S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na sajnos uninstall és újratelepítés után sem jó a mentésem 😞
Asszem akkor bekell szereznem az angol verziót 😞 1.5.0.4-el + mások által adott mentéssel.

Next PC upgrade: 2022

Facek
Hát ha csak a fõküldetésre koncentrálsz akkor nem sok(limansk, deserted hospital, utána csernobil kb 3 percre 😄). De akkor nem is találkoztál azzal a baszott nagy szörnnyel ? 😄 Bár nemtudom milyen nehézségi fokozaton játszol , nekem a csapat stalkerral eggyütt nehéz volt megölni, nemhogy egyedül 😄.
Az erdésztõl még van egy jópár nagy hent 😊 Most jön csak az igazi zúzás 😊 Limanszk, kórház, erõmû ... <#violent><#violent><#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Shep
Ja egyébként mennyi van még hátra?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem volt nekem másik csapat, de megtaláltam a járatot, már az eltûnt stalkerek rejtélyét kutatom 😊
A vörös erdõben amúgy rohadtul belassult az egész volt vagy 2 fps-em, dühömben minimumra vettem az egészet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Facek
De azok már alapból halottak voltak mikor odamentél nem?

Van egy másik csakapt is bennt az erdõben a jelzésnél melyek csak akkor jelennek meg ha kinyírtad az ott lézengõ ugrálós szar szörnyet.
Shep
Ja, azokat nekem megölték a pseudo kutyák, csak a PDA-jukat kaptam meg

Dumálj egy ... nem is tudom hogy hívják de õ el tud vinni a fõ bázisa! Az egyik kék színû pötty a pda-n az alap bázis közelében, õ bevisz oda téged.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

grebber
C:\ProgramData\documents\stalker-stcs\savedgame na csak meglett (Vistán ide rakta most)

Facek
A jelzésnél lévõ mutánsok megölése után jön egy csapat stalker akiket követve eljutsz egy másik helyre, és majd ott lesz egy teleport továbbmenve egy tanknál.
Shep
Na eljutottam a vörös erdõbe az erdészt kellene megtalálnom. Igen ám, de hogy jutok oda, mert az erdõben ha továbbmegyek csak a szemétdombra jutok vissza?

grebber
Életbe nem használtam patchet ennél a játéknál uninstall elõtt sem most!De meglesem ezeket a helyeket!

Sziasztok. Most kezdtem el játszani a játékkal.. és olyan kérdésem lenne, hogy miután kijutottam a clear sky bázisról és elintéztem ezt-azt.. most nem tudok visszamenni a jutalomért.. mert ahová a PDA irányitana.. ott valami oszlopokkal körülvett terület van ahová nem lehet bejutni, pedig sztem oda kéne menni.

Ilyenkor mit kell csinálni?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

BiG G
kb minden patchnél máshova ment, kicsit idióta np.

ezek a helyek lehetségesek:

C:\Documents and Settings\All Users\documents\STALKER-STCS
C:\Documents and Settings\All Users\(Megosztott) Dokumentumok\STALKER-STCS
C:\users\public\documents\stalker-stcs
<JÁTÉK GYÖKÉRKÖNYVTÁRA>\savedgames

ezeken a helyeken keresgélj. amúgy a modok is változtathatják, mert az "fsgame.ltx" fájlban van tárolva hova mentse az állásokat, és 1-2 mod felülírja ezt a fájlt.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

grebber
Hát basszus. Ugye tegnap írtam nemtudok bemenni Jantarba mert behal a game.Mondom ma újrateszem a gamet.
Visszamásolom a régi mentéseket inditom a gamet betöltés és nincsenek ott a mentések.
Mondom akkor kezdek újat toltam vele 1 órát mentettem vagy 20-at direkt rendes mentés és quick save-et is.
De a mentéseket nem tárolja el ott ahova kéne.
Ilyenkor mi a halál van??

sztem a lapozófájra gondol a game, mivel abból kell neki 2 giga... én pl 512 rammal nyomom😄 olyan is mondjuk😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

zeus89
Sikerült 😄 ... csak türelmetlen voltam, meg a bitcomet leterhelte a rendszert 😄 végre átmentem a másik pályára 😄 ... köszönöm

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zeus89
bemásoltam az egész GAME DATA mappát egy az egybe mappástól a fõkönyvtárba és ahogy inditanám az exevel a játékot fekete képernyõ ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zeus89
kipróbálom

grebber
Éppen azért csak simán másold be a fõkönyvtárba!

zeus89
Leszedtem a BUG javitó csomagot, hogy át tudjak menni a pályán, de hova kell ezt másolni, mert nekem a STALKER mappába nincs GAME DATA mappa ...

Hali....tud valaki esetleg valami okosságot a pályaátlépés hiba esetére???
Hali!
A bár területére be sem lehet menni vagy csak én nem jártam arra?
Sörét lesz annyi, csak gyõzd eldobálni. Marha nehéz...

ha kommandózni akarsz , akkor megvárod míg besötétedik és úgy mész arra .
halkan elosonsz az út felé , elrejtõzöl egy fa mögé és vársz . jönni fog egy járõr . lámpát ne használj , mert kiszúrnak...a járõrt késsel teszed el láb alól , hogy ne csapj zajt . ha megvan kifosztod és várod a következõ járõrt . én így leszedtem kb 5-6 katonát , összeszedtem a cuccaikat , aztán ezek segítségével kiirtottam az egész bagázst 😊
sok újratöltést igénylõ megoldás , de szerintem jó móka .

BiG G
az is igaz 😄 én novice-on (újonc a magyarban talán) csináltam meg, nehezebben lehet nemment vón' 😊

Facek
Jah, biztos megéri, de nehezebb fokozaton lehetetlen megcsinálni. Fõleg, hogy ha bebújsz egy fedezék mögé kapod a gránátot olyan szinten hogy esélyed sincs elugrani 😄.
BiG G
én ott elkommandóztam magam fától-fáig, rájuk dobtam pár gránátot, és egyenként kivégeztem mindet 😄 így lett a játéknak majdnem a legelején fejlesztett ak47-esem... 😊 hátul a laktanyában meg van 2 lõszeres doboz is, tele RENGETEG skulóval, de mindenféle puskákhoz, puska- meg normál gránátok meg tizesével a katonai (kék) elsõsegélycsomagok... megéri lerohanni õket, csak késõbb vigyázni kell a katonasággal, mert az ott lemészárolt 20-30 katona miatt picit haragudni fognak ránk 😄

Facek
Ha sehogy se megy (nehezebb fokozaton ha kiugrassz a fedezékbõl egybõl meghalsz) át tudsz menni máshol is , észak-keleten a renegade bázis mellett is át lehet menni.
Uninstall vagy elbattyogsz és veszel a gépedbe még 1 gigányi ramot...bakker!

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

BiG G
még nem sikerült találkozni vele 😊

morphologu
Lejjebb van egy kis szikla, futás él és vársz egy picit, aztán balra sprint. egy párszor eltalálnak de simán megúszod.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

beamkiller
Sziasztok! Nekem segitett a Travel Fix, es nem kellet ujat kezdenem😊. Olyan kerdesem lenne h amikor kijovok a mocsaras reszrol Kordonba, akk ott van a Hadsereg, de egybol leszednek😞, merre kell ott menni? mindenhol drotkerites van😄, koszi a HELPet elore is.

morphologu
Sziasztok egy buta kérdésem lenne csak úgy mellékesen. XM-134 es fegyver létezik a játékban. Mert hogy a fõmenü képen ott van, így gondoltam hátha betették?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

artschiatwork
köszi!

woy

PDA szerint itt.Ez azért sokat segít a játék elején,csak találjak bele töltényt is <#smile>

2037 hozzászóláson a link...
artschiatwork
köszi, majd szétnézek arra.

BiG G
szerintem a kordont és a lápot elválasztó hosszú vasútvonal mentén valahol.

Mobedo
hellosztok felraktam a gamet és amikor indulna azt rtja ki hogy 2 gb kellne ás hogy állitsam hozzá a gépemet és mindezt németül😄ie Page-Date ist Dateigröße reich nicht aus.Um zu funktionieren braucht das spiel eine page-datei von mindestens 2GB.Bitte die systemkonfiguration anpassen, bevor das spiel erneut gestartet wird. na ezt irja ki most mit csináljak am a gépem meg : COre 2 Duo 2 GH, NVidia Geforce 8600 GT GB ram (2* 512)

<#help><#help>

BiG G
a fixeknél nem mindig kell új játékot kezdeni. tedd fel, és próbáld ki hogy betölti-e az állásod. ha igen, akkor örülhetsz. persze nem teljesen, mert amilyen bonyolult lelkivilága van a játéknak, képes és késõbb fossa össze magát emiatt. de talán nem. próba-cseresznye.

artschiatwork
szép, ez merre van?

woy
Megtaláltam a játékban azt a helyszínt ahol kezdõdik a clear sky.Szóval ami a filmben van a játék elején.

és ott volt a fegyverem is <#vigyor2>

csak tönkre ment ,de majd megjavítják.amúgy ezek dx8-as képek,szerintem így is szép.egyszer már végig toltam dx9-el,bugos mint a fene,pár patch kellesz még neki,hogy jó legyen ...

nem tudom ez lesz e az..Énm egy itt megadott linkrõl töltöttem le egy javitó csomagot...ami tartalmazott egy gamedata.zip filet
zeus89
ez kell hozzá?
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky Travel Fix for version 1.5.04

ezt irja róla: Here is the STALKER CLEAR SKY TRAVEL FIX wich fixes the bug where you couldn't pass from Cordon to Garbage
Note: You must start a new game! to work.

szóval megint kell kezdjek egy új játékot?

zeus89
tudsz adni egy linket?

töltsd le ajavitó csomagot....be kell másolni agamedata mappába és lesz ige és nem gomb.....eddignekem is megy....elindul a pálya betültése..de kidob
zeus89
Én is valamerre arra vagyok, bemegyek egy házba ahól kijutnák az udvar másik végibe, valami CORDON-ba kéne menni, mikor átmennék a pályán megkérdi, biztos át akarsz menni rárakom, hogy Yes ... és nem csinál semmit a játék, eltünik a választási lehetõség és megint a házba vagyok ... nem csinál semmi loadingot a következõ pályához ... mi lehet a gond?

Hello..segitséget kérnék...

Cordonban vagyok, és nem enged át Szeméttelepre...fent van a javitás, van igen-nem gomb, el is indul a pálya betöltése, de kidob a game...utána ujraindit, próbaképpen visszamennék Ingoványba, az sem müködik!!! ott is kidob....
kipróbáltam hogy levettem az átjárójavitó fixet, de ugysem megy apályaátlépés.........találkoztatok ilyennel?? mi a megoldás....????
Facek
Nem kell bemenned yantarba. Ha jobban megnézed az egész MÖGÖTT van ahova neked menned kell. Kerüld ki szépen a mocsár felöl az egész épületet.