S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Segítenétek? Az lenne a gondom hogy a STALKRER Clear Sky-t felraktam ugy egy hónapja és nagyon jól álltam. De egy mentés nem volt jó és le kelet törölnöm😞 . Majd egy 2 hete újra elkezdtem de most valami furcsa a táskát nem mutatja meg semmi új küldetést most mit tegyek (csak ne keljen újra raknom:'( ) Köszönöm elõre is!!
The Truck Is My Life
Végsõ fejlesztéssel a SEVA már lövés ellen is hasonló paraméterekkel rendelkezik mint a külsõváz ruha ... azzal a kis különbséggel, hogy megmarad a gyorshaladás lehetõsége és a maximális artifakt használat.
Ott van egy Stalker akitõl két fekete és két kék pentdriv koordinátáit lehet mevásárolni de ha ugyemlékszem egyig se shotgun-os volt ! A két fekete a banditák fejlesztõjének kell . A másik kettõ ha jol emlékszem valami pisztolyos hülyeség volt . De azért kiprobálom ujra .
\"Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.\"
Ezek szerint rossz lóra tettem!<#buck>#buck>
Tudod még mit próbálj ki? Amikor átmész a szemétdombra, a halott stalkeroktól megszerzett információ után (ugyancsak kutyás történetben) egy "valakinek" kell segíteni a sötétvölgy határán, aki egy sziklán ácsorog és egy egész falka dög fog jönni ... az akció után ezzel a stalkerral is lehet a beszélgetést gombolyítani és ettõl a delikvenstõl is lehet információkat szerezni (mit tudsz ajánlani kérdésre) ... szóval én nem tudtam az összes infót elüzletelni, mert nem volt elég pénzem és így a "megõrültél, nincs elég pénzem"-dologgal lezáródott. Talán itt lesz a megoldás (?). Ugyan ezzel a stalkerral lesz még találkád késõbb is, ha még semleges viszonyban vagy a fosztogatókkal és a parancsnokuktól bevállalod azt a másodküldetést, hogy ölj meg valakit a buszmegállóban. Szóval ha ennél a feladatnál nem gyilkolod meg már messzirõl ugyan ezt a szerencsétlen ipsét, hanem odamész beszélgetni és így kiszedsz belõle minden infót és csak utána nyúvasztod ki (végül is a gyilkosság a feladatod), akkor is valami flashdrive adatot lehet megszerezni.
Sajnos ez megint csak sötétben tapogatózás hiszen én felületesen vittem végig ezt a történetet (teljesen más gondolatok mentén haladtam tovább) de ha tényleg újrakezded a kordont, akkor talán érdemes figyelmesebben elvégezni ezt a részt, mint ahogy én tettem.
Csak próbálok ötletekkel segíteni, mert engem is izgat a dolog. Ha közben rájössz a megoldásra, szívesen olvasnám a beszámolódat, mert ha visszakerül a gamém, akkor megint neki fogok indulni ... addig meg csak azon gógyizom, hogy mit lehetne másként csinálni, mint idáig tettem.
azért köszi a segítõ szándékot <#law>#law>
Elõzõekben már beszélgettünk errõl a témáról, akkor sem tudtam segíteni (hiszen jómagam is folyamatosan keresem a megoldást a problémára ... eredménytelenül)
Amit az egyik térképsegítség említ itt
és ezt keressük szûntelenül, azt a másik térképen még csak nem is utalnak rá
itt
Az elsõ varriációban (felülrõl a harmadik sorban) letölthetõ: File name: fixme_24.09.08.rar File size: 37.13 KB -t is felhasználtam már, de a Sidorovics mögötti hulladéktelepen még sosem találtam flashdrive-t.
Kerestem azt a bizonyos "csavargót" is, de bevallom csak egy "vándor" nevût találtam (õ az a vagánykodó stalker, akit másodküldetésként a kutyáktól kell megmenteni és visszakisérni a faluba), de mire beszélni akartam volna vele, megpunnyadt a wolf elõtti részen.
Tetszik, hogy ennyire akkurátus akarsz lenni ... nekem is jól jönne némi segítség ebben a témában.
(lehet, hogy ezzel a "vándorral" kell hamarabb szóba elegyedni, majd még kipróbálom - de pillanatnyilag a játékot kölcsönadtam, így ez várat magára kicsit)
- Agroprom/stalkerbázis mögötti mocsár szolgálatbázis felé esõ végén lévõ táborhely
- Jantarban az épületkomplexum bal oldalánál, ahol a megpunnyadt stalkeroktól kell megszerezni az adatokat a dokinak
- Vöröserdõben idáig fognak felvezetni a segítõid
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
válaszokat elõre is köszi
Egyelõre jegelem a Stalkert, de ajánlom mindenkinek aki még nem kezdte el!
Egy a lényeg, nem szabad a fõszálat gyorsan végignyomni, mert hiányérzetetek lesz.
A CS-ben a fõszereplõ végig üldözi Strelokot, mert a Clear Sky frakció szerint az õ megjelenése okozza a kisugárzások sûrûsödését és erejének növekedését. A végén meg is találja és lelövi Strelok pszi védelmét, így az (Strelok) áldozatául esik a C-Consciousnessnek. Ezt láthatod a CS végén, amikor a többi áldozattal együtt kapja az agymosást.
A SOC elején az elõzõ részben elfogott Strelokot szállítja a Death Truck. A CC tévedése, hogy a második részben Strelok végig önmagát kergeti.
Kijátszottam a játékot, de nem értem a végét. Valaki elmagyarázná?
Megvan az elsõ rész, de nem emlékszem már rá.
itt van egy user.ltx file. megnyitod vmijen szövegszerkesztõvel és beirod, hogy
bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3
és a játékba ha megnyomod az f1-et 2-õt v 3-at akkor váltogathatod a kamerákat <#nevetes1>#nevetes1>