S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Olyan mintha olyan szétesett lenne az egész, mármint tl "szemcsés" vagy nem tudom hogy fogalmazzam.
Battlelog: Purga5
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Nálam így néz ki, mondjuk a user.ltx-et még nem cseréltem le!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
USA ban eltolták 15. re !
The game's European release on September 5 is not affected.
A new release date for North America is not yet available, though several online retailers have the title tentatively slated for September 15.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Hecker007: Ha tudod , hogy nem ez a warez topik , akkor miért nem ott keresed a választ? Ugyanis én ott leírtam , hogy hogy indul , ha úgy csinálod és nemmegy , akkor írj PM et!
magyar kommentárra, elégedett lennék egy sima
honosítással is mert a szinkron lehet hogy
elrontja a fílinget 😊
Mikor jön az angol verzsön?
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Valakinek egyébb ötlete van írja le!
Én gondoltam olyanra is valaki aki ért a mozgó képekhez megcsinálná hogy a szemcsés képen a warezos felirat be-be mozduljon mint amikor rossz a tv!
Nmtom milyen +5000FT rádobásról beszélsz de az egy dolog hogy PH-n vezel használt/ki tudja honna van gémet, de ha baj van akkora 576 meg a többi HIVATALOS FORRÁS ad garit mig a PH meg társai nmigazán....
Na mind1 sztem teljesen reális ár egy igen igényes csomagért
Monjuka Spore CE 15K-ért nevetséges az tény
Anyukájuk az...
Nekem megvan a Radiation Pack és 8k volt, persze nem ilyen füstös lyukakból mint az 576 meg a galaxis, ahol egy 5 ezres játékon 10 ezret akarnak kaszálni. Pfff ebay izzít -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
talán majd az eredeti bannerkészítõ jobbat csinál 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
elvileg normálisan illeszkednie kell, csak az alsó keret maradt ott, ami elválasztja majd (nem akartam belenyúlni a bannerba)
bár egy kicsit béna lett(valamiért rosszabb képminõség)..bannerral együtt egyszerûbb lett volna 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A Clear Sky pedig nagyon messze van már ettõl, legfõképp ezért nem fogott meg. Ráadásul igen sok bugot láttam.
Mer sztem simán portyáznak 12en!Kutyák is verõdhetnek csapatokba lásd farkasfalka 😊
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Kezdett meggyülni a bajom ezzel a szarral
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
A sebességrõl annyit : 1024*768 DX10 Vista Full AA=0 20-70fps
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
ugyanakkor a clearsky-ban talán ez nem is várható el, hiszen az, ami miatt annyira megváltozott a zóna (amilyen a shoc-ban volt), az még nem történt meg...a clear sky az az állapot, amit a shoc-ban mesélt pl. a 100rad bár csaposa...stalkerek szivárogtak a zónába, a pénz keresni. számomra ez elfogadható, bár az is igaz, hogy ilyen szempontból nem fogható fel klasszikus "folytatásnak", hiszen az alaápján, amit eddig tudunk a clear sky-ról, kicsit más alapokra helyezték a játékot.
ugyanakkor én kíváncsian várom strelok történetét. ezt pl. az oroszul nem tudók sem tudják követni, és eddig csak egy szimpla shooterként játszhatnak vele...
ha úgy vesszük, akkor a shoc sem volt más, mint "megyek és lövök", lehetõleg fenntartva az egyensúlyt a különbözõ frakciókkal való kapcsolatodban, a történetet meg a pda-bejegyzésekbõl lehetett leginkább megismerni...
I want to be a mighty pirate ever!
én röhögök a hivatásos "fintorgókon". ugyanaz mint a az oblivionnál, minden hardcore rajongó a morrowindet sírta vissza, ugyanez a fallout 3-mal. van aki csak a szép emlékeibõl szeret élni, de az nem érdekli, hogy közben változik a világ.
Ez is olyan lesz,mint a Stalker SoC, megvárom míg kijön néhány patch,amivel játszható lesz.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Am engem is idegesít ez a vista-n -10fps, xp-n kib*szott gyors minden crysis is szárnyal!Clear Sky se fut valami fényesen jó ha megvan a 30fps max grafon amit keveslek mer nem egy crysis grafika!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!