S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Battletag: coolpet#2467
Nagy távolságokra meg az SVD a király.
Ezért kell a fõfegyverként használt gépkarabély mellett mindíg magadnál tartani egy shotgunt, mert a kutyák/vaddisznók/snokrok/bloodsuckerek/egyéb dögök ellen az a legjobb.
Ki tudja megmondani?
Mondjuk legközelebbi végigjátszásnál tuti hogy felrakok egy halom fegyo meg mindenféle ai-trader-skin modot
Ki tudja megmondani?
PSN ID: Lord_Mortanius
1.Belépsz a freedomba miután végeztél az agropromban, ekkor a freedomos tradernél meg lehet venni 15.000 pénzért. Vagy, végigviszed a freedom küldetésszálat(gyakorlatilag a duty bázik kiírtása) és akkor ajándékba is adnak egyet.
2.Megölöd a Freedom Dark Valley-ben található bázisán lévõ egyik õrt, és elveszed tõle.
Ez a két megoldás háborúba fog sodorni vagy a freedommal, vagy a dutyval, amit én nem ajánlok. Én a következõképpen szoktam megszerezni:
3. Az Army Warehouseban a Military base hátsó tornyában van egy katona, és ez van nála. Én tõle szoktam elvenni. Így nem kerülsz háborúba se a dutyval, se a freedommal, ami jelentõsen megkönnyíti majd az életed a továbbiakban.
Lõszert lehet venni hozzá a Flea Marketen a Garbageban, a legalsó szinten lévõ kereskedõtõl, aki csak északa dolgozik, nappal alszik.
Már a kezdõpályán találsz AK-t, amit helyben feltuningolhatsz pontosságra, +szkóp +silencer, és a játék végéig jó vagy vele. A végefelé esetleg lecserélheted SGI-re, amit kapsz ingyen a freedomhoz belépésnél (agroprom után lehet csak), illetve army warehouseban tonnaszámra szerezhetsz. Pl. a vámpírfaluban a zsoldosokat kinyírva vagy 6 db-ot, monolitnál is van idõnként, a freedomosoknál meg pláne. Kicsivel jobb az AK-nál, de nem sokkal. A GP37 és az FT200M pontosan ugyanannyit tud mindenben mint az SGI, de sokkal ritkábbak, ezért azokkal nem érdemes foglalkozni. Ráadásul az FT200M-en nem mûködik a szkóp (csak az elsõ mentésig, utána "elfelejti"). De ha van pénzed mesterlövész skulóra, akkor egyértelmûen az SVU a nyerõ. Messzebbre lõ, 1 lövés = 1 halál.
Cuccraktár a mocsárban:
Eladandó cuccok a hadsereg bázisán:
Ez 1 forduló volt:
Ezzel mentem Limanszkba:
Költöttem pár Ft-ot:

Ki tudja megmondani?
Ki tudja megmondani?
WoW max tört serveren bugos, eredetin jelenleg közel sincs annyi bug mint Stalker-ben...
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Nem fordult még elõ hogy elvesztek? És a távcsövest egy katonától szerezted vagy quest adta? Mert láttam egy oldalon hogy adja valaki a freedomosok közül de én nem tudtam megszerezni ugyhogy majd ki kell nyírnom vkit érte sztem.
És még 1 kérdés veletek elõfordult hogy az cuccfejlesztõk nem akarták elfogadni az utolsó usb fejlesztést? Csak mert annyi pénzt kaphatnék érte de sajna nem adhatom le.
És télleg köszönöm a válaszokat!
Az orosz fejlesztõkröl én annyit mondhatnék hogy azért jó szakemberek de csak nézzen meg valaki egy gothic sorozatot vagy wow-ozzon kicsit és nyivlánvalóvá válik hogy a nyugati fejlesztõk sokkal bugosabb szerepjátékokal jönnek ki néha mint ez és ide a gothichoz képest harmad annyi patch is van részemröl.(A wow rol meg ne is beszéljünk).
Ki tudja megmondani?

Ezt ha az öveden hordod, kitisztítja a véredbõl a sugárzást(nem lesz többé szükséged antirad drogokra), és ellensúlyozza a többi felhelyezett sugárzó artifact sugárzását, így ki tudod használni õket.
Én is most játszom újra a játékot és az én SEVA ruhámon ki van fejlesztve mind az öt artifact slot. Összesen -10 sugárzást, +8 gyógyulást és +4 vérzésgátlást kapok belõlük. Így egy jó ideje nincs már szükségem se sugárzás elleni szerre, se kötszerre de még medipackra se. Azért mivel az öngyógyulás eltart néhány másodpercig, néhány medikitet érdemes magadnál tartani, ha olyan a szitu, hogy azonnal fullra kell gyógyulni.
Viszont el kell mondani, hogy amikor ezt a motort megírták, még sehol se voltak a többmagos processzorok. És õk, a legtöbb orosz fejlesztõhöz hasonlóan, lusták új motort írni a játék alá, inkább a régit toldozgatják-fodozgatják. Ez nyilván lehetõvé tesz kissebb javításokat (pl:directx10 beépítése), de alapvetõ változatásokat(több mag használata) nem.
Sajnos az idén megjelenõ új stalker játéknak is ez a motor lesz az alapja, így már most borítékolhak vele kapcsolatban a szokásos stalker hibák(optimalizálatlanság, bugok tömkelege). Hiába, sajnos az orosz fejlesztõknek nagyon nem erõsségük a programozás. Ezért nem tudják soha sikerrel felvenni a versenyt a nyugati konkurenciával.
De azt is el kell mondani, hogy a stalker játékoknak, különösen a Clear Skynak valami hihetetlen atmoszférája van, ami miatt újra és újra elõveszi az ember, és sokkal maradandóbb élményt nyújt mint például egy crysis, ami bár kivállóan van megírva és jól fut, mégis annyira kommersz és egyéniség nélküli, hogy egyszer végigtolja az ember, aztán egy hét múlva már alig emlékszik rá. A stalkerekkel nem ez a helyzet, ezt újra és újra elõveszi az ember, még ha tudja is mennyi bosszúsággal fog járni(kapitális bugok, kilépés minden második loadolásnál stb), mert megéri.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Köszönöm ha elolvasod
Ki tudja megmondani?
Meg is nézheted, a processzorhasználata vindóz szerint 50% +/-5% lesz, és az 50% az bizony az egyik max 100% másik max 5%, vagy ez folyamatosan váltogatva.
Ne higgy benne, én programozó vagyok, tudom hogy kell egy többszálú programot megírni, és azt is tudom, hogy nem többszálúból max egy programmal csinálsz többszálút: fejlesztõprogram és fordító.
A vindóz marhaságokat ír ki, kitudja miért. Visszont ha a folyamatoknál nézed a processzor használatot, mivel a grafikon hülyeségeket mutat, akkor ott bizony az állandóan 50%(4 magnál meg ugye 25%) használat körül kolbászoló programnál már biztos lehetsz, hogy 1 magot használ.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
kezdd újra, még az elején vagy 😊
¥ xfire: kistekila
én kezdõ vagyok a fórumozásban,de szeretnék 1 segítséget kérni.feltettem a S-CS gémet,a gépigény is kielégít mindent...(a rapidról töltöttem,nemtom majd mennyire befolyásolja).magyarosítást és a hozzá adott 1.5.04 patch-et is feltettem,de a játék még mindig elég bugos és 1-2 küldetést nem teljesít.kordonnál mikor a hadseregtõl kell elhozni egy spéci segélycsomagot,nem tudom odaadni a célszemélynek (ez mellék küldetés) és van 1 fõküldetés mikor követni kell Agyar PDA-ját és mikor odaérek a bolhapiacra és le kell menni a lépcsõn elvileg robbanásvan és el kell hogy ájuljak majd videó bevágás.de ennél a küldetésnél sem csinál semmit.lemegyek,felveszem a cuccot,de semmi és nem pipálja ki a feladatot és nemtok tovább jutni.más patch-eket is próbáltam de semmi...😞 ha tudtok segítsetek kérlek!elõre is köszi! ([email protected])
de azért végig vittem párszor és valamiért mindig újra kezdem az SoC is 😊
én is abbahagytam másodszor mert felbaszott a rengeteg bug <#szomoru1>#szomoru1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
írás helyett lesz most idõd rendesen végig vinni 😉
Azért hihetetlen hogy így majd egy évvel és hét patchel a megjelenés után még mindíg ilyen szar bugos a játék.
Hihetetlen mekkora játék lehetett volna belõle, ha rendesen megcsinálják. Kiválló az alapötlet, remek a hangulat. De ez az oroszos kivitelezés valami borzasztó. Így csak 10-bõl 3 pont.
Sajna socot nem tudtam kijátszani egyszer amikor eljutottam a végéig az atomerõmûvig nem játszottam és elvesztek a mentéseim azóta mindig elmegy a kedvem tõle amikot eljutok a yantari laborba😄
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.
Biztosan volt már a kérdés, de nem fogok átolvasni ~7000 kommentet.
Tehát; hogy lehet elérni, hogy ne csak egy magot használjon a játék.
Köszi!
Az a problémám, hogy a Szabadság bázisán kaptam küldit, hogy szerezzem mega a fejleszéseket tartalmazó pendrive-okat. Meg is találtam õket, de most meg nem tudom odaadni az ipsének.
S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.