S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Vagy csak a fejlesztõk elbambultak az AI résznél XD

Remélem ez is a védelem része, hogy a sok wrz huszár megcuppantsa.<#hehe>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

berczely
AA nélkül SOCH feelingje van szvsz!

NeBby
Hát igen , sunshaft (egybõl -30 fps kb) meg a társai nélkül nemcsoda <#nevetes1> Ráadásul AA sincs rajta valószínüleg , hiába van bekapcsolva maxra , át kell írni user.ltx ben on ra , hogy mûködjön!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

szeva! álitsd full dinamic lightning helyett DX10 -re aztán már nemlessz olyan gyors😄

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

wesker24
Nálam sincs extreme mod !

De nálam is ugyanazok a beállitások mind neked ! Csak nekem 1280x1024-es felbontáson van ! És megy stabil 45-50 FPS-sel !
dante3
Nálam nincs!<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

nagyon is van

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

dante3
Van olyan, hogy extreme?<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

nekem extremen van.full lighting dx 10 és minden bekapcsolva,és felhuzva...szoval akkor még jol állok

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

dante3
Vistan nekem szépen megy folyamatos 40-50 fps-el ezekkel a beállításokal!

Ami nincs bekapcsolva, vagy feltolva, azokat nem is engedi nálam!<#nemtudom>

Prince23
Ez nagyon lol

dante3
<#szomoru1>Hát igen, elbújtam egy bokornál, megáll az ellen elöttem háttal! Belelövök a fejébe egy tárat pisztolyból, nem döglik meg, sõt még csak nem is reagál a találatokra! Esetleg megfordulna keresne, vagy ilyesmi, de semmi nem történik addig míg ki nem lépek a bokor mögül!<#idiota>

wesker24
Én meg most hagytam abba egy idõre a játékot !! A faxom ki van már azzal hogy az enemy isten módot játszik ! Nem elég hogy 100 méterrõl már kiszúr de meg se akar dögleni !! Kispisztoly 3 tár Shotgun 3-4 lövés Ak47/m2 2 tár meg se kottyan neki !

Meg aztán amikor eljutok a garbage pályához már rögtön az elejét képtelenség megcsinálni mert amikor észrevesznek egybõl gránátoznak mind a 10-en ! Meg aztán enmrég vettem új páncélmellényt pillanatok alatt leamortizálják !

Hiába van stalker nehézségis zintem olyan mintha masteren lenne !

A sima stalker még mediumon is 100x-szor könnyebb volt mint ez !
BiG G
öröm a köbön, hogy az 1.5.0.3-as patch után nem látja a game a mentéseim <#eljen>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

chalezlopez
Most nem azért, de minek kell 8x AA?? Úgy fogja a gépet mint a picsa...

Vamos Argentina!

NeBby
Más fórumokon 8 órát mondanak... (mellékküldetések nélkül gondolom)

Starcraft2 e-mail: [email protected]

hykao
Tehát akkor október környékén esetleg... 😊
Mr Bishop
Most olvastam, hogy a Gamestaros gyerek 20 óra alatt vitte végig...
Apám... ez nekem 2 hónapig fog akkor tartani, amilyen gyökér vok az fps-ekhez<#idiota>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Prince23
5-én a mercenaries 2 jön ki...

koschwarz
nyilván semmi nincs kõbe vésve...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

hykao
Most nem azért, de honnan veszitek, hogy itthon 5-én jelenik meg a magyar szinkronos verzió? Én eddig mindenhol csak tervezett megjelenési idõpontot láttam, mégpedig pontos nap megjelölése nélkül...
Valaki aki vistán jáccik az adna egy jo konfiguráció tippet ? mert minden fullon , dx 10 lightinggal, 15 fps körüli dolgok jönnek elõ... eget nézve valahol van 90 is . legtöbbször 25 .... AA catalystall 8x , 16xA filtering ,és a gameban maximumra téve az AA.meg minden ,amit csak lehetett

Vogel
Nekem a csengõhangom a SHoC menüzenéje 😄

Mr Bishop
Szia !
Legfõképp munkával, de persze lophatsz is !
(ez egy jóindulatú válasz vót)

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

BiG G
pénzt hogyan-honnan tudok szerezni? a questekért nemigazán kapok, próbáltam még fegyvereket eladni, de az inventory szerint 4000 rubelt érõ karabélyt 800-ért veszi csak meg a dealer 😞

Így van, és meg is jelenik, csak Amerikában tolták el a megjelenési dátumot.
zeus89
Most pénteken kell megjelenjen?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

koschwarz
koncepciókönyv: egyszer megnézném

zene: nem hallgatnám (még öngyilkos lennék <#hehe>)

bakvarnyu
az hát, nem is azért irtam mert megveszem<#vigyor1>

Prince23
De szvsz akkor is pofátlanság elkérni 5 k-t ezért Magyarországon.

bakvarnyu
"mûvészi koncepciórajzokat tartalmazó könyvecske
a játék zenéje (soundtrack)"
ezek azér nem lehetnek rosszak életkortól függetlenül

koschwarz
túl öreg vagyok már ahhoz, hogy ezek érdekeljenek, elég lesz nekem egy sima eredeti dvd lemez is<#dumcsi>

koschwarz
<#hehe><#awink>

BiG G
visszaolvastam és játszottam is vele elég sokat, gyász az egész.

Prince23
Neki biztos megéri😄

Sztem neked nem "ment át" koschwarz üzenete...

Prince23
És azzal jönnek elõ, h gratis csomag:S

koschwarz
gecik ezek mind, mi? pénzt kérnek dolgokért...<#szomoru2>

<#wow3>

Valóban gyenge, esetleg a táska, ha olyan..., de nincs kép róla..

Prince23
És mindezért képesek elkérni +5ezer forintot?😮

crazyclone
Betettem véletlen warez topikba is ...

Expression : Ran out of memory
Function : CRender::texture_load
File : E:\priquel\sources\engine\Layers\xrRender\Texture.cpp
Line : 367
Description : D3DXCreateTextureFromFileInMemoryEx ( HW.pDevice,S->pointer(),S->length(), D3DX_DEFAULT,D3DX_DEFAULT, IMG.MipLevels,0, IMG.Format, D3DPOOL_SYSTEMMEM, D3DX_DEFAULT, D3DX_DEFAULT, 0,&IMG,0, &T_sysmem )
Arguments : d:\games\clear sky\ñ.ò.à.ë.ê.å.ð. - ×èñòîå íåáî\gamedata\textures\ui\ui_mainmenu2.dds

WTF???
Kinyomott desktopra ...
Nézem vágólapon mivan ...
S hát nem ez a nagy lecsó?
Amúgy ment rendesen ... mármint nem rendesen csak elindult ... gyenge a konfigom ehhez ...
Gondoltam kinyomom menübe lássuk mi jót lehet állítani ... hát nem kidobott a szaros?
Amúgymeg megcsináltam mindent ami a mod és angol ban szerepelt de hát vagy elkúrtam valamit vagy valami gáz van vele mert csak a menü volt angol
De valójában nagyrészt le**m egyszeris mert hamarossan lessz normálisan használható release a másik meg hogy már nem nagyon játszok PCn csak az elsõ nagyon megfogott és ezt is kipróbálnám ...

koschwarz
olvass vissza.

"Megkérdeztem a CD Projekttõl, hogy mi lesz pontosan a gyûjtõi kiadásban:
"a S.T.A.L.K.E.R. : Clear Sky itthoni gyûjtõi kiadása a játék mellett a következõket tartalmazza majd:

- egyedi katonai táska

- a játék leporelló-szerû doboza

- a játék zenéje (soundtrack)

- a játék kézikönyve

- mûvészi koncepciórajzokat tartalmazó könyvecske

- különleges textil felvarró a stalkerek jelével

- négy matrica a S.T.A.L.K.E.R.-világ frakcióinak szimbólumaival

- A Zóna térképe

A javasolt fogyasztói ár 12990 Ft lesz a gyûjtõi kiadás esetén.

Képet sajnos még nem tudunk küldeni, de hamarosan kikerül a magyar online játékoldalakra.

Üdvözlettel,

CD Projekt"

hykao
A postaktg. 5e forint, nem veszélyes több játék vásárlása esetén...de való igaz, hogy érdemesebb talán Ungvárra ellátogatni, és összekötni a kellemest a hasznossal...és a játékvásárlás mellett megnézni a várost, megtankolni, bevásárolni...hogy a többirõl már ne is beszéljek... 😊
BiG G
na most akkor tisztázzunk valamit: azon kívül, hogy van néhány új quest, egy szem új pályarész (radioaktív láp, vagy mi a szösz), és sok új grafikai effekt mi ebben az új? miután a kordonhoz értünk lesz itt még újdonság? mert a térképet nézegetve (illetve az eddig bejárt ismerõs részeket látva) nem hinném. megint elzarándolkolhatunk az erõmûig?

bakvarnyu
annyi lébõl még Ausztráliából is lehoznak akármit, teszem azt egy kiló krumplit<#hehe>amúgy jó lenne egy Armed assault dvd ha jól látom 2500 Ft
csak póstával már 9000

pontosan, meghät ukrän keszitesü jätek, hol ne legyen olcso ha nem ukrajnäban..a cd-t meg akkor hasznälod max amikor felrakod, oszt jöhet a no-dvd, mint minden mäs jätek mait eredetiben vettem, szepen pihen a dobozäban, nem gondoljätok, hogy üvölt melettem a szemet dvd lejätszo
hykao
Az orosz gyûjtõi kiadásban biztos, hogy csak orosz nyelv van.
sparrow35
De ebben csak orosz/ukrán nyelv van nem?

I want to be a mighty pirate ever!