S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
jah 1 magos proci elég az biztos

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gabo91
köszi

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

eléggé

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Firerock
nagyon nagy a gépigénye?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

grebber
Remélem a következõ patchben már benne lesz a 2 magos proci támogatása.
Meg valamiféle optimalizáció 😄

Next PC upgrade: 2022

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

gabo91
Magyarítást tudna valaki linkelni?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Pedig az éjszakában aztán van "fíling" rendesen! <#hehe><#eljen><#eljen>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Hali!Leirná valaki a parancssort amivel az idõt tudom buherálni!PL:ne keljen éjjel is mászkálni!Köszi!
köszi

Intel&#174; Core&#8482;2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

P4 3Ghz proci,1G ram,7600GS-el dinamikus fények kikapcsolva,élsimítás félig lehúzva és így full textúra mellett elmegy néha picit akadva.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Sziasztok!

Elakadtam a játékban és sehol nem találok egy végigjátszást vagy egy jo forumot ahol tudnának segiteni.
Még az elején eltünt a fõ küldetésvonalam, azon a helyen ahol az 1. rész indul, a kis bunkerben kaptam egy küldetést hogy egy táskát vigyek visza neki, megszereztem az infot hogy hol van, de se térképen nem jelöli se sehol, emelett az ajtaja bezárodott ahova vissza kéne vinnem. Melellett rengeteg hely van ami alapvol zárva van és nem tudok bemenni pl az x18as laborba se tudok, rengeteg játékidöm van már legjobb páncél ami igy eláérhetö fegyverek stb, de zárva vannak az utak elöre, és a fõ küldetésem befagyott.

Ha valaki tudja hol van az a stash case irja már meg légyszi, annyira emlékszek hogy egy ház padlásán nem messze a rabtol akiböl kiszedtem.
köszi

grebber
Tedd fel a FRAPS nevû programot!

morphologu
Nekem majdnem ilyesmi, csak nekem Sempron 3000+ van 2100Mhz húzva meg egy 1650pro 512mb-os és én 800*600 medium dinamikus fény van beállitva. De legalább játszható. Nekem a játék élmény a lényeg le van sz*** hány FPS-el megy. nem szaggat az a lényeg. <#pardon1>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

az fps-t hogy tudom megnézni mennyi?mit kell a consolba beírni

Intel&#174; Core&#8482;2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

Engem egyedül az bosszantott hogy eddig mindíg alig volt lóvém így nem tudok új rucit venni és nem tudok javíttatni sem 😞 Nem tud valaki pénz buherát az alap orosz változathoz? Hiába viszek vissza a kereskedõnek 3 tonna fegyvert meg cuccot alig ad érte pénzt. Iszonyúan alulértékeli a dolgokat. Valaki tud segíteni ebben?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

artschi
szerintem azok vmit nagyon elbaxarinthattak... nálam tökéletesen fut, no kékhalál, faxa a játék

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Hát én erre a játékra tíz pontból simán adnék egy nyolcast. Kékhalál? Lool.. sohasem találkoztam vele, stamina: kit érdekel, ha elfogy azt úgyis észreveszed, a sok megoldhatatlan feladat: a fõ szál rendben van a többi meg csak idõhúzás, nem izgat. Ha csak ilyen érveik vannak akkor elég lúzer csapat lehet... <#levele><#zavart2>

Celar sky : 8-9/10 (szigorú magánvélemény)

Ment pü! Az autosavet sohasem használom mert egy s*ar hulladék! Az elõzõ részben is az volt és ebben is az. Ha autosavebõl folytatod a játékot az csinálhat csúnya dolgokat a késöbbiekben amik aztán összeba*znak neked mindent és vége a dalnak. csak manuális mnetést tölts vissza szeréntem.

Hecker007
én most kezdtem újra a játékot, immár magyarul, ott tartottam épp hogy megszereztem egy halott felderítõ pda-ját, visszavittem a bázisra, ahol csak úgy meghaltam mikor mentem a jutalomért:S:S ilyennel találkozott már valaki??

Ezen a gépen menne ?
CPU: Celeron 2,6Ghz
1,5GB DDR RAM
Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

grebber
STALKER: Clear Sky értékelés

Sogun, 09:56 - PC - Játék: Akció

(HW Insider) A Bit-tech legényei publikáltak egy értékelést a STALKER: Clear Sky jelenlegi változatáról, ami talán túl korai.. 3/10 pontot adtak a játéknak és kiemelték, hogy gyakran adja be a kékhalált, zabálja a rendszer erõforrásokat, bugjelentõ régi és nem mûködik, ijesztõ az angol fordítás, rengeteg a megoldhatatlan küldetés. Ha esetleg ezen fekvõ medvéken sikerül valahogy túlbukdácsolni, azonnal pofon üt a horrorfilmbe illõ dizájn. Mi a kénköves pokolért kell bemászni az inventoryba, hogy meglássuk, mennyi staminánk van még? A játék nagyjából rendben lenne, csak a pénzünkért óriási katasztrófaállapotot kapunk. Szerencsére ingyen újságírói példányt postáztak nekik, mert vásárlóként dühösen, kiábrándultan és megcsalva éreznék magukat.

Ezek szerint a Clear Sky pont olyan, mint egy orosz ûrállomás a moziban! Ezután feltehetõen fergeteges patchelések várhatóak. Kábé a negyedik javítás után már biztonságos lesz a Clear Skyba szagolni.

info: Hardwired

grebber
Nemérted.Amint kiadják 30 secen belül vissza is vonják ilyen már volt vagy 30 feladat.Fél perc alatt nem érsz oda sehova.
Szal ez vagy játékhiba vagy nemtudom.

BiG G
nekem 1.5.0.3-al csinál mindenféle bolondságokat 😞 amúgy én is mindig manuálisan mentek, meg persze pályaátlépésnél az autosave.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

artschi
ha nem érsz oda idõben <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

grebber
Egyébként rengetek olyan feladat van amit kiadnak és kb 30 sec mulva kiírja hogy visszavonva.Érdekes akkor fasznak adják<#idiota>

artschi
hülye kérdés, de a 1.5.04-es patch-csel lehet használni a korábbi mentéseimet?

grebber
Én is az alap oroszt használom magyar felirattal eddig semmi bajom nem volt!

Nah megvagyok! 😊 Tegnap ott hagytuk abba hogy az öreg erdész kiküldött a katonákhoz valami koordinátáért. Elindultam, mikor kijöttem az öregtõl becsuktam az ajtót magam mögött és mentem a katonákhoz. Útközben néhány vérszopót lehenteltem a Rambófegyómmal 😊 és sikeresen eljutotam a katonákig. Õk azt mondták fel kéne menni a víztoronyba mert gyenge a jel amit vesznek a rádióval. Felmentem a toronyba, frankón befogtam a jelet ezután vissza kellett térnem az öreg erdészhez.
Az erdész ott volt a helyén de innen már képekben mutatom 😊 ::

Szóval sikerült megszerznem az iránytû relikviát is (melesleg 50000 lóvé az értéke! <#wow1>) , az öreg is a helyén van, remélem mostmár mehetek végre Limanszkba 😊

Nem tudom ki mit ront el hogy folyamatosan ezt hallom hogy így bugos meg hogy egy szar meg bughalmaz az egész de nálam az alap orosz változat van semmiféle pecs nincsen fent! Ez volt a legelsõ kiadás a játékból (állítólag ez a legbugosabb de én még nem kresseltem soha, nincsenek korrupt mentéseim sem!) Menteni úgy szoktam hogy ha úgy gondolom hogy jó lenne egy mentés akkor biztonságos helyre megyek ahol tuti hogy nem tör rám senki visszatöltésnél szépen Esc-t nyomok majd játék mentése, megadok egy nevet neki és mentés! Manuálisan mentek nem pedig gyorsbillentyûvel ez nekem már az elõzõ részben is bevált és itt is minden rendben van!
Hangsúlyozom mégegyszer: 1.5.00 Alap legelsõ orosz kiadást
használok Magyarosítva mindenféle pecsek nélkül és semmi gondom hálisten!

zeus89
Mikor jön már ki a magyar változat??? és ha azt mondjátok most erre, hogy olvassak vissza, akkor én azt mondom nem ártana egy FAQ vagy min. a banner alá irni mikor jelenik meg :-p ennyi a minimum

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Na én hagyom, várok egy normális crackra....Én nem tudok átmenni a töltögetõs helyeken. Vissza is csak úgy tudok menni ha megkérek egy stalkert.
zzeN
engem meg mindig kidob annál a résznél, amikor átlépnék a szeméttelepes mapra, bugreport-ot kapok mindig:S

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ugyan itt szívok. és nem értem hogy mi ez, bocs nem olvasok vissza több száz hozzászólást, tudom hogy volt már ilyen kérdés. amióta felraktam csak szívok vele, nem hiszem el hogy még mindig nem lehetett normális autosave-et belerakni a játékba, mint pl a crysisba. valaki help ezzel a sugárzó cuccal kapcsolatban pls.

na toronynál elején balrol meny a torony irányába mert bugos kicsit a game a fa hidakon át

jajam
grebber
Sztorno megoldottam könnyû volt csak bénáztam!!

grebber
Ott vagyok ahol átett a game egy másik részre ahol alagútból jövök ki.
Szidrovicshoz kell mennem de elõttem katonai bázis és ha közel megyek leszednek.Itt mi a trükkje hogy kell átjutni?

blackfire001
1.5.04-es patchem van. Az elvileg jobb, mint a 1.5.03-as, nem?
Amúgy ugyan az a probléma. Elmegyek a toronyig, jön a kisugárzás, piros foltok, és vissza a bázisba, hogy kérdezzem meg a bácsitól, hogy mi történt. Odaérek, beszélgetek vele, az életem meg megy le, és meghalok. Kereskedõhöz is mentem már, az sem ad gyógyszert... :S
BiG G
jogos, csak az a bibi, hogy mire ideér akkor is ugyanilyen lesz, maximum felteheted rá a legújabb peccset. eddig meg szándékoztam venni, sokáig a SHOC is a polcon figyelt, de mostanra elgondolkoztam rajta érdemes-e.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

<#eljen>
Aki türelmetlen az szenvedjen.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

koschwarz
mi lenne ha megvárnátok a hivatalos megjelenést és abbahagynátok a kibaxott nyávogást.

mire megjelenik, remélhetõleg a hibák nagy része javítva lesz, és majd ha elmentél a boltba megvenni a játékot és akkor is szar, akkor lehet folytatni, addig kuss legyen. látszik, hogy legalább 1000-rel dolgoznak rajta.

"ajándék (lopott?) lónak ne nézd a fogát."

és még finom voltam.<#ticking>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ombika
De ez mire jo,h hetente uj patch fel nem fogom,nem tanultak elozobol? 😞

hali
nekem 8800gtx 320/320 van és azon nvidia 175.19
driver van és semmi gond nincs próbáld meg hátha
ja és vistát használok

Dante73
Hali!
Elkelne egy kis segítség!
Egyrészt, nem tudom miért, de nem megy a játék alatt a FRAPS. Látom, másoknak megy. Ti melyiket használjátok?
Másik, ha elered az esõ, ilyen kis háromszögek jelennek meg, mindenféle színben. 8800 GTS/320-am van. Akinek hasonló van, megdobhatna egy driver verziószámmal, mert gondolom, az a gond.... Elõre is köszi a segítségetek!

http://www.freetvmaci.info/

Nekem is elég szépen megy fulon csak az nvidia driver baszakszik néha hogy a monitort ne mészleli -.-'

MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb

Shep
Megtisztítottam egy kis falut a mocsári bázistól balra. Azt írja a PDA védjem a helyet amíg megjön az erõsítés. Ok ,de az mikor lesz, lehet valahogy tekerni az idõt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Most kell mennem Szidrovicshoz de az a alagút végén ahol kilehet menni mindig darabokra lõnek valami atom golyószóróval.
Ez egy szopatos rész majd holnap még görcsölök vele.

Az a rövidebb fajta shootgun itt jobban céloz mint az alap stalkerben meg valahogy mesdzebbre is sebez.

magyar verziont várd meg azért...

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Úgy vártam ezt a játékot, de ezt a bughalmot! 😞
Teljesen elment a kedvem tõle! Mindig crashel, ha mentek, ha töltöget, ha tök mindegy micsi! 😞
Ez GÁZ! Ebbõl jó darabig nem lesz semmi! Siralom!

Fatboyz4ever!

:/
morphologu
most megpróbálom a 0,3-al hátha a 0,4-es miatt van, de az tuti hogy, fent volt. Na mind1

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE