S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az említett kordonos térképen két drive is piros *-al van jelölve és a jobb felsõ sarokban megjegyzés is található ... kukkenzi bitte <#wow1>
Mindenkinek aki gyurmázik a SEVA páncélra:

A 3. pendrive a bolhapiacon van, miután Fangot kergetve leütnek a pincében, megtalálod ott a 3. SEVA fejlesztés pendriveot. Tehát addig nem lehet maxolni (páncélra).

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Bármelyik 32 bites alkalmazás kihasználhat 4 GB ramot, ugyanis 2^32 az pont 4 GB, ennyit lehet megcímezni 32 biten. Azonban a memóriát nemcsak az adott program foglalja, hanem a rengeteg háttérben futó windows service, a videokártya, hangkártya, stb. A fennmaradó részbõl jut a futó programoknak. Namost 32 bites oprendszeren nem tudod elérni a 4 GB határt, mivel az oprendszer összesen annyit tud kezelni, és abból jönnek le a fent említett egyéb dolgok, kb. 3 GB marad a programoknak. DE: 64 bites oprendszeren már simán megkerülhetõ a határ, pl. 8 gigából ha lejönnek a járulékos (rendszer) dolgok, akkor is marad 4+ giga a programoknak, tehát érdemes 64 bites oprendszert használni 32 bites programokhoz is.

A Stalker (mindkét rész) tudja értékelni a 4 GB alkalmazás memóriát.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

?? Én a stalker-fosztogató barátságról beszéltem. 😊

Én a fegyverkimaxolásra reagáltam... 😊
Vannak súlynövelõ relikviák amik némi sugárzásért cserébe +kg-t adnak. Beraksz mellé 1-2 jófajta sugárzáscsökkentõt és kész.

A mocsárban +2 sugárzáselnyelõ, és -2 sugárzás / +10 kg srtifactokat találhatsz. Dark valleyban pedig +4 sugárzáselnyelõ, és -3 sugárzás / +20 kg cuccokat. Nekem mindegyikbõl pont 1-1 van, 4 helyet lefoglalnak a ruhában, és +30 kg-ot elbírok. A páncélomat (stalker suit) is súlyra fejlesztettem, így 95 kg-t elbírok futva, 105 kg-t gyalogolva. Kezdésnek épp elég.

Azok a stukkeros fejlesztések, agropromban a stalker javítónak kellenek.

A 3. SEVA pendrive helyét én se tudom, nekem is csak 2 van meg, több küldetést nem kapok. A banditákhoz beállni meg nincs szándékomban, csak addig kímélem meg az életüket amíg találok egy SEVA-t amit szépen feltuningolnak, aztán valamelyik frakcióval legyakom a bázisukat.

w77d
a súlyhatárt hogy tudom még növelni? A SEVA ruhát fejlesztettem, most 70kb-ot bírok, de ez is kevésnek bizonyul egy-egy gyûjtögetõ túrán 😄

A stalkereken keresztül oda-vissza mászkálhatsz a frakciók közt. Kivéve a banditák, azt mindenki utálja. Dehát azok sokmindent nem is tudnak nyújtani neked a SEVA tuningon kívül.

Senki nem is állította hogy van.

Ezt a hülyeséget felejtsétek már el! Használja a gép mind a 4 giga RAM-ot, csak a videokártya RAM mennyiségét veszi ki, ha 32 bites az oprendszer...

A Szolgálat a Szabasdág esküdt ellensége! De ha beszélgetsz velük el is mondják!
w77d
básszus beléptem a szolgálathoz erre a szabadságosok ellenséggé váltak.. lehet velük békülni valahogy??

A szeméttdombon szerzett két kék pendriveot kinek tudom eladni? próbáltam a bolhapiacon, de az ottani Gépész nem veszi meg...
Illetve a banditáknak kéne a harmadik pendriveja. A "mit tudsz ajánlani?" kérdésre nem adják meg a helyét, feladatot pedig márcsak a fõnöktõl tudok felvenni, de akkor meg le kell rohannom a bolhapiacot, meg egy rakat ásatót kell kinyírnom...stb
Valami ötlet?😄<#nemtudom><#szomoru1>
A játékban nincs olyan fegyver ami mind pontosságra mind gyorsaságra maxolható 😊
jó ha van nálad relikvia ami a telepatikus sugárzást csökkenti..

a szobában van egy nagy fehér doboz, szerintem inkább valami gorenje mint páncél, de elég sokat kell basztatni mire pont ki tudod nyitni, állsz mellette, és lassan mozgatod a célkeresztet, egyszercsak belelátsz

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bajgunar
Yantarba a gyár területén van egy rejtekhely, ami benntvan egy épületben egy páncélszekrényben, de az épület kibaszottul sugároz, bemegyek, fel a 2. emeletre, ott egy doboz, a szoba elektromos is, elhasználok vagy 5 elsösegélyt, de a páncélszekrényt nem találom.
Ami van páncélszekrény, nem lehet rajta F-et nyomni, most jo helyen keresem, vagy ez bug? vagy mi?
Hol találom? Már minden rejtekhelyet megtaláltam, csak ezt nem.
Vagy itt lenne a szabadságosok egyik fejlesztése?, de mikor még felfedeztem ezt a helyet, még barátok voltak, most meg ellenségek lettek, és igy bebugolodott?? Vagy mi?
Meg akkora a sugárzás, hogy kib*szott sok HP kell, hogy feljuss.
?????
Gondoltam átnézek Yantarba SEVA suitért, állítólag a tudósok árulják, de zárva az ajtó, ellenség sehol. A fõ sztoriban el kell jutni egy bizonyos szintre hogy kinyíljon? (Tudom elõtte le kell szedni a zombikat, de itt még zombik sincsenek.) Még a garbageban se mentem oda az ásatók táborához, direkt elõtte akartam páncélt szerezni.

Veszélyes hely amúgy az agroprom stalker bázis, bejön egy fosztogató és kinyírja a javítóembert, miközben a stalker katonák nekem integetnek ahelyett hogy visszalõnének. Tölthettem újra az állást.

Mitõl lenne csít az ami a játékban alapból benne van? Ezt bugnak hívják. Csít az amikor meghekkeled az inventoryt. ^^

Ez már valóban cheat. Viszont a nagyméretû inventory továbbra sem 😊
Ez de lol, stalker és fosztogató vállvetve védi a stalker bázist a semmitõl. 😄

Írd már le azt az überfaxa konfigodat, hátha utánna ki lehet silabizálni, hogy mi lehet a gond.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Azért 4 gb ram már ne hülyíts de az már luxus sõt 4 gb ramot felsem használ a gép csak elmondom, de azért egy frontlines simán fut a gépemen magas fokon nehogy már egy stalker nefusson vmi hibás
Lehet mégse olyan jó a géped. Ha maxon akarod nyomni hd felbontásban, akkor legalább egy 4870x2 nem árt hozzá, 4+ gb rammal, jobbfajta c2d procival.

Hy all! Nekem egy elég jó gépem van ami megfelel a mostani játékok elvárásának mint pl, a tiszta égbolt. De sajnos alacsony grafikán vagyok és így is akadozik eléggé a bázisokon de a nyílt terepen maxra is vehetem a grafikát simán fut. Valaki nem tudna olyan korrekciót hogy menjen a játék simán? Mitõl akadozhat a bázisokon? Pls segítenétek?
Ennek így semmi értelme. Az a mûvészet hogy a játék adta kereteken belül kihozd a legjobbat, nem az hogy beírod IDDQD meg IDKFA...

hi all!

valaki megmondaná hogy tudom megszerezni a "Szabadság Külsõ vázat"

THX!

Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad

TOMSILENT
Hát eppen ez benne a poén!
Ez egy olyan mód hogy mindent fullosra tudsz tuningolni 😄

letölthetõ:
http://data.hu/get/775925/full_upgrades_for_armors_and_weapons_mod_11.0.zip

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Szia

Sajnos a tábornok hullája már nincs meg és a az anomália mezöben lévö ember ládája is üres ilyenkor mi ? van

Ok köszi holnap megnézem.
😊

Sacper naponta megválaszoljuk valakinek ezt a kérdést is, de most jó kedvem van, elmondom újra a te kedvedért. Ha kevés olvass vissza kb: 100 bejegyzést...

Három eset lehetséges és azért nem nyílt ki az ajó:
1. még szól a sziréna....valahol még "bújkál" egy zombi, lehet,h fekve táncol. Keresd meg és nyírd ki!
2. A nagy lövöldözés közepedte belelõttél valamelyik Stalkerba is. Nyírd ki mind! (majd újrajönnek nyugi)
3. Script hiba. Menj át egy másik pályára majd gyere vissza Yantarba és újraindul az egész script. Szól a sziréna, zombik gyülekeznek a vacsihoz... stb.
amíg támadnak a zombik ( szól a sziréna ) addig zárva..

vadászd le mindet

Help pls.

Mikor elküld Jantarba hogy beszéljek Szaharov professzorral ott hogy jutok be a bunkerba?Az ajtó zárva másik bejáratot meg nem találok és nem is történik semmi az ajtónál.
Az egy shoc mod, nem cs!

killecske
Helló

Halottatok-e már a S.T.A.L.K.E.R.: Priboi Story-ról? Valaki esetleg kipróbálta már? Megéri felrakni?

http://www.gamestar.hu/stalker-priboi-story-egy-evvel-kesobb.html
http://priboi-story.extra.hu/

Még nem volt exom, de ez nem fake? Minden ág kimaxolva, sõt, ennyi fejlesztési lehetõség...

szép-szép, de nem tudsz futni benne, csak sétálgatni <#szomoru1>
a nyóckerben, úgy este tíz után <#nyes>
késõbb ... a frakcióháború alkalmával már elfoglalják a stalkerok, ha a csarnok megtámadása elõtt az összes környékén lévõ stratégiai pont a szövetségeseidé
TOMSILENT
Hy all!
Ez tetszeni fog nektek 😄

http://stalker.filefront.com/screenshots/File/94670/2

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

koliz!

ha visszaolvasol, akkor a #4606-os hozzászólásban találsz segítséget

ha mégjobban visszaolvasol, szinte minden felmerülõ kérdésedre lesz válasz
a talajszintrõl is meglehet oldani a bejárat felöl (a kõkerítés vonaláig van fegyverünk) ... a vasajton átmegy a skuló, így a zárt ajtón keresztül is letudod szedni a bentieket, akik meg a függõfolyosóra jönnek ki az elsõ szinten, azok egyáltalán nem problémák

persze ha így oldanád meg nem árt ha van valami távcsövesed, mert a csarnok hátsó részén (bejárattól számítva) az emeleti folyosón marad két fosztogató, amit csak jó fegyverrel tusz leszedni

valószínûleg a fáramászás is mûködik, de én azt nem próbáltam
Duty és freedom közti váltáshoz a kulcs a stalkerok. Elõbb hozzájuk csatlakozz, aztán a másik frakcióhoz. Így módosul az ellenség-barát viszony, lehet javítani.

bajgunar
PLS HELP!
Szabadságiakkal és Stalkerekkel is spanba vagyok, a szeméttelepröl átmentem a vonatállomásos bázisra, és ott is mindenkivel spanba voltam, erre a bejáratnál elvállaltam egy küldit, hogy yirjam ki az állomáson a 4 gyikot, azokat ugy ki is nyirtam, hogy a bázison nem reagáltak rám!
Erre nézem 1 óra game utánn a térképet, és a sötét völgybe a szabadságiakat ellenségnek jelzi, és annak is irja a frakciot, de itt meg nem támadnak rám!
És még van küldim is nekik, a fegyveresnek fejlesztés!
És nincs régebbi mentésem, most hogy tom orvosolni, hogy ujra spanok legyünk? szabadságiakkal is??
Valaki HELP, nem akarom elölröl kezdeni!!!!
Futkoshat 60-70 fps-el is, de ha több komplexebb terepre érsz akkor simán leeshet 10-15 fps-re is, ez normális. Nem érdemes a rendszered teljesítõképességénél nagyobb minõséget beállítani. 😊
az út felõl ha mész, van egy baszom nagy fa, arra fel lehet mászni és az egyik ága benyúlik az elsõ emeleti terasz fölé.

Ha zárva a kapu így be tudsz jutni, és ha mind meghalt akkor kinyílik

Ez a leütnek-kirabolnak-elveszik az összes cuccod téma hol és mikor jön elõ? A fosztogatók (agroprom felé, meg az ÉNY sarokban) csak a dellámat lopják el, a cuccom megmarad, mehetek tovább.

Szevasz páncélt hol találok a leghamarabb? Találtam 2 pendriveot a fosztogatóknak, már csak páncél kéne hozzá. Egyszer kaptam a stalkeroktól (vagy venni lehetett náluk?) egy elõzõ játékban, de addigra meg ledaráltam a tolvajokat, úgy meg fejleszteni nincs kinél.

Köszi a segítséget!
És ha nem tartozom semmilyen frakcióhoz az baj? Mert mikorelõször kezdtem el, akkor Stalkerokhoz tartoztam, és állandóan rohangálhattam, mert 2 mutánstól beszartak... Nekem kellett mindig mindenhol megvédenem õket... Fõleg a szeméttdombon a fosztogatóktól... Mikor a Szabadságnál megoldottam a zsoldosok problémáját, akkor egy kicsit fellélegzehettem, mert a szabadságiak kicsit bekeményítettek a szemétdombon...