S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Polak - wêgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki Lengyel magyar két jó barát együtt harcol, s issza borát
Polak - wêgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki Lengyel magyar két jó barát együtt harcol, s issza borát
Meg az épületbe hol kell bemenni?
Köszönöm a segítségedet.
The Truck Is My Life
The Truck Is My Life
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Az 1. pendriveot szintén a boltos adja a reaktor kitörés után, a 3. helyét pedig a Lebegyev elõtt ülõ formától lehet megvenni pénzé. De ezt a szart nem találom, és nem jut eszembe mire kéne adnia.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Ott tartok, ahol a tudósok bázisa van és egy erõmûben kell megtalálni a stalkereket és egy dokumentumot, és nem tudom hol kéne eljutni oda, mert ha hátulról megyek akkor nem találok bejáratot, meg illúzióim vannak, ha elölrõl megyek, akkor sugárzás van és abba halok bele. Remélem érthetõen írtam le, és tud valaki segíteni.
Köszönöm!
de ha nemjó akkro a googleba kerezsgélj
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Fõleg a pisztolynál vagyok kiakadva, hogy kb 50 méterrõl pont fejre célzok, erre mindenfelé lõ, csak a célra nem. Nem tudom attól is lehet-e, hogy jobb egérgombot nyomva nem néz bele a célzókájába, csak közelebb hozza a képet?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
AMOkor játszok akkor miért sárga az ég mitõl lehet ??
én mondjuk meglennék nélkülük mer szerintem nem valami jól lettek összehozva meg túl hosszúak és akkor csak vársz és vársz és vársz, nem vmi izgalmas.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
mi lehet a baj ??
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
nekem olyan gondom van hogy amikor elindítomazt irja ki hogy cannot open file "fsgame.ltx"
check your working folder mit tegyek már 2szer ujaraktam ??elõre is köszi
Van egy kis gondom , ráadásul a gugli sem tud sokat segíteni ebben ...
Új gépem lett, és ennek örömére felraktam a Clear Sky-t ... Megpeccseltem 1.5.10-re, majd elkezdtem játszani vele ... és egyszercsak elkezdtek olyan grafikus "artifact"-ok megjelenni a képen, és majd egyre több ... Mintha túlmelegedne a kártya ... Alt + TAB és Everest és CCC szerint is 55-60 fokon megy a 4870-es Radeon (9.7 Catalyst ...)
Nincs húzva ... semmi ... Win 7 64bit, Phenom II 550 proci ...
ARMA II, GTA 4 és társai órákat futnak szépen, de a Stalker valami miatt nem ... 15 perc max ... (dx10.1-es beállításokkal ...)
Namost mivel ráguglizni arra hogy "stalker clear sky artifact" vagy "anomaly" eléggé öngólgyanús (próbáltam ... pár hasonló topikot találtam, megoldás nem volt, mindenki azt gondolta, hogy túl meleg, vagy sok az OC ... ésatöbbi ... ezeken túlvagyok ...)
Valami ötlet?
Elõre is köszönöm!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"