S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tigristank
Csak nekem tûnik hangulatosabbnak (és talán szebbnek is), mint a Crysis meg Far Cry 2? 😊
Szerintem könnyedén pályázhat majd a 2008 legjobb FPS-e címre.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
Az atmoszférát bemutató video az actiontrip oldalán, eszméletlenül néz ki, kérdés milyen erõmû kell majd ha mindent be akarunk kapcsolni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
780x150 körül kéne a méret, és ha "mozgót" akarsz, akkor inkább .swf-ben dolgozz, jobb lesz a minõség és kisebb méretû a fájl...

Talán kicsit jobb banner...

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hykao
Nem fake, viszont készülj fel, hogy orosz nyelvû! 😊
Jaja fönök én is láttam egy russian site-on...de nem mertem leszedni aszittem fake...<#fejvakaras><#worship>

TSL16b
Amit én láttam (valami TDM-es, 2008-as), abban a hangok jobb minõségûek, azért nagyobb. Meg gamedata.db* fájlokban van az anyag.

DarkSector
Nagyon faxa az elõbbi majdnem fele ekkora volt, nem?
Na talán szebb?<#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hykao
600 körül. Na kicsit toltam vele. Mintha stabilabb lenne, nem dobott ki az asztalra a varacskosdisznóval való találkozáskor (és a benne való kutakodáskor) sem.
DarkSector
Még nem nemis hallottam róla.<#fejvakaras>
vifíl MB?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hykao
Megjelent a nemrég kiszivárgott bétából egy "rebuild". Nézte már valaki? Én csak épp belekukkantottam egyelõre. Ami feltûnt: a menü háttere már nem az eredeti játék féle, hanem új.
grebber

Next PC upgrade: 2022

bertino

grebber

bertino

DarkSector
Vagy azt hogy :
mos_legyek_isten

bertino
<#idiota>

czky
Konzolba beírni:
g_god on

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

PhantomAss
hali
meg lehet oldani vhogy, hogy a demóban lehessen menteni?
állandóan lelõ a helikopter, és a mentés betöltésnél kidob az aztalra
jó lenne végigvinni a demót, de nincs kedvem mindíg elõlrõl kezdeni

GOOBY, pls

grebber

Ombika
Remelem megkapod hamarosan ujabb buntidet es magadba ....!! 😊)

DarkSector
Én hogy mit gondolok arról hogy te mit gondolsz, arról amirõl fogalmad sincs, arról ismét nincs fogalmad!
Úgyhogy én úgy fogalmaznék hogy te zárd le a témát magadban.
Kösz csõ...

Ombika
Jah gondolom volt ra okuk!! 😊))

Tema lezarva!

DarkSector
Jah ha leidiótáznak, meg hasonló, akkor jópofát vágjak hozzá, vagy hogy gondoltad?

Ombika
Ha felbaxott ,ha nem akkor se illik olyat irni,amit irtal!!! 😊)))))))))

DarkSector
Mert?
mi csináltam
Azért hogy tudd az a 2 felkiáltó jel azért van, mert beszóltak nekem és nyersen visszaküldtem az illetõt az anyukájába.
A modi haverja, meg osztott 2 jelzést, mert biztos haverok azt itt pofára megy a dolog.

Ombika
Ha igy haladsz lesz meg par buntid!! 😊))

TSL16b
Szerintem ezt még kibírják. <#action>

DarkSector
Jah véletlen került ki az E3-ra akkor még ügyetlenebbek mint gondoltam.

Ombika
Veletlenul kerult ki vazee.............
Ha meg nem tetszik menj fikazni mashova!! 😊

BiG G
Aki kirakta az biztos direkt, de azok nem a fejlesztõk voltak az tuti.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Snexi
Nem gondolod hogy a GSC direkt adta ki

DarkSector
Legyen igazad.
csak akkor minek ezt mutogatni még szarabb mint a sima.

Snexi
Ez egy 1 éves beta,nem gondolod hogy azóta volt idejük szépíteni?

DarkSector
Tudom hogy mi az a béta, szintúgy pedig azt is tudom, hogy ennek legalább olyan szar helyzete van, mint anno a TimeShift-nél, viszont ha ebbõl "szép" játékot akarnak faragni, akkor legalább akkora csúszás is lesz.

DarkSector
Én azt istenítettem, akkor amit az "ingame cuccok mutattak" amit kiadtak játékot az valami más lett. Egy butított verzió.
Persze még így is faxa a többi mai játékhoz képest.

BiG G
Nem te voltál az egészen véletlenül aki az egekig istenítette anno a crysist? Ami amúgy tényleg egy fosfaszlé játék lett.

Azért azt senki ne felecse el hogy ez a béta közel 1 éves!
koschwarz
érdekes mi? talán ezért hívják bétának, és talán ezért NEM is adták ki még hivatalosan a demot.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sztem az eddigiek alapján, (na persze még sokat kell csiszolni) kurva jó lesz. Nekem az egy is bejött teljesen, nagyon jó a hangulata.
BiG G
Megnéztem én is a bétát, és ami eddig lejött, az hogy gyönyörû és egyenlõre baromi bugos. A fény-árnyék effekteken egyszerûen hanyattvágtam magam, fõleg mikor megy fel a nap és mindent beborítanak az elsõ fénysugarak, baromi jó. Vagy amikor a "factory"-ban a kányhatüzének a fénye verõdik a falra, vagy amikor tüzelek beltérben, akkor a torkolattûz is gyönyörû fényeket vet. Kicsit talán jobban optimalizált is, de még nagyon messze van a tökéletestõl. És hát fõleg a bugírásra kellene ráfeküdniük keleti barátainknak, mert abból még annyi van mint a rohadás. Én várom nagyon. 😊

bertino

grebber

DarkSector
Jah a többi E3-as demo béta fos is ugyanaz volt mint az eredeti, és a kiadott bétaszarok is álá crájszisz is ugyanolyan hányadék volt.

DarkSector
THX...
Nem akartam nagyképû lenni, de ha te is így látod akkor nincs értelme szerénykednem.<#vigyor3>

DarkSector
Csak vicceltem ne vedd komolyra.

berczely
<#hehe>Ennyi!
Ezám a nagy játékfejlesztés!És ezekre várnuk éveket...

Prince of Máté
Azaz, és a COD2 meg Quake 3 turbózva, csak sokan nem látnak át rajta.