S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battletag: coolpet#2467
Csak azt remélem hogy csõdbe megy a GSC és valami tisztességes cég megveszi a frencsájzot , akkor talán szûletik végre egy tõkéletes stalker.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Ki milyen fegyot favorizal?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
bárhonnan akarom tölteni mindig csak egy pát kb os szar jön le
nem tudjátok honnan lehetne letölteni?
mindegyik nek kell keresni hármat, elég jól fizetnek
abban találod a pontos leírást 😊
¥ xfire: kistekila
Ezekkel a PEN-driver-ekkel mit tudok kezdeni? Ellehet õket valahol adni?
Vagy származik belõle majd késõbb valami hasznom??
Tudom lehet fejlesztéseket keresni...na de ami nálam van az egyik se való a küldetéhez
Elõre is köszi!
A katonai bazisnal kezdj el futni a kerites mellett (baloldal) lefele mint a villam, egy kidolt fa lesz, az leszaggatta a keritest ott atfutsz a tuloldalra, es vissza fel. El fognak talalni parszor, de nyomd a elsosegely cuccot meg a futast ujra es sikerulni fog 😊
Hol tudok olyan fegyokav szerezni/venni, mint ft2000, meg gauss fegyo?
GP35ot abszolut nem is lattam, es max a SHOC-bol megismert Obokant colt a legjobb rohamfegyver. Bar vegig fulltuning TSR-t hasznaltam, meg AK-t, de azert a tobbi is hianyzott 😊
Addig nem követnek a többiek...
A vegere magyarazat elegge silany, de ez nem a te hibad, hanem az oroszoke, hogy nem tudnak egy normalis tortenetet/jatekmenetet kitalalni.
Nevetseges kuldik is vannak benne, pl mocsarban loszert kellett vinni egy embertol a parancsnoknak.Egymas mellett alltak, felvettem a kuldit, majd 90 fok fordulasa utan le is adtam 😊
Megegyszer nem allok neki, mind a SHOC-nak, azt legalabb jobban elveztem.
Ebben ami + volt az a fegyverfejlesztes, a kiserokkel utazgatas, es az artifact kereses. Erre meg nem kellett volna uj jatekot irni 😊
Most mar kivancsi vagyok a call of Pripatyra is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit idõzavarba kerülhettek a sztori írók, mert a C-Tudat kicsit korábban kezdett el dolgozni, de Sztrelok nem éldegélhetett évekig a tv "szobában", így a végét csak ilyen összecsapottra tudták megoldani.
A SC "története" még annyira sem átgondolt, mint a ShoC-é. Alapvetõen akkor "játszod végig" a játékot, ha Limanszk elõtt visszamész a mocsárba, és beszállsz a frakcióharcokba. A kezedben van annak az eldöntése, hogy ki lesz a Zóna ura a következõ fél-egy évben. Mire a ShoC ideje eljön, addigra mindenképp megváltozik, hisz az ottani felállás alakul ki, de átmenetileg kitakaríthatod a zónából akár a banditákat, akár a duty-t, akár a freedomot. Ez lenne a SC fõ vonala, csak nehéz észrevenni, ha valaki a "sztorit" akraja követni....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lelottem a gauss puskaval strelokot, es vege a jateknak.Az ending videot sem vagom egyaltalan, az a csatorna tele stalkerekkel, mi a fene az? Most strelok meghat, vagy csak epphogy el? Mikoze volt streloknak a zona anomaliaihoz, es a blowoutokhoz? A kovetkezo reszben a Call of Pripatyban megmagyaraznak mindent? Ha ennyi amit latok, akkor egy fos az egesz 😊 A SHOC-ban 7 vegigjatszasa sehogy nem hozhato ossze ezzel a CS-vel. Lecci lecci valaki magyarazza el i van 😊
Hatha ti tudjatok.
Mind a 3 a weöreös erdõben van, 2 ahol a stalkereknek kell segiteni kiiktatni pár snorkot, és egy kétlábú hústornyot a nagy mezõn, na ott van valami kráter tûz anomáliákkal körülvéve, és a lyuk közepén olyan széttépõ anomália van. Na ott mutat okosan 2 artifactot a mûszer, de ha megközelítem, meghalok, vagy elégek.
A másik hely meg amikor az erdésznek meg kell szerezni az iránytû anomáliát, és kinyírom az összes fosztogatót, le lehet esni egy létra mellett, ahol olyan szikra anomáliák vannak, és járkál 2-3 olyan repülõs villanygolyó, ami felemelget tárgyakat, és nekedvagdos.
Na ott is van valamerre okosba egy artifact, de azok állandóan kinyírtak. Nektek sikerült azt megszerezni?
Az építkezésnél én messzirõl még a lépcsõfeljárónál az épület melett megálltam, és mesterlövész puskával egyenként leszedtem legalább 10-15 monolitot. A legfelsõ szintre mind két oldalt feljönnek egyesével, akkor távcsövessel szedd le õket, még mesterlövész puska se fontos hozzá, de jól jön. A maradék már nem gond az építkezés területérõl sem. Limanszkban az ingáványos csapatok vezetõje tud ruhát-fegyvert javítani, legyen nálad kis pénz is javításra.
akkor lesz lõszer elég, amit tõlük veszel el. a ruha nem számít, amikor elõször vittem végig nem tudtam mit hol kell, és egy pizsamává lõtt berill-el mentem végig.
¥ xfire: kistekila
Egész nam kockultál, mi? <#nevetes1>#nevetes1>
Limanszkból nem lehet visszamenni, tölts vissza egy régebbi állást, még a híd elõtt, tápold fel magad, páncél fegyverek skuló, aztán menj csak át
Hogy a fenebe fogok en ott atjutni? 😊
harmadikra megalltam amikor szolt aztan lepacsiztam a szabadsaggal 😊
meg tedd el a fegyvert, odaballag hozzád, kicsit dumcsiztok, és továbbenged..
Szemétdomb után vagyok, mikor Agyart kell keresnem, és amint átérek egy másik "map"-re ahol folytatnom kell a kutatását, ott egybõl egy szöges keritésen túl amint átsétálok kinyírnak... namost mielõtt barom módjára nem futottam át shotgunnal a kezembe azok elõtt pofázta egy csávó hogy tegyem le a fegyveremet és lassan sétáljak oda, csak beszélni akar...
De már akár kúszva is mászhatok, ígyis-úgyis szétlõnek, és nemtudok ellenük mit tenni...
Van valami megoldás?
Elõre is kösz!
eszaknak azert nem mentem, mert arra nem a katonai raktarakat irja, hanem a limaszkot. Ejjellatoval meg nem talalkoztam, de szerintem elmegyek a szolgalathoz, ez celbalovok, osszeszedek par ora alatt ugy 50 rugot, mert fejlesztgetnem kell egy kicsit. Mashol is lehet gyorsan penzt szerezni?
Voros erdo egyaltalan nem para 😊 A fegyverekrol meg annyi, hogy hiaba javitom meg oket teljesen, meg fullra van fejlesztve, volt hogy a 16 golyot ugy tudtam kiloni, hogy 4-5x kellett ujratarazni, mert beragadt. Szoval tuzharc korben koszonom, de inkabb vettem egy mesterlovesz puskat, es messzirol szedem le az ellent. a suklo halisten nemdraga.
Bar a pontossagarol nem zengenek legendakat... Akkor megprobalom a voros erdo kijaratait 😊 Pendriveok megszerrzese sem konnyu mert meg kell venni a lelohelyeket az NPC-ktol, es nem mindig tudhatod mi van ott.
Megjegyzem a CS-ben nagy csalódás volt a bloodsucker. Az erdésztõl a katonai raktárhoz vezetõ kijáratnál belegyalogoltam kettõbe. Az orrom elõtt rohangáltak, de egyik se jött felém. A képükbe kellett mászni, hogy észrevegyenek, mert amíg nem támadnak (láthatatlanok), addig sebezhetetlenek is...