S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
VEterán mennyire nehez szint?

Kösz, most már megy.

Shifter
ja hát indítsd az autostarter-el a játékot és megy

ಠ_ಠ

Erre gondoltam:

Cannot open file "fsgame.ltx".
Check your working folder.

Shifter
játszottam tovább aztán vettem SEVA cuccot meg egyéb ilyen hitvány szarokat 😄

ಠ_ಠ

Hi!

Hogy oldottad meg? nekem is ez a bajom de nem jöttem rá.

Ahogy vesszük. Vegyi és sugárzás védelem szempontjából igen, a golyóállósága alapból nem annyira. Ellenben lehet bele rakni artefaktokat. Hátránya: csak a banditák gépésze tudja tunningolni...

Én nem tunningoltattam, mert mire hozzájutottam, a banditák rég ellenség voltak...

Shifter
amúgy a SEVA a legjobb? 😄

ಠ_ಠ

Sanyix
miért nincs. Mit csináltál velük? Én asszem az elején még beszereztem egy seva suitot, és azzal is vittem el a végéig.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Limanszkból nincs visszaút, így sehogy, hacsak nem találsz ott valamit. Emlékeim szerint volt valami elszórva az egyik épületben még az utcai harcoknál az elején. Talán az építkezés után is(ha arra a többszintes, félig kész épületre gondolsz, ahol, ha éjjel jutsz el oda, rendszeresen lõdöznek magnézium gyertyákat az égre), abban az oldalépületben, ahonnan a snipert is ki lehet lõni viszonylag nyugodtan, volt valami ledobva. Nem biztos...

Ami biztos, hogy amit találni lehet, nem túl erõs egyik sem, ln az alaposan elrongyolódott seva ruhámat nem cseréltem le rájuk...

sziasztok!

Limanszknál járok, az építkezésnél, és mióta elsõ alkalommal bejutottam a vöröserdõbe, nincs egy darab páncélom sem. Nem csatlakoztam senkihez, nem is szándékozom egyelõre, valami tipp kellene, hogy juthatok minnél elõbb valami páncélzathoz, mert ezt képtelenség pulcsiban végigvinni. Eddig is nehéz volt páncélzat nélkül eljutni, de most úgy érzem végképp megakadtam.
köszi!

Shifter
ok

ಠ_ಠ

Sanyix
soc-ot sztrelokkal folytatjuk. És a végén kötõdik össze a cs-el, mert ki derül mi történt a cs végén.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Shifter
csíkos... ez így nagyon béna 😄 és elkezdtem a shadow of chernobylt hát sajnos nem ezzel az emberkével folytatjuk... de a helyszínek ugyan azok (egyelõre)

ಠ_ಠ

Nem te rángatóztál ott, hanem Sztrelok, aki nem beleragadt egy energiagömbbe, hanem egy spéci pszi védelem volt rajta, azt kellett a prototipus energiapuskával lelõni róla, de ez a vége valóban...

Azt nem tudjuk, hogy veled mi lett.

Shifter
kész ennyi volt? kijátszottam volna a játékot? hát ez elég lapos vég volt... aki beragadt abba az energia gömbe azt lelõttem azzal az electro gunnal vagy mivan azt kész? ennyi? jött valami PSI-Emisson vagy mi a fene aztán rángatóztam 1 ilyen képernyõkkel teli folyosón? nanee... jöhet a shadow of chernobyl 😄

ಠ_ಠ

Shifter
ja ja értem, viszont most oda mentem amit a legelején mutatott hogy ott a haver oda mentem kicsit tovább futottam és lefagy állandóan...

ಠ_ಠ

Mert az felülcsapja az elõzõt és ha rossz ütemben sikerül menteni, sose jutsz tovább. Pl a visszatöltéskor azonnal a képedbe kapsz egy gránátot vagy egy sorozatot...

Shifter
gyorsmentés? miért ne?

ಠ_ಠ

Az erõmûben vagy gyorsan kilövöd Sztrelokot a kezdõ helyrõl, vagy nagyon sokat ments. Gyakorlatilag minden kilõtt ellenfél után érdemes egyet menteni, de ne gyorsmentéssel, hanem rotálj 3 normál mentést...

Shifter
ok ok közben túl jutottam és most chernobylba vagyok.... nem tudom 15. load game után ráhagytam a számolást 😄

ಠ_ಠ

Az a katonai kórház. Vannak szivatós helyek benne. A snipert egy Vintarral kilövöd a helyérõl. A géppuskás lent van, a pálya vége felé. Leugrasz (oldalt, a hátsó szobából nyílik egy padlóáttörés, elég nehéz észrevenni, ha nem használsz lámpát), kapsz egy üzenetet, hogy tarts ki, míg megjön a segítség. Az a dolgot, hogy keress valami jó fedezéket és éld túl másfél percig. A géppuskást hagyd a fenébe, kilövik majd helyetted...

Shifter
má megint elakadtam lol... most már limanskból rég kijöttem és most itt vagyok valahol nem tudom hol 😄 ilyen csarnok szerûség és van 1 mesterlövés fenn és lenn 1 ilyen acél szerû szar mögött 1 géppityus na most mindenkit leszedtem csak azt nem 😄 azt mondja robbantsam fel, de hogy? leugrok meghalok.... HELP

ಠ_ಠ

Shifter
nah sikerült átjutni de míg benn rohangásztam a radioaktív izébe akkor megláttam 1 tagot ahonnan kijött és ott én is át tudok menni, de azért kösz!

képek:

ಠ_ಠ

Akkor nem jó utat találtál. Általában azok a területek, amin normálisan nem lehet átjutni a pálya határa, csak nem "üvegfalazni" akarták...
Valahol kell másfelé is lennie valami útnak. Van olyan(talán több is?), ahol egy épületen kell átmenni...

Shifter
nem nem mindjárt bemegyek a játékba és készítek pár képet, de felbaszott a dolog és fogtam 1 trainert örök élet és megpróbáltam átfutni rajta, sikerült is de aztán a végén ott 1 láthatatlan fal

ಠ_ಠ

Egy kicsit konkrétabban is kérdezhetnél, mert így elég nehéz segíteni.

Elképzelésem szerint a téranomália-folyosónál lehetsz(?) ... amik olyan gömb "valamik" és valóban úgy tûnik, hogy utadat állják. De valójában oldalról megközelítve a problémát, látni fogod az utat. Majd eljutsz egy buszig, aminek az oldalánál kell a dobozokon felugrálni, majd mélyguggolásban bemászni a kiszakadt ablakán ... és már át is jutottál.
A kereskedõk már csak ilyenek😊A lényeg h a baráti frakcióval érdemes üzletelni mert õk többet fizetnek általában mindenért.Az artifactokat pedig a Yantarban lévõ tudósnak célszerû elpasszolni.
Rudee
Helló!

Az miért van, hogy pl egy 27000RU-t érõ Vintar BC-ért jó ha 500RU-t ad a kereskedõ. Meg mindennel így van.
Ugyanakkor az eladó cuccait az érték másfélszereséért adja.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Shifter
Na elakadtam, a helyszín Limansk és úgy a térkép közepénél lehet és ki írja hogy hazard védelem szükséges vagy mi szóval tudjátok az a sablon szöveg a képernyõ tetején mikor valami radioaktív szar van na lényegtelen de itt elakadtam és nem tudok tovább menni próbáltam megkerülni de minden le van zárva. HELP

ಠ_ಠ

Shifter
Kösz! De már megtaláltam.

Amúgy: nekem nincs eget rengetõen jó gépem és 1024x768-ba medium grafon legrosszabb esetbe 20FPSem van de a 30-35 megvan

ಠ_ಠ

http://stalker.hardwired.hu/
Ha a sima megy az oblivion moddal ami elvileg gépigényesebb akkor a CS is jól fog futni.(Ram-ból kellene neki több meg egy kicsit erõsebb vidkari hivatalosan)
Szeva! Én is kerestem egy darabig hogy hova rakja a képeket, nálam ide:

c:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC\screenshots\

Remélem tudtam segíteni 😊

Cserébe annyit mondjatok már plíz tõmondatokban, hogy mennyivel erõsebb vasat igényel, mint a sima? (oblivion-moddal játszom a simát, ha ez esetleg számít)
Shifter
nincs valami fan site vagy akármi ahol van 1 kis leírás a fegyverekrõl meg a ruhákról hogy mik vannak?

ಠ_ಠ

Shifter
amúgy erdészhez visszatérve ez itt valami nagy bug mert én nem mentem semmiféle tankhoz (de jártam annál a tanknál még korábban) és megtaláltam az erdészt sõõõt arra a részre is eljutottam ahova csak az erdész után mehettem volna csak... éés olyan "átjáró trigger"nél mentem át arra a részre amihez nem is az volt írva 😄 akkor ez most bug vagy dinamikus a történet?

ಠ_ಠ

Erdészhez a tankra felmászva, elejénél lévõ anomáliába ugarva jutsz el.

Bármely szabad gombra...
A "k" után kell beírni, melyiket akarod az adott feladatra használni.

Shifter
zsír és ez az F1 és társait átírhatom másik gombra?

ಠ_ಠ

Igen.

Van külsõ nézet, csak kicsit bele kell javítani a user.ltx-be (ez a mentett állásaidat is tartalmazó könyvtárban lakik):

bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3

Elmented, és ettõl kezdve F2-re és F3-ra külsõ nézetbõl láthatod magad, F1-re visszatér belsõ nézetre...

Shifter
amúgy nincs valami 3rd person nézet? mert kíváncsi lennék hogy néz ki a tagom 😄

ಠ_ಠ

Shifter
a tank fölött lévõ anomália?

ಠ_ಠ

Lesz egy feladat, amikor meg kell keresd. Egyébként az erdõn túl van, egy anomálián keresztül lehet odajutni...

Shifter
de hol van? 😄 gondolom red forestbe de azon belül merre keressem? 😄

ಠ_ಠ

Forester. Fontos NPC...

Shifter
erdész?

ಠ_ಠ

Red Forestbõl, és talán a Garbage-ból, de csak az után, hogy jártál már az Erdésznél...

Shifter
Ja, a izébe az "Army Warehouses" területre hogy tudok elmenni? mert végig néztem az összes ilyen kék nyilat mi ilyen kapu szerûség és 1ik sem visz oda!

HELP

ಠ_ಠ

Shifter
Red forest* xD

ಠ_ಠ

Shifter
de már megoldódott 😊

ಠ_ಠ