S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiprobáltam amit mondtál a mocsárban a kocsmárostol és a Lebegyev melett ülõ faszitól megvásároltam az összes infot de semmi köze ezeknek a kordonos stalker fejlesztõ Flash Drive-ekhez . Már kutatom az angol nyelvû forumokat is kinomban de még sehol semmi csak ir valami olyan modrol aminél a játék elején megkapon az összes fejlesztési flash drive-t . De én nem igy szeretném végignyomni . Mondom nekem csak a Chaser 13 electronic stabilization Flash Drive kéne . A másik kettöt tudom hogy lehet megszerezni ! Egyik a tábornoknál a Vechile Stationál (AK74/2U) , a Chaser 13 pump mechanism pedig a kordon mocsár kijárat keletti hullánál van a katonai bázissal szemben .
Sanyix
már mindegy, értem a 70%-os értékelést. Mindent elbasztak benne amit lehetne. Scriptelt támadások, mostmár nemkell egy mm-re se kilógni valami mögûl hogy rádlõjenek, már akkor elkezdenek lõni a röntgenszemûek, ha csak megindulsz egy fedezék széle felé. Most lõttem közvetlen közelrõl 25 lövdéket egy katonába, tuninggos mp5-el és túlélte... vicc.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
újra felraktam a cs-t hátha talán már játszani is lehet vele, nem csak a lua errorokat, meg a ctd-ket nézni. A játék megy, normálisan. Át is mentem a cordonba az ingoványról. Jön az üzenet, hogy egy katonai bázis közelében jöttem át. Köjövök az alagútból, persze keresít korlátozza hogy merre mehetek (szabad játék rulz...) ahogy elmegyek egy ilyen sárga tábla mellett, üvöltöznek, hogy detected open fire... akár ha a fa takarásában is vagyok, éjszaka, lámpa nélkül, és persze ha 1 centit kilépek a fa mögûl elkezdenek szórni, még ha elõttem akkor is van egy bokor. Ez bug vagy feature?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

luspaydavid
Hello!

Segítenétek? Az lenne a gondom hogy a STALKRER Clear Sky-t felraktam ugy egy hónapja és nagyon jól álltam. De egy mentés nem volt jó és le kelet törölnöm😞 . Majd egy 2 hete újra elkezdtem de most valami furcsa a táskát nem mutatja meg semmi új küldetést most mit tegyek (csak ne keljen újra raknom:'( ) Köszönöm elõre is!!

The Truck Is My Life

Kiprobálom amit irtál de szerintem az egy másik dolog , egy Flash Drive koordinátát vettem tõle ami a Claer Sky bázisos fegyver fejlesztõnek kellet . A kordon és a mocsár átjáro amelyik a hadseregbázissal szemben van afelett lévõ hullába lévõ " Flas Drive with data pump mechanisms for Shotguns " Flash Drive koordinátáit a leszakadt hidon túl lévõ Stalkerbázison az árus árulja szintén a Kordonba . A Cheaser 13 electronik stabilization Flash Drive koordinátái kénének !!! A másik kettõ nem gond !
Annak a hadseregbázis-kordon átjárónál lévõ cuccosnak a koordinátáit még az ingoványban tudod megszerezni attól a stalkertõl, aki a lebegyevtõl kijövet ott punnyad egy széken ücsörögve.
Kiprobáltam a kordonnál amikor megérkeztem a kezdõk falujába Sidorovic-hoz már rögtön az elsõ misszió amit elvállatam az a Drifter nevû stalker megmentése volt a kutyáktól . Sikerült is megmenteni volt nála " What can you offer me ? " koordináta kérdezisi lehetõség , de nem tudott mondani semmit , nem volt infoja a muksonak pedig volt rá 15000-em . Mire másodjára visszamentem a faluba meg is döglött magátol . Memtom miért ? A másik két fejlesztési Flash Drive nem gond , az AK74-es fejlesztést fel lehet venni a lelött tábornoktól a Vechile Stationnál fel , az egyik Shotgan-ost Flas Drive koordinátáját pedig 1000-ért árulja a Kordonnál a leszakadt hidon túl lévõ Stalkerbázison az árus , ami meg a kordon és mocsár bejárata fölötti hulától elszedhetõ a katonai bázis géppuskásával szemben . A Shotgun electronic stabilization Flash Drivet-t még mindig nemtudom kitöl szerezzem meg ?
a kordonban tábornoknál lévõ pendrivet, a fix feltétele után kapod meg csak, természetesen miután lelõtted kékocsitárolóban ha jól emlékszem (második katonák elleni bevetés) és átkutattad. A kordon 3 pendrivet viszont nem ajánlotta nekem senki, lehet nem kértem idõben és meghalt aki adná.

A seva tuningok nem csak a kutyás stalketól vehetõk meg. én megvettem az infókat 4 flah meghajtóról ha jó emlékszem szeméttelep kocsmárosától, még mielõtt elmentem volna kutyáshoz.

Ettõl a stalkertól tudod majd az utolsó SEVA fejlesztést is megszerezni, amikor a buszmegállóban meg kell ölni (csak elõbb beszélgetni kell vele ... úgy csinálsz mint ha megkegyelmeznél neki, odaadja a koordinátákat, aztán kampec - kinyírod).
Végsõ fejlesztéssel a SEVA már lövés ellen is hasonló paraméterekkel rendelkezik mint a külsõváz ruha ... azzal a kis különbséggel, hogy megmarad a gyorshaladás lehetõsége és a maximális artifakt használat.
A kutyás sztoris stalker .
Ott van egy Stalker akitõl két fekete és két kék pentdriv koordinátáit lehet mevásárolni de ha ugyemlékszem egyig se shotgun-os volt ! A két fekete a banditák fejlesztõjének kell . A másik kettõ ha jol emlékszem valami pisztolyos hülyeség volt . De azért kiprobálom ujra .
Agropromban a szolgálat bázisán kellett megszerezni az infót valakitõl, de pontosabban sajnos nem emlékszem.
<#violent><#gun><#banplz>

\"Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.\"

Pedig azt hittem hogy azért nem volt nála a pendrive, mert késõbb tettem fel a fixet!
Ezek szerint rossz lóra tettem!<#buck>

Nekem sincs meg az a pendrive, de még egy nincs meg. Agropomban kellen infot kapni valakitõl ehhez: " Ballonok a sírhelyen. Megtalálod a jutalmat a ballonokban az ismeretlen sírján". Ezt valakinek sikerült megszerezni, ha igen kitõl kapta a koordinátákatrejtekhelyhez?

HORTHY "bajtárs" !
Tudod még mit próbálj ki? Amikor átmész a szemétdombra, a halott stalkeroktól megszerzett információ után (ugyancsak kutyás történetben) egy "valakinek" kell segíteni a sötétvölgy határán, aki egy sziklán ácsorog és egy egész falka dög fog jönni ... az akció után ezzel a stalkerral is lehet a beszélgetést gombolyítani és ettõl a delikvenstõl is lehet információkat szerezni (mit tudsz ajánlani kérdésre) ... szóval én nem tudtam az összes infót elüzletelni, mert nem volt elég pénzem és így a "megõrültél, nincs elég pénzem"-dologgal lezáródott. Talán itt lesz a megoldás (?). Ugyan ezzel a stalkerral lesz még találkád késõbb is, ha még semleges viszonyban vagy a fosztogatókkal és a parancsnokuktól bevállalod azt a másodküldetést, hogy ölj meg valakit a buszmegállóban. Szóval ha ennél a feladatnál nem gyilkolod meg már messzirõl ugyan ezt a szerencsétlen ipsét, hanem odamész beszélgetni és így kiszedsz belõle minden infót és csak utána nyúvasztod ki (végül is a gyilkosság a feladatod), akkor is valami flashdrive adatot lehet megszerezni.
Sajnos ez megint csak sötétben tapogatózás hiszen én felületesen vittem végig ezt a történetet (teljesen más gondolatok mentén haladtam tovább) de ha tényleg újrakezded a kordont, akkor talán érdemes figyelmesebben elvégezni ezt a részt, mint ahogy én tettem.
Csak próbálok ötletekkel segíteni, mert engem is izgat a dolog. Ha közben rájössz a megoldásra, szívesen olvasnám a beszámolódat, mert ha visszakerül a gamém, akkor megint neki fogok indulni ... addig meg csak azon gógyizom, hogy mit lehetne másként csinálni, mint idáig tettem.
A térképet már százszor átnéztem és is le is van töltve a gépemre . De gondolkodom rajta lehet hogy kiprobálom azt amit irtál csak megint kezdhetem elöröl a kordont .
sajnos nem ... az csak egy sofõr<#szomoru1> ... erre saccoltunk a múltkor mi is, de már körüljártuk a témát és csak "árnyékra vetõdtünk"

azért köszi a segítõ szándékot <#law>
a csavargó asszem az a katona aki az alagútban bújkál Kordonban

HORTHY!
Elõzõekben már beszélgettünk errõl a témáról, akkor sem tudtam segíteni (hiszen jómagam is folyamatosan keresem a megoldást a problémára ... eredménytelenül)
Amit az egyik térképsegítség említ itt
és ezt keressük szûntelenül, azt a másik térképen még csak nem is utalnak rá
itt
Az elsõ varriációban (felülrõl a harmadik sorban) letölthetõ: File name: fixme_24.09.08.rar File size: 37.13 KB -t is felhasználtam már, de a Sidorovics mögötti hulladéktelepen még sosem találtam flashdrive-t.
Kerestem azt a bizonyos "csavargót" is, de bevallom csak egy "vándor" nevût találtam (õ az a vagánykodó stalker, akit másodküldetésként a kutyáktól kell megmenteni és visszakisérni a faluba), de mire beszélni akartam volna vele, megpunnyadt a wolf elõtti részen.
Tetszik, hogy ennyire akkurátus akarsz lenni ... nekem is jól jönne némi segítség ebben a témában.
(lehet, hogy ezzel a "vándorral" kell hamarabb szóba elegyedni, majd még kipróbálom - de pillanatnyilag a játékot kölcsönadtam, így ez várat magára kicsit)
Senki nem tud segiteni a az 5679-es hozzászolásomhoz a kordon-os fejlesztési flash drive-okkal kapcsolatban ? A google-t pötyögtetve is csak egy modot találtam ahol állitolag a kereskedönél meg lehet ezeket vásárolni , de én inkább szeretném szabályosan végigvinni a játékot . Jolenne ha tudna valaki ebben segiteni . A magyar nyelvû végigjátszást is letöltöttem de az se ir ezekrõl aa melléküldetésekrõl .
Herold
Eredeti játékkal van vkinek olyan gondja, hogy indításnál (Új játék) kidob desktopra? 5-ös patch-eel még az xrcore.dll-re hivatkozott, 7-esben már hibaüzenet sincs.

Ha arra a kõnyúlvány-képzõdményre gondolsz, ami kicsit a "csillagkapura" hasonlatos, akkor több helyen találkozhatsz vele a játékban:
- Agroprom/stalkerbázis mögötti mocsár szolgálatbázis felé esõ végén lévõ táborhely
- Jantarban az épületkomplexum bal oldalánál, ahol a megpunnyadt stalkeroktól kell megszerezni az adatokat a dokinak
- Vöröserdõben idáig fognak felvezetni a segítõid
Red forestben van...

Valaki a bannerban levõ helyen járt már vagy bele sem tették a játékba?

Quiksilver
Én is úgy láttam csak mert a CD galaxison ahol néztem ott a fenti képen olyan van amit mondtál viszont a lenti boríton meg csak sima van, ezek szerint az csak vmi rajz vagy nem tom. Minden esetre azért köszi

Apus
van rajta Stalker Clear Sky felirat meg a radioaktiv logó, belül meg 2 részre van osztva, van belül 3 patentos zseb.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Quiksilver
Sziasztok! én csak annyit szeretnék kérdezni h hogyan néz ki a gyûjtõi kiadáshoz kapott táska? Úgy értem van rajta felirat vagy csak egy snassz zöld tatyó? Jah meg azt az EXO ruhát hol lehet beszerezni?
válaszokat elõre is köszi

Azt én is tudom de a Kordon-nál lévõ pentdrivek közül mindig csak kettöt találok meg . Felvásároltam amit tudtam infot a csavargoktol kocsmárostól stb igy megszereztem a kordon-mocsár bejárata feletti pentdrivot . Fömisszióba a Vechile Station-nál a tábornoktól a 2. pentdrivot . De az állitolag idegen Fix-ekkel aktiválható a Sidorovic faluja mögött lévõ szemétdomb ( teli van anomáliával ) mögött lévõ ládikában vagy valamiben sehogy nem jött össze a pentdrive . Pedig akitõl csak tudtam vásároltam infot a Kordonba . Mi a fenét csináljak ? Csiteljek ? Adjatok már valami ötletet kitöl kell vásárolni infot vagy milyen feladatot kell megcsinálni azért a pentdrve-ért . Szeretném maximumra tuningolni a shoot gun-om !
lipovics
Na megvettem a GTA4-et 😊
Egyelõre jegelem a Stalkert, de ajánlom mindenkinek aki még nem kezdte el!

Egy a lényeg, nem szabad a fõszálat gyorsan végignyomni, mert hiányérzetetek lesz.
bocsi de még nem tudtam belinkelni <#szomoru1>

fixekkel lehet, amit innnen lehet letõtteni :http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fdomkrat.nm.ru%2Fclear_sky_faq.htm&hl=en&ie=UTF-8&sl=ru&tl=en

Van-e valaki akinek a kordonos fejlesztönek sikerült mind a 3 Pentdrive-t összeszedni ??
Melyiket? Ha ShoC-t, akkor bocs. Ha CS-t, akkor nem sok infót kaptál a végérõl, vagy ha mégis, akkor bocs, de a ShoC ismeretében nem okozhat nagy meglepetést, hogy a CS végén Strelok nem hal meg...

Igen.

lipovics
Akkor a Stalker 1-ben Sterlok vagyok, aki ismét bejut a zóna közepébe?
Spoiler nemártott volna én még nemvittem végig!<#szomoru1>

Rudee
Meg lehet, ha maga alá dob 3-4 kézigránátot <#idiota>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Nem lehet, mert Te magad vagy...

lacinkacinka89
Igazad lehet Saga! Én sosem vágtam a soc történetét igazán de sztem is elég fura lenne ha önmagát irányitaná az ember. De akkor h nem lehet megölni strelokot a soc-ban ??? Ez a történet nekem még mindig kicsit ködös. Lehet én vok hülye

Idézet önmagamtól:

A CS-ben a fõszereplõ végig üldözi Strelokot, mert a Clear Sky frakció szerint az õ megjelenése okozza a kisugárzások sûrûsödését és erejének növekedését. A végén meg is találja és lelövi Strelok pszi védelmét, így az (Strelok) áldozatául esik a C-Consciousnessnek. Ezt láthatod a CS végén, amikor a többi áldozattal együtt kapja az agymosást.

A SOC elején az elõzõ részben elfogott Strelokot szállítja a Death Truck. A CC tévedése, hogy a második részben Strelok végig önmagát kergeti.

lipovics
Sziasztok!

Kijátszottam a játékot, de nem értem a végét. Valaki elmagyarázná?
Megvan az elsõ rész, de nem emlékszem már rá.
csatlakoztam a banditálhoz és akkor most hol tudok nekik dolgozni???
Ha eredeti játékkal játszol, akkor nincs ötletem. Crackelt játékkal szoktak ilyen gondok lenni, kereskedj warez linken itt fent.

Nekem az a problémám, hogy miután az erdésszel dumáltam, rá egy percre kilép a játék. Bárhova megyek, bármit csinálok kilép. Erre van már vmi javítás vagy ötlet?

lacinkacinka89
szivesen

köszi!

lacinkacinka89
Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-STCS
itt van egy user.ltx file. megnyitod vmijen szövegszerkesztõvel és beirod, hogy
bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3
és a játékba ha megnyomod az f1-et 2-õt v 3-at akkor váltogathatod a kamerákat <#nevetes1>

Nah és hogy? Clear Skyban hogy?

lacinkacinka89
jaja! és a soc-ban is van csak nem tom hogy lehet azt megcsinálni:S Vki segítsen pls!! Köszi elõre is !!!