S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is ezt írtam vagy 20 hozzászólással ezelõtt,átjárásra a megoldást...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Elakadtam Yantarban, mikor valami PDAt kell keresni egy gyár kijáratánál.
A gondom az, hogy mindig van ez a Pszichikus sugárzás és döglök egy idõ után. Megvettem a legjobb ruhát amit idáig találtam, ennek 37a pszihikai védelme, de még így is döglök....Esetleg nem tudja valaki, hogy hol találom azt a FLASH cuccot a ruhához ami által megtudnám venni a Pszichikus védelmet. Vagy más ötlet???
Shep
OK, kösz, akkor mehetek vistára, mert azon fent maradt az angol 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Facek
Jah, fenntvan az hogy átlehessen menni (ez) plussz az idõgyorsításos script.
Shep
Köszi, remélem jó lesz. Neked mi van még fent az angol verzión és patch-en kívül? Van valami fix, mert nekem az angol nem ment át a szeméttelepre?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Facek
Elküldtem mindkettõtöknek.
elkezdem elõrõl a játékot hátha....

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Shep
A mentést én is kérném ha lehet.

Shep
youtubeon keress rá stalker door open vagy valami hasonlóra és ott bemutatják. Elmondani kissé nehéz lenne.

grebber
Orosz verzióm van!

Hol tárolja a game a mentéseket? Mert akkor holnap majd kiprobálom uninstallt azt felteszem megint!
Addig elküldenéd a jantar eleji mentésedet ha nem müködne a reinstall?

Next PC upgrade: 2022

Shep
A másik irányból átmenve is kifagy franc ezt a bughalmot-

Facek
Akkor viszont én is #2025-öt javaslom, vagy felrakod a 1.5.04-et és az én mentésemmel folytatod.(nemtudom hogy angol, vagy orosz verziód van e)
Mr Bishop
Sztem igen, nem viccbõl írtam.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

grebber
Az tuti nem fog menni mivel 1.5.00 mentése nemjó az 1.5.0.4hez legalábbis ezt irták.

grebber
És az vajon segíteni fog rajta és ha az újból feltett gamebe bemásolom a mentést?

Mr Bishop
Sajnos javaslok egy uninstallt.
Bocs.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Facek
Ha még mindig az alap játékot használod próbáld meg patchelni 1.5.04-re , ha akkor se megy küldök mentést hozzá(de az csak 1.5.04-hez jo szerintem).
grebber
Nekem korábbi mentéssel sem jó hogy rohadna meg 😞

miaza a trükk?

Shep
Hát akkor vagy átállítottad a gombokat, vagy valami bug, egyébként ki lehet az ajtókat nyitni a puskás trükkel is, bár a CS-ben még nem próbáltam.

de nem engedi f-el se

Avenger
Próbáljatok régebbi mentést visszatölteni, nekem a garbage volt olyan, hogy átmentem és onnantól 5 percen belül kidobott az asztalra... már azthittem hogy hagyom az egészet, aztán visszatöltöttem egy fél területtel azelõtti mentést és utána már nem volt baja.

Akit érdekel néhány Stalker-es zene: ITT lelehet tölteni. Nekem nagyon bejött amikor egy emission alatt bekellett menekülni az épületekbe és ott a rádióból a fighting unknown szólt 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

ez most komoly?<#wow1><#wow1>

Shep
F-betût lenyomva ki tudod nyitni (amúgy ez már az elsõ réznél is gondot okozott sokaknak 😄)

koschwarz
<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Azért mert kitolt vele az egyik ügyfele és rázárta az ajtót. A kulcsot pedig eldobta valahol a híd mellett.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

hello srácok ... feladat: beszéljek Szidoroviccsal... a stalker SOc ból az ürge aki az elején segít.... na csak egy probléma van nincs nyitva az ajtó... pls help.. ............... nem enged be:@

Shep
Megnézem akkor a másik járatot hátha. (egyébként én próbáltam visszatölteni párszor, nem segített)

grebber
Újra próbálkoztam már vagy 20x de nem jó.
Majd lehet megkeresem ezt a másik átjárót hátha.
Angol verzió nincs sajnos 😞

Facek
nekem is behalt ott, de újrapróbálkozás után átengedett. esetleg próbáljátok meg hogy máshol mentek át (agroprom-ba a stalker bázistól északra van még egy másik átjáró)

de ha nagyon nem megy, biztos tudok adni mentést a 1.5.04-es angol verzióhoz
Shep
Hátha megszán minket valaki 😊

grebber
Na akkor már ketten vagyunk nekem is ilyen mentése kellene nekem is ott halt be elõszór a game!

Shep
Nincs valakinek Jantar eleji mentése?

Shep
Hát ezt nem hiszem el, az angol szarakodása után leszedtem az oroszt, erre mennék Jantarba és betölti ugyan a pályát, de egybõl ki is fagy, hihetetlen.

Snexi
elírtam

Avenger
keressetek artifact-okat, és olyan helyen adjátok el ahol már barátságosak. Annyi pénzem volt amennyit nem szégyelltem 😊 Igaz maximum páncélra, meg javításokra költöttem, néhány kisebb upgrade.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

koschwarz
miért, az jobb volt a shoc-ban ahol rahedli pénzt kerestem könnyedén, közben egy petákot sem költöttem?

nehéz a játék?<#eplus2> abba kell hagyni. lassan be sincs kedvem nézni ennyi, ennyi nyávogást b+<#wow3>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hát ja! Érdekes a kereskedés része! Nem elég hogy alig tudsz vinni magaddal cuccot még alig kapsz értük lóvét!! Ezt is jól elcseszték a fejlesztõk!!!!
Hát ez rablás,nem üzlet egy 4000 stukit jóval 1000 alatt...
pl a shotgunokat max 200ért vette be.én meg vagy 3-4 ért vehetek.

zeus89
Van egy kis gond, pont át kéne menjek egy loadingon YES-t akarok nyomni, hogy tényleg át akarok lépni egy másik pályára ... és mikor megnyomom a yes-t nem történik semmi, visszalök a szobába ahól voltam ... segitsetek ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Köszönöm a segitséget,sikerült!
Azért az is furcsa hogy nem tudták megoldani a készítök hogy ha már csúcs ruciban futkosok akkor ne a terepszínü,ocska kabát legyen rajtam meg az a szar kesztyû!!! Elég illuzió romboló!!! Már a Stalkerban is mod oldotta csak meg de azmeg növeli a fagyásokat!!
bertino
trailer ?
nem trainer... ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Énsem találtam! Ami meg van az nem müködik nekem sem!!
Snexi
van esetleg trailer a játékhoz? (angol 1.504) én találtam de nem müködik,megnyomom az Fx-et de csak óó nooo-t mond

grebber
LOL te más világban élsz szerintem.Ezt hívják üzletnek!

Az miért van amúgy hogy egy dolognak van egy ára és amikor eladom meg amikor megveszem teljesen mást lesz az ára.Persze hogy kib*szanak velem amikor adom nagyon olcsó,amikor veszem meg sokkal drágább. miért?

grebber
Ne haragudj de most elõ nem keresem neked!

zeus89
meik hsz-ba?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Kicsit unalmas már olvasgatni, hogy kinek hol fagy ki.