S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Megyek a szemétdombhoz és ottvannak a fosztogatok az úton.Bejön egy feladat hogy segítsek nekik.Ja a nagy lószart mert csak akkor nem lönek agyon ha elszedik minden cuccomat.Segítsen így nekik a halál.

Next PC upgrade: 2022

988 mentésem volt és mindig tudott újat mutatni.

Shep
Ha megtudod írd már, be mert vagy mindenki tudja és csak szarnak ránk, vagy pedig csak 1-2 ember tudja a többiek meg hallgatnak, nehogy kiderüljön, hogy õk sem tudják, esetleg csak városi legenda az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zzeN
az szept. végén jön, az angol jön ma...(asszem)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zeus89
Gamekapocs-on azt irja, hogy ma jelenik meg ... tényleg ma jön a szinkronos?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Ha úgy volt kipipálva mint a képen akkor nem csoda.
Állítsd át automatára a jobb oldalon, ne 1 cpu-ra.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

El kell bújni és csak óvatosan, kell bujkálva menni amúgy majd balra kell fordulni és sprintelni....
Ment PÜ...

PhantomAss
hogyan mûködik az idõgyorsítás? eleget éjszakáztam már...

GOOBY, pls

alagútból kijöttem merre kell menni,hogy ne lõjenek szarrá?

koschwarz
én csak röhögök ezeken a grafikahuszárokon<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

nekem 1280*1024-be 9600gt-vel cpu control nélkül meg se nyikkan
nem szaggat nem töltöget
amufy jó játék a grafika szép a játékmenet jó
nekem ennyi elég...

Köszi...Igy csináltam én is de ahogy nézem a feladatkezelöben csak egymagot használt igy is a játék...ezért nem értem...

morphologu
<#taps><#taps> Csatlakozok a story a lényeg leginkább. A Stalker Shadow of Chernobyl sem volt valami szép mégis vagy 20 végigvittem Ott is a történet tetszett a legjobban.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Jobb oldalon options - kipipálod hogy 4 magos a cuccod
Elindítod a progit
Kilépsz ALT+TAB-al
A bal oldalon megkeresed a futó alkalmazást. - Jobb klick rajta
4cpu- azon belül 1+2+3+4
HA akarod lerakod a _-al ha akarod nem, ALT+TAB visszalépsz a játékba.

De ha akarod átállítod manualra és elfelejted hogy van mert onnantól minden alkalmazást 4 magon fog futtatni. Bár ebbõl adódhatnak problémák néha.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Hali Valaki....segitsen már nekem a CpuControl progi beállításában, mert nem müxik nekem 4 magra sehogysem, de olyan szájbarágósan ha lehet...
Nagyon köszönöm....ahogy a leirás van az értelmetlen és nem is jó...

Nem kell védõruha!20 méterrel odébb feltudsz menni.
Azért nem látsz monitort mert kölcsönadta...egyik stalker már viszi neki...a sky az az elsõ rész...a shadow részben pedig a stalker nem monitort vitt hanem egy laptopot...igy lett laptop a monitor helyett....TUDOD!!!
grebber
Nagyon az elején vagyok a szeméttelepre kell mennem egy csávóhoz de mindig meghalok a sugárzástól.Mivel nagyon az eleje ez még pénzem nincs más védõruhára.
Valakinek van valami tippje hogy juthatok fel?

Bakker!Elakadtam Limanszkban!Valaki járt már ott?Sárga nyilat követem de nem enged mert sugárzikik mint állat.A város végénél vok a monolitosok elött!
igen észrevttem a különbséget az egyiken laptop van a msáikon még vezeték sincs a billentyüzethez(vagy vezetéknélküli ) és monitort sem látok

Mûködik az idõgyorsitás!Nagyon jó!Végre mindig nappal kenhetem!
Tessék megnézni a 3-as és a 8-as kép közti küönbséget...azért a clear sky odaba.z!Az a baj nemtudok feltenni képeket ...Limanszkról(reggel)..Kicsit über jó!
BiG G
nem értem miért a grafikán lovagoltok, amikor ennek a játéknak a sztoriban való elmélyülés és a zóna felfedezése a lényege... lehet felhozni ellene a crysist, hogy az mennyivel szebb, de az meg belülrõl rohad, mert egy nagy nulla sztorival rendelkezõ gyönyörûszép techdemo... ellenben a stalker szép is (na nem annyira), és közben baromira élvezetes.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

grebber
Stalker Shadow of Chernobyl (1280*1024 minden maxon full dinamic lighting)

Stalker Clear Sky (1280*1024 minden max DX10)

DarkSector
jah me süt a nap...
nem? <#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Az elsõ két képed az valóban szép, fõleg az 1. Csak hát a növényzet... az kb 2-3 éves szintet tükrözi.

DarkSector
Jah értem.
THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah növényzet sehol nem jó, még cry-ban sem.
nem ez a gáz, hanem az hogy ennek ellenére erõltetik!
Airborne-ban legalább nem a növényzettel foglalkozik a játékos, hanem az akcióval, meg az ellenséggel, amikre logikussan a készítõk prímán odafigyeltek.
Õk azt csinálták, ami megy nekik.
a stalkeres fiúknak is más irányba kéne próbálkozniuk!

Persze ezzel sincs az ég világon semmi gáz.
fõleg én teszek rá a legjobban, mert legfeljebb nem jáztszok vele, de szánalmas azt olvasni...és hallani, már a csapból is, hogy a CS így, a CS úgy!
meg hogy 1-2 láma elélvez a grafika miatt...
Háát it max a játékmenet ami bejöhet embereknek, mert az izlés kérdése, de a technikai oldalról kicsit elvakultak néhányan.
Kezdve a GAMESTAR-os bandával....<#wow3>

grebber
3. képeden lévõ csúnya növényzettel ellátott részekre 😄

DarkSector
19fps-el direct mutatod a vizet?<#vigyor2>
valami képet épületekrõl, vagy egyébb tereptárgyakról?
szívessen megnézném, mert én csak a kiinduló bunkert néztem körbe.
kíváncsi lennék, hogy még milyen tájakra lehet eljutni.

Prince23
Medal Of Honor növényzetével azonos 😄D

Prince23
Látszik h a Clear sky-ban jobban dominál a fény effektek, napsugarak

DarkSector
állítolag növényzet.

Prince23
A 3. képed az valami borzalom!

grebber

DarkSector
Jó rakjuk félre az akadozást.
Akkor azt mondod iszonyatossan szép és hogy sirály a grafika?
Nem kötekedni szeretnék, csak nem értem, én mint laikus ember, hogy mitõl szép?
fény árnyék nem nagy szám, mert eddig sok játék tartalmazott már legalább ilyen minõségben eme effectbõl.
A textúrák meg naon primitívek, ha nincs fényárnyék, ami kicsit feldobná, csak sajnos nem mindenhol tud segíteni ez az effect, mert a növényzet elég borzalmas maradt.

Tegyek be fullos screenshot-okat, vagy nyugodtan akartok aludni ma este???

Ha genya lennék és meg szeretném alázni, akkor mellé linkelnék egy Far Cry-os képet.

grebber
Képekbõl csak holnap lesz valami mert Clear Skyban este van és tököm várja meg míg világos lesz!

Köszi!
Én is pont ott tartok 😊 Sikerült lenyitni a hidat és pont most zúztunk le két banditát a túloldalon pedig könyörgött nekünk hogy adjunk a spanjának egy eü csomagot de csak ólmot kaptak a nyavajások XD viszont azt vettem észre hogy az alagút amiben átjöttem itt a híd túloldalán az visszafelé már nem járható olyan mintha beomlott volna mikor visszanézek így már nem lehet visszamenni a hídhoz többet? Vagy van más út ezen kívül ami a hídhoz vezet?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Én full grafikai beállitáson dx10 játszom 1440x900-ban néha berecsen de ez a program hibája!De ez igy is nagyon überfain!Limanszk nem egyszerû!!!
Nagyon király ez a game!!!Föleg mikor keresgélem az anomáliákat a detektorral az full jó!
hykao
Pontosan mire vágysz ami szerinted hiányzik a grafikából? Több természetellenes, mû effekt? 😊
hykao
Már kétszer linkelték be neked az idõgyorsítás trükkjét, de te csak rinyálsz ahelyett, hogy olvasnál... 😊
Emberek!!!!Limanszk nagyon állat lett ....nappal menjetek...huuuudeállat!Komoly bevetések vannak nagyon állat ááááááááá!
Prince23
Na erre tényleg kiváncsi leszek😄

na még jobb

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Hecker007
grebber után megcsinálom majd énis, hogy lássunk egy ati kártyás képsorozatot is mind a két játékból

Prince23
Na erre kiváncsi leszek. Gyerünk grebber!

Shep
Volt az alaphoz az az ultrabefosás grafika néven futó cfg állításos dolog, na azzal kb olyan volt mint most ez, és persze sok helyen az is piszokul belassult 😊

Legyen már hajnal, nem igaz, hogy nem lehet az idõt gyorsítani valahogy. (az alapban mintha lehetett volna nem?)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Aztán lehet a képeken kijön hogy a Clear Sky szebb de nekem így most nem tünik fel csak a vízben.