S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(a kozák vodkával vigyázzatok! - elég ütõs cucc)
<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>Eseti dolgokból pedig ne általánosítsunk ... a nagy többség nem adja oda se nem olcsóbban, sem semmiért. Egyszerûen nem azért vette és kész.
Multiplayeres cuccot pedig kockázatos kéz alól venni, mert a szériaszám/regisztrációs kód (kinek mi tetszik) már visszaélésekre adhat lehetõséget. Persze nem feltétlenül, de benne van a pakliban.
Az új többszörösítésvédelemre is érdemes odafiygelni, ami már az elmúlt játékokban megjelenik, miszerint egy-egy játék csak x számú gépre telepíthetõ ... nézzetek utána nyugodta, hogy mirõl beszélek (ez már a CrysisWARHEAD óta létezõ dolog).
Tévedés 😊 Még multiplayer (Battlefield 2) játékot is vettem használtan... az hogy te gyûjtöd, nem jelenti azt hogy más ne adná el az övét.
Szerintem senki nem azért veszi meg az eredetit, hogy késõbb eladja ... inkább szeretik ha szép sorban gyülekeznek a polcon.
Viszont tudom javasolni, ha mindig egy helyen vásárolsz és már egy pár játékot vettél onnan, akkor nyugodtan "támadd" meg a céget törzsvásárlói elõjogok miatt. Magam részérõl már az elsõ vásárlás elõtt írtam az 576-nak, hogy náluk fogom a játékaimat beszerezni, de kérek kedvezményt. Megegyeztünk és küldtek postán egy törzsvásárlói kártyát.
Nem nagy kaland: -10% kedvezményre jogosít ... de azért a szándék is szimpatikus lett, így aztán minden game-t tõlük szerzem be. Aktuális katalógust is küldik rendesen és ha rákattantam egy játékra, telefonon mindig szólnak a megjelenésrõl.
Az FT 200M fegyot upgradelem 4x-es távcsõre de utanna is marad az 1.6x-os :/
"Esc" billentyûre lenyíló panelban viszont minden mentésnek akár külön nevet is adhatsz.
Magyar clear sky van meg nekem, elején nem tudtak menteni a játékot, utána ráraktuk az 1.5.7-s pachet.Tudtunk menteni, de csak egyet.Arra mentésre nem tudunk rámenteni és új mentést sem tudunk csinálni.
Köszi.
Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.
Böngészd át "ezt" a térképet, ebbõl egyértelmûen kiderül, hogy mit-kitõl-honnan tudsz megszerezni. Kicsit nagy ez a térkép, de jól mutatja a cuccosok, feladatok és artifaktok összefüggéseit, helyeit.
Konkrétan a sárga külsõvázruha a szabadságiak felszerelése, leginkább majd tõlük tudod megvenni a késõbbiekben, de jutalomként is kaphatsz ilyet, ha úgy végzed a feladataidat.
Vannak másodküldetések, amit csak ilyenkor kapsz meg és ott vannak a szemétdombi kereskedésre hesználható stalkerek is, akik nappal alszanak, így õket is csak éjszaka tudod használni.
Este mászkálj egy kicsit, gyûjtögess, kereskedj, tuningolj és ilyenkor van idõd átgondolni a stratégiát is a jövõt illetõleg.
Ha még a játék elején tartasz és még fontos, hogy a viszonyodat ne rontsd egyik frakcióval sem, akkor még ne foglalkozz a fosztogatók kiírtásával. Ha viszont már véglegesen letetted a voksod egy csapat mellett, akkor nyugodtan öld meg az útba esõ pontokat foglaló akármilyen emberkéket/mutánsokat és akkor fognak jönni a tieid is.
Én mikor elõször játszottam az elsõ megoldást választottam mert még mindig könnyebvolt leölnöm a határon lévõ katonákat mint átjutni a hadsereg blokádján.
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Ha nem mész vissza, hanem tovább mész, át az alagíton, már nem tudsz visszajönni többé és kimaradsz a "frakcióháborúból".
(mer nekem van pár csapat amire azt irja ki hogy oda tart de valahogy sosem érnek oda és ha elfoglalom akkor meg megallnak)
Javasolt az angol reload verzio minimum 1.05 patchal és magyarosítva, ha erre igényed van. A szövegek mind magyarok lesznek, a beszéd általában nem.
Ha nincs olyan sok idõd a frakcióháború mellõzhetõ, melléküldetéseket akkor is érdemes megcsinálni. Seva tuningolás után én csak a Stalkerokhoz belépve javaslom elfoglalni a Szeméttdombot, és nem bonyolódni utána frakcióháborúba, iszonyat sok idõt el fog venni, igaz akkor lenne teljes a kép. Stalkerok mindenkivel semlegesek, csak a szövetségük miatt nem leszel senkivel ellenséges viszonyban, kivéve fosztogatókat, de õket seva tuningolása után úgy is el kell takarítani stalkerokkal.
Limanszki híd leerésztés után mindenképp menj vissza Tisztaégboltba, és onnan indulj újra neki de ne feltétlen lépj be szabadsághoz vagy szolgálathoz, ha nincs sok idõd a játékra.
Limanszkba pedig elegendõ pénzzel lõszerrel menj csak.
De elõfordul Agropomban is, de ott nincs mindig.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
elõre is thx
nagyon kösz, így fogok tenni. Az asszony sztem nem fog látni két hétig, de ez a game megéri...😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Kikerestem neked, mert korábban valaki már felrakta a gyûjtõi kiadás képét ..... ÍME : (képre kattintva nagy-kép)
[/img]
De sorban megpróbálok válaszolni:
1./ warez/torrent dolgokhoz nem annyira értek, én leginkább csak gyári játékokkal játszom, de ha a fenti kép alatti "WAREZ ÜGYEKHEZ IDE KATT" szövegre klikkelsz, a megjelenõ oldalon biztosan lesz valaki hozzáértõ.
Amúgy a feltört játékot nem biztos, hogy tudod patch-elni ... de ha még is, akkor a verziónak megfelelõ crack-ot is biztos felül kell írni (valószínüsítem, hogy ugyanazon félefajta feltörõember munkájára lesz szükséged, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos) Másik oldalon okosabb leszel.
2./ elég csak a legmagasabb verzót felrakni, annak tudnia kell az összes elõttelevõt ... most v1.5.07-nél tart a játék
3./ a banditákkal a játék elején még nem árt ha megtartod a semleges viszonyt, mert az õ javítóemberük tudja csak a SEVA öltözéket maxra tunningolni, ha megszerzed neki az összes fejlesztést tartalmazó pendrive-t ... ha erre a lehetõségre nem tartasz igényt, vagy a játékmenetben ellenségesre vált a viszonyod velük szemben az sem egetverõ gond, csak akkor egy dolog kimarad a tökéletes játékmenetbõl.
4./ alapvetõen független vagy. Beléphetsz a kordonos-stalkerbázison a szabadúszó stalkerok táborába, de akkor a fosztogatók az ellenségeid lesznek. Beléphetsz sötétvölgyben a szabadság frakcióba, de akkor az agropromi szolgálatosok lesznek az ellenségeid (és ugyan ez fordítva). Saját elképzelésed szerint, oda csatlakozol ahova csak akarsz, de a két katonai tábor között már közvetlenül nem tudsz átlépni (szabadság-szolgálat), csak ha közben megint belépsz a stalkerokhoz és azt sem korlátlanul, mert ha az egyik fél véglegesen megharagszik rád, akkor oda már nem fogsz tudni belépni soha.
5./ a játék elsõ része (limanszki híd leeresztéséig) a játékban szereplõ csapatok kiismerésérõl szól, a másodküldetések és mellékes feladatok elvégzésérõl, az artifakt/relikvia vadászatról és természetesen a saját képességeid fejlesztésérõl (fegyverek-öltözék-anyagiak)
6./ limanszktól visszafordulva végleg eldöntheted, hogy melyik csapat volt a legszimpatikusabb, akkor végleg beállhatsz majd közéjük és strelok üldözésén túl az lesz a feladatod, hogy az ellenséges csapatot kiírtsd a térképrõl ... de azt, hogy ki tetszik és kit akarsz letarolni, azt magadnak kell eldöntened.
7./ nem kell a fõküldetéseket azonnal követned, azok csak a játék folyamatának szakaszpontjai, de ha belebonyolódsz a többi történetbe is, akkor egy igen klassz és hosszú játékmenet lesz a jutalmad.
Egyebekben persze végigrohanhatsz, úgy is vége lesz a játéknal, csak akkor hiányérzeted lesz a végén. A legújabb javítás azért javasolható, mert korábban több hiba maradt a játékban, amit most már nagyjából korrigáltak. A párbeszédek elolvasása elég fontos, egyes dolgok pedig kimondottan: a "mit tudsz ajánlani" kérdésre kapható válaszok megvásárlásával juthatsz olyan információkhoz, hogy bizonyos tárgyak merre vannak eldugva a pályán.
Ne tartsd magad lámának, szerintem a legtöbbünk többször nekifutott már a játéknak vagy azért mert elrontotta, vagy azért mert következõ alkalommal egy másfajta szisztéma szerint és nehezebb fokozaton is végig akarta vinni.
Remélem kimerítõen válaszoltam....sok sikert, jó szórakozást!
<#violent>#violent><#guluszem1>#guluszem1>
azért nem csináltam, mert fogalmam sem volt a frakcióháborúról. nemtom, h mi a lényege.
Rábeszéltél: azt hiszem, e játék megérdemli, h elõröl kezdjem az egészet. Viszont pár dolgot nem tudok: segítenél?
1)
most 1.5.04-es a verzió, tört, magyar van fönt: érdemes felpeccselni? (Ha igen, akkor meg tudnád mondani, hogy mi ennek a pontos menete, és honnan szedjek le hozzá patch-eket?) Pölö egybõl lehet mondjuk .04-es verziót .07-re patch-elni, vagy csak 04-et 05-re, aztán 06-ra?
2)
Mesélj egy pár szót kérlek a frakcióháborúról. ki kell nyírni minden banditát az elején? vagy kihez kell csatlakozni? Nem kell beszaladnom az alagútba strelok után, hanem vissza kell menni a játék legelejéhez?
Bocsánat a sok hülye kérdésért, láma vagyok.
elõre is kösz:
ifjd
Amúgy kérdezhetek valamit? A játék úgynevezett "frakcióháború" részét is megcsináltad, vagy csak haladtál a fõküldetések vonalán? Miért nem akarsz visszamenni, amikor valójában a híd leengedése után nem az alagútba kellett volna menned (onnan már nincs visszaút), hanem a játék legelején felvenni a nem kevés jutalmadat a tisztaégbolt-bázisán a kereskedõtõl és szép módszeresen újra végigjárni az egészet. Nos? <#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy is, ha már most gondot jelent a felszerelésed állapota és az anyagi helyzeted, mit fogsz majd az utolsó pályán csinálni, ahol már gyûjtögetni nem igen tudsz semmit, viszont nem kevés eü.dologra lesz szükséged.
a kórházban (és sehol a játékban) nem tudok fegyvert eladni senkinek, csak annak a pár kereskedõnek. A társak csak kajával és elsõsegélycsomaggal hajlandóak kereskedni, még lõszerrel sem. Javítani tud némelyik, de ugye pénzért, és az nekem nincs.
És pont ez a lényeg: nem akarok visszamenni limanszk-ig, mert két hét alatt jutottam el a kórházig. (Én nagyon ritkán játszom: hetente max pár óra.) Nincs rá idõm, nem tudok órákat tölteni játékkal a gép elõtt (pedig ez a game megérdemelné, nagyon szeretem).
Ezért lenne jó egy cheat, mod, trainer, code, mittomén.
Most mit javasolsz?
<#help>#help><#worship>#worship>
Végsõ megoldásként menj vissza a mentéseidben a limanszki híd leeresztéséig. Most már legalább tudod, hogy a városba belépve már nincs visszaút. A várostól viszont már nem érdemes sok cuccot vinni, hiszen fegyver-lõszer van a várostól egészen a játék végéig. Utolsó pályán, meg alapból kapsz megfelelõ felszerelést, csak egészségjavító dolgokról kell még elõtte magadnak/magadról gondoskodni.
már a kórháznál vagyok, kis páncélpendelyemet már sz@rrá lõtték.
Tele vagyok fegyverrel, hurcolom a jobbnál-jobb cuccokat magammal, de nem tudtam eladni sehol, így pénzem az nincs, h megjavíttassam a páncélt.
Szal pénzre van szükségem: tudtok valami cheat-et, kódot, nemtommit, h pénzt szerezzek a ruhám és a fegyverek generáloztatásához?
magyarított, 1.5.04 verzió.
Elõre is kösz a tippeket!
ifjdan
most pont ugyanígy vagyok a cs-vel is, belekezdtem, de még mindig nem tudtam komolyan hozzálátni, úgyhogy szerintem nem lesz sok technikai problémám ezzel sem. bár ameddig játszottam vele, addig sem volt (eredetivel).
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
köszönöm.
majdnem? leginkább? eh...
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
amíg a fejlesztõk nem képesek ilyen szintre hozni a játékot le se töltöm, nem hogy pénzt kiadjak érte.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Elõször csak valami olyan van a párbeszédben, hogy "ég veled", de ha rákattintasz a következõ ablakban már minden rendben. Ezt a hibát már réges-régen javították (csak így sikerült)
Mire vársz még? Nem lesz könyebb!
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/942067/54710