S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Artifactokat hol lehet találni mert életbe nem láttam még 1et sem ??
Bezzeg sima stalkerben méterenként voltak szinte ehhez képest!

Next PC upgrade: 2022

Ez így tényleg szépen hangzik és valszeg igaz is,de arról ki tehet,ha valami nem hiteles?Nem tudom,hogy a filmek magyar szimkronjai miért annyira jók és a játékoké miért ennyire hiteltelen és "egyszerû"...
A szövegfordítás pedig nagyon jó lett szerintem.
Elvileg sehogy, mert bezárták az ajtókat, gyakorlatilag a Freedom góré mellett ki tudsz mászni az ablakon. Meglehetõsen sugárzó a környék és bent egy tûzgömb szlalomozik, ami komoly kihívás, de nem teljesíthetetlen...

hykao
OFF

Tessék, összehasonlításképpen itt az angol és az orosz intró, ha csak az angolt ismered, nem is olyan rossz, azonban az orosz meghallgatása után Szidorovics angol hangja már sokkal gyengébbnek tûnik... 😊

Angol

Orosz

(érdemes a második perchez tekerni mindkét esetben)

ON
hykao
Ez most nem passzol ide, hisz nem magyar játék, nem magyar helyszínen, nem magyar szereplõkkel...
hykao
Hát ha nem hallottad az oroszt, úgy tûrhetõnek tûnhet az angol. 😊 ...de ha valaki egyszer is hallotta pl. Szidorovics eredeti orosz piás, rekedtes hangját, akkor szembeötlõ lesz a jóval gyengébb angol. 😊
Szerintem a magyarnak kellene megszokottnak lennie.
Hogy egy Kosztolányi idézettel éljek:

"Senki sem jobb európai és mûveltebb ember azáltal, hogy a szerves vegytant organikus chemiának nevezi."

hykao
A csúcs a You Are Empty volt, amiben az öreg szovjet tudós egy 20 éves ifjú hangján szólalt meg az angol verzióban... 😊
Annyira nem gyenge ez a játék,amennyire néhányan legyalázzák,szóval jó kis szórakozás végigjátszani,valóban a sebzés kicsit nevetséges,de azért én elbarangolgatok a küldetések közben és néha még élvezem is a fejlesztéseket,stb...
czky
Végül is ki mit szokott meg, de igaz.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Az angol hangok már a Death To Spies-ben is gagyik voltak az oroszhoz képest,de itt valóban jobban kiütköznek a magyar szinkron "gyengeségeí"...
hykao
Egyébként szerintem az angol hangok is gagyik az eredeti oroszhoz képest...
coolpet
Hat sracok.
Eloszor is sziasztok!

Masodszor a clear sky hungarian, ami 2.2 giga, haat... Elore bocsajtom hogy 12x vittem vegig az alapgemet, utoljara az oblivion lost moddal.
De ez a Clear Sky egy, hogy is mondjam... Pedig annyira vartam mar.
Grafikara nincs panaszom, de az hogy a gepemen csak a legalacsonyabb vizualis efektekkel hajlando 15 fps fole menni a gem ezt soha nem bocsajtom meg.
egy c2@6400on es egy gainward gef 7900GS-en had ne akadozzon mar. Azert az a 2 giga ram is bennevan. A Crysis warheadot 1 nap alatt vegigtoltam gamas grafon akadasmentesen, ez meg... Na azt optimalizaltak.
A masik bajaim hogy:
-megvaltoztattak a hudot rendesen, a kuldeteseket azt se tudom mit hogy csinaljak, a PDA terkep meg van zavarodva. Pl menjek a teherautohoz es foglaljam vissza a bazist., Odamegyek tarsakkal leirtom a burajukat, majd visszamegyek, erre megint, foglaljam el. egy darab ellen nincs a kozelben lol. Masik: Menjek a kordonba. Meg utazgatok is a kiserovel, nemgond, csak kar hogy 5odikre talalom el hogy melyik wp van a legkozelebb az area atjarohoz, mert semmi utalas a terkepen mi holvan. 3: atmegyek kordonba, kerites. Jussak el Sidrovicshez, no problem. Ja de van. lepek kettot es gepagyubol szitava szednek, pedig lopakodok, takarasban vagyok, es nem tudok elfutni a kerites kanyarodasaig sem. Grat. A detektorom sem kattog ha sugarzo terulet fele megyek, csak felmegy a piros csik. Vegulis biztos a veremet meri, azert azt jelzi nem pedig a kornyezetet. Nagyon lol. Szoval hogy jutok el Sidrovicshezz? meg probalkozom.

Battletag: coolpet#2467

czky
Ahhoz képest, hogy eleinte én is szidtam ezt a játékot, mint a bokrot, mégis végigvittem 2x-ra. Most talán jobban tetszett mint elsõre.

Beraktam a magyar hangokat is hozzá, de azon leginkább röhögni lehet, amilyen silány minõség. Sokkal jobbak az angol hangok, fõleg hogy ugyan azok, mint korábban a shoc-ban.

Van még mit csiszolni rajta, az viszont biztos, hogy soha nem fogja beérni a shoc-ot. A rengeteg régi pálya nagyon unalmassá teszi az egészet. Hiányoznak belõle az izgalmas, félelmetes részek.
A fegyverfejlesztés tetszik, a nehézkes pénzszerzés viszont nem.
A sebzéssel én sem vagyok megelégedve, és most nem arra gondolok, hogy szór a fegyver, hanem amikor valakibe kell legalább 10 lövés egy AK-ból és mondjuk csak egy bõrkabát van rajta.
Az sem kifejezetten hihetõ, hogy az ellen mindig pont alám tudja dobni a gránátot.
Na mind1...

Ettõl függetlenül 1x mindenképpen érdemes végigvinni.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Mert nem a teljes kibõvített dx9-ben futtatod hanem a hagyományoson ami a SOC-ban volt...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Nekem a napminõség, napsugarak részt nem engedi átállítani valamiért. Egyedül a napárnyékot tudom kikapcsolni.

cs
nincs olyan pach amivel kikapcsolható az idõ?

3Error
hát én nemtudom...
megvan a crysis warhead is eredetiben és a clear sky is gyûjtõi változatban... mindkettõ tetszett, de engem sokkal inkább fog meg a
stalker... (van benne fantázia)
szerintem alapvetõen nem hasonlítható a cry-hoz inkább a operation flashpointhoz...
nekem egyébként fullon ment a crywh és clear sky is,tehát az optimizációról nem nyitok vitát, mivel nincs alapom hozzá...
szvsz, sokat csiszolhatnának még rajta, de nekem bejött... ízlések és pofonok... 😉

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

200 löszer az k. sok! Én kb. 80-al megyek be a katonai bázisra, ami ha csak nem lepnek meg elég is a takarításra. Ja, nem összevissza lövöldözök...

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

Igen. Olyan csíteket használok mint: fejlövés, fedezékbe vonulás, lopakodás. <#idiota>

Már tárgytalan.Uninstall lett.5 patch-t föltettem alig adott lõszert meg életet.A 3 patch nál volt a ládákban 200 lõszer 1 fajtából az 5-nél 20-25.
H2
<#help>

Varázsvodka a mozdonynál merre található? Stalkerbázisról jöttem.

thx

hTW|&#174;

Mielõtt még nagyon beleélnéd magad azoknak a baszogatásába akiktõl választ vársz a béna kérdésedre, próbálok neked segíteni.

Ahogy nagy nehezen kivettem a hozzászólásodból, már beszéltél az erdésszel, viszont melyik küldetést adta most? El kell menned az iránytûért, vagy még az army warehouse-ban vagy a faluban, és kinyírtad a bloodsuckereket?

egyetértek,nekem sem jön be a gém.
nagyon rossz.

Ha valami építõ jellegû lenne a hozzászólásod pl segíts másnak ha elakad értékelném.Ehelyett támadsz engem.Magad fajta ember ilyen marad nem fog változni sosem.
Netrat
Én egy szál alap pisztollyal leirtom az egész katonai bázist, nekem miért sikerül?

Nem tudom, miért sikerül. Csítelsz...?

gõzötök sincs mirõl beszélek sötét köd

Az írásaid alapján egyedül a te fejedben van sötét köd.

lemerem fogadni gõzötök sincs mit játszottatok az elõzõ pályán

Hát én tisztán emlékszem, mit játszottam az elõzõ pályán. Talán kevesebbet kellene nerkóznod és akkor te is emlékeznél...

Mellesleg ez a játék nincs pályákra osztva, nyilván ez is elkerülte a figyelmedet. Régiók vannak benne, amelyek között oda vissza kell járkálni, a küldetések miatt. Sokkal inkább hasonlít az Oblivionra, mint a Crysisra.

Aki eljutott legalább a játék feléig az nemártana ha segítene a másiknak.Ez itt nem szokás ahogy látom.Az ész osztás megyen bõ félóra játékélmény után.Talán.
Lehet hogy nem a legoptimalizáltabb játék, de így is kenterbe veri az összes fps-t, kezdve a béna krájszisszal. Mi lenne ha még optimalizálták is volna?

Ez nem a quake, itt sniperkedni kell alapvetõen. Nem kell kiállni western stílusban a mezõre hogy ide lõjenek, és akkor nincs gond. Én egy szál alap pisztollyal leirtom az egész katonai bázist, nekem miért sikerül?

nekem meg dx9ben volt lassú valamiért a gém, dx10ben meg nagyon szépen fut, érdekes

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Hali!

Mikor Balga-val kell találkozni, és az a feladat verekedd magad át a gyárig, ott mit kell csinálni? Nincs ott semmi, egy másik pályarészre tudok átmenni, de ott meg egy vasajtó zárva van..... 😞

DarkSector
Milyen vas?
A szar optimalizálásra gondolsz???<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Netrat
Nekem kb. max beállításon is szépen ment minden. Mittudomén, a nedves felszín meg pár dolog mediumon volt, vagy ilyesmi, már nem emlékszem.

Mindenesetre vas az kell alá rendesen, az már fix.

Így van. Örömmel várnak a Warhead topikban!

DarkSector
Jah minimumon nekem is tökéletes a grafika, de monnyuk medium, vagy afelett már nem igazán dicsekednék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szóval van valami haszna belépni egy frakcióba és területeket foglalni?<#idiota>

DarkSector
Kiváncsian várom a megoldást....<#confused>

Inkább ti fikáztok, a másik tábor érvel.

Jöttök ezzel az ellopni is kár volt szöveggel, mások kedvét akarjátok elvenni a játéktól. Ha valakinek mégis tetszik és megvédi a játékot, egybõl az a fikázó és nektek áll feljebb! Nevetséges! Menjetek csak a warez topikba, az nektek való.

wedge31
Vazze ha a hülyeség fájna , honan tudod milyen fejlesztések vannak a ruhájában vagy a fegyojában mert van egy olyan hogy meszebbre lehet lönni vele néz utána.
Az meg hogy minden ok nélkül elpatkolsz bullshit ilyen nincs valami oka / sugárzás,vérzés / mindig van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Netrat
A másik furcsaság: még az elején a mocsarasban lövöldözöl egy luparával. Az ellenfeleknek is olyan van, de õk háromszor nagyobb távról tudnak sebezni vele, te 5 méterrõl pofánlövöd az ellent két csõbõl, az meg szépen elballag onnan, még csak nem is szomorú. A másik 15 méterrõl rádlõ egyet, és lehet tölteni befele az uutolsó mentett állást.

Ilyen típusú programozói csalafintaságokat utoljára a MoHAA Spearheadben láttunk -- az is egy jó játék szar folytatása volt.

Én tnap megvettem a táskás gyûjtõpakkot...😄

Iggen nagy....és ezzel az új patchel, én nem nagyon vettem észre hibát..😊(még)😊,és sztem ez sokkal jobb mint a SHOC volt...de hát kinek mi...
A stalker frakcióban vagyok, és nem tudok több területet foglalni nekik, mert bugos, és nem jönnek katonák a frakciómból a helyszínre...
Az lenne a kérdésem, érdemes e belépni egy másik frakcióba (pl freedom), ezzel is magunkra haragítva a duty-t? lehet e területeket foglalni még, és van e ennek valami haszna?

Megjöttek a szokásos hétvégi sírógépek...<#mf2>

Mivel ki lehet trükközni a játék optimalizálatlanságát, így köszönöm de nálam dx10 alatt remekül futkározik szinte max grafikán úgy 50 fps körül...(imádom a tesztereket, a felük azt sem tudja mire vannak a beállítások)

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

wedge31
Vagy elvérzik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Törölt felhasználó
Azt szeretném kérdezni hogy az elején amikor tartani kell a pozíciót akkor mit kell csinálni mert megvártam amíg odaér néhány társam megöltem elötte mindenkit de nem engedd tovább/nem add új küldetést
Mocsár. Kezdõpálya.

Fasza melyik melyik pályán van ez pontosan?????

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

A tõle északra lévõ csarnokból. Legalábbis az 1. részben még onnan nyílt.

Keresd meg ezt az advanced detektort a mocsárban, és máris tök könnyû lesz artifactot keresned. Elõrántod minden anomália mellett, és ha van benne, akkor mutatja hol.