S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Csak sajnos a pénzt az nem 😞

Next PC upgrade: 2022

Snexi
nem tud valaki god cheat-et vagy konzolparancsot az angol verzióhoz?

artschiatwork
bizony 😄
de más játékokban is volt hasonló másolásvédelem a törés ellen. Google-ban biztos találsz, ha rákeresel.

Snexi
disznót?az igen<#idiota><#idiota>

artschiatwork
nemtom, szerintem csak simán a törés van elrontva/béta verziót szedett le mindenki.

Ilyen másolásvédelmi cucc volt anno a Settlers-ben, amikor pl. a kovács a warez verzióban fegyver helyett disznót gyártott, stb.

wesker24
WTF ? OMFG !! Jó lett !! Most már átenged a szemétdombra is !

GREAT THX ! <#eljen><#worship><#puszi><#law><#taps>
Hát nemtom én Angol 1.50.04 (vagy mi az új patch)-el + magyarítással + pályákon átjárkálás fix + saját fegyvermodommal nyomom és semmi ilyen bugot meg CtD-t nem tapasztaltam.

BiG G
nincsenek 😊 alap orosz verzióval végig lehetett játszani, meg bármelyik másik törttel is. a játék csak a la natúr bugos mint a szemét, és ez verziófüggetlen és illegál-legál független.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Emberek!!!!Miért kinlodtok az Angol verzióval?Nem értem!Orosz+1.3patch+hun....fainul végig lehet vinni!
morphologu
Nemrég bejelentették hogy a S.T.A.L.K.E.R.-Clear Sky elérte az arany státuszt. <#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

koschwarz
egyébként az jutott eszembe, hogy pl. az armed assault tört változatával azért nem lehetett játszani, mert váratlanul madárrá változtál (komoly), az ellenfelek látótávolságon kívül kiosztották a fejlövést, ha rádión kellett értesíteni valakit a küldetés közben, akkor eltûnt a rádió és nem tudtad folytatni a küldetést, stb. szóval játszhatatlan volt. lehet hogy ebben is ilyenek vannak?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

artschiatwork
a xar gagyi verziók persze, hogy tele vannak hibával...

Snexi
bexart nálam a játék,elkezdett össze-vissza teleportálni másik mapok legszélére (ahova már elvileg ki se lehetne menni) úgy hogy unistall

Engem is idegesít hogy itt egy rohadt jó játék amit már kurvarégóta vártam erre tessék.Egy rakás szar mert tele van hibával.
rohad meg az egész ...
nekem is ugyanaz a gond, nem tudok területekre lépkedni, bár már egész jól beindult a game...
igen nagy játék de a kisfaszom tele van h ennyi hiba van benne...

mind1...várok a jó releasre ...nem szedek már le semmiféle orosz verziót, h utána majd meg a crack-kel szopjak...vagy elfut a méreg, azt megveszem a francba..😊
ha esetleg vki ud megoldást erre a pályaátlépkedésre, szóljon pls...
Snexi
a kutatóintézeteken hogy lehet átmenni?mert roadt nagy a sugárzás..egyébként van egy bug amivel kilehet menni a map szélére és lelehet esni

Mobedo
thx

morphologu
Külön game.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Mobedo
helosztok a clear sky hoz kell a charnobyl is ?? vagy külön játék a clear?

nektek hogy sikerült elinditani?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

morphologu
Énnekem nem volt ezzel gond, simán átmentem mindenhova. Magyarosítsad, azzal azért jobb nem? Engem jobban idegesített az hogy a PDA más feladatott mutatott, az hogy kilépked hab a tortán. Próba szerencse.

Szal orosz verzió és azt angolosítsam?
ott már nem lessz ilyen gond?
morphologu
Nekem is ez volt az angol ver. oroszba nem találtam ott csak a PDA szarakodott. Próbáld az oroszt.

Sziasztok!
Olyan gondom van hogy ha át akarok menni az egyik területrõl a másikra, az igen és nem gomb helyett csak egy igen gomb van és ha rányomok akkor olyan mintha nem-et nyomtam volna. Ha valaki tud segíteni légyszives segítsen. köszi
gtx 260 miért maradt ki ? 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

és vagy 100000 szer szebb

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

bertino
a game .exe-jén kívül és steamen kívül milyen fájlt kell még átengedni tûzfalon, hogy lássak végre egy átkozott szervert ? <#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

de mi van akkor ha nekem nem tetszik a játék és mégis kiadtok érte több ezrett itt meg eldönhetem ha kell megveszem ha nem akkor nem tobok ki fölöslegesen pénzt nem mindegy.

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

DarkSector
LOL
szánalom a köbön.
kryszisz is jobban fut.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Nem is hülyeség 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én azt csináltam,hogy mielõtt elvették a cuccaimatm,eldobáltam mindent elõtte,és miután kijöttem,mindent felvettem!😊
Shep
Elsõ nekifutásra elsunnyogtam, de utána a sötétvölgynél egybõl durrbele, lõjük agyon-t van 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

skyman14
Most akkor cseszhetem az egész játékot?

Shep
Az komoly, hogy a szeméttelepes részen elveszik a cuccaimat? Nem is adják már vissza?

Sziasztok,Elakadtam Limanskban,már átmentem a hídon,ahol a géppuskást lekellett szedni,mindenkit megöltem,és most minden ut el van zárva,nincs továbbjutás,vannak teleport gömbök,de mindegyik visszarak egy helyre,mit kell csinálni itt,hogy tovább jussak? Kérlek segitsetek...
wesker24
A ruszki állitolag nem csinál ilyet azzal smán átmész a szemét telepre is elsöként nekem az volt meg csak valamiért kifagyott a szemét dombnál meg lejárt a 3 nap is aztán nekem az többet már nem indult el !
Tehát az eng ver. a felelõs? mert most én is ezzel szopok Kordonban.
Ru az nem csinál ilyet?

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

wesker24
Az attól van hogy az angol verzió egy nagy rakás ... !

Egyedül a ruszkival lehet jól játszani !
skyman14
mitõl lehet az hogy nem tudok átmenni a másik területre?

Avenger
pénzt talán nem, legalábbis én 20k-t vesztettem ott 😞

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

killecske
A történet része majd visszaszerzed!

berczely
Eh mitörtént velem 😮
stalkerekkel foglaltam este a romos izét...begyújtották a tüzet erre a pali mintha pofánvágott volna és nemvolt a fegyver a kezemben el is fordult a kép

Sziasztok
egy agyar nevû tagot kellet megkeresnem és közben lementem egy helységbe és ott leütötek v mi és nem maradt pénzem meg semmi cucom<#falbav>
ez a történet része??? v bug?
berczely
<#idiota>Az...

koschwarz
az elbaszás, az a gépigényes.<#hehe>

berczely
Nade mi benne ilyen nagy gépigényes?SHOC-ban nekem minen maxon megvolt 50fps simán....ez se ssokkal szebb!

koschwarz
a tweakguides.com szerint az enhanced full dynamic lightning (mind dx9-ben mind dx10-ben) beállítása megfelezi a sima full d. l. esetén elérhetõ fps-ét. az enhanced-bõl is fõleg a sun rays ami kicsinálja a gépet. gyakorlatialg a játszható és a játszhatatlan közötti különbséget jelenti.

érdemes levenni a sun shadow-t is (ezt a shoc-ban is érdemes volt).

azért nem kellett volna annyi cossacks vodkát inniuk a gsc-s srácoknak fejlesztés közben.

berczely
Nemár hogy egy szaros napsugár vesz le -20fps-t <#idiota>
Crysisben semmi erõforrást nem igényel...

koschwarz
én maradok a sima full lightning-nál, nekem bejövõs volt a shoc-ban is. ezek biztos szebbek, de annyit nem érnek meg, hogy ne tudjak játszani a 2 fps-sel.

koschwarz
a lényeg: a sun rays settinget le kell venni, akkor futni fog a gamma.