S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Állítsd át automatára a jobb oldalon, ne 1 cpu-ra.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Ment PÜ...
nem szaggat nem töltöget
amufy jó játék a grafika szép a játékmenet jó
nekem ennyi elég...
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Elindítod a progit
Kilépsz ALT+TAB-al
A bal oldalon megkeresed a futó alkalmazást. - Jobb klick rajta
4cpu- azon belül 1+2+3+4
HA akarod lerakod a _-al ha akarod nem, ALT+TAB visszalépsz a játékba.
De ha akarod átállítod manualra és elfelejted hogy van mert onnantól minden alkalmazást 4 magon fog futtatni. Bár ebbõl adódhatnak problémák néha.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Nagyon köszönöm....ahogy a leirás van az értelmetlen és nem is jó...

Valakinek van valami tippje hogy juthatok fel?
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Stalker Clear Sky (1280*1024 minden max DX10)
nem? <#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
THX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem ez a gáz, hanem az hogy ennek ellenére erõltetik!
Airborne-ban legalább nem a növényzettel foglalkozik a játékos, hanem az akcióval, meg az ellenséggel, amikre logikussan a készítõk prímán odafigyeltek.
Õk azt csinálták, ami megy nekik.
a stalkeres fiúknak is más irányba kéne próbálkozniuk!
Persze ezzel sincs az ég világon semmi gáz.
fõleg én teszek rá a legjobban, mert legfeljebb nem jáztszok vele, de szánalmas azt olvasni...és hallani, már a csapból is, hogy a CS így, a CS úgy!
meg hogy 1-2 láma elélvez a grafika miatt...
Háát it max a játékmenet ami bejöhet embereknek, mert az izlés kérdése, de a technikai oldalról kicsit elvakultak néhányan.
Kezdve a GAMESTAR-os bandával....<#wow3>#wow3>
valami képet épületekrõl, vagy egyébb tereptárgyakról?
szívessen megnézném, mert én csak a kiinduló bunkert néztem körbe.
kíváncsi lennék, hogy még milyen tájakra lehet eljutni.
Akkor azt mondod iszonyatossan szép és hogy sirály a grafika?
Nem kötekedni szeretnék, csak nem értem, én mint laikus ember, hogy mitõl szép?
fény árnyék nem nagy szám, mert eddig sok játék tartalmazott már legalább ilyen minõségben eme effectbõl.
A textúrák meg naon primitívek, ha nincs fényárnyék, ami kicsit feldobná, csak sajnos nem mindenhol tud segíteni ez az effect, mert a növényzet elég borzalmas maradt.
Tegyek be fullos screenshot-okat, vagy nyugodtan akartok aludni ma este???
Ha genya lennék és meg szeretném alázni, akkor mellé linkelnék egy Far Cry-os képet.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Legyen már hajnal, nem igaz, hogy nem lehet az idõt gyorsítani valahogy. (az alapban mintha lehetett volna nem?)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!