S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scylexan
eredetibe van meg a játék,de mindig azt írja ki hogy rakjam be az eredeti lemezt ...

A laposság szerintem a lövedék kezdõsebességét jelenteti, vagyis minnél nagyobb annál messzebb hord a fegyver, és annál nagyobb távolságig pontos.

az uccsó peccs elég? vagy mind kell?
LSC
Még a prerenderelt játékkezdõ múvi is akadozik. Itt valami nagy disznóság vvan

LSC
Sziasztok.

Van esetleg ötletetek hogy Quados procin 4gb ram és 8800 GT-n miért akad játszhatatlanul full minimum grafon a játék? KB 10> fps van és magátol mindent high-ra rakott....
Köszi

Blacksheep333
A laposság mit jelent a fegyvereknél?

Az operációs rendszeren is túl...

highlander15
Köszi!Erre gondoltam én is!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Remélem jól emlékszem, fel kell menni a leszakadt átjáróra a töltés tetején bal oldalt. Bal oldalt fent végig menni az acél gerendán, és beleugrani a téranomáliába ami a földrõl is jól látszik.

highlander15
Tudtok segíteni?A Kordonban a híd alatt lévõ katona megkér,hogy hozzam el a bajtársa PDA-ját,de amikor elérek a helyszínhez,és be akarok menni érte,fehér fény,és visszadob az alagút elé.Hogy lehet érte bemenni?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Megnyugodhatsz, benne...
mila69en
üdv mindenkinek gondoltam újra elkezdem a gamét, van e valami olyan mód amit mindenképpen érdemes felrakni? és látom jött már jó sok peccs😄D benne van e még a játékban az a gyökérség, hogy kitolnak az emberkék fedezék mögül?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ombika
Csak tudod mikor volt i7-es configom es 1280-ba futott 24 fps-el kisse felkurta agyam! Emellett tele van bugokkal ugye! 😞

Roger6
Köszi szépen!<#integet2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

TOMSILENT
Tessék,szerintem sokak fogják használni....
FPS nyújzás - Letöltés

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Roger6
Azt megköszönném, ha kiraknád a linket, vagy PM-ben elküldenéd. <#eljen><#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

TOMSILENT
Nem és nagyon faxa <#vigyor2>,ha kell szólj és kirakom a linket...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Roger6
Egész jól néz ki. Nagyobb a látótér? Nem lesz így nehezebb célozni?

TOMSILENT
First Person Shooter camera nyújtás nekem nagyon bejön....

Kontrakcio
szevasztok! lenne egy kérdésem. nem rég kapatam le a reloded verziót... meddig patcheljem fel és mit irjak át meg miylen crack kell a patch-hez és egyáltalán h indithatom el?😄

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

köszöntem.
amúgy problémát megoldottam, egy üres notepadba kellett beírni hogy start bin\xrengine aztán elmenteni .bat-ként, futtatni és jó. csak angol lett tõle, de keresek hozzá magyar feliratot.
koschwarz
na, pont ezért dicséretes, hogy nem hagyták magára a játékot<#fogmosas>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

EZ már régi de azthiszem ez az

http://www.sendspace.com/file/q0lu11
Ombika
Miota is foltozzak fel eve?! 😮MG

valaki adna egy mentést garbage elejérõl? mert elszálltak szépen :/
felpeccseltem a 10est, (a szûz CS-re, mer most raktam újra) de amint indítanám kell neki vmi fsgame, utána is valami kell neki, nem indul, mi a megoldás?
ja, viszon frakciózni még mindig nem lehet
A 1.5.10-es patch nagyon jó!Valami fejlesztett enginérõl irnak ,meg is látszik!Még egyszer se fagyott ki és dx10.1 hasít mint az állat.
Szerintem a clear sky jobb mint a soc volt.

Nem egészen mert az a shadow of chernobyl volt, kár hogy itt már elrontották a hangulatot a hülye szövegekkel meg hogyha magyarul játszik vele az ember akkor mégrosszabb, meg ezzel a lengyelpiacos minden négyzetméteren egy ember megoldássalmeg a unalmas cselekményekkel hogy ebben a játékban semmi nem történik csak egy nagy állatkert az egész. Jó mindig fikázom de ez azért van mert szerintem sokkkal jobb lehetett volna. És most nem csak a bugokról beszélek. Most játszottam a TERMINATOR SALVATION játékkal és például ezt, amit csak úgy direkt a filmhez csináltak hogy jó pár db-ot eladnak aztán majd mindenki elfelejti, szóval ezt százszor jobban kidolgozott sztorival csinálták meg. Nem korszakalkotó, csak párbeszédek kisebb fordulatok stb amitól valódibbnak hat, és nem úgy mint a: vigyé má lõszert, ja meghaltak gyere vissza... nekem csak ez hiányzik a clear skyból. cselekmény. az egyben volt a megjelölt és az õ nyomozása amit úgy a magadénak érezhettél de itt nincs ilyen. egyébként perzse hogy jó játék lenne..
Hello! Tudtok ajánlani a Clear Sky-hoz pár jófajta modot? Olyanokat amik az 1.504-es verzióval mûködnek. Gondolok most fegyver skin cseréhez, jobb grafikára, plusz fegyverek, szörnyek, meg a hasonlók. Találtam már párat, de akárhogy is variálom õket, összeomlik a játék. Ha tudtok segíteni, hogy melyiket érdemes feltenni, amivel megy is a játék, akkor megköszönném!<#vigyor2>

Így van, ez a helyzet. De ez az egyik legjobb hangulatú félkész szar, amivel valaha játszottam. <#hehe>

Nah új 10-es pecs és én megint itt vagyok, hogy ítéljek...
Talán sokat kér az ember hogy valamikor majd végig lehessen csnálni egy frakció háborút valószínûleg ez az én hibám. Talán egyszer jóval a call of pripjat után kijön ez a játék is, ezt úgy értem hogy még mindig csak egy félkész szar!(egyszer vesz az ember eredeti játékot és az is milyen má.. persze a kézi könyv se ír semmit csak hogy van frakcióháború) Erõsítés nem jön, az elfoglalandó táborban baráti sztalkerek vannak, de ha kiírtod õket akkor se lessz semmmi..stb,stb! Vagy esetleg csak nekem vannak ilyen problémáim a jatekkal?(szabadságiakkal vagyok)
Sziasztok csak szeretném megosztani, hogy ha valakinek ASUS alaplapja van és ATI 4800 szériájú videokártyája akkor sajnos nem minden esetben indul el a játék. Ha miután elindítjátok a játékot és azt írja ki hogy az Xrengine nem válaszol, akkor le kell tiltani az audio eszközök között a hdmi kimentett. Remélem tudtam valakinek segíteni mivel én is nagyon sokat bajlódtam ezzel a hibával.
közben megoldódott . asus alaplapi realtec hangkártyával nem szerették egymást...

kéne egy kis help . felraktam újra a játékot , de nem hajlandó elindulni . bejön a kis ablak és mintha töltene , de nem történik semmi .aztán mikor nyomok rajta egy jobb klikket akkor : xrengine.exe nem válaszol hibaüzivel leáll . ( halkan jegyezném meg , hogy a tört verzióval is kipróbáltam és ugyan ez a gond ott is )

Azt a területet (és egyáltalán bármelyiket) tartósan csak a "frakcióháború" alatt lehet elfoglalni. Ez akkor kezdõdik, amikor a Limanszkba vezetõ hidat leeresztették és visszamész a mocsárba a jutalmadért.

A Szabadság bázisán van egy torony a kocsmáros szemszögébõl nézve, vele szemben az épület mögött oda hogy lehet eljutni?

nekem is ez van de szerintem azért mert az a fõ bázisuk és nem védi egy stalker sem így nyugodtan visszafoglalhatják.
1 kérdésem lenne. Beálltam a Stalkerokhoz és elfoglaltam a szemétdombon a fosztogatók fõ helyét, de amikor továbbállok onnan mindig visszamennek oda. Lehet ez ellen tenni valamit? Erõsítés meg nem érkezik a Stalkeroktól.
1.0005 pach már elég szokott lenni. VGA kártyának használd a gyártó legfrisebb driver verzióját. Min 2Gb RAM sem árt. A magyarítás nem nem szokott gondot okozni.

úgyolvastam hogy a pecsek megoldanak pár hibát ezért felpecseltem 09-ig remélem így már jó lesz de ha van valami ötletetek még írjátok<#eljen>
300mb nem 30<#circling>
ja és megvalami ha talán ez lenne a hiba. van hozzá magyar nyelvi fájlom(30mb körüli) talán ez lenne hibás?
1.5.03-as verzió
sziasztok!
az a problémám (remélem tudtok segíteni) hogy néha gondol egyet a játék és kilép tálcára... de ez tovább fokozódott most méghozzá a 4. kisugárzásnál elbújtam a stalkerek bázisán(kordonba) és, megint megtörtént a kilépés kisugárzás után de elõtte elmentettem, és ha betöltöm, megint kisugárzás megint kilépés... meg ha betöltöm már ott vannak a bázison a stalkerek ami elég furcsa hiszen ahogy mentettem nem volt de a lényeg hogy egyfolytába kilép és így nemtudok továbbhaladni benne most újrakezdeni vagy régebbi mentést betölteni nem szeretnék de ha az kell megteszem csak jólenne ha tudnátok valami ötletet adni hogy mért van ez? a gépemen bõven fut maxon ezzel nincs gond viszont nincsen felpatchelve, ez lenne a baj?
Én úgy játszottam általában végig sehova sem álltam be. A banditákkal semleges voltam addig míg a SEVA ruhát maxra nem tuningolta mûszerészük, utána elfoglaltam szeméttelepi bázisukat. Tiszta égboltnál igyekeztem banditákat nem bántani, öld meg banditákat küldetést nem vállaltam, mikor Szidorovics táskájáért mentem ház padlására banditák voltak a környéken, beosontam házba és elfutottam táskával, banditákra nem lõve. Táska nem mindig banditaközelbe van, változik a helye. A szeméttelepre átlépve semlegesek voltak, bázisukra bementem és rögtön küldetést kértem vezértõl, ekkor kiengednek a bázisról. Igyekeztem nekik küldetéseket csinálni nem csak vezérnek, viszony pozitívra váltott. Késõbb egy két támadás is belefért míg fullra tuningolta mûszerészük ruhámat és nem lettek ellenségesek.

Nem gáz az. Annyi hogy a Cordonban nem lõsz le egyetlen banditát se, majd a garbage-ra átjutva elfutsz balra a bandita õrposzt mellett (akik ki akarnak rabolni, és ha lelövöd õket akkor ellensége leszel a fakciójuknak). Ezekután, kikerülve a bandita õrjáratokat/egységeket elmész a fõbázisukhoz, ahol már nem fognak bántani, és misziókat csinálsz nekik majd csatlakozol. Már ha nem fog nálad is bug miatt zátonyra futni az egész, mint nálam, amikor a banditák vezére végleg "lefagyott".

tudatalan
Ja az a térkép sokmindenre jó de nem ér semmit ha nem tudod leadni a pendriveot. Ezen kívül (én pl ezen térkép alapján játszottam) sok quest ami bennevan tulajdonképpen nincs is a játékban pl pár clearsky os megilyenek.

Amugy nektek hogyan sikerült a banditákkal haverkodni?Mármint azon kívül hogy a dutyhoz beálltok.

Ki tudja megmondani?

A #6590-es hozzászólásban be lett linkelve egy kiválló térkép, ami mindennek a helyét megmutatja, többek között a pendrájvokét is, ajánlom figyelmedbe.

Ez egy fejlesztõi demó.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

tudatalan
http://www.youtube.com/watch?v=VdVDeS-G3f8
Akkor ez mi a videóban? Jó látom hogy ez csak tesztelés mert nincs ilyen cucc swamp-ban de akkor is ott a heli és még lõ is amíg fedezékbe nem bújt a csákesz. Mer ez sztem pc-s verzió.

Ki tudja megmondani?