S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaaa értem köszi szépen 😊

Nem is fog felvenni mert még kell a játékmenetben olyat tenned ami igy lehetetlen lenne. játszd tovább a fõszálat majd tényleg keresni fog
Hali kérdésem lenne... Stalkerekhez csatlakoztam a szabadságiak már spanjaim megcsináltam szinte minden küldit nekik mégse fesz fel az a sutyerák góréjük.. mindig leráz h; persze fasza csávó vagyok és majd ö megkeres engem !

landser56
Köszönöm a segítségeteket, végre sikerült túljutnom rajta.

Polak - wêgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki Lengyel magyar két jó barát együtt harcol, s issza borát

landser56
Köszi, megpróbálom hátha jó lesz.

Polak - wêgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki Lengyel magyar két jó barát együtt harcol, s issza borát

A létesítmény mögött vannak, ami azt jelenti hogy elmész nyugatra és felmászol a meredek lejtõn és ezután észak fele elindulsz ahol a GPS mutatja a helyet. vigyázz a kutyákra! Remelem jó lesz!
landser56
Ez a rész nem igazán akar menni, megtudnád mondani, hogy milyen kveszt?
Meg az épületbe hol kell bemenni?
Köszönöm a segítségedet.

luspaydavid
Off: http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=stalkercallofpripyat&id=1250457350

The Truck Is My Life

luspaydavid
Programfile ahova raktad a játékot és a carck-et be húzod oda felülírod és ennyi lenne

The Truck Is My Life

Hali bocsi hogy ide írok de a warez topic nem mûködik ha valaki megszánna anyi segítséggel hogy megmondaná hogyan kell crack-elni azt megköszönném mert nekem híbát ír az indításnál

landser56
Nagyon szépen köszönöm, hátha így menni fog.

Másik: az 1.5.10-ben fixálták 1-2 artifact helyét? Dark Valleyban, a Freedom bázison, a villámok közt eddig 50% eséllyel Battery (+2 endurance) artifact spawnolt, most meg 100%-ban Holdfény, ami tök szar.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Kérdés: a mocsárban a boltos mire adja a 2. pendriveot? Elvileg quest reward, de mire?

Az 1. pendriveot szintén a boltos adja a reaktor kitörés után, a 3. helyét pedig a Lebegyev elõtt ülõ formától lehet megvenni pénzé. De ezt a szart nem találom, és nem jut eszembe mire kéne adnia.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Csak sapival lehet, amit a tudósok adnak. Azt meg csak akkor, ha elõtte megcsinálsz nekik 1 kvesztet.

landser56
Hellosztok, sajna elakadtam egy pályán és ebben kérném a segítségeteket.
Ott tartok, ahol a tudósok bázisa van és egy erõmûben kell megtalálni a stalkereket és egy dokumentumot, és nem tudom hol kéne eljutni oda, mert ha hátulról megyek akkor nem találok bejáratot, meg illúzióim vannak, ha elölrõl megyek, akkor sugárzás van és abba halok bele. Remélem érthetõen írtam le, és tud valaki segíteni.
Köszönöm!

Hecker007
Valaki linkelt régebben egy Fov switcher nevû modot, abból nem tud valaki egy olyan verziót ami mûködik a legutolsó patchel is?

Simán csatlakozhatsz bármikor bárkihez ha közbeiktatsz egy semleges frakciót. Pl😄utynál vagy tag, csatlakozol a Stalkerekhez, majd csatlakozol a Freedomhoz. Utána akár ugyanezt visszafelé. Minden alkalommal megkapod a belépéskor kapott felszerelést.

igen csak az ellenséghez nem csatlakozhatsz
Te vagy az isten!! Végre sikerült valakit legyõzni. az volt a bajom hogy nem foglaltam el bizonyos táborokat mert ugye azt mondták meg úgy is az észszerû hogy csak az ellenségre támadunk ("..még véletlenül se lõjjetek semleges sztalkerekre!"), de ezek szerint ezt még nem sikerült két év alatt megoldaniuk a fejlesztõknek. ki kellett nyírnom egy tábornyi sztalker a sötétvölgybe vezetõ ösvényen, és akkor jött az erõsítés.
srácok ha csatlakozok egy frakciohoz utána át tudok állni másik frakciohoz.. pl: ha csatizok a banditákhoz utána átálhatok a szabadsághoz ? vagy nem hanem azzal a frakcioval kell végigvinnem ??

Igen frakcióháborúzni valóban bármikor lehet és tudtam is, de Limanszk hídleengedés után is respawnolnak, ezt tapasztalatból írom.

A "többek" nem azt mondták hogy frakcióháborúzni csak a limanszki híd leengedése után lehet, HANEM azt, hogy csak ezután lesz végleges hatása a frakcióháborúknak. Magyarán a híd leengedése után nem fognak respawnonlni a lenyomott frakciók, tehát csak akkor lehet végleg eldönteni a frakcióháborút.

http://thepiratebay.org/torrent/4426884/STALKER_Clear_sky-HUN_SUBTITLES-magyaritas itt taláksz
de ha nemjó akkro a googleba kerezsgélj
valaki elmondaná honnan tudok letölteni magyarositást??
<#help><#help><#help><#help>

nekem is ugyanez a gondom lenne...megöltem mindenkit és azt irja hogy tartsam a poziciom es varjak a segitsegre...de varok varok,és semmi :S
Frakcióháboruzni többek szerint a limanszki híd leengedése után lehet, én megtettem már elõtte és utána is. Szolgálathoz beállva elfoglaltam bázisukat, természetesen elõtte a szükséges pontokat elfoglalva. A szolgálat betelepült a bázisukra és ott is maradt, de a szabadságiak ha elhagytam bázisukat egy idõ után újra megjelentek és a bázisukon is, igaz a fõépületben nem mert ott voltak szolgálatosok. Ahoz hogy jöjjenek a szolgálatosok, nem szabad utjukban lenni egységeknek, mutánsoknak sem és szerintem még stalkeroknak sem, bár ez nem biztos. Én miután elfoglaltam már a szolgálat oldalán a két határ posztot, sokat rohangáltam a két poszt között megsemmisíteni a szabadságiakat, majd egyre beljebb húzodtam és már nem engedtem a határ közelébe sem eljutni szabadságiakat. Egy idõ után átjött annyi szolgálatos, hogy megindultak a szolgálat bázisa ellen, ekkor én elõre menve megsemmisítettem a szabadságiakat a bázisukon. Megérkezve a szolgálatosok ha még kelett segítettek befejezni a teljes likvidálást, és ott maradtak. A szabadságiak viszont ujra termelõdtek mindig, bár az erõforrásaik egyre gyengébbek lettek. A frakcióháborút fordítva szabadságiakkal is végigvittem nem egyszer, de a szolgálatot se tudtam véglegesen kiírtani. Szerintem a helyes taktika a szemétdombon megvárni míg egyre több saját egység (akihez beálltál) jön át, a posztokon két 2-2 csapat lehetõleg, utánja átmenni ellenfél területére és akkor fognak jönni utánad ha nincs valamilyen ellenséges akkár mutáns egység az utjukban.

fery02
Amúgy a valóságban is ennyire melléhordanak a fegyverek?
Fõleg a pisztolynál vagyok kiakadva, hogy kb 50 méterrõl pont fejre célzok, erre mindenfelé lõ, csak a célra nem. Nem tudom attól is lehet-e, hogy jobb egérgombot nyomva nem néz bele a célzókájába, csak közelebb hozza a képet?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hali !
AMOkor játszok akkor miért sárga az ég mitõl lehet ??
Na jó, Valaki vitt már végig közülletek szolgálattal hadjáratot a szabadságiak ellen? Hogy kell? megõrülök töle,hogy nem jön erõsítés már vagy ezer szabadságit megöltem, tucatnyiszor ugyanazt a tábort elfoglaltam. f*sz*mat vágom bele az ukrán csodába. (szerintem direkt engem idegesít)
hogy kell freecam et csinálni nem tudjátok? az amikor repülhetsz össze vissza a pályákon? köszi
hello hol lehet GP37-es fegyot szerezni?
Akkor jön hogy ha nem a fõküldetéseknek megfelelõen játszol hanem mondjuk orba szájba mászkálsz a pályák között, frakció háborúzol stb.
én mondjuk meglennék nélkülük mer szerintem nem valami jól lettek összehozva meg túl hosszúak és akkor csak vársz és vársz és vársz, nem vmi izgalmas.
Nálam tökéletesen mûködik a link .... Amúgy olvastam hogy van akinek szaggat a játék na az próbálja ki azt hogy a joystickokat meg a kormányt meg a hasonló dolgokat kihúzza játék elõtt (nekem bevált)

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Valaki pls írja le honnan to melszedni a magyar verziót, mert a banner alatti linknél azt írja ki a weblap nem létezik!! Pls help!
A kóválygással arra céloztam hogy már pár pályát átléptem és eddig csak a legelején volt 1 kisülés még amikor felküldtek a toronyba .... Csak azt hittem hogy ez valami bug

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

csak akkor van kitörés ha megérkezel egy helyszínre amikor "kóvájgol" akkor nem jön mindig csak a pálya elején véletlenszerûen fordul elõ
Hello mindenki az lenne a problémám hogy valamiért nincs kisülés a játékban régen amikor elõszór volt fent akkor szinte ahogy átléptem egy pályára jött egy kisülés most meg már a szabadság bázisa körül kóválygók és még egy kisülés sem volt .... megoldás van?

Rakd fel újra a windowst. A 8800GTX 1920x1200-ban már kevés fullos beállításokkal, de minimálban mennie kell. 4870x2-vel hasít, ha ez vigasztal. 😄

Ombika
Banner alatt olvasd el!

honnan tudom letölteni a magyar verziót ??
hali felraktam a játékot megcrakeltem és valamilyen fsgame.ltx fájt ir ki
mi lehet a baj ??
TOMSILENT
Hát ötletet nem tok,de örülj neki hogy az ATI még megy,annyir foknál már az Nvidia durrana....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Tölts le másikat...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

hali
nekem olyan gondom van hogy amikor elindítomazt irja ki hogy cannot open file "fsgame.ltx"
check your working folder mit tegyek már 2szer ujaraktam ??elõre is köszi
DummyBoy
Üdv Mindenki!

Van egy kis gondom , ráadásul a gugli sem tud sokat segíteni ebben ...

Új gépem lett, és ennek örömére felraktam a Clear Sky-t ... Megpeccseltem 1.5.10-re, majd elkezdtem játszani vele ... és egyszercsak elkezdtek olyan grafikus "artifact"-ok megjelenni a képen, és majd egyre több ... Mintha túlmelegedne a kártya ... Alt + TAB és Everest és CCC szerint is 55-60 fokon megy a 4870-es Radeon (9.7 Catalyst ...)

Nincs húzva ... semmi ... Win 7 64bit, Phenom II 550 proci ...

ARMA II, GTA 4 és társai órákat futnak szépen, de a Stalker valami miatt nem ... 15 perc max ... (dx10.1-es beállításokkal ...)

Namost mivel ráguglizni arra hogy "stalker clear sky artifact" vagy "anomaly" eléggé öngólgyanús (próbáltam ... pár hasonló topikot találtam, megoldás nem volt, mindenki azt gondolta, hogy túl meleg, vagy sok az OC ... ésatöbbi ... ezeken túlvagyok ...)

Valami ötlet?

Elõre is köszönöm!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ombika
HAt ezen jot derultem, akkor nalam valszeg megszalta anno a kisordog a fulos gepet ugye es azert nem akart 25-30 fps fole mennie 1280-be se, deirekt nem 1650 vagy 1920-at irtam! 😊

Scylexan
elég szär gépem van,vettem bele uj procit és maxon fut ...

LSC
ilyenkor kezdem megérteni a warez készítõk motívációját, most ha ezt tényleg megvettem volna (rendelkezem a recommended configgal) nagyon mérges lennék hogy még full low-low-nak a low beállításán se képes 15 fps-nél többre a szuper engine. A játék maga biztos tök jó lehet...

LSC
azt mondták az arma2 hardware igénye a legnagyobb manapság, hát kétlem 2* jobban fut az mint ez a....

Ombika
i7-es rendszeremen is akadt nyugi! 😊