S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Késõbb elkeztem a kisebb fosztogató csoportokat írtani. Az egyik csoportnál írtottam mikor jött egy üzenet az egyik fosztogatótól: "Segítség! Támadás allatt vagyunk. Megölik az embereinket. Siess!" Megnéztem a térképet és látom hogy a feladat nem más mint hogy segítsek a fosztogatóknak kiírtani magam. LOL
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A játék egész érdekesen van kitalálva ... ingovány a bevezetõ, majd a fõ rész az úgynevezett zóna amely a kordontól tart limanszk város bejáratáig, majd levezetés képpen ott a vége limanszkba belépéstõl, ahonnan már visszafelé nem is tudsz jönni.
Ingoványban és ingoványból újragondolhatod az "életed"
A zónát többször össze-vissza végig kell mászkálnunk és törekedni kellene a totális gyõzelemre (minden feladat elvégzésére, összes rejtett cucc megszerzésére, fõ és mellékküldetések lekûzdésére, maximális területfoglalásra és lehetõleg minden pirossal jelölt résztvevõ likvidálására)
Limanszktól már csak a szokásos haladok elõre dolgok vannak, már alig kell használni az agyunkat, csak menni-menni a végkifejletig.
De kérdésedre visszatérve: az úgynevezett frakcióháborúban, amikor visszafordulsz limansz bejáratától és a zónatérképet újra végigjárva mész az általad vállasztott katonai csapattal, ha a környezõ pontokat mind megszerezted és a csapatod elfoglalta azokat, akkor szép módszeresen az összes piros pötty kipucolható véglegesen a pda-d térképérõl. A csapatod sokszor csak akkor jön, ha te már jó elõre kipucolod elõttük az utat, de jönnek. Ha elég következetes és céltudatos vagy, akkor nem jönnek többet a fosztogatók, de ehhez az összes odavezetõ utat, az összes stratégiai pontot a te csapatodnak kell felügyelni. Nem egyszerû, de kivitelezhetõ.
(nem vagy Te már ilyen butuska....de jó a kérdés)
Frakciók közötti szédelgéseink között (beállok-kilépek-majd újra belépek) a stalkerok csapata az átjáró <#hehe>#hehe>
Mivel a stalker csapat alapvetõen mindkét katonai frakcióval semleges viszonyban vannak (szabadság-szolgálat), mi pedig szabadon dönthetünk a játékban elképzeléseink szerint, így ha össze-vissza akarunk hol egyik, hol másik csapathoz tartozni, akkor semmi mást nem kell tenni, mint egyes ki-be lépegetések között mindig beállni újra stalkernak, majd szabad az út bármelyik frakcióba.
Ez a játék pont nem az agyatlan rohangálásról szól és az esztelen kûzdelemrõl. Az életben azt szokták javasolni, hogy ne kapkodj el semmit, elõtte számolj el tízig <#eplus2>#eplus2> ... hát ez itt is érvényes.
Érdemes egy-egy probléma megoldása elõtt elgondolkodni azon, hogy mi a valós célunk majd vegyünk egy mély levegõt és próbáljuk meg sérülés nélkül megoldani a dolgot, nem pedig elszaladni a probléma elõl.
Az ilyenfajta játékokban mindig három vállasztás áll elõttünk:
-agyatlanul belemegyünk a kûzdelembe és akkor ez kétesélyes, vagy összejön véletlenül, avagy odaveszik emberünk
-megkerüljük picit a témát és nem frontálisan próbáljuk megoldani a problémákat, néha megálllunk gondolkodni és így egy karcolás nélkül megúszhatjuk
-elfutunk és így is elõre tudunk haladni a pályarészen, de a feladatok nyitva maradnak
Próbáld meg nem kipörgetni a játékokat (nem az a lényed, hogy elmondhasd magadról: ezen is túl vagyok), mint inkább megélni a dolgot és úgy hozzáállni, mint ha a valós élet lenne ahhol csak egy esélyed van meghalni. Ha így teszel megtapasztalhatod az igazi FPS játékélményt.
<#gun>#gun> <#vigyor2>#vigyor2>
Próbáld meg a beállításaid bizonyos részeit visszavenni, mások maradhatnak maxon ... aztán már ne állítgass, hanem jáccccc <#nyes>#nyes>
Na szóval (?!) ... még az ingoványban eltudsz vállalni olyan mellék-küldetést, hogy hozz vissza AK/U2 géppisztolyt. Hát ezt is megtudod szerezni egy füst alatt.
Átmész a Déli-falunál a vezetõvel ... kijössz a csõalagútból ... észrevesznek és elkezd lövöldözni a géppuskás, Te maradj a fa takarásában ... ha nem mocorogsz, egy idõ múlva hallod a hangosbemondót, hogy menjenek ki járõrök körülnézni ... ekkor pár katona elindul feléd, Te pedig mássz fel a kijárat tetejére (lesz ott egy hulla is, akinek a hátizsákjában csudadolog van, ha már megszerezted a koordinátákat) ... szóval jönnek a katonák szépen egyesével, várd meg míg elérnek a fáig, aminek takarásában odáig elbújtál, majd lövöldözd le õket szép sorjában (hárman fognak majd jönni) ... ha kigyilkolásztad magad, óvatosan menj vissza az alagút kijáratához, a fa takarásában állva szedd össze a halott katonák cuccait (lesz benne a kívánt fegyver), majd csak utána menj vissza az ingoványba. Ott aztán elvégezheted a másodfeladatot, eladhatod a cuccaidat, majd a géptelep felõl menj át Kordonba.
intel core2 duo e7200 2,5 ghz, 2 gb ddr2 ram, geforce 9600 gt 512 mb vga
Az lenne a kérdésem, hogy mitõl van ez ? Játék hiba v tényleg gyenge a maxhoz a gépem? És ha van ere vmi megoldás akkor mi az? Kérem aki tud segiteni v van vmi ötlete az irjon! Válaszotokat elõre is köszönöm!!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
én egyszerûen kiástam magam (robbantással gyorsabb)
Ha a videoé, akkor gondolom a normál RAM-od több. Ha esetleg 4 GB, akkor olvasd át a #4868-ast, és az ott lévõk alapján lõdd be a boot.ini-det.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Van egy fel nem vett jutalmam a fosztogatóktól az is véletlen küldetés, épp ostromoltam a bázisukat és kutyák támadtak és a gép úgy értékelte hogy segítettem megvédeni õket, de a jutalmat már nem lehetett felvenni mert aki adta volna az közben meghalt de a küldi se lett sikertelen.
Lehet, hogy az intro lejátszása átkapcsol kártyádon, vagy driverben valamit, amit aztán nem tud visszakapcsolni a játék és a d3d által kiadott kép "nem jó helyre" megy, így nem jelenik meg...
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Hogy a vörös erdõben az a rész, ami egy bánya, és van egy olyan hely benne, ahol alattad a deszkát szét tudod lõni és lent meg olya zöld sugárzó cucc van, meg egy elektromosan fertözött klotyó!
ott lehet találni egy anomáliát is, vagy mit, DE ha lemész oda, onnan nincs visszaút! Vagy hogy lehet visszajutni?
A hordókat egy napig Jenga-ztam mire fel ugráltam rá, de a létrát meg baszik megfogni az ember!!!
Nah most mi a teendõ ???
Hogy a bánatba jutok ki onnan??
Köszi kockák!
A szemétdombon 2 pendrive infót a fosztogató boltostól kapsz, a 3.-at a bolhapiacon találod ahol Agyart követve leütnek és kirabolnak. Ha ezután mész tovább agropromba, akkor a Duty árus már árul SEVA suitot (korábban nem). Ennél gyorsabb mód sztem nincs a hozzájutáshoz, úgy hogy fejleszteni is tudd a banditáknál.
Ne keverjük a dolgokat. A 32 bites XP 2 GB RAM-ot enged át egy programnak. Nem annyit lát a program, hanem annyit enged neki a windows elfoglalni maximum. A /3GB-vel ez lehet 3, de figyelni kell, hogy a kernel számára legalább 1 GB maradjon szabadon, hogy a driverek ne akadjanak el. Így a memória mennyiséget hangolni kell.
Elsõ lépés: 4 gigából (4096 mega) ki kell vonni a videokártya RAM mennyiségét, megabyte-ban.
A maradékból ki kell vonni 1024-et. Az eredményt felírni.
A boot.ini-ben az indító sor végére beírni: /PAE /3GB /USERVA xxxx
xxxx=az elõbb eredményül kapott szám. Esetleg néhány megával kevesebb, ha van valami nagyon rosszul megírt driver a gépben. Ezt csak kísérletileg lehet kideríteni...
Így bármely programnak annyi RAM-ot a a 32 bites rendszer, amennyi a USERVA mögött látható szám értéke.
A /PAE a c2d procik esetén nem feltétlen kell, mert ezekkel automatice használja az XP, de nem árt...
Azt azért tessék átgondolni, hogy ennyit ugyan kaphat bármely program, de ha egy halom mindenféle fut még a gépen, nem fog neki jutni...
/OFF
duty <-> stalker <-> freedom
Ilyen átjárhatóság van. A banditákat mindenki utálja, szal ha velük jóban vagy, mindenkivel szarban leszel. A banditákat csak addig van értelme kímélni amíg sevat tuningolnak, másra nem jók.
Ha bántasz vkit, az egész frakcióval romlik a viszony, pályafüggetlenül.
Frissitenék ver. 1.5.05-re, de nekem "World wide" van installálva, és neki csak "Digital distribution" a megfelelõ. Honnan tudok magamnak jó patchet leszedni? Vagy honnan tudom hogy melyik jó éppen?