S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah igen voltak vörös erdõben kellemes pillanatok. 😄

jaja.. fejlámpa megcéloz... <#ravasz1>

kár hogy a bloodsuckeren nem volt a vörös erõben éjjel..

nna az para volt <#csodalk>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én szerettem este menni, mert elég könnyen lehetett irtani a népet, és észre se vettek. 😄

Az Erdészhez már eljutottál? Ha azon a területen elmész észek felé az úton, lesz egy kijárat, az vezet a katonai raktárakhoz. Ha nem sikerült még oda eljutnod, keresd meg a tankot a vörös erdõben és ugorj bele a nagy gömbbe a tetején. Vigyázz, sok pseudodog és snork van körülötte, vagy gyorsnak vagy jó mesterlövésznek kell lenni az átjutáshoz...

DranzerF1
Aha, az már használható.
Mondjuk ezt a sötétség dolgot úgy oldottam meg, hogy amikor éjszaka volt, akkor semmit sem csináltam. 😄 Nem haladtam elõre, inkább visszafelé, csip-csup ügyeket elintézni. Aztán hajnalban pedig már indultam is.
Dehh, a 2. generációs éjjellátó már rendben van.

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

Ez egy éjjellátó, és nem egy mobil nap.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

A 2. generációs már bõven elég hogy éjjel is lehessen rohangálni.

ahol találkoztál a csávókkal a nagy dögöt kinyírni, ott továbbmész asszem..

de ha beszélsz az erdésszel, úgyis átküld

coolpet
Stalkerekhez belepes: done
Portal anomalia kordon sinek, PDA: done
Atjato voros erdobol katonai raktartelepekhez: meg nincs meg. 😞

Battletag: coolpet#2467

teljes sötétségben a valóságban sem ér sokat az éjjellátó (legalábbis az elsõ generációsak azthiszem...) ezért kell hozzá (a játékban) világítani zseblámpával így annyit elérsz vele h szélesebben látsz míg lámpával csak egy körben

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

coolpet
"Azt a Red Forest-et, amit a ShoC-ból ismersz, felejtsd el, nincs. Az az erdõ másik része, a nyugati. A Military Warehouse-ba is a Red Forestbõl jutsz be, azon a kapun, ahol a ShoC-ban egy kis csapat Merc õrizte a feltunningolt puskát, amit Voronin akart megszerezni... Azok a kapuk, amik korábban nyitva voltak, nem léteznek..."

ÖÖÖ Red Forest 3 reszen jartam.
Nyugati: onnan jottem, arrol futott egy stalker, akit uldoztem, es a hid is ot van felhuzva(fosztogatok).
Keleti: ott van egy stalkercsoport, akik ereklyevaaszatra indulnak a snorkokhoz es a nagy doghoz(amit 15odszore sikerult kinyirnom), es arra van egy teranomalia az erdeszhez is.
valamint a keleti kapu, ahonnan a szemettelepre jutok vissza.

Szal korulnezem megegyszer, de eddig nemtalaltam meg, koszi az infokat.

Sanyix
Nem old meg az semmit, max kékké vagy zöldé teszi a feketét 😄
Hogy megoldjon valami a fényt kéne erõsítenie, és nem a sötétséges színezni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DranzerF1
<#vigyor>

A bár és a wild territory kimarad a CS-ból. A Red Forest felé a bejárat Yantarban van. Ahol a Shoc-ban be kellett menni az épületbe, hogy lemehess kikapcsolni a gépet, ott ne menj be, hanem menj oada a vele szemben lévõ, a SHOC-ban bezárt kapuhoz. Ott a bejárat a Red Forest felé. Elõtte segítened kell egy csapatnak. Nagy a sugárzás, így jól feltunningolva menj csak arra...

Azt a Red Forest-et, amit a ShoC-ból ismersz, felejtsd el, nincs. Az az erdõ másik része, a nyugati. A Military Warehouse-ba is a Red Forestbõl jutsz be, azon a kapun, ahol a ShoC-ban egy kis csapat Merc õrizte a feltunningolt puskát, amit Voronin akart megszerezni... Azok a kapuk, amik korábban nyitva voltak, nem léteznek...

A frakcióváltás meg a Lonereken át történhet. Belépsz valahova, de nem akarsz már tag lenni, akkor elmész Cordonba és visszalépsz a szabadúszók közé, majd választhatsz másik csapatot...

Az ejjellato milyen problemat old meg?
Az éjjelt. ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Honvédelmi Minisztérium. ^^

coolpet
Mi az a HM?

Hu de lamanak tunok 😊
Az ejjellato milyen problemat old meg?

Veszel egy éjjellátót a ruhádra és probléma megoldva.

Jelentkezel a HM-ben. 😊

DranzerF1
nem, a katonaság az katonaság. 😊 a szolgálat(duty) egy külön frakció.<#eljen>

állj vissza stalkernek, akkor semleges lesz mindkét frakció.. elméletben

coolpet
thx, azt megprobalom.

A tobbi kerdes?

Frakciok, es a katonai raktarakhoz valo atjutas?

a leszakadt vasúti sin felett van egy anomália buborék.ugorj bele.az bevisz az alagútba

Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)

coolpet
azaz 😊 miert az nem a katonasag? 😊

Ize a kerdeseimre tudja valaki a valaszt?

szerintem Szolgálat akart az lenni

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

coolpet
hat akkor nem hadsereg 😊 van a szabadsag meg a masik amik ellensegeskednek. Ott tanyaznak ahol a SHOC-ban at lehetett menni a bar fele.

DranzerF1
a hadseregbe is be lehet lépni? hogyan? 😄

coolpet
SHOC - OL ismerem, majdnem vegig is jatszottam, de az alapot mar 7x vegigvittem kicsit mar untam.

Viszot most CS-ben elakadtam.

Ot vagyok, hogy beszelnem kene valami ornaggyal a voros erdo mellett viszont nem tudok arra a teruletre atmenni. A SHOC-ban a baron keresztul tudtam eljutni a katonai raktarakhoz, de itt a bar area fele sem tudok eljutni, mert az ajto be van zarva.
Minden felvett kuldetest megcsinaltam, kiveve a fegyverfejlesztoknek a pendriveokat, de sehogy nem jutok at oda, kiserovel sem.

Megvalami. Csatlakoztam a hadsereghez, es a szabadsag most pikkel ram 😊

Hol lehet kisazallni egy frakciobol? 😊

Megvalami 😊
A kordonban a vasut vonalanal vegen van egy halott urge, es kene a PDA-ja. Viszont amint a barlang szajahoz erek elfeheredik a kep, es megfordit a jatek, ETC nem tudok bemenni erte a barlangba. Azt hogy lehet megszerezni?

Tudtok segiteni?

weskerrebort
Hu! köszi szépen, indul! Igazad volt! 😊

mcmoha
Jobb klik a setup.exe-re, Properties, Compatibility, "Run this program as an administrator".

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

DranzerF1
vagy várjál, az SHoC 😄 bocs

DranzerF1
Oblivion lost modban van alvás.

weskerrebort
Bocs a hülye kérdésért de, hogy telepítek adminisztrátorként? Még nem volt ilyen problémám! 😞 Elõre is kösz a segítséget!

mcmoha
Nekem Vistan van es nem emlekszem pontosan hogyan telepitettem, de probald meg adminisztratorkent telepiteni.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

weskerrebort
Mert akkor ép ott jó ötletnek tünt! 😊 Kiváncsi vagyok a dx10 effektekre!
de nem a béta a gond! Original vista ultimate tel is ez volt a gondom vele! A Shadow of Chernobyl , Crysis, Bioshock simán megy gond nélkül csak a clear sky baszakodik! 😞 Van megoldás?

Yan
miért raksz fel béta op.rendszert?

&#165; xfire: kistekila

weskerrebort
HI! Tudna valaki segíteni? Feltettem a win 7et és így nem tudom telepíteni a clear skyt! Hogyan oldhatnám meg ezt? A válaszokat elõre is köszönöm!

Sehogy. Vagy valami moddal...

coolpet
sziasztok, stalker clear sky kerdes: hogy lehet aludni, vgay atporgetni az ejszakat?

A kordonba én se tudtam átmenni mikor régen kezdtem a játékot, a megoldás patch volt, ha jól emlékszem 1.04, most 1.05 használonm.

Ombika
Adjak ki vmi kulsosnek a patcheket! 😊 Vagy fanatikusoknak! 😊

Mivel most a Call of Pripyaton dolgoznak, az utóbbi. Pedig az 1.5.09. patch is rengeteg ctd-t okozó bugot hagyott a CS-ben.
De ezek már csak ilyenek, a SHOC-hoz az utolsó épkézláb (1.0005) patch 2007 novemberében jelent meg, mert akkor már javában dolgoztak a Clear Skyon. Túl kicsi cég ez a GSC, túl nagy ambíciókkal.

Ombika
Amugy foltozzak meg a fejlesztok, vagy mar leszarjak?

Ilyen nekem is volt, valami shader bug...

Sanyix
ha bekapcsolom a nap árnyékot ami a god rayst is vezérli mitõl van, hogy körülöttem úgy 20 méter távolságig egy sötétebb kocka van? Tehát sötétebb abban a kockában a terep, azon kívül meg normális. dx9 és dx10.1-ben is ugyanolyan, a videokártya radeon hd3850. 9.4-es catalyst.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nah így nem jó

ingovány 1
ingovány 2

A fejlesztõk még a Shadow Of Chernobyl-ba bele akarták tenni az ingoványt és még sok mást is!(én erre csak most jöttem rá)

Azért a mai állapotában kicsit jobban néz ki! <#idiota>

nem szép ez.olyan,mintha be lennék nyomva.
Hi!Ez lesz a tuti:
http://rutube.ru/tracks/1906775.html?v=f9b77db83f25d3e9116c20d49fa9e578
Csak remélem nem lesz olyan bugos mint a CS, még mindig.
Látjátok a képen a DOF effektet?Na nálam ilyen miért nincs?Távolabbi dolgokat elmossa nálam minden ugyan olyan éles!Tetszene ez a dolog csak kár hogy nincs!