S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
mit nem értesz?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

"a valóságban a világosabb dolgokat kéne jól kiemelnie" - ?! 😄

Sanyix
kb semmit sem ér, kiszínezi a sötétet 😊 a valóságban a világosabb dolgokat kéne jól kiemelnie, itt ugyan azt a világosságot, kékre vagy zöldre színezi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Szathy
Ezer kösz😊

Shifter
éjjellátó powa (mondjuk bevallom az sem ér sokat, talán éjellátó + lámpa combó valamit ér... amúgy tényleg idegesítõ)

ಠ_ಠ

Szathy
Hali!
Valaki nem ismer esetleg egy modot a Clear Sky-hoz, ami pakol a játékba egy hálózsákot vagy valahogyan felgyorsítja, lerövidíti az éjszakákat?😛 Már eléggé unom, hogy reggel 9 és este 8 között lehet csak úgy tevékenykedni, hogy látok is valamit, viszont ezért nem akarom levenni a grafikát DX8-ra, csak hogy ne legyen dinamikus sötétség... Az igazi bajom nem az, hogy reggel 9 és este 8 között lehet tevékenykedni, hanem hogy este 8 és reggel 9 között NEM lehet rendesen tevékenykedni😄 Tudom, szóismétlés, de lesz*rom😊

TSL16b
Kösz, hogy leírtad. Én csak azért használtam, hogy a mod fejlesztésekor ne kelljen százszor kivárnom, mire fölöslegesen betáraz olyan adatokat, amire úgysem lesz szükség (mert pl. a kísérleti videófeliratozás miatt keményre fagy a lejátszás 1:04-nél).

Az "elõtöltést". Akkor jó, ha a pályákon mozogva, néha, hosszabb idõre "kifagy". Olyankor töltögeti be a következõ pályaszakasz összes elemét, ha kell, késõbb, ha nem. A -noprefetch hatására ettõl eltérõen, csak annyit tölt be, amennyi a közvetlen következõ terepen kell, így csak rövidebb idõre "akad el" a mozgás, igaz így meg sûrûbben, ha kevés a RAM...

snowkid16
Trainerrel nincs siker élményed, ráadásul ez nem vírusos. Mint a legtöbb trainer

Ez a te problémád. Szerintem meg pont ezért jó...

Shifter
pedig a shadow of chernobyl fasza 😄

ಠ_ಠ

Ilyen a játék?😊
Már az alap Stalkerben is egy ordenáré hiba volt...Az nem élõ környezet amikor a semmibõl 1 méterre mellémterem az ellenfél hanem egy kalap szar....kb 5 órányi játék után uninstal,az alapjátékot még végigvittem ímmel ámmal,de ez már sok....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Hi

Nálam nem indul dx10 alatt, Vista 32-vel. A magyar verzio van meg es a legujabb 1.07es pecset raktam fel. Hogy lehet mukodesre birni dx10 alatt?
Shifter
minek cheat enginézzek? ha csalni akarok akkor ott a trainer 😄

ಠ_ಠ

snowkid16
Lehet szemét vagyok, csak egy kis érdekesség képpen CheatEngine 5.5-el átírtam a RUbelt és máris érdekesebb a játék 😄 Sebezhetõ a játék, erre gondoltam.<#zavart1>

Ombika
Az mit is inaktival?

TSL16b
Nincs, nem foglalkoztam ilyesmivel. Én csak a -noprefetch paramétert használtam.

Sziasztok!

Bocsi az OFF-ért, de a warezos link nekem nem mûködik, így it kérdezem meg:

A Clear Sky nem feltétlen legális verziójából én találtam elég sok verziót, ezek közül melyik peccselhet, vagy melyiket érdemes leszedni?

Elõre is kösz!
Ez nem bug, hanem ilyen a játék. Mivel "él" a környezet, amíg teljesen le nem zárod a haverjaiddal a belépõ pontokat, mindig újra jönnek. Erre meg majd akkor lesz lehetõséged, ha eljutottál a hídig, aminek a leeresztéséért jár egy kis jutalom. Na ha azért visszamész, és elkezded elölrõl bejárni a terepet, beszállhatsz a "frakcióháborúba" és az általad kiválasztott csapatot (freedom vagy duty) támogatva el tudjátok foglalni a területeket. Nem lesz egyszerû...

Nemtom de kezd elegem lenni,bugos szemét az egész leírtok vagy 10 fosztogatót (feladat bevédeni bázist blabla) meghal mind hurrá mission complete,elkezdem nézni pda-t mi a köv célpont egyszercsak megjelenik mögöttem 5 piros pötty mire megfordulk ott áll 5 odatermelõdött foszztógató és szétlõnek...csodálatos...

Shifter
bocs 1.5.04

&#3232;_&#3232;

Shifter
nekem minden szar nélkül átlõttem a bokron 😄 és asszem 1.3-al vittem végig?

&#3232;_&#3232;

Hanyas patchet kell feltenni hogy átlehessen lõni a bokrokon?😄
Ez világszánalom bug,1.5.07-ig az összes fennvan de a skuló egy egyszerü bokron is lepattan nemlehet átlõni...

Ombika
MEg jo,h ennyire nemvagom angolt! 😞 Neked nincs tipped mivel lehet a legjobban gyorsitani ugy,h latvany nelegyen sokkal rosszabb?

TSL16b
Úgy tûnik, mindkettõvel. Itt összegyûjtve olvashatók a jelenleg ismert kapcsolók, konzolparancsok, stb. Mindenki arra használhatja õket, amire tudja, egyik gyorsít, másik szebbít.

Ombika
Ez most tulajdonkeppen a gyorsitassal foglalkozik vagy a szebbe tetellel? 😮

Hali!

Valahonnét letudom még szedni külön a magyar szinkront?

Egyébként találtam bugot vagy nem is tudom mi ez😄 Szóval mondja h vegyem fel a jutalmamat pl vhol odamegyek és senki sincs a pult mögött 😄😄 pl a tiszta égbolt bázisra be se tudok menni mert egy árva lélek sincs azon a mocsaras részen, csak mutásdok meg egy pár renagade, de ilyen volt már a stalkerek bunkerénél is ott is csak az udvaron beszélgettek azt a csávó nincs pultbál :d akkor h vegyem fel a fizettséget, ja és a raktárépületet már vagy 3x kipucoltam és mindháromszor csak ugy éljeneztek h történelmet írunk mi stalkerek kik legyõzték a fosztogatókat, kicsit unalmas lenne negyedszer is legyõzni õket 😄 pedig a környék a stalkereké, meg messzebb 1 2 szolgálatos
na ezt nemértem, ugye az volt a küldi h keressem eg a stalkeeret vagyis a rejtekhelyüket, erre a axmondják utána h mennyek be vmi lyukba ahonnan szörnyek jönnek elõ:S na most akkor mi lex a stalkerekkel??
TSL16b
Pardon, egy lyukkal arrébb... <#vigyor3> de igen, jó. http://www.tweakguides.com/ClearSky_8.html

Ja és j kell belépni manuálisan a frakcióba, mert ugye az elején tiszta égboltos vagy alapból. de utána h
Shifter
én a freedom-hoz repuztam a legtöbbet

&#3232;_&#3232;

Sziasztok! Amit találok usbket amin vannak ilyen fegyver módosító adatok azt kinek kell eladnom vagy magamnál kell tartani?? Ja és sztetek melyik a legjobb fegyver?? Én éppen ott tartok ahol ellopták tõlem az összes cumót és visszakellett szereznem, most kell megtalálnom vmi stalkereket a rejtekhelyükön, utána mehetek vissza a tiszta égbolt bázisra?? Egyébként csak az elején van frakció háború, mert én semmilyen frakcióba nem vok pillanatnyilag, igZ renegadék meg a tolvajok vagy kik nem naon csípnek😄
Ombika
Hopp ehhez is van float32 mod, ez segit a sebessegen?!
Az elso oldalon levo sok zagyvasaggal nemigen birtam mit kezdeni!? <#eljen>

Shifter
nekem olyan oldal kéne ahol le vannak írva és képpel is el vannak látva különbözõ tárgyak (ruha fegyver stb) azzal hogy mire képes mit véd ki mennyit lõ bla bla bla

ilyen oldalt nem tud valaki?

&#3232;_&#3232;

Shifter
ez jó a clear sky-hoz is?

&#3232;_&#3232;

Shifter
akkor én sem tudom... én is ott keresném

&#3232;_&#3232;

Ombika
Guglival kezdtem egybol, de nemigazan nyert eddig !

Shifter
fraps amúgy sztem console... mivel nem próbálkoztam nem tudom de guglizz 1 kicsit aztán valamit be kell írni konzolba 😄

&#3232;_&#3232;

Ombika
Nah latod, nalam vista 64 bit es dx 10 ,de vhogy kitudom iratni fps erteket?

Shifter
mivel a VGA-m csak DX9-ezik ezért csak 9 😄

&#3232;_&#3232;

Ombika
dx9 or dx10?

Shifter
hát itt a cink 😄 nálam minden minimum XD amúgy fölösleges progival babrálni nem lesz jobb

&#3232;_&#3232;

Ombika
Konfigom kisse jobb! 😊 DE en mindent maxra pakoltam dx 10 stb..

FPS hogyan tudok kiiratni, mert sg kereso 1 rakas kuka! 😞

Tehat masik progi elinditasaval se fog erni semmit se?

Sanyix
A másik magot egy másik program elindításával lehet szórabírni, bár hatása nemnagyon lesz a játékra 😊

Shifter
lenn láthatod a konfigom és 1280x1024 be normálisan ment

&#3232;_&#3232;

Ombika
Milyen programmal birom szora birni a 2ik cpu magot is jatek alatt,mert ha regebben jol olvastam letezik vmi javitas hozza, gyorsabban fusson?! Elozo kolleganak koszi a valasz azon kezdtem el csak kisse akad 1680-as felbontasba! :-(

Shifter
én azon toltam végig, annyira nem vészes de vannak pontok amikor a hajam tépem ami nincs 😄

&#3232;_&#3232;