S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bezzeg sima stalkerben méterenként voltak szinte ehhez képest!
Next PC upgrade: 2022
A szövegfordítás pedig nagyon jó lett szerintem.
Hogy egy Kosztolányi idézettel éljek:
"Senki sem jobb európai és mûveltebb ember azáltal, hogy a szerves vegytant organikus chemiának nevezi."
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Eloszor is sziasztok!
Masodszor a clear sky hungarian, ami 2.2 giga, haat... Elore bocsajtom hogy 12x vittem vegig az alapgemet, utoljara az oblivion lost moddal.
De ez a Clear Sky egy, hogy is mondjam... Pedig annyira vartam mar.
Grafikara nincs panaszom, de az hogy a gepemen csak a legalacsonyabb vizualis efektekkel hajlando 15 fps fole menni a gem ezt soha nem bocsajtom meg.
egy c2@6400on es egy gainward gef 7900GS-en had ne akadozzon mar. Azert az a 2 giga ram is bennevan. A Crysis warheadot 1 nap alatt vegigtoltam gamas grafon akadasmentesen, ez meg... Na azt optimalizaltak.
A masik bajaim hogy:
-megvaltoztattak a hudot rendesen, a kuldeteseket azt se tudom mit hogy csinaljak, a PDA terkep meg van zavarodva. Pl menjek a teherautohoz es foglaljam vissza a bazist., Odamegyek tarsakkal leirtom a burajukat, majd visszamegyek, erre megint, foglaljam el. egy darab ellen nincs a kozelben lol. Masik: Menjek a kordonba. Meg utazgatok is a kiserovel, nemgond, csak kar hogy 5odikre talalom el hogy melyik wp van a legkozelebb az area atjarohoz, mert semmi utalas a terkepen mi holvan. 3: atmegyek kordonba, kerites. Jussak el Sidrovicshez, no problem. Ja de van. lepek kettot es gepagyubol szitava szednek, pedig lopakodok, takarasban vagyok, es nem tudok elfutni a kerites kanyarodasaig sem. Grat. A detektorom sem kattog ha sugarzo terulet fele megyek, csak felmegy a piros csik. Vegulis biztos a veremet meri, azert azt jelzi nem pedig a kornyezetet. Nagyon lol. Szoval hogy jutok el Sidrovicshezz? meg probalkozom.
Battletag: coolpet#2467
Beraktam a magyar hangokat is hozzá, de azon leginkább röhögni lehet, amilyen silány minõség. Sokkal jobbak az angol hangok, fõleg hogy ugyan azok, mint korábban a shoc-ban.
Van még mit csiszolni rajta, az viszont biztos, hogy soha nem fogja beérni a shoc-ot. A rengeteg régi pálya nagyon unalmassá teszi az egészet. Hiányoznak belõle az izgalmas, félelmetes részek.
A fegyverfejlesztés tetszik, a nehézkes pénzszerzés viszont nem.
A sebzéssel én sem vagyok megelégedve, és most nem arra gondolok, hogy szór a fegyver, hanem amikor valakibe kell legalább 10 lövés egy AK-ból és mondjuk csak egy bõrkabát van rajta.
Az sem kifejezetten hihetõ, hogy az ellen mindig pont alám tudja dobni a gránátot.
Na mind1...
Ettõl függetlenül 1x mindenképpen érdemes végigvinni.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
nincs olyan pach amivel kikapcsolható az idõ?
megvan a crysis warhead is eredetiben és a clear sky is gyûjtõi változatban... mindkettõ tetszett, de engem sokkal inkább fog meg a
stalker... (van benne fantázia)
szerintem alapvetõen nem hasonlítható a cry-hoz inkább a operation flashpointhoz...
nekem egyébként fullon ment a crywh és clear sky is,tehát az optimizációról nem nyitok vitát, mivel nincs alapom hozzá...
szvsz, sokat csiszolhatnának még rajta, de nekem bejött... ízlések és pofonok... 😉
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Ahogy nagy nehezen kivettem a hozzászólásodból, már beszéltél az erdésszel, viszont melyik küldetést adta most? El kell menned az iránytûért, vagy még az army warehouse-ban vagy a faluban, és kinyírtad a bloodsuckereket?
nagyon rossz.
Nem tudom, miért sikerül. Csítelsz...?
Az írásaid alapján egyedül a te fejedben van sötét köd.
lemerem fogadni gõzötök sincs mit játszottatok az elõzõ pályán
Hát én tisztán emlékszem, mit játszottam az elõzõ pályán. Talán kevesebbet kellene nerkóznod és akkor te is emlékeznél...
Mellesleg ez a játék nincs pályákra osztva, nyilván ez is elkerülte a figyelmedet. Régiók vannak benne, amelyek között oda vissza kell járkálni, a küldetések miatt. Sokkal inkább hasonlít az Oblivionra, mint a Crysisra.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Mikor Balga-val kell találkozni, és az a feladat verekedd magad át a gyárig, ott mit kell csinálni? Nincs ott semmi, egy másik pályarészre tudok átmenni, de ott meg egy vasajtó zárva van..... 😞
A szar optimalizálásra gondolsz???<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mindenesetre vas az kell alá rendesen, az már fix.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jöttök ezzel az ellopni is kár volt szöveggel, mások kedvét akarjátok elvenni a játéktól. Ha valakinek mégis tetszik és megvédi a játékot, egybõl az a fikázó és nektek áll feljebb! Nevetséges! Menjetek csak a warez topikba, az nektek való.
Az meg hogy minden ok nélkül elpatkolsz bullshit ilyen nincs valami oka / sugárzás,vérzés / mindig van.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ilyen típusú programozói csalafintaságokat utoljára a MoHAA Spearheadben láttunk -- az is egy jó játék szar folytatása volt.
Iggen nagy....és ezzel az új patchel, én nem nagyon vettem észre hibát..😊(még)😊,és sztem ez sokkal jobb mint a SHOC volt...de hát kinek mi...
Az lenne a kérdésem, érdemes e belépni egy másik frakcióba (pl freedom), ezzel is magunkra haragítva a duty-t? lehet e területeket foglalni még, és van e ennek valami haszna?
Mivel ki lehet trükközni a játék optimalizálatlanságát, így köszönöm de nálam dx10 alatt remekül futkározik szinte max grafikán úgy 50 fps körül...(imádom a tesztereket, a felük azt sem tudja mire vannak a beállítások)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"