S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zogu
Sajnos mindig ezt a feladatot adja (a térképen) így nem tudom, hogyan tovább? Egyébként fenn van a 10-s.

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

JethroHUN
Az egy jó kis bug, patch független, nem lehet neki mit tenni, ha vhol elrontod, pl ha már elindultak hóditani mert nem léptél be idõbe a stalkerekhez. Hagyd annyiban, nem lehet mit tenni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Herold
10-es patch fent van?

Zogu
Azt látom, hogy a térképen mit kellene csinálni, de most pl leakadt ott, hogy várjam meg a teherautónál (ingovány, géptelep), amíg megjön az erõsítés. Vártam kb 1 órát és nem jött senki. Se saját, se ellenség. Azota nem lép tovább, pedig már 16x is kipucoltam a hadsereg állásait, feltornázva így a suskámat 70.000 rúbelra. Most megint visszamegyek, hátha jön valaki mégis.

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Érdeklõdnék, létezik-e valami megoldás, hogy a játék ne higgye azt az X1300-as videokártyára hogy még a PS 1.1-t se tudja. Most végeztem a Call of Pripyat-al, ott nem volt vele semmi gond. Jó lenne vmi megoldás, mert pár hete meghalt az elõzõ kártyám és az újig csak ezt tudtam szerezni. A kártyához az utolsó kiadott driver van fent. Elõre is kösznöm.

koschwarz
annyira bírom ezt a játékot! (komolyan) rohadtul csípem, hogy azon kell gondolkoznom, hogy tudom a seva suit-ot megszerezni, vagy hogyan taktikázzam ki, hogy ne legyek (egyelõre) rosszban a fosztogatókkal, de a pénzem is megmaradjon.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Yan
a szabadság egyszer nekem is beakadt.
nem jöttek az átjáróhoz, mert ott stalkerek voltak. (csendben kinyirtam õket, ugy sem)
átmentem legyaktam a szolgálatot, akkor sem :/

nézd a térképen, hogy jönnek-e a társak, halványabb zöld és kiirja mi a céljuk

¥ xfire: kistekila

Herold
Küldd el a mentésed valakinek, hogy megnézze neked, mit kell csinálni.

mcmoha
Vegigjatszhatod ugy a jatekot, hogy senkihez se csatlakozol.😉

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Zogu
Igen, igen. 43x megtisztítottam a raktárt a fosztogatóktól. Már lépni nem tudok a sok sörétes puskától. 7x elfoglaltam a hadsereg állását. Az legalább hoz a konyhára kb 20.000 rubelt és 2000 5.56x39-s skulót is. Egy darabig elvagyok vele, csak kezd uncsi lenni.

Zogu
Egyáltalán muszály csatlakozni valakihez? Mert utána a többi helyen nem látnak szívesen. Mondjuk kinyiffantanak.

:-) Igen de gondoltam ezt feladatkent is adja de nem mondta hogy csatlakozzam hozzajuk marmint a dutykhoz most ha csatlakozom akkor elosszor is a tiszta egbolthoz tudnek mert ugye a szolgalat az most igy ellenseg azokhoz nem lehet egybol! Na most ha csatlakozom akkor utana tudok a szolgalatjoz es csak ugy nyirjak ki mindenkit ? Az a baj hogy nem kaptam chekhov -tol feladatot meg sotet volgybe mar senki nem ad!ezert kerdeztem mert a terkepen az is ott van Ganja az tudok venni pendrive-ot de hat az mondja is mennyibe kerul! Ez meg semmit sem mond! Ha te megcsinaltad aruld el hogyan kossz elore is! Udv Jancsee
Yan
a térkép jelzi mit kell csinálnod

mcmoha
Az az atjaro majd csak akkor lesz hasznalhato ha mar jartal a Voros Erdoben es onnet atmentel a Katonai Teruletre.😉

Helo nem tudjatok megmondani hogy hogyan vagy mikor lesz aza feladta hogy oljem meg a dutykat? Csatlakoztam a szabadsaghoz es a terkep szerint mar chekhov ad egy olyan feladatot. Ha azt megcsinalom akkor kapok 15000-et meg esxot meg loszert! Mar az jonne de mikor vagy mit kell tennem hogy megkapjam feladatnak.Kossz udv Jancsee
Herold
A fõ küldetésvonal feladatát a TAB gombra kiírja.

Zogu
Az alagút letudva. Nem olvastam el figyelmesen amit írtál. Köszi.

Zogu
Ott (Jandarban) még feladatot sem ad egyik figura sem. Már szinte mindegyik azt mondja "nincs feladat", vagy elküld egy zsákhoz (500-ért), amiben van két gránát 300-ért.

Zogu
Kb egy hónapja nyomatom. Amikor nem ott vagyok, akkor azt mutatja, hogy van átjáró, de amikor átmegyek a szemétdombra, akkor eltûnik és zárva a kapu. Ugyanígy zárva van Jandarban a bunker ajtaja is.

Zogu
Sajnos az alagút teteje nem jött be, mert nem tudok felmenni rá a kerítés miatt.

mcmoha
Hova akarsz atmenni? Agropromba es a Sotet Volgybe ugy emlekszem barmikor atmehetsz. A Katonai Raktarakhoz vezeto "kapu" majd csak sokkal kesobb nyilik meg.😉

Zogu
Köszi. Megpróbálom.
A másik kérdés még mindig kérdés: #8026

Vogel
Lehet lopakodni. A forráskódban két féle rádiusz van. Egy amit lát, amikor körbenéz és egy amikor mindenképp észrevesz. Állatoknál pl ha 3m-nél közelebb mész, vaksötétben is "megérez". Meg van adva az embereknek is a látósugaruk, tudom, hogy ennek ellenére nehéz lopakodni, de éjjel, nem csörtetve a bokorban azé nem lehetetlen. Sokszor csináltam olyan taktikát, hogy lõttem egy helyrõl, látom, hogy sokan jönnek felém, elfutok gyorsan egy markánsan másik lövéspozícióba, de a tagok még mindig a régi irányomba mennek, mert nem vettek észre. Oda értek és tanácskoztak, majd szétszéledtek. Egyébként a zombie katonák mögé simán belehet férkõzni és késsel leverni õket.

Oda úgy kell bemenni hogy beleugrassz a vasúti híd tetején lévõ teleportanomáliába vagy mibe .
mcmoha
Massz fel a hid tetejere, van ott egy anomalia ha abba beleugrasz benn vagy az alagutban.😊

Zogu
Mire odaérnék a PDA-hoz, egy fehér villanás és újra a bejáratnál vagyok. Ha folyamatosan megyek, akkor is visszatesz a bejárathoz.

Herold
Miért, mi van a vasúti alagútban, hogy nem tudsz bemenni?

Zogu
Valaki segítene? #8026 még mindig kérdés.
Vagy leíráshoz hivatkozás?

Zogu
Ezt a pachet rakd fel és ujjá születik a game.
stkcs-for-pack-efigspcjh-patch-any-10.zip

Sziasztok!

Nekem olyan problémám van, hogy elkezdett kilépkedni a játék amikor átmentem a szemétdomb térségben. Azt figyeltem meg, hogy fõleg akkor lép ki amikor a PDA-t használom.

A magyar nyelvû verzióval játszom, felraktam a hun pach-et is, de az sem segített.

Mi okozhatja ezt? Elõre is köszi a segítséget.
Zogu
Kösz a tanácsot. Segített.

Zogu
Nem enged át a szemétdombról tovább. Vajon mit kellet volna megcsinálnom, amit nem tettem meg?
Kondorban a vasúti alagútba nem tudok bemenni a PDA-ért. Mi az oka?

Herold
Veles detektort vegyél, és az anomália közelében egy pötty jelzi a relikvia helyét a kijelzõn. Csak közelrõl fogod meglátni magát a relikviát.

Kézbeveszed (O, elõtte fegyvert rakd el, csavart vagy pisztolyt tarthatsz a másik kezedben), figyeled.
Az alap csak villog meg pittyeg. Minél közelebb vagy a relikviához, annál gyorsabban. Vigyázat, a relikviák benne vannak az anomáliákban...
A fejlettebb detektor mutatja, hogy tõled nagyjából merre van (a negyedkörök közül a megfelelõ irányú villog) a cucc és távolságfüggõen pittyeg, a még fejlettebb radarszerûen mutatja, hol is van.

Hogyan mûködik a relikvia detektor?Nekem sosem sikerült találnom relinkviát...
coolpet
patch 1.10? vagy mi a legujabb?

regebbi mentes es onnan folytatod? nalam is volt es nekem is eredeti.
de mostanaban nem talalkoztam vele.

Battletag: coolpet#2467

Zogu
Rendszeresen BUG(trap)-el leáll. Tud valaki valamilyen szentenciát rá? (Hivatalos, magyar)

Yan
mák 😊
nekem 60-on van,

koschwarz
a berill az lenne? mert nem láttam a leírásában ilyet.

Szerintem van olyan ruha ahol alapból többet tudsz cipelni
koschwarz
nem, tuti nem...eddig egyetlen artifaktot sem használtam hacsak önmagában az, hogy bent van a hátizsákomban egy (pont egy +10 kilós terhelést adó), bekavarhat...
egyébként egy berill-t fejlesztenék éppen a mocskos fosztogatóknál, de megakadtam ezen és elhalasztottam, mert ha ez egy hiba, nem akarom kihasználni.

a berillben egyébként sincs alapból egyetlen fakk sem artifaktnak.

Van olyan artefact, ami szintén ad terhelhetõséget. Nem lehet, hogy az kavar be?

koschwarz
az egy hiba, hogy a páncél fejlesztésénél, amikor a második +5 kilós fejlesztést rakatom fel, akkor azt írja ki, hogy 70 kg a max súly?
ugye elvileg csak 60 kg kellene kiírnia...vagy ez a 70 kg most már az abszolút súly, tehát nem fogok tudni megmozdulni?

jaja .Már úgy-ahogy összeállt a kép,csak azért volt furcsa ,mert a zóna kb 70-60%át a fosztogatók+katonák uralták a Shocban(Agropom,sötétvölgy,kordon jórésze) és ezekelõtte még stalker kézen voltak .
Na meg az is bezavart hogy az elõzmény késõbb jött ki (:

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

coolpet
jah es a black kite alias desert eagle loszart sem er. Feltuningoltam fullra, es 2 tarat eresztettem bele 1 meterrol egy borkabatos bandita mellkasaba. elvartam volna legalabb a 3-4 lovestol hogy fekudjon.
a masik gyonyoruseg az SPSA shotgun, igaz alapkiszereltseg, de hogy 8+4 soret kelljen kb szinten 1 meterrol egy fosztogatoba(szinten borkabatos)... meg a vadaszshotgun is 100x jobb volt, igaz 2 skulo megy bele, de ha az elso nem is, a masodik leviszi.
szoval frakciohaborura maradt az svdm es az sgi5k. Tobbi kukaba. nem kell healing kit, es kotszer sem. armorra fullozott seva es 5 arti megteszi 😊

coolpet
Sracok help me.
Yantarban van egy rejtekhely, amit sehogy nem tudok megszerezni.
mutatja a pda terkep, abban az epuletben van, ahol a stalkerek(legkedvesebb balga 😊 ) beinditottak a hutorendszert, es a psy sugarzas alacsonyabb szinte kerult.
3 felol jonnek a zombik: hatulrol, elulrol egy lepcson, ahol loni kell oket, es egy rampan az epuletbol. Na abban az epuletben van egy rejtek, ami azt irja hogy: enyem a legjobb rejtekhely az egesz zonaban.Elhagyatott szef.
Namost annak az eputelnek 4 szintje van, e csak egyikben van egy elborult hutofeleseg, es pont azon van a karika.(melyik emeleten nemtudom, de bejartam a pincetol a tetoig mindent.) Na azt sehogy nem tudom felvenni. 170 rejtekhelynel tartok messze meg a kituzott 250 😊 most engedtem le a hidat, es megyek vissza kommandozni 😊 meglassuk mennyi lesz belole.

Törölt felhasználó
Nem tudom, de nem is hiszem. Am én nem lopakodok, jó messzirõl HEADSHOOT oszt jólvan😊
TitaniumRR
+ ha jól érzékelem, az ShoC-hoz hasonlóan, ez sem támogatja a lesbõl lopakodva közlekedést, támadást.

A ShoC-nál ennek kiküszöbölésére (és még sok másra) kijött a Complete 2009. Ehhez van-e olyan MOD, mellyel lehetõvé válik a lopakodás?

Captain Sonar 2024 Remake

A CS a SHOC elõzménye. Ezért nem lehet megölni Strelokot.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Törölt felhasználó
Aha akkor megnézem azt mert a mass effect 2-nél nem az volt belõve és elég érdekes volt😄 Nem tudtam sehogyse belõni hogy 3d-s legyen, pedig állítgattam ott játék közben egy fél órán át😊

Herold: Hol?😄 Kijött a mass effect 2, meg nyomom a Call of Pripyat-ot, szal most pihizek a CS-val😊 Nincs idõm ennyi játékot vinni egyszerre <#rinya>