S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Ne beszélj baromságokat. Eredeti játékokról van szó, nem írt szarságokról. Kint a játékárak átlag 2-3e forint körül mozognak (CD tokos kiszerelésben, a dobozos verziók valamivel drágábbak, de nem sokkal), és nem csak az orosz játékokról van szó...Ukrajnában ha jól emlékszem talán valamivel még olcsób is, bár Ungváron nem vennék rá mérget, hogy lesz valahol is raktáron Clear Sky gyûjtõi kiadás, de ha kéri valaki, megrendelik... 😊

@jodamester: egyáltalán nem vészes. Ha veszed a fáradtságot, és rákattintasz az SG-s topik linkjére, akkor látni fogod, hogy 750 rubel a postaköltség Magyarországra...ez nem túl sok, ha mondjuk több játékot rendelsz, vagy 2-3 ember összeáll, és egyben rendelnek dolgokat...

Más: warez linket betettem a bannerbe, ha nem lesz házigazda, nem nagy gáz, mert folyamatosan figyelem a topikot...
NeBby
Oda kéne már hogy adják a házigazda jogot...<#pardon1>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Be kellene már tenni ezt a linket a bannerba.....<#lookaround>

NeBby

bertino
bummheccsát.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

patch v1.5.03 feltettem és most a játék nem akar indulni kéri a lemezt.Valakinek valami hasonló probléma eddig szépen ment a game.
The Norberto
Orosz verzióhaz van angolosítás??xDxDés kell e az alapjáték??? mert ez evileg DX10 az meg DX9 volt szal nem sok mindent használhat fel az elõdbõl😊
a szállítási költség elég ütõs lehet

bakvarnyu
ja RIDATA DVD-R mi

pont azt akartam irni akinek van munkäcson, ungväron vagy ukrajnaban rokona/ismeröse, vetesse meg, az elözö stalker sima verziot 1990 forintert hoztak meg nekem, 3 hettel a megjelenes utän, rendes boltbol nem piacrol<#nezze>
hykao
Hát akkor vegyétek meg.
ITT 1050 rubelért (kb. fele annyiért, mint amennyi nálunk lesz) adják az orosz gyûjtõi változatot, és szállítanak Magyarországra is.
(ITT leírtam a rendelés menetét, aki nem értené a cirillbetûs szöveget 😄)
czky
Meg ajándék AK-47-es. <#nyes>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Az orosz verzió katonai tatyóban..<#buck>

czky
Az orosz verzió nekem is jöhetne...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Nem vagyok túl erõs angolból, de ha azt a collectort kapjuk amit a lengyelek, akkor abban nem lesz katonai tatyó(?)
A ruszki pakkot azért elfogadnám...

Javítottam egy kicsit az átmeneti angolosításon (csak az inventoryban, a képernyõn és pda-ban megjelenõ szövegek változtak, a többi ugyanaz).

CS angolosítás 0.000001 alfa

Na megtaláltam a "konkrét" leírását a külömbözõ Collector's editionoknak.
Mivel nálunk a cdproject a kiadó így ugyan azt kapjuk valószinûleg mint a lengyelek.

Collector's edition leírás

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

bakvarnyu
"Az elõjegyezhetõ játékoknál feltüntetett dátumok, árak és egyéb adatok nem véglegesek, azok a megjelenésig még változhatnak. "

Collectors

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

crazyclone
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky patch v1.5.03 details Europe
by: Kincaid
Although S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky has been delayed until 5 September in Europe, Russia was lucky enough to have the game released and patched yesterday.

The patch details are from the official site* and the screenshots were provided courtesy of the Russian Gameinator forums.

Mindegy jóéjt beleuntam xD

crazyclone
Egyáltalán fentvolt ?

crazyclone
Hell yeaaah ...
Gáz volt a siteal és most nincs fent a patch ...
Valaki egy linkel tudna szolgálni direkt link is lehet erre Clear Sky v1.5.03 patch
Köszönöm !

Peetboy
Ja nem tudtam. Nem sok hírt lehetett hallani róla. Azt hittem még csak a Demó demója jelent meg. <#vigyor3>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Depridol
nem, jóaz d(>_<😉b

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

ÚRISTEEEN !!!!!!! már a full jelent meg

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Peetboy
Megjelent már a Demó?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

NeBby
Hát igen , arra nekem is fáj a fogam <#rolleyes>

Tinman
Aztamindenit ^^
Efelett teljesen elsiklottam... na jóvan, jóvan, így már kezdek nagyon meggyõzve lenni.
Az öngyújtó akkor is hiányozni fog :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BiG G
sok zöldtõl nem folyik ki a szemed?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Depridol

NeBby
CDgalaxisról:
Fontos tudni: Exkluzív katonai táskába csomagolva, felvarrható STALKER jelvénnyel és artbookkal, plusz térkép és matrica.

Tinman
Táska?
Nem tudok róla, hogy adnának.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Látom a halottakon a fizika megint érdekesen dolgozik...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Egyébként egy ilyen horgásztatyót is elfogadnék, úgyis pont kéne <#nyes>
Amúgy meg: <#violent><#kocsog><#mf2>

Tinman
Soha nem veszek használt játékot, kizárólag bontatlan jöhet szóba.
Radiation Pack is ilyen volt.

Az alapjátékért korrekt a 8k, de a CE verzióért +5k?
Hát elég lehúzás, fõleg, hogy az OROSZ CE egy benzines "S.T.A.L.K.E.R." feliratú öngyújtót tartalmaz, ami sokkal hasznosabb, szebb, stílusosabb relikvia (nem cigizek, de akkor is), mint az EU/USA verziós medál.

<#banplz>

NeBby

Szerintem normálisan kérdezett!
Mellesleg nemis hülyeséget , engem is érdekelne milyen van hozzá , de kép sajnos nincs sehol<#sir>

Depridol

Depridol
stalkereset<#gunyos1>

milyen táskát adnak a collector edition-hoz, képet róla tud valaki?

sparrow35
Azon gondolkoztam:
A Steames Stalkeremnél a propertiesre kattintva tudok választani hogy milyen nyelven akarok játszani angol/francia/olasz/spanyol/német. Ha nem angolt választok elkezdi letölteni a nyelvi csomagot hozzá. Vajon a CS-is ilyen lesz? És ha igen akkor a magyar nyelvet tartalmazni fogja? Aszem ideje írni a Steam fórumra, milyen kár hogy a Shadow of Chernobil multi bug megoldása miatt kibannoltak... Aki Steamen veszi mindenképp az írjon ide legyen szíves.

I want to be a mighty pirate ever!

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Köszi a sok jo képeket<#worship><#worship><#worship>
bertino
hát persze.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hecker007
nah a második képet elnyomtam, itt van:

viszont itt nem tudom hogy mit kéne tennem, mert mindenki fekszik de a nyíl még mindíg ide mutat :S

tomasz18
monyuk a héten úgyis megveszem...

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Hecker007
nah nálam ilyen a játék (minden maxon kivéve a sun dolgokat azok mediumon vannak):

NeBby
Semmi gond , amíg nincs kint a banner alatt a link , addig nem lehet mit tenni <#shakehead>

Hecker007
már segítet berczely, azért írtam be, mert a másik topikot lusta voltam megkeresni, meg elég ideges voltam hogy egy óra szenvedés után se akart menni, de mostmár jó minden 😊 sorry hogy ide írtam az ilyen jellegû kínomat, többet nem fordul elõ😊