorban alvó kereskedõ sokkal korrektabb

és azt is megfigyeltem, hogy az éjszaka folyamán néha odamegy egy másik stalker dumálni (gondolom kereskedik) és utána picit változik az árukészlet

ha pedig fogytán lenne a kiválasztott kereskedõ pénze és még szeretnénk eladni neki, akkor elõtte vegyünk tõle valamit, amire szükségünk lehet a késõbbiekben

azt a helységet, ahol elõzõekben felrobbantunk, nyugodtan használhatjuk raktárnak, így semmi cuccunk nem tûnik el (én elõször az alvó kereskedõhöz hordtam oda mindent amíg vártam, hogy felébredjen ... mire feltápászkodott és én megint visszatértem, már csak töredéke volt annak, mint amit odahordtam)
A bejárat a bolhapiacnál van. A bolhapiacnál meg az "emeleten" van láda, oda berakod a fegyveredet, töltényt hozzá, védõruhát és kész 😊 A pénzedet sem árt elkölteni elõtte. A mindent lerakni az elég fáradságos, legalábbis egy tonnányi cuccnál, ahol csak tölténybõl van 20-30e db, csak azt lerakni fél óra, plusz 10 perc ujjpihentetés.
Ezt kérdezed?
Ja õ az aki elvileg marha jó árakat ad, közben meg jó drága a lelkem.
nyet papuska <#confused> próbáld a magyart, abban biztos nem akadsz el, vagy ha esetleg más úton szerezted be, akkor is inkább az angolt javaslom
Néhány méterre a kereskedõknél van láda, abba bele lehet pekolni mindent, úgy kultúráltabb. A pénzt meg el kell költeni.

technikus hiány dolgában rejtély a megoldás ... velem az történt, hogy a mutánsok támadásánál a felbojdult táborlakók egyike a kereskedõ asztala mögé keveredett és pár visszatérésemig ott volt ... mire eltûnt ez a valaki, a kereskedõ halottan feküdt a pulton
ha már ilyen kódokban beszélünk, akkor a #4735-ös válaszban megtalálod a választ
<#nezze>
Doki17
#4730-ra vki tudja a megoldást? <#vigyor3>

Na eegen.
Ez jó ötlet, nekem hasonló jutott eszembe, bár kétségtelenül körülményesebb.
Elsõ nekifutásra a felszedett pisztoly és a hozzátartózó pár tölténnyel futottam neki a dolognak.
Aztán mikor újratöltöttem az állást a halálom után eszembe jutott,h tulképp. miért is nem szedek fel útban a két fosztogatóhoz korábbi hullák géppisztolyát?

Na úgy már simán legyaktam a két mukit...

Az,h már a kifosztásom elõtt is letehetném a cuccot...kinek jut ilyesmi az eszébe ? 😊))
hmmm ... madmanci a YOOO-fej ... hmmm
<#ijedt><#csodalk>
<#nyes><#vigyor2><#eplus2>

persze-persze <#falbav>

<#ravasz1>
Headshotnál mindegy. 😊

w77d !!!

Ha van a robbanás elõtt mentésed (hogyne lenne, hiszen amikor átjöttél sötétvölgybõl, a játék automatikusan mentett) ... szóval ha van még pénzed és elég jelentõs, akkor inkább menj vissza a szabadságiakhoz fejlesztgetni és betankolni, ha csak kevés lóvéd van, akkor költsd el a bolhapiac stalkerainál.
Aztán a lemenet elõtt dobj el mindent, még a rajtad lévõ ruhát is vedd le. Lemész (idáig már tudod...bumm), majd kifelé jövet visszaszeded a cuccaidat.
hát de ma annyyyira jófej vok, és segítek..

tudnia kellene w77d stalker barátunknak, mert párezer válasszal ezelõtt már beszéltünk errõl
hát hazudok én? <#ravasz1>

w77d
basszus erre nem gondoltam... tuti mûködik??

a fenéket zavar, mászkálj csak ha jól esik ... amúgy ha már Limanszktól jöttél vissza, kell lennie elég sok pénzednek (ugyebár az 50ezres jutalom)... a szabadsági kereskedõnek pedig már árulnia kellene a külsõváz ruhát ... ha jól emlékszem

de nem vagyok benne biztos, mert én félmeztelenül és egy szál pisztollyal vittem végig <#nyes>
de ha lepakolsz mindent az ajtó elé mielõtt bemész, aztán mikor kijössz felveszed, akkor csak a pénzed ugrik..

<#heureka>

w77d
mert csak egy pisztolyom van a géppityuk ellen 😞

Így ahogy mondod biztos elrontottam vmit,mert csak nem enged tovább!Gondolom a mellékküldetések nem befojásolják a játék menetét,mert még tartozok Furgonnak 1-2 flash-el amin infók vannak vmi fejleszésrõl.Újra megnéztem a liftet,a malom kinézetût is meg a sötétvölgybenlévõt is de sehol hadseregkatona!Nincs több ötletem asszem újrakezdem bár nem nagyon akarózik újra végigszenvedni gagyi fegyverekkel az elejét!Nem tudod véletlenül hogy mire jó az az átlátszó gömb alakú képzõdmény a leszakadt híd tetején?<#help>
w77d
mert nem lehet mást tenni, belépsz az ajtón, video és ott álsz egy szál faszban....

miért hagytad h elvegyék? <#guluszem1><#conf><#csodalk>

Mérnem?

w77d
basszus nem is olyan egyszerû visszaszerezni a cumót....

már jártam mindenhol, csak limakszban nem, de onnan elvileg nincs visszaút, ezért elõtte megakarom szerezni azt a ruhát. Egyébként meg miért zavar hogy merre "csavargok" ?:S
nem lehet, hogy a fõküldetéseken haladva, már valahol jantarban kellene járnod, de még mindig itt csavarogsz a szemétdombon, mint egy szófogadatlan gyerek? <#ravasz1>

a PDA-nak minden információt tartalmaznia kell !
(tudod: "P" - gomb)
Üdv.
Valaki mondja már meg hogyan szerezhetem meg a skeleton páncélt vagy mit miután csatlakoztam a szabadsághoz, semmi küldit nem kapok csak mikor barangolok a szemétdombon ott kapok olyat hogy védjem meg a ki-be járatokat a pályarészre.
Hangtompítós kalával, nameg velem az Erõ. 😊

Az normális h dx10-ben (majdnem minden maxon) bizonyos helyeken lemegy az fps ~15-re mind nappal mind éjszaka, de ha ott elsavelem majd kilépek és újraindítom minden rendben?

ne máááár ... szidorovics a kordon kereskedõje (innen kezdõdik a SoC)

valójában GPS koordinátákat nem tudok adni, de a kordon pályarész vasúti átjárójától a hadseregbázis felé esõ részen van, még a katonai bázistól visszafelé, jobb oldalra esõ stalker-tábor mögötti sztyeppén, egy föld alatti bunkerban ücsörög

<#miaz>
egy szál pisztollyal, egyetlen tárral <#vigyor4>