S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ez még nem is dx 10

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

dante3
Enhanced full Dynamic lighting maximum image quality settings. As stated, these settings are pretty insane and only really do-able with the latest high-end graphics cards. We weeded out the older GPU's as there really was no point. Check it out<#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Facek
Eddig 2 teleporttal találkoztam , egyik a cordonban fenn a vasút híd tetején, a másik pedig red forestban(de az a fõküldihez kell).
Aha most már oké<#vigyor4>
koschwarz
tweakguides.com: mi okozza a legdurvább teljesítménycsökkenést

az ún. "god rays" effekt (amikor a napsugarak a felhõkön keresztül láthatók)

The reason is relatively straightforward in terms of the source of the slowdowns: the 'god rays' visible in the early morning scene at the start of the game are almost entirely to blame for the major drop in performance on even high-end machines. While it is a spectacular effect to be sure, unfortunately it doesn't really warrant almost halving your FPS. What's even more odd is that whether these rays of sunlight are visible or not, your performance will remain much lower than usual from between around 6:00am to 8:00am every morning in the game. This appears to be as much a bug as anything else, because even when the rays disappear, performance will continue to be low for a further few minutes until suddenly, once the Sun reaches a certain point in the sky, it's almost as though a magic switch is flicked and your FPS dramatically improves with no obvious change in visual quality.

Fortunately, as covered in the In-Game Settings section of this guide, there is a workaround to this dramatic slowdown which doesn't sacrifice much in the way of image quality: simply lower your 'Sun Rays' setting in the Advanced graphics options. Lowering it to Medium or Low will noticeably improve your framerate, and although it does thin out the sun ray effect slightly, it's nothing noticeable, and it makes early mornings playable again for most people. If absolutely necessary, disable this effect altogether, as it is by far the most performance-sapping option in the new Enhanced render modes.

Because of the undue performance impact of Sun Rays, I don't recommend adjusting your other graphics settings or trying to measure your general performance until after around 8:00am, as otherwise the effect of the sun rays will mean your results will not be representative of how the game runs 90% of the time. In general the game will perform quite well in DX10 mode using maximum settings (except Antialiasing) at a reasonable resolution on an 8800GT or higher, as long as you lower Sun Rays, along with a few other minor tweaks or changes of you choice as covered in this guide."

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

grebber
Hol vannak a teleportok hogy néznek ki és hova visznek vagy lehet választani vagy mi ?? Én nemigen találam még semmi ilyesmit.
Pedig igazán visszamennék a game elejére de nagyon messze van gyalog.

Next PC upgrade: 2022

Szerintem csak nem vetted észre. Le kell guggolni és még jobban lelapulni (azt hiszem az x amire a progi tette ezt a billentyût). AKkor ha benézel a kérdéses helyre, a jobb alsó sarokban lesz. Lámpát is használj ha nagyon nem találod.

Amúgy a lila ikonok azok megtalálható cuccokat jelzik, nem a rewardot. A reward az mindig megbízóktól vagy frakcióvezetõktõl/kocsmárosoktól vehetõ fel.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Facek
Mellesleg már megint egy faszárnyos kis bugba ugrottam bele. Tölthetem vissza pár órával ezelõtti mentésemet...
Facek
A condorban a bus stop elõtti híd alatt van egy army-s katona. Annak van egy küldetése hogy szerezzük vissza halott barátja pda-ját, és ahol az van oda dob a teleport.
és hova teleportál?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Mr Bishop
Jah, bertino, tudom, tudom, hogy be voltam érte szarva, de ez van, majd beszélünk a Crysisról, meg Far Cry 2-rõl...<#wave>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Mr Bishop
Hát, emberek, õszinte elismerésem annak aki ezt is, meg az elõzõ részt is végigjátszotta.
Megmondom az igazat, épp most töröltem le, de majd elmegyek egy oltárhoz, ahol megesküszöm, hogy egyszer majd újra játszok vele.
Ehh...Biztos megköveztek ezért, de nem vágom ezt a típusú játékot.
De nem bánom, hogy megvettem, majd jó lesz a gyerekeimnek...
Jó a game, meg szép is, de nem köt le.
További jó játékot nektek !<#nemtudom><#wave>

Facek
A cordonba lévõ teleporterbe jól kell beleugrani és sikerül.
BiG G
fel kell húzni a fényerõt meg a gammát, ronda lesz a játék, de látsz valamit... 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Azt hiszem komoly fejlesztési visszalépést találtam a játékban...

A SHOC-ban a testek fizikája, az ütközések, a sebzések az egyes testrészekre, tökéletesen ki vannak dolgozva. Pontos találatot kellett bevinni ahhoz, hogy hatásos legyen, oda lehetett lapulni egy másik emberhez, amikor fedezékbe bújtál, a fedezékben lévõket, a fedezék résein át, pontos találattal ki lehetett ütni, stb...

Most, a CS-ban egy kb 1.5 m átmérõjû henger, vaay gömb vesz körül mindenkit. 1.3-nál közelebb nem lehet jutni senkihez. Ha közelebb mész, eltolod, vagy elakadsz benne. Ez így nagyon rossz. Gondolom a "falba belógások" miatt "javították" így, de ez nagyon gáz. A kés pl használhatatlan ezek után. A fedezékek is, mert szimplán kilöknek mögüle, amikor a közeledbe jön valaki...

Miért van az ha a feljavitott tulajdonságu fegyvert elhelyezem egy bázison egy ládába kicseréli a progra hagyományosra ? Mitt tegyek ellene ? Mindig nálam legyen a fegyver ? Vagy ez egy program Bug ?? van-e valakinek ötlete ?
berczely
Talán ha bemagyarosítanád értenéd 😊

McW
Help plíz! Még csak most kezdtem a játékot de elakadtam. Segítettem elfoglalni a "northeast camp"-et a többi igorpajtással, most azt írja szedjem össze a reward-om ami a leégett házban van a kandallóban, jelzi is a térkép lila ikonnal, de nincs ott semmi. Ez bug vagy én nem látok jól...

Mess with the best, and die like the rest...

Köszi a válaszokat!
De úgy döntöttem h nem kísérletezgetek és megvárom a végleges, szinkronos kiadást!

berczely
Valaki csatlakozott már valamelyik frakcióhoz?
Én próbaképp beálltam stalkernek lett egy csomó kötelességem..megvédeni ezt-aztLegfõbb feladat a szeméttelep elfoglalása volt dehát nemtok átmenni XD

berczely
Gamekapocs azt írta hogy Szeptember 15.én jelenik meg azaz már megjelent!

Úgy néz ki 2008.09.24. a várható megjelenés!
link

PSN ID: Lord_Mortanius

Elõször bejelentkezel aztán már be tudsz lépni a warezba és nem üres oldalt fogsz kapni! ;9

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Én teleportáltam az erdész elött a tanknál van a tank fölött, elött egy ilyesmi kõr és a tank tetejérõl beleugrottam és máris az erdész tornyánál találtam magam.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

berczely
Hát raktam be képet azzal a gömbel lehetne nem?

grebber
Valakinek sikerült már teleportálni??

GTX...

berczely
Valaki ezzel tudott valamit csinálni?Én beleugrottam de mintha ottse lenne meghaltam mer szétfejelte a betont a csávóm xD

Írnám én ha nem egy üres oldalt kapnék.
Törölt felhasználó
Hivatalosan is megjelent a játék tegnap vagy csak Steam-en van fent?
és a géped mien ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

grebber
Már lelett írva párszor!

idõt hol lehet gyorsitani ?, tudja valaki??
zooleeh
ja igen igaz ,en az allat az egeszt fegyverfejlesztesre koltottem es meg csak nem is easy money,sa fegyverem se lett sokkal jobb<#vigyor3>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

koschwarz
nekem bejön az éjszakás kép - alapján az éjszaka. érdekes módon éjszaka sötét szokott lenni, különösen ha nincs közvilágítás és holdfény sem<#zavart1><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

zooleeh

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

grebber
Nem ezret hanem 10.000-et adtak ennyi volt amit elszedtek tõlem <#taps>

grebber
Off:

Az ég világon senki nincs bent melóban csak mi melosok szal ez nem gond meg ha olyan van tudunk bent pihenni.

És hogy ne csak off legyen:

És sokan ezért nem szeretik az éjszakát szart se látni!

zooleeh
jaaa ,akko mar tul vagy azon hogy elveszik a cuccaidat ertem mostma .Nekem se adtak semmit ,utana viszont,miutan kinyuvasztottam a mutansokat kaptam 1000 penzt

Mr Bishop
Agyonvágnám az embereim, ha kialvatlanul jönnének be dolgozni <#vigyor3>

grebber
Off: Igen éjszakás voltam 7-tõl aszok 11:30-ig.

zooleeh: Mit nem értesz? Adták feladatok menjek le a föld alá és árasszam el a dögöket és majd az xy ember ellát felszereléssel.De ilyen nem volt senki nem látott el semmivel.

zooleeh
nem ertem?

Mr Bishop
Éjszakás voltál ?
Te mikor alszol ?<#wow1>

grebber
Pff baszzus le kell mennem a föld alá.Ilyet szól a parancsnok adnak felszerelést.Kutya nem adott semmit se az égvilágon 😞

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1184143611&no=1837
Valaki<#conf>
zooleeh
de a cucc is jobb mint semmi szerintem, egy szal pistojjal eleg szarhelyzetbe leszel ott

zooleeh
a penzedtol bucsuzz el<#szomoru1>

Írja le vki mit tok csinálni Yantarban-lécci
Snexi
elfogadtam Oreszt (vagy valami ilyesmi a neve) egyik küldetését hogy öljem meg a fosztogatókat,meg is öömés írja hoyg vegyem föl a jutalmamat de hol?visszamegyek a pasihoz de semmi olyan nincs hogy tessék itt a jutalmad

grebber
De a cuccaim a legkevesebb engem a pénzem érdekel az is vissza lehet szerezni??Mert nagynehezen összgyûjtöttem 10000 rubelt vagy mit és az kéne vissza.