S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
Állítottam a grafon picit, így már mutatósabb sztem! Crosshair-t majd kikapcsolom. 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

NeBby
Képek:

1.
2.
3.
4.
5.

Starcraft2 e-mail: [email protected]

nincs fullon a grafika neki.az tuti ...nálam sokkal szebb,de nézegesd nebby képeit

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Nemtudom, csak én látom furának a képeket?
Olyan mintha olyan szétesett lenne az egész, mármint tl "szemcsés" vagy nem tudom hogy fogalmazzam.

Battlelog: Purga5

Depridol
a clear sky-ba vezethetõ jármûvet... quad=4 kerekû motor

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

mibe ? mit ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Depridol
igazán belerakhattak volna 1 quadot XD

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

dante3
Nekiálltam én is, szerintem nagyon jó lett a játékmenet, és a grafika is tetszik! Egy problémám van vele, de ez gondolom a törés hibája, hogy néha elszáll x3engine.exe hibával!
Nálam így néz ki, mondjuk a user.ltx-et még nem cseréltem le!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

hykao
Ne növeljük már tovább a banner magasságát! A mostaniba tedd be a szöveget, de legjobb lenne, ha valaki hozzáértõ inkább .swf formátumban csinálná meg, és akkor a késõbbiekben lehetne még rakni bele linkeket...
NeBby
Hogy magyarul mikor jön , azt nemtudom , de valószínüleg 5. én vagy pár nappal késõbb.

NeBby
EU-s megjelenés az 5.e (rosszul írtam az elõbb)
USA ban eltolták 15. re !

The game's European release on September 5 is not affected.

A new release date for North America is not yet available, though several online retailers have the title tentatively slated for September 15.

Ezek szerént az angol és a magyar is hatodikán gyün? Gondoltam az angol elöbb kint lesz de ezek szerént tévedtem. 😞

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

NeBby
6. án!

Hecker007: Ha tudod , hogy nem ez a warez topik , akkor miért nem ott keresed a választ? Ugyanis én ott leírtam , hogy hogy indul , ha úgy csinálod és nemmegy , akkor írj PM et!

bertino
1 héten belül.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mikor lesz már angol rilíz? Nincs szükségem
magyar kommentárra, elégedett lennék egy sima
honosítással is mert a szinkron lehet hogy
elrontja a fílinget 😊

Mikor jön az angol verzsön?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

R3TR0
jaja

koschwarz
arról nem is beszélve, hogy az alapkiadásért szerintem a 8k nem is olyan vészes. más slágerjátékokért (fõle EA-tõl)elkérnek simán 12k-t.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

berczely
Itt egy ilyen verzsön bár abba a képernyõbe nemtom mitkéne rakni de valahogy lehetne használni azt a képrenyõt is!
Valakinek egyébb ötlete van írja le!

Én gondoltam olyanra is valaki aki ért a mozgó képekhez megcsinálná hogy a szemcsés képen a warezos felirat be-be mozduljon mint amikor rossz a tv!

R3TR0
Hát jmtom szted egy olyan kiadás amibe még táska meg minen szar van már rögtön EVM-be kéne adni?
Nmtom milyen +5000FT rádobásról beszélsz de az egy dolog hogy PH-n vezel használt/ki tudja honna van gémet, de ha baj van akkora 576 meg a többi HIVATALOS FORRÁS ad garit mig a PH meg társai nmigazán....
Na mind1 sztem teljesen reális ár egy igen igényes csomagért

Monjuka Spore CE 15K-ért nevetséges az tény

Tinman
13k?
Anyukájuk az...
Nekem megvan a Radiation Pack és 8k volt, persze nem ilyen füstös lyukakból mint az 576 meg a galaxis, ahol egy 5 ezres játékon 10 ezret akarnak kaszálni. Pfff ebay izzít -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kovecses
Épp ezt mondom...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

berczely
Nyugodtan belenyúlhattál volna!(én csináltam a bannert)

kb igy nézne ki, nem egy profi munka, de én csak ennyit tudtam kihozni 😊
talán majd az eredeti bannerkészítõ jobbat csinál 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

unatkoztam, ezt esetleg be a banner alá a warez topikra mutató linkkel? :/

elvileg normálisan illeszkednie kell, csak az alsó keret maradt ott, ami elválasztja majd (nem akartam belenyúlni a bannerba)
bár egy kicsit béna lett(valamiért rosszabb képminõség)..bannerral együtt egyszerûbb lett volna 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

sparrow35, köszönöm, nagyon jól látod a helyzetemet. Pontosan ez a bajom a Clear Sky-jal. Nagyon vártam a régen beigért STALKER-t, és egy félig befejezett bétát kaptunk, és ezért kezdtem el moddolni, próbáltam megcsinálni olyanra amilyenre régen is akartam.
A Clear Sky pedig nagyon messze van már ettõl, legfõképp ezért nem fogott meg. Ráadásul igen sok bugot láttam.
R3TR0
THX

hykao
crazyclone
Milett már az official siteal?
Nem jön be ...
Mindegy mára hagyom nincs türelmem

R3TR0
A Collector Edition lesz itthon is? ha igen ebbe i lesz táska? Csak orosz meg lengyel verziorol hallottam....

berczely
Hát mondjuk nemtom az erdõben te hány vaddisznót láttál egy kondában!
Mer sztem simán portyáznak 12en!Kutyák is verõdhetnek csapatokba lásd farkasfalka 😊

kovecses
Kevesebb mutáns? Most szedett szét 12 darab!!!

crazyclone
THX most meg nem tudom leszedni a patchet az official siteról ...
Kezdett meggyülni a bajom ezzel a szarral

berczely
Driver gond lessz!

viszont grafikai hibák vannak pl: ha esik az esõ tiszta hasáb minden de most tölröm a legujjabb vga driver-t talán az orvosolja

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

Szevasztok!
A sebességrõl annyit : 1024*768 DX10 Vista Full AA=0 20-70fps

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

koschwarz
a shoc-ban azt hiszem a föld alatti pályák voltak a legjobbak...és tényleg el tudom képzelni, hogy volt aki emiatt nem játszotta végig, tényleg horror-hangulatuk volt, pedig utólag megállapítottam, hogy olyan sok konkrét veszély nem is volt bennük. de a fények, az árnyékok, a hangok nagyon odatették a hangulatot.

ugyanakkor a clearsky-ban talán ez nem is várható el, hiszen az, ami miatt annyira megváltozott a zóna (amilyen a shoc-ban volt), az még nem történt meg...a clear sky az az állapot, amit a shoc-ban mesélt pl. a 100rad bár csaposa...stalkerek szivárogtak a zónába, a pénz keresni. számomra ez elfogadható, bár az is igaz, hogy ilyen szempontból nem fogható fel klasszikus "folytatásnak", hiszen az alaápján, amit eddig tudunk a clear sky-ról, kicsit más alapokra helyezték a játékot.

ugyanakkor én kíváncsian várom strelok történetét. ezt pl. az oroszul nem tudók sem tudják követni, és eddig csak egy szimpla shooterként játszhatnak vele...

ha úgy vesszük, akkor a shoc sem volt más, mint "megyek és lövök", lehetõleg fenntartva az egyensúlyt a különbözõ frakciókkal való kapcsolatodban, a történetet meg a pda-bejegyzésekbõl lehetett leginkább megismerni...

berczely
crazyclone
Persze visszaolvastam de mégis meddig?

crazyclone
Ha nagyon megkérek valakit nem linkel be nekem valamit arról hol találom a patchet a játékhoz, és az angolosítást?

sparrow35
Elolvastam, és bár még nem próbáltam a játékot, pár dologban egyet értünk: Nem jó hogy teljesen lineáris és ha visszamész a korábbi pályákra nem igazán találhatsz semmi érdekeset, de engem az OL-ben sem a freeplay fogott meg. Az hogy kevesebb mutáns van, nekem kimondottan tetszik, az OL-ben is idétlen volt a nagy tömeg, elveszi a szörnyek titokzatosságát, "erejét" ha minden bokor mögött van három. A föld alatti részek hiányát annak tulajdonítom hogy kissé populárisabb játékot akartak, nem horror irányba elmenni (ismerek olyant aki a föld alatti részek miatt nem játszotta végig a sima stalkert 😊), félre ne érts ez szerintem sem jó. És tényleg érdekes hogy ezúttal nincsenek átvezetõk...?! Mindenesetre én nem látom olyan borúsan a helyzetet, majd ha kijött Steamen, vagy esetleg a magyar változat, akkor kiderül mi a helyzet, de szerintem ezzel is lehet olyan jól szórakozni mint az elsõvel. A te bajod igazából hogy a legelsõ elképzelések szerinti játék tetszene neked igazán, de a fejlesztõk már megváltoztatták a véleményüket, nem akarnak abba az irányba elmenni, ez van. A modokból sem akarnak átvenni semmit, se a régi játékból túl sok pályát, el kell fogadni, nem hinném hogy attól még sokkal rosszabb lenne, a frakciók közötti harc biztos sokat dob a játékon.

I want to be a mighty pirate ever!

koschwarz
<#vigyor0><#eljen>
én röhögök a hivatásos "fintorgókon". ugyanaz mint a az oblivionnál, minden hardcore rajongó a morrowindet sírta vissza, ugyanez a fallout 3-mal. van aki csak a szép emlékeibõl szeret élni, de az nem érdekli, hogy közben változik a világ.

Hát,ez nekem nagyon nem tetszik.😞
Ez is olyan lesz,mint a Stalker SoC, megvárom míg kijön néhány patch,amivel játszható lesz.

morphologu
<#idiota> Ez hihetetlen, a roncstemetönél voltam és vissza mentem a kordonhoz, hogy vegyek elsõsegély csomagot. Ahogy átmentem eltüntek a Stalkerek. na mondom mind1 megyek Dark Valleybe ott is egy teremtett lélek 1-2 kútyán kivül senki. <#falbav><#falbav><#idiota>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

berczely
Értem.
Am engem is idegesít ez a vista-n -10fps, xp-n kib*szott gyors minden crysis is szárnyal!Clear Sky se fut valami fényesen jó ha megvan a 30fps max grafon amit keveslek mer nem egy crysis grafika!

az rendben van, de meg lehet azt csinálni 9el is, opengl-el is 😊 így meg h tényleg csak dx10ben érhetõ el, így veszik az emberek a vistát meg a dx10es karikat, erre értettem a marketinget 😊

berczely
Itt már nem marketing a DX10 mert eddig xp alatt nem sikerült elõhozni minden efektet ami vista alatt van!

berczely
Hát én amennyit játszottam vele...most vok cordon-ban és gecijó a hangulat!sztem tovább el leszek vele mint a shoc-al voltam.A bandaháboruk naon jók benne meg a régi helyeket újra latni...semmivel nem rosszab az elsõ résznél!

csak én abból a hozzászólásból azt láttam hogy visszalépés SOChoz képest... Grafika nem érdekel, bõven szép volt a régi is dx10 úgy is csak marketing... a történet az ami érdekel, az fogjon meg 😊

kovecses
Dehogy rossz nincs vele semmi probléma, az elõzõ verzióval sem volt semmi. Csak vannak akik mindent lehordanak...kiváncsi lennék rá hogy õk milyen játékot tudnának programozni...

Tényleg ennyire rossz? 😞 Pedig annyira vártam...