S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
De rohadjak meg felteszem mindjárt a sima stalkert és teszek be összehasonlító képeket.
Next PC upgrade: 2022
Meg még oltári lassú is.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Én beállítottam mindent és kiléptem a játékból meg vissza és úgy már jóvolt az élsimítás is és szaggatott mint a bûn xD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most kell mennem a szemétdombra egy csávóhoz de mivel ez nagyon az eleje nincs pénzem fasza ruhára és így nem igazán jutok el mert agyonsugárzástól meghalok 😞
Nekem alant látható configgal minden maxon dx10-ben
Volt amikor gondol egyet a nagy 0-ra azt 30 fps rõl hirtelen lemegy 15 fps-re de pár sec azt vissza áll 30-ra.
Itt szerintem lesz máég majd optimalizációs patch/patchek.
Az a kérdésem lenne, hogy bug e az amivel találkoztam vagy valami mást kéne csinálni.
Szval ott tartok mikor leütnek minket majd megkapjuk annak a csávónak akit kersenünk kell (Figgs ? vagymi) a pda-ját és agroprom-ba kell mennünk. A térképen a jelölés egy csatornafedõhöz vezet (ahová le lehetett menni az elözõ részben) viszont itt nem tudok. Le kell egyáltalán e menni, vagy más a feledat ? Vagy csak bug ?
Köszi!
én már nem is tudom mit monnyak.
Ez egy kalap szar....
CPU controllal is szaggat mint a bûn!!!
Ez a nagy OPTIMALIZÁLÁS amirõl beszéltek!!??
És ráadásul ronda mint a bûn
Élsimítást rátettem, azt recés, mint a körfûrész.
EZ BORZASZTÓAN GYENGE LETT!<#zavart2>#zavart2><#wow3>#wow3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
;abbreviation = recurs|notif| root| add| ext| description
$arch_dir$ = false| false| $fs_root$
$game_arch_mp$ = false| false| $fs_root$| mp\
$arch_dir_levels$ = false| false| $fs_root$| levels\
$arch_dir_resources$ = false| false| $fs_root$| resources\
$arch_dir_localization$ = false| false| $fs_root$| localization\
$arch_dir_patches$ = false| true| $fs_root$| patches\
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
$game_ai$ = true| false| $game_data$| ai\
$game_spawn$ = true| false| $game_data$| spawns\
$game_levels$ = true| false| $game_data$| levels\
$game_meshes$ = true| true| $game_data$| meshes\| *.ogf;*.omf| Game Object files
$game_anims$ = true| true| $game_data$| anims\| *.anm;*.anms| Animation files
$game_dm$ = true| true| $game_data$| meshes\| *.dm| Detail Model files
$game_shaders$ = true| true| $game_data$| shaders\
$game_sounds$ = true| true| $game_data$| sounds\
$game_textures$ = true| true| $game_data$| textures\
$game_config$ = true| false| $game_data$| configs\
$game_weathers$ = true| false| $game_config$| environment\weathers
$game_weather_effects$ = true| false| $game_config$| environment\weather_effects
$textures$ = true| true| $game_data$| textures\
$level$ = false| false| $game_levels$
$game_scripts$ = true| false| $game_data$| scripts\| *.script| Game script files
$logs$ = true| false| $app_data_root$| logs\
$screenshots$ = true| false| $app_data_root$| screenshots\
$game_saves$ = true| false| $app_data_root$| savedgames\
$downloads$ = false| false| $app_data_root$
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Még az elején járok és van az a küldetés mikor a renegátokat ki kell írtani és várni kell az erõsítést. De meddig kell várni? Már rég megöltem mindenkit de nem jön semmi erõsítés!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nem lehet ezt orvosolni valahogy? Ahogy olvasom nem én vagyok az egyetlen......
idézet:
"A játék alapból nem támogatja a több processzoros megoldásokat (mûködik, de csak egy magon), de erre is van már megoldás:
CPU Control 2.0 nevû programot kell leszedni, majd az alábbi módon beállítani:
1. installálás
2. indíts stalkert, majd ugorj ki a windowsba alttabbal
3. indítsd el a cpu controlt
4. jobbra fent a programnál CPU1re állítani (ford megj: valszeg ez egy cput/elsõ cput jelent/egy magon futó processeket, fene se tudja...)
5. jobb oldalon látni fogjátok a futó folyamatokat
6. jobbklikk az xrEngine.exe
7a. 2 magosnál Minden CPU, majd 2 CPUs, majd "1+2", majd minimalizáld (jobbalsó sarokban ott fog maradni)
7b: négymagosnál jobb alul opciókra klikkelj, és pipáld be a négymagost... majd minden CPU, 4 CPU, majd "1+2+3+4",majd minimalizáld (ebben az esetben is maradjon bent jobbalsó sarokban).
A probléma az, hogy ezt minden indításkor el kell játszani, viszont pár kattintásért cserébe némi gyorsulás mindig jól jön (+15-20Fps - gépfüggõ."