S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Kérdésem lenne felétek. Elég egyszerû, lehet hülyeség is, a rang számít valamit?
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
http://www.angelfire.com/extreme4/kiddofspeed/index_hun.html
vagy
elenafilatova.com
egy kijevi motoros csaj utazásai csernobil környékén.
fotók(igazi stalkerba illõek),leírások,2003-2008 nyaráig.
14 nyelven.köztük magyarul is.
De ez csak egy nagyon ködös emlék...

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
A kérdésem, hogy is kell a mentéseket máshova tenni? - nem emléxem, és egyelõre nem is találom, hol is kell átírni... - tudna vki segíteni?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Triathlon for life
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Leírnád milyen beállításokkal játszol?
Egyébként, hogy ne legyen OFF, hol tudok 9x35mm lõszert venni sniperbe? :S sehol nem találok
De tényleg, az elején rohantam, nem néztem utána semminek. Aztán a felénél rájöttem, hogy ez a játék nagyon komplex és a mellékszálak követése nélkül az emberben hiányérzet marad.
Mint ha a sonkás zsemlében nem lenne vajkrém 😄D
Kellemes Ünnepeket Lipovics Barátom!
Hátra kellett mennem mélyguggolásban és voilá! Köszi szépen!
Next PC upgrade: 2022
Amúgy ha jól sejtem a FC2-õt már végigvitted. Abban is rengeteget kellett össze-vissza menni. Itt csak annyi a különbség, hogy sokkal több pályán mocorogsz, több bázist kell megjárni és az ottani csapat feladatait megoldani. Sokkal összetettebb játék ez mint a FC2, viszont itt is tudsz gyorsutazni a fõbb pontok között, csak nem busszal, hanem kisérõ emberek segítségével.
Látszani akkor fog, ha elég közel mész hozzá. Ha már jó helyen vagy (de ezt a detektor úgy is mutatja), akkor egyszer csak megjelenik az artfakt és akkor megszerezheted.
Olyan elõfordul, hogy a relikvia elgurul, vagy felkapja az anomália ... ezért aztán nem kell tökölni, ha már végre megjelenik.
Ilyen relikviavadászat elõtt eleinte érdemes menteni az állást, de nem F5-el, hanem az "Esc" billentyûre megjelenõ lehetõségben, mert az elején még biztos rajtaveszthetsz párszor az artifakt megszerzésén. Késõbb már nem lesznek ilyen gondok, mert ki lehet ismerni az anomáliákat.
ideKLIKK! ......ideKLIKK2!
A fenti két segítség biztosan jó szolgálatot fog tenni. Az elsõben a videókat feltétlenül nézd meg és már a harmadik videóban látni fogod, hogy az ingoványban tudsz szerezni egy olyan detektort, ami a relikviakeresésben a legjobb tipus. A második segítség egy bazinagy térkép, ami részletesen mutatja a mit-honna-kitõl-kinek összefüggéseit. Ezeken elindulva azért már nem leszel annyira tájékozatlan.
Ja és még valami sugárzás ügyben (most jutott eszembe) az ingoványban leginkább a lucskos részek sugárszennyezettek, tehát maradj a szárazföldön, átkelésre pedig használd a fapallókat (ahol van) ... persze ettõl még lesznek gázos részek a szárazon is, de az ingoványban inkább a vízes részek a jellemzõek.
A játék kicsit RPG jellegû, ahogy haladsz a történetben és ahogy teszed a dolgod, úgy fogsz egyre jobb cuccokhoz jutni és úgy lesznek egyre több lehetõségeid a tulajdonságaid javítására.
Minden játékban szereplõ csapatnak van kereskedõje, fejlesztõembere és egyik-másiknak kocsmárosa is. Ezektõl az emberektõl tudsz beszerezni dolgokat, vagy javíttatni és fejleszteni a felszerelésed a megfelelõ emberrel. A fejlesztõ emberkenek mindenhol meg kell szerezni bizonyos pendrive-ket, ezek tartalmazzák az egyre jobb fejlesztési adatokat és csak ezek bírtokában tudnak jobb tuningokat csinálni a cuccaidon.
Ahogy haladsz a pályán, harcokba fogsz keveredni, a hulláktól elszedett dolgokat el is adhatod, de ehhez mindig vissza kell térned egy-egy bázisra a kereskedõhöz. A párbeszédek fontosak, ne szaladj csak úgy át rajtuk, mert így kerülsz tisztába a történésekkel. A játék elején szabadúszó vagy, de bármikor beléphetsz másik frakcióba, ezt magadnak kell eldöntened. Vannak másodküldetések, ezeket a különbözõ emberkéktõl beszélgetve vállalhatod be, amikért jutalmakat kapsz. És ugyancsak vannak feladatok, amiket a szereplõktõl tudsz felvenni (ezek olyan segítés dolgok), amikért megintcsak jutalom jár.
Nem tudom az egész játékot most leírni, mert több oldalt teleírhatnék, de javaslom olvass vissza pár hozzászólást (nem magamat futtatom, de elég hosszan szoktam leírni a dolgokról kialakult véleményem, tehát ha visszanézel korábbi dolgaimat, rengeteg kérdésedre megkapod a választ és még térképsegítségeket is találhatsz)
Persze ha konkrét dologban elakadnál, nyugodtan írj és ha tudok természetesen segítek.
Konkrétan a sugárzás ellen még itt a játék legelején nem nagyon lesz ruhád (persze fejleszteni tudod a meglévõt a tisztaégbolt bázison lévõ fejlesztõembernél), de a vodkával és az injekcióval tudsz segíteni magadon.
Még egy kérdés, hogy tudnám tuningolni és hol a ruhámat? Bocsi, a hülye kérdésemért!
Tükröt tartok feléd és egyben Kellemes Ünnepeket Kívánok!
(kevés vagy, hogy engem megbánts ... a szavaid meg nem beszélnek ... nagyon gyenge próbálkozások ezek, de pár könyv elolvasása után valószínüleg javulhatnak az esélyeid ... nehogy feladd)
Másodszor: a SEVA maxra fejlesztésében pont nem a psy védelem a lényeg, hanem az utolsó fosztogatós pendrive után megszerezhetõ extra páncélzat.
Használd a relikviákat segítségül és hidd el, a psy hatás ellen úgysem találsz jobbat a SEVA-nál ... de amúgy is mindent összegezve, a játékban pont a SEVA SUIT a legjobban használható védõruha (vannak golyóállóbbak, vannak ebben-abban erõsebbek, de összességében mégis a SEVA a leghatásosabb, a lövés ellen pedig inább jól kell harcolni, mint a páncélban bízva belesétálni egy golyózáporba)
De amúgy az artifakt megszerzésére irányult a kérdésed, amire valójában nem is kaptál választ. Tehát a SHoC-al szemben a relikviák ebben a játékban nem láthatóak csak akkor válik azzá, ha elég közel mész hozzájuk. Amikor a megfelelõ helyen jársz már, akkor egyszerûen elõugrik a nagy semmibõl és úgy már megtudod szerezni.
Szerezz be jobb védõruhát, tuningold fel amennyire csak lehet és késõbb használd a megszerzett ereklyéket. Így tudod megvédeni magad a legjobban.
Amúgy pedig ha van eredeti, ráadásul gyüjtõi kiadásod, akkor az abban található leírások elolvasása sokat segít a játék megismerésében.
Amúgy sem vagy etalon a számomra, így ki mondta neked, hogy igazad is van és nem csak brekegsz itt össze-vissza.
Általános dologot nem az elõforduló és eseti példákra szokták mondani ... és amúgy sem vitattam, hogy létezik az ilyen helyzet.
Én csak annyit mondtam (és jó lenne még neked is megérteni), hogy senki értelmes ember nem azért ad ki nagy összeget egy akármiért, hogy azt késõbb elkótyavetyélje. Elõfordul ... van ilyen, de nem ez az általános.
Ennyit mondtam nem többet és ha ez neked magas léc, akkor ne szaladj neki. Egyébként sem vitatkozom értetlen emberrel és ezzel a témát részemrõl le is zártam. Ha neked lenézõ lennék és buta ... hát a te dolgod így érezni. Magam részérõl nagy valószínûséggel nem cserélnék veled semmilyen adottságomat, tulajdonságomat, de még csak az életben elért dolgaimkat sem.
Ha neked általános a fehér holló, ám legyen. Ha neked normális dolog a kótyavetye, az is a te dolgod. Ha én buta vagyok, a te dolgod. Ha kötözködsz, az is a te dolgod. Pont leszarom a véleményed és ez pedig az én dolgom.
Ehhez 2 segitséged van: egy detektor (O billentyu), ami annál gyorsabban csipog minél közelebb vagy az anomáliához, és egy marék csavar, amit dobálva tapogathatod ki hol nem robbansz fel/égsz el/szenvedsz halálos sugárzást az anomálián belül.
Néha nem keresem meg a tökéletesen biztonságos utat (lehet hogy ilyen nem is mindig van), amikor már elég közel járok berongyolok és némi sebzõdés árán kiszedem ami benn van.
Amúgy 3 féle detektor van, a legjobb (ennek megszerzése már a mocsárban lehetséges, olvass picit vissza) mint egy kis radar mutatja is hogy merre van az ereklye az anomálián belül.
Tegnap megkaptam a gyûjtõi kiadást és nem tudom az anomáliákból az ereklyét "kiszedni". Valaki el tudná magyarázni, hogy tudom magamat megvédeni a sugárzástól?
Köszi
http://apronet.hu/aprohirdetes/szoftver/szoftver_software_microsoft_windows_game.php
Van közte rendesen eredeti szoftver is, nem csak WoW account, sõt, még STALKER Shadow of Chernobyl is akad.
És ez csak kapcsiból egy nem kimondottan game cserére kihegyezett oldal. Nyugatabbra ennek komolyabb kultúrája van, nyilván azért mert ott sok a szegény vérpistike 😊
Hihetetlen vagy... ekkora lenézõ dumával rég találkoztam, már megbocsáss, ráadásul abszolút butaságot irsz.