S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az éjszakai osonás kiküszöbölhetõ-e alvással, idõgyorsítással, egyéb?
Captain Sonar 2024 Remake
ez is azzal megy(3d)
Stalker filefront
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Tud valaki segíteni abban, hogy kellene egy patch vagy mod, amiben a STAMINA nem csökkenne olyan gyorsan. Trainerek nem igazán váltak be, mert akkor már pénzt is "varázsolok" meg mindent, és nem akarom trainerrel lejátszani.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Az alapjátékban akkor kezdõdik a frakcióháború, amikor ezt megcsináltad, visszamész a mocsárba a jutalomért, elmész Cordonba, beléptél a stalker csapatba (ha eddig valahol máshol voltál tag, ha sehol, akkor nem kell), majd eldöntöd, hogy a freedom vagy a duty ideológia smakkol-e jobban. Jelentkezel a górénál, beállsz a csapatba és elkezded a parancsnok utasításai szerint elfoglalni a terepet. Ez a frakcióháború.
Elég rosszul lett scriptelve, ezen segít a Faction Commander mod....
majd elmenni amit megjelöltek, és belépni hozzájuk
¥ xfire: kistekila
probaljam, ne probaljam?
Battletag: coolpet#2467
vedd fel küldetésbe, akkor mennek utánad
¥ xfire: kistekila
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Remélhetõleg a Pripjatyban már nincs anni bug mint a 2 elõdben,mert akkor agyhugykövetkapok.
a fosztogatók meg vissza spawnolnak :S ötletem sincs h most mi legyen.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Bár amikor Yantarba meg kell javítani a szivattyút ott még erõs a pszi sugárzás,tehát az a Shoc elõtt van.
Lehet hogy a CS az elsõ bejutáskor játszódik,a shoc meg a 2. vagy 3.nál
Szóval egy határozott nemtom.
Bulics: És milyen fajta szemüveg kell hozzá? a zöld-piros vagy a kék piros? Esetleg másfajta?
Végigvittem a SoC-ot egész jó azis,csak azt nemértem hogy Exoskeletonban hogyhogy nem makkannak meg a monolithosok az erõmûben és a területén.Meg hogy a CS-ben miért kell bekapcsolni a szivattyút,amikor a Shocban kikapcsltam a gépet,ha jólemléxem (Yantarban). stbstb
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Elvileg mindegyik ad valami kuldit nem?
azt nem ertem, hogy ha megnyitom a mapot, akkor latok pontokat, amik embereket jelolnek. Latok pontokat, egy nagyobb vastagabb karikaval.
Edig azt hittem, hogy ezeknek lehet segiteni, kuldit vallalni. De 8bol 2enl volt ott hogy segithetek, es abbol egyik mondta hogy igen 😊
volt hogy sima pontos emberkenel is vettem fel kuldit.
Akkor most hogy is vannak ezek a jelolesek?
A soretes puskak elektronikus stab rendszererol ha valaki tud infot az szoljon!
A fiatal srac, akit wolf kuldija alatt megmentettem a kutyaktol, annal volt megint segithetek, de aztmondta most nem, majd mikor visszamentem, mar halott volt. De mindig... 5let?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
#7957: Ehhh....