S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@jodamester: egyáltalán nem vészes. Ha veszed a fáradtságot, és rákattintasz az SG-s topik linkjére, akkor látni fogod, hogy 750 rubel a postaköltség Magyarországra...ez nem túl sok, ha mondjuk több játékot rendelsz, vagy 2-3 ember összeáll, és egyben rendelnek dolgokat...
Más: warez linket betettem a bannerbe, ha nem lesz házigazda, nem nagy gáz, mert folyamatosan figyelem a topikot...
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
A ruszki pakkot azért elfogadnám...
CS angolosítás 0.000001 alfa
Mivel nálunk a cdproject a kiadó így ugyan azt kapjuk valószinûleg mint a lengyelek.
Collector's edition leírás
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Collectors
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
by: Kincaid
Although S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky has been delayed until 5 September in Europe, Russia was lucky enough to have the game released and patched yesterday.
The patch details are from the official site* and the screenshots were provided courtesy of the Russian Gameinator forums.
Mindegy jóéjt beleuntam xD
Gáz volt a siteal és most nincs fent a patch ...
Valaki egy linkel tudna szolgálni direkt link is lehet erre Clear Sky v1.5.03 patch
Köszönöm !
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Efelett teljesen elsiklottam... na jóvan, jóvan, így már kezdek nagyon meggyõzve lenni.
Az öngyújtó akkor is hiányozni fog :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Fontos tudni: Exkluzív katonai táskába csomagolva, felvarrható STALKER jelvénnyel és artbookkal, plusz térkép és matrica.
Nem tudok róla, hogy adnának.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amúgy meg: <#violent>#violent><#kocsog>#kocsog><#mf2>#mf2>
Radiation Pack is ilyen volt.
Az alapjátékért korrekt a 8k, de a CE verzióért +5k?
Hát elég lehúzás, fõleg, hogy az OROSZ CE egy benzines "S.T.A.L.K.E.R." feliratú öngyújtót tartalmaz, ami sokkal hasznosabb, szebb, stílusosabb relikvia (nem cigizek, de akkor is), mint az EU/USA verziós medál.
Szerintem normálisan kérdezett!
Mellesleg nemis hülyeséget , engem is érdekelne milyen van hozzá , de kép sajnos nincs sehol<#sir>#sir>
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
A Steames Stalkeremnél a propertiesre kattintva tudok választani hogy milyen nyelven akarok játszani angol/francia/olasz/spanyol/német. Ha nem angolt választok elkezdi letölteni a nyelvi csomagot hozzá. Vajon a CS-is ilyen lesz? És ha igen akkor a magyar nyelvet tartalmazni fogja? Aszem ideje írni a Steam fórumra, milyen kár hogy a Shadow of Chernobil multi bug megoldása miatt kibannoltak... Aki Steamen veszi mindenképp az írjon ide legyen szíves.
I want to be a mighty pirate ever!
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.