S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
De nálam is ugyanazok a beállitások mind neked ! Csak nekem 1280x1024-es felbontáson van ! És megy stabil 45-50 FPS-sel !
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Ami nincs bekapcsolva, vagy feltolva, azokat nem is engedi nálam!<#nemtudom>#nemtudom>
Meg aztán amikor eljutok a garbage pályához már rögtön az elejét képtelenség megcsinálni mert amikor észrevesznek egybõl gránátoznak mind a 10-en ! Meg aztán enmrég vettem új páncélmellényt pillanatok alatt leamortizálják !
Hiába van stalker nehézségis zintem olyan mintha masteren lenne !
A sima stalker még mediumon is 100x-szor könnyebb volt mint ez !
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Apám... ez nekem 2 hónapig fog akkor tartani, amilyen gyökér vok az fps-ekhez<#idiota>#idiota>
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Legfõképp munkával, de persze lophatsz is !
(ez egy jóindulatú válasz vót)
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
zene: nem hallgatnám (még öngyilkos lennék <#hehe>#hehe>)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
a játék zenéje (soundtrack)"
ezek azér nem lehetnek rosszak életkortól függetlenül
<#wow3>#wow3>
Expression : Ran out of memory
Function : CRender::texture_load
File : E:\priquel\sources\engine\Layers\xrRender\Texture.cpp
Line : 367
Description : D3DXCreateTextureFromFileInMemoryEx ( HW.pDevice,S->pointer(),S->length(), D3DX_DEFAULT,D3DX_DEFAULT, IMG.MipLevels,0, IMG.Format, D3DPOOL_SYSTEMMEM, D3DX_DEFAULT, D3DX_DEFAULT, 0,&IMG,0, &T_sysmem )
Arguments : d:\games\clear sky\ñ.ò.à.ë.ê.å.ð. - ×èñòîå íåáî\gamedata\textures\ui\ui_mainmenu2.dds
WTF???
Kinyomott desktopra ...
Nézem vágólapon mivan ...
S hát nem ez a nagy lecsó?
Amúgy ment rendesen ... mármint nem rendesen csak elindult ... gyenge a konfigom ehhez ...
Gondoltam kinyomom menübe lássuk mi jót lehet állítani ... hát nem kidobott a szaros?
Amúgymeg megcsináltam mindent ami a mod és angol ban szerepelt de hát vagy elkúrtam valamit vagy valami gáz van vele mert csak a menü volt angol
De valójában nagyrészt le**m egyszeris mert hamarossan lessz normálisan használható release a másik meg hogy már nem nagyon játszok PCn csak az elsõ nagyon megfogott és ezt is kipróbálnám ...
"a S.T.A.L.K.E.R. : Clear Sky itthoni gyûjtõi kiadása a játék mellett a következõket tartalmazza majd:
- egyedi katonai táska
- a játék leporelló-szerû doboza
- a játék zenéje (soundtrack)
- a játék kézikönyve
- mûvészi koncepciórajzokat tartalmazó könyvecske
- különleges textil felvarró a stalkerek jelével
- négy matrica a S.T.A.L.K.E.R.-világ frakcióinak szimbólumaival
- A Zóna térképe
A javasolt fogyasztói ár 12990 Ft lesz a gyûjtõi kiadás esetén.
Képet sajnos még nem tudunk küldeni, de hamarosan kikerül a magyar online játékoldalakra.
Üdvözlettel,
CD Projekt"
csak póstával már 9000