S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van esetleg ötletetek hogy Quados procin 4gb ram és 8800 GT-n miért akad játszhatatlanul full minimum grafon a játék? KB 10> fps van és magátol mindent high-ra rakott....
Köszi
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
FPS nyújzás - Letöltés
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
amúgy problémát megoldottam, egy üres notepadba kellett beírni hogy start bin\xrengine aztán elmenteni .bat-ként, futtatni és jó. csak angol lett tõle, de keresek hozzá magyar feliratot.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
http://www.sendspace.com/file/q0lu11
Talán sokat kér az ember hogy valamikor majd végig lehessen csnálni egy frakció háborút valószínûleg ez az én hibám. Talán egyszer jóval a call of pripjat után kijön ez a játék is, ezt úgy értem hogy még mindig csak egy félkész szar!(egyszer vesz az ember eredeti játékot és az is milyen má.. persze a kézi könyv se ír semmit csak hogy van frakcióháború) Erõsítés nem jön, az elfoglalandó táborban baráti sztalkerek vannak, de ha kiírtod õket akkor se lessz semmmi..stb,stb! Vagy esetleg csak nekem vannak ilyen problémáim a jatekkal?(szabadságiakkal vagyok)
nekem is ez van de szerintem azért mert az a fõ bázisuk és nem védi egy stalker sem így nyugodtan visszafoglalhatják.
az a problémám (remélem tudtok segíteni) hogy néha gondol egyet a játék és kilép tálcára... de ez tovább fokozódott most méghozzá a 4. kisugárzásnál elbújtam a stalkerek bázisán(kordonba) és, megint megtörtént a kilépés kisugárzás után de elõtte elmentettem, és ha betöltöm, megint kisugárzás megint kilépés... meg ha betöltöm már ott vannak a bázison a stalkerek ami elég furcsa hiszen ahogy mentettem nem volt de a lényeg hogy egyfolytába kilép és így nemtudok továbbhaladni benne most újrakezdeni vagy régebbi mentést betölteni nem szeretnék de ha az kell megteszem csak jólenne ha tudnátok valami ötletet adni hogy mért van ez? a gépemen bõven fut maxon ezzel nincs gond viszont nincsen felpatchelve, ez lenne a baj?
Amugy nektek hogyan sikerült a banditákkal haverkodni?Mármint azon kívül hogy a dutyhoz beálltok.
Ki tudja megmondani?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC