S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok ajánlani valami magyar rajongói oldalt, ahol kapok választ a felmerülõ kérdéseimre?
Pl. van egy olyan küldetésem, hogy beszéljek x-el, de ahhoz hogy odajussak keresztül kéne verekednem magam egy géppuskáson...
Egy alagútból indulok és rögtön szemben egy épületbõl tüzelnek rám...biztos emlékszik még valaki erre...
Kúszni nem lehet és bármit csinálok lelõ a mocsok...
A flash-ek mire jók és mire lehet használni, hogyan?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szerintem valami grafikai opció bekapcsolvba maradt.
Nem hiszem, hogy ez tényleges hiba lenne.
Strangers!Don\'t trust cute little girls!
Anomália a vizen.
Valaki kérdezte korábban milyen artifakt van az elektromos mezõben és hol.
A villanypózna egyik sarkánál jön elõ, ahol egy stash is van.
Azért õk is benyalják a gránátokat.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
a 2 giga mellett ott van még a windows maga, a drivereivel, ami simán meg tud enni kb 1 gigát, azaz a 2-bõl már csak egy marad a stalkernek. Ha van 3 gigád, akkor kettõ jut a stelkernek, azaz nem kell neki swapolni...
Egyik pillanatról a másikra megjelent nekem egy feature :|.
A kép folyamatosan elhomályosodik (mint ha középen egy egyenes mentén elforgatnák a képet homályosítással), majd visszaélesedik.
De csak, ha él a figura. PDA menüben, sima menüben nem ... és ha meghalok, akkor meg is szûnik. Ötlet valakinek?
- Nem az alkohol. Mert nem is úgy néz ki, és már fél órája megy.
De kilépés, grafikai beállítások változtatása, 1.5.05 patch után sem múlt el. De már elõtte megjelent.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Orosszal kezdtem, de annyira kidolgozatlan volt, hogy borzasztó. Egy halom küldetést elvégzettnek tudott be úgy, hogy a közelében sem jártam a dolognak, külön script javítókat kellett pakolgatni bele, a hivatalos pecsek csak rontottak rajta, így az angollal jutottam el az 1.5.04-hez, azt meg eleve azzal kezdtem, így a mentett állásokról nem tudok semmit ebben az összefüggésben.
Egy támogatott videókártyával nem megy a CS XD
Ha a cdprojekt supportosa leteszteli és tényleg nem megy akkor lehet hogy beáll némi változás a game kiadásnál.
Olcsóbb lessz meg minden.
Egyébként szeszmester a gépemre rá küldtem egy "can you run it" ot ami összehasonlítja a konfigod a játék követelményel. A konfigomra egy közepeset adott.
orosz verziom van, + 1,504 patch, magyaritással...ha felteszem az uj magyar verziot( a szinkronosat) a régi mentésekkel menni fog????
Mivel vannak bizonyos komponensei,amik kellenek...
A SHOC-nál nem jobb. Van pár újítás (fegyver javítás, modolás, artefact radar, frakcióharcok stb), de túl nagy elõrelépés nincs. A régebbi pályák olyanok mint voltak, van pár új, pár régi ellenben kiesett. Az eleje elég jól kidolgozott, a vége összecsapott. A feeling megvan, összességében inkább csalódás, mint nagy áttörés, de egy max két végigjátszás van benne. 3-4 nap, egy hét.
A SHOC-ban, a különbözõ modokkal sokkal több...
Tényleg olyan bugos mint amilyennek mondják és emiatt tényleg néha játszhatatlan a játék? Érdemesebb várni vele addig amíg kijön hozzá valami normális patch vagy a mostaniak már javítanak rajta?
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Nincs nekem se core2 semmi de legalább RAM az van bõven.
Kell vírusirtás, spywareirtás, töredezettség-mentesítés.
Utána rakd újra az egész rendszert, de a windowson kívül SEMMILYEN programot se tegyél fel, még egy nyamvadt vírusirtót sem!
Így el fog döcögni.
wapolok
System Specifications
MINIMUM REQUIREMENTS:
CPU: Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
512MB RAM
128MB DirectX® 8.0 compliant card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI
Radeon® 9600
RECOMMENDED REQUIREMENTS:
CPU: Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+
1.5 GB RAM
256MB DirectX® 9.0c compliant card / nVIDIA® GeForce™ 8800 GT / ATI
Radeon® HD 2900 XT
És akkor még FX5500-som volt
meg 1 giga ram amibõl 512 kisült 😛
Én csak azt mondom hogy lehet hogy neked 2 magos géped van meg ATi/Geforce új szériás videókártyád meg 2 giga ramod csak az a csalódás az egészben hogy a fejlesztõk dicsekedtek azzal hogy régebbi gépre is optimalizálva van és a nagy .... van az egészet elkúrták nem kicsit nagyon!!! GameStar,PcGuru is az alap köv nek az FX5700-as kártyát mondja!!! És a kép meg olyan hogy az egész játék egy retek szar mert megnézztem haverom régi kártyájával és nem megy!!!!
Szerinted és szerintetek ezt a Game et eggyûltalán ki kelett volna adni úgy hogy még normálisan nincsen megcsinálva? Mert szerintem ami most van az a kapkodás eredménye.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Téged bizony átvertek ezzel a minimumkonfig dologgal.
Az én konfigom:
ASUS-P4T
Intel Pentium 2000 Mhz.
512 RD ram (DDR 1)
Geforce 6200 256 Mb DDR2 vidkártya
Ezzel a konfiggal el kell hogy induljon.
El is indul a menü ig és onnan csiga az egész!!!!
(ez alap minimumon)
Yantarban akadtam el. Szaharov nem jön ki a bunkerból, az ajtó pedig zárva...WTF? Ez valami bug? Próbáltam visszamenni az elõzõ pályára akkor pedig jön egy lökéshullám és megint a bunkert jelöli ki, hogy oda meneküljek...de az ajtó még mindig zárva...game over..
Most kezdjem elölrõl vagy mi..
Valaki tud valami megoldást?
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Next PC upgrade: 2022
Elvileg kinyírsz 3-4 disznót és jön a kisugárzás az elõl menekülj be abba a kis "lakókocsiba".
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
vagy a géppel van valami 1950pro
mikor kiküldenek a helyõrséghez (torony) , egy szörny szaladgál ott azt megölöm és semmi, ha felmek a toronyba nemtok beszélni a palival, nem beszél velem, mi lehet, találkozott már valaki a problémával?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"