S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Mulli hogy állsz a CS-vel? Végigvitted már teljesen?

Herold
Nem, de van zseblámpád, meg egyes öltözékeken van éjjellátó (ill. rakathatsz rá a gépésznél).

TitaniumRR
Hello,

Az éjszakai osonás kiküszöbölhetõ-e alvással, idõgyorsítással, egyéb?

Captain Sonar 2024 Remake

Na igen! Be is kell kapcsolni.. Nyisd meg a controll centert ott a directx fülnél ott vannak a beállítások ott be tudsz mintent állítani. ha red cyanos szemüveged van akkor az anaglyph ra kell állítanod. ennél pontosabban nem tudom leírni. De ha nemtalálod akkor fordulj orvoshoz!
Törölt felhasználó
Figyelj, leszedtem az iz3d 1.10et amit fel raktam, de rinyál, hogy nincs iz3d-s monitorom. Plussz a beállításokon kívül nincs semmi extra. Nem csinál semmit és a szemüveget se tudom beállítani. Igazán lehetnél kicsit pontosabb, mert ennyivel sokra nem megyünk...
Törölt felhasználó
Ja amúgy ez a stamina dolgo csak egy szám valamelyik megnyitható file-ban. Azt átírod, olyan mint a súlykorlát átírása. DE persze én csak ennyit tudok, a többirõl neked kell gondoskodni😊
Nem cipelsz magaddal annyi cuccot...

Törölt felhasználó
Hát ez az ,hogy annyi féle vacak van fent, de akkor leszedem mind1iket és majd meglátom melyik fog menni. Am legalább a szemüveg témában okosabbak lettünk, ez is valami. Köszi!
http://www.youtube.com/watch?v=_hZkythNwU4&feature=related
ez is azzal megy(3d)
Iz3d-vel kapcsolatban.. nem kell hozzá spéci monitor. keressetek rá a neten, már fogalmam nincs honnan szedtem le! Nálam a clear sky nál hibákat okoz (pl árnyékok villognak, a többit meg már leírtam de gyengébbek kedvéért: rusnya) de más csomó játékot gyönyörüen élvezhetsz 3d szemûveggel.. apropó szemüveg: 9 fajta(most számolam meg) beállítás van a 3d módjára vonatkozóan. én kémkölykök 3d-s red cyan szemüveggel nézem és tökéletesen láható kivéve hogy az éles kontrasztoknál Szellemképeket látsz:-), nem megyek bele miért.
Törölt felhasználó
Itt minden fent van elvileg. Vagy legalábbis 90%ban
Stalker filefront
Zogu
Olvasom alnt, hogy vannak bizonyos modok. Hol lehetne ezeket bõvebben megismerni. Márhogy melyik mire jó?

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zogu
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy kellene egy patch vagy mod, amiben a STAMINA nem csökkenne olyan gyorsan. Trainerek nem igazán váltak be, mert akkor már pénzt is "varázsolok" meg mindent, és nem akarom trainerrel lejátszani.

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Herold
Folytasd a fõvonalon (TA😎. A szemétdomb csak egy mellékszál.

Törölt felhasználó
Nem tudom, irtam privátba a srácnak, hogy valamit vakarjon már róla, de még nem válaszolt. Eléggé szegényesen mondta el hogy mit és hogyan kéne ezzel mûvelni, azért irtam én is neki.
Leengedni a hidat...
Az alapjátékban akkor kezdõdik a frakcióháború, amikor ezt megcsináltad, visszamész a mocsárba a jutalomért, elmész Cordonba, beléptél a stalker csapatba (ha eddig valahol máshol voltál tag, ha sehol, akkor nem kell), majd eldöntöd, hogy a freedom vagy a duty ideológia smakkol-e jobban. Jelentkezel a górénál, beállsz a csapatba és elkezded a parancsnok utasításai szerint elfoglalni a terepet. Ez a frakcióháború.
Elég rosszul lett scriptelve, ezen segít a Faction Commander mod....

Pedig de. Strelok a CS végén történtek miatt került a Death Truckra...

Yan
roncstemetõben ki kell szabadítani a foglyokat.
majd elmenni amit megjelöltek, és belépni hozzájuk

¥ xfire: kistekila

coolpet
Most ez az IZ3d progihoz kell egy 3d-t tamogato moncsi is? vagy milyen szemuveg kell hozza? Felkeltette a figyelmem, de semmit nemtudok a temarol. Gef 7900GS vidkarim van.
probaljam, ne probaljam?

Battletag: coolpet#2467

Törölt felhasználó
ÁÁÁ érdekes az a script:S Nekem eddig vagy 5 játékból csak 1szer foglalták el a stalkerek a raktárat. De valaki irta hogy valamit meg kell csinálni elõtte és utána mennek oda ök is... De hogy mit arra már nem emlékszek.
Yan
nekem simán elfoglalták még a híd leeresztése elõtt.
vedd fel küldetésbe, akkor mennek utánad

koschwarz
a limasznki hidat leeresztetted már?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Bug.Csak valami fleetcommander vagy faction commanderrel lehet elfoglalni.Nekem az teccik hogy 2 kutya miatt átrángatnának 3 mapon:"védd meg a bázist" .

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Hmm fasza.Akkor végülis Heg semmit sem csinált csak megvakargatta azzal a_nagy_de_nemsebzõpuskával, utána jött az agymosás ,majd a végén erõmûben a monolithosok hentelése.
Remélhetõleg a Pripjatyban már nincs anni bug mint a 2 elõdben,mert akkor agyhugykövetkapok.

JethroHUN
Ilyen nincs, nem lehet elfoglalni szemét dombot, nem jönne stalkerek, kész a küldi, vegyem fel a jutalmam, de a raktárnál senki nem lesz.
a fosztogatók meg vissza spawnolnak :S ötletem sincs h most mi legyen.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Herold
Nem vennék rá mérget.Végig Strelok (aka Marked One) nyomában vagyunk a CSben , és elvileg az elsõ kitörés azután töténik amikor belépünk az erõmû térképére a Shocban.Amúgy a Perzslõ kikapcsolása nélkül be sem lehetne menni Pripjatba,amit persze Strelok kapcsolt ki a vörös erdõ alatt.Ha a CS a shoc elõtt lenne akkor a Shocot nem is élnénk túl.

Bár amikor Yantarba meg kell javítani a szivattyút ott még erõs a pszi sugárzás,tehát az a Shoc elõtt van.
Lehet hogy a CS az elsõ bejutáskor játszódik,a shoc meg a 2. vagy 3.nál

Szóval egy határozott nemtom.

Herold
A katonai raktártelepen, mikor segítesz a fedezék mögötti katonának, mellette van egy doboz, abban van RPG.

Törölt felhasználó
Ja és valahonnan le lehet szedni ingyért vagy törten? Esetleg át tudsz küldeni licensz kódot? Valami? AM azt ne mmondtad hogy most a clear skyal jó e vagy sem😊
Törölt felhasználó
Ja RPG van benne😉

Bulics: És milyen fajta szemüveg kell hozzá? a zöld-piros vagy a kék piros? Esetleg másfajta?
JethroHUN
Amúgy van a játékban rakétavetõ mert találtam 1! db raksit.

iz3d. igy hívják. nagyon jól kijönnek a dolgok, teljesen reálissá teszi a 3dt! szerintem minden megy ami direct 3d-s játék dehát majd kipróbálod. csak telepíteni kell meg bekapcsolni. játék közbe lehet állítani pl a két szem távolságát! persze van ami nem mûxik pl call of juarez bound in bloodnál hibákat okoz. de ha nem jó akkor jaték közben ki lehet kapcSolni..
vegyél lõszert, tuningot, javítsd meg a fegyvereket és elfogy a pénz..

JethroHUN
Ez egy rettenetesen rossz program, minek van ez a frakció háború ha semmire nem jó? Stalkerekkel vagyok, a szemétdombot kell elfoglalni, na én az egyedül véghez vittem, de semmi, a két kivezetõ utat elfoglalták, de tovább nem jönnek. A küldetés a raktár volt ami én egyedül foglaltam el, de semmi egy darab csapat sem jön, az egész mapon nincs már 1db fosztogató sem. De ha elmegyek a raktárból, 5 perc és vissza spawnolja õket -.- most komolyan, már ammo sincs, fegyverem sincs már, Csak egy tonna relikvia és 50k pénz amit úgyis elfog venni a gép, amikor leütnek és kirabolnak. És ez így megy újra és újra, mindig vissza spawnolnak. 1.5.10 a játék verzió. De múltkor is ugyan ez volt a Szabadsággal, Agrocompnal megálltak. és annyi.

Herold
A Clear Sky a Shadow of Chernobyl elõtt játszódik.

Végig TRSsel mentem és nem soxor volt vele bajom,de az IL 86-tal több.Bár a csövét lecseréltem 5.45x39es municióhoz,mert abból sokvolt.

Végigvittem a SoC-ot egész jó azis,csak azt nemértem hogy Exoskeletonban hogyhogy nem makkannak meg a monolithosok az erõmûben és a területén.Meg hogy a CS-ben miért kell bekapcsolni a szivattyút,amikor a Shocban kikapcsltam a gépet,ha jólemléxem (Yantarban). stbstb

Herold
Én úgy vettem észre, hogy egy frakcióban egyszerre csak egy ilyen ember ad küldetést. Ha megcsináltad, egy másik fog adni, aki elõtte nemmel vélaszolt.

koschwarz
igen, ez a "segíthetek?" dolog nagyon dinamikus...ha valaki éppen nem adott küldetést, de késõbb visszamész hozzá, akkor lehet hogy ad. nem tudom pontosan, hogy mûködik, de szerintem olyan dolgoktól függhet, hogy milyen messze van a küldetés helyétõl, éppen nem valami másra készülõdnek-e, stb.

Törölt felhasználó
Nem ez csak egy opció, ha van valami script a környéken helyfoglalás miatt vagy vissza kell vinni egy tárgyat, akor szokta csak azt mondani hogy ja hozd el vagy segíts foglani.
coolpet
de a legtobb azt mondja hogy nem segithetsz.
Elvileg mindegyik ad valami kuldit nem?

Herold
A sima pontos embernél elvileg nem jelenik meg a Segíthetek? kérdés. A nagyobb ponttal jelöltnél mindig megjelenik, én még nem találtam olyan akinél nem.

coolpet
A TSr egy szar. egy nagyobb csata kozben annyira elhasznalodik, hogy 1 tar alatt 3x is beragad. Irak is hogy kulteri harcokra alkalmatlan, mert gyorsan koszolodik, es ez csokkenti a megbizhatosagot. Ugyanigy az IL86 is.

azt nem ertem, hogy ha megnyitom a mapot, akkor latok pontokat, amik embereket jelolnek. Latok pontokat, egy nagyobb vastagabb karikaval.
Edig azt hittem, hogy ezeknek lehet segiteni, kuldit vallalni. De 8bol 2enl volt ott hogy segithetek, es abbol egyik mondta hogy igen 😊
volt hogy sima pontos emberkenel is vettem fel kuldit.
Akkor most hogy is vannak ezek a jelolesek?

A soretes puskak elektronikus stab rendszererol ha valaki tud infot az szoljon!
A fiatal srac, akit wolf kuldija alatt megmentettem a kutyaktol, annal volt megint segithetek, de aztmondta most nem, majd mikor visszamentem, mar halott volt. De mindig... 5let?

Törölt felhasználó
Na kolega! Az elõzõ kérdésre válaszoljon már!
koschwarz
én nagyon sokáig használtam az elsõ AK-mat, feltuningolva (pontosságra), hangtompítóval, 1.6-os optikával, eddig egyszerûen mindenre tökéletesen megfelelt...most lecseréltem egy trs-re, azt is feltuningoltam maximumra, hangtompító, 4x optikával...nem tudom, annyira nagy különbséget nem érzek konkrét játék közben, de megérte a csere a 4x nagyítás és a könnyebb súly miatt.

A Vintar (VSS Vintorez) szubszonikus golyót használ, ezért olyan lassú és íves a pályája. Ez a Stalker1-ben is így volt, viszont ott brutál sebzése volt, itt már nem jobb egy AK-nál.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Yan
még jó hogy nem dobtad el 😊

Yan
még a fír-t kéne így játszani éjjel 12-kor 😉

Herold
Ez tényleg... Próbáltam tologatni de nem jött le. <#hehe>

Törölt felhasználó
Egyébként is beszarok😄 Most nem mind1 hogy 2 kilót vagy 5öt rakok magam alá???<#idiota>

#7957: Ehhh....
Yan
jobb klikk, leszerelés

&#165; xfire: kistekila