S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
nem jöttek az átjáróhoz, mert ott stalkerek voltak. (csendben kinyirtam õket, ugy sem)
átmentem legyaktam a szolgálatot, akkor sem :/
nézd a térképen, hogy jönnek-e a társak, halványabb zöld és kiirja mi a céljuk
¥ xfire: kistekila
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A másik kérdés még mindig kérdés: #8026
Vagy leíráshoz hivatkozás?
stkcs-for-pack-efigspcjh-patch-any-10.zip
Nekem olyan problémám van, hogy elkezdett kilépkedni a játék amikor átmentem a szemétdomb térségben. Azt figyeltem meg, hogy fõleg akkor lép ki amikor a PDA-t használom.
A magyar nyelvû verzióval játszom, felraktam a hun pach-et is, de az sem segített.
Mi okozhatja ezt? Elõre is köszi a segítséget.
Kondorban a vasúti alagútba nem tudok bemenni a PDA-ért. Mi az oka?
Az alap csak villog meg pittyeg. Minél közelebb vagy a relikviához, annál gyorsabban. Vigyázat, a relikviák benne vannak az anomáliákban...
A fejlettebb detektor mutatja, hogy tõled nagyjából merre van (a negyedkörök közül a megfelelõ irányú villog) a cucc és távolságfüggõen pittyeg, a még fejlettebb radarszerûen mutatja, hol is van.
regebbi mentes es onnan folytatod? nalam is volt es nekem is eredeti.
de mostanaban nem talalkoztam vele.
Battletag: coolpet#2467
egyébként egy berill-t fejlesztenék éppen a mocskos fosztogatóknál, de megakadtam ezen és elhalasztottam, mert ha ez egy hiba, nem akarom kihasználni.
a berillben egyébként sincs alapból egyetlen fakk sem artifaktnak.
ugye elvileg csak 60 kg kellene kiírnia...vagy ez a 70 kg most már az abszolút súly, tehát nem fogok tudni megmozdulni?
Na meg az is bezavart hogy az elõzmény késõbb jött ki (:
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
a masik gyonyoruseg az SPSA shotgun, igaz alapkiszereltseg, de hogy 8+4 soret kelljen kb szinten 1 meterrol egy fosztogatoba(szinten borkabatos)... meg a vadaszshotgun is 100x jobb volt, igaz 2 skulo megy bele, de ha az elso nem is, a masodik leviszi.
szoval frakciohaborura maradt az svdm es az sgi5k. Tobbi kukaba. nem kell healing kit, es kotszer sem. armorra fullozott seva es 5 arti megteszi 😊
Yantarban van egy rejtekhely, amit sehogy nem tudok megszerezni.
mutatja a pda terkep, abban az epuletben van, ahol a stalkerek(legkedvesebb balga 😊 ) beinditottak a hutorendszert, es a psy sugarzas alacsonyabb szinte kerult.
3 felol jonnek a zombik: hatulrol, elulrol egy lepcson, ahol loni kell oket, es egy rampan az epuletbol. Na abban az epuletben van egy rejtek, ami azt irja hogy: enyem a legjobb rejtekhely az egesz zonaban.Elhagyatott szef.
Namost annak az eputelnek 4 szintje van, e csak egyikben van egy elborult hutofeleseg, es pont azon van a karika.(melyik emeleten nemtudom, de bejartam a pincetol a tetoig mindent.) Na azt sehogy nem tudom felvenni. 170 rejtekhelynel tartok messze meg a kituzott 250 😊 most engedtem le a hidat, es megyek vissza kommandozni 😊 meglassuk mennyi lesz belole.
A ShoC-nál ennek kiküszöbölésére (és még sok másra) kijött a Complete 2009. Ehhez van-e olyan MOD, mellyel lehetõvé válik a lopakodás?
Captain Sonar 2024 Remake
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Herold: Hol?😄 Kijött a mass effect 2, meg nyomom a Call of Pripyat-ot, szal most pihizek a CS-val😊 Nincs idõm ennyi játékot vinni egyszerre <#rinya>#rinya>