S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
ötlet??????
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
gbp35ds4 / Q6600 @ 3.4 / asus silent knight2 / / 6gigaddr2(800) / 8800gts g92(512) / chieftech 500w
gbp35ds4 / Q6600 @ 3.4 / asus silent knight2 / / 6gigaddr2(800) / 8800gts g92(512) / chieftech 500w
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Valaki?
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Ez kicsit spoileres lesz de sajnos nem tudom hogy kell a keretbe berakni.
Van más végzõdés is mint amikor villognak a kijelzõk és fekszenek a testek???
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
A kérdésem a következõ:
Hogyan lehet rakciót váltani?
Most a szabadúszók tagja vagyok és szeretnék inkább a szabadsághoz csatlakozni. Mert itt állandóa visszafoglalják a araktárépületet meg jön a kisugárzás és már rohadtul unom.
Van valakinek ötlete?
Szeretnék váltani!
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Aztán jó ötlet még vintarbc-s stalkereket leölni a sidorovichos faluban úgy hogy senki se lássa. Minimálisan csökken a népszerûségünk a stalkereknél (már ha beálltunk hozzájuk, de nekem csak ezután jöttek vintarosok a faluba), 1-2 ember ugyan mindig ellenséges lesz, õket utána lehetõleg nem túl látható helyen szintén le kell gyakni, így nem lesz mindenki ellenség. Van már vagy 10 vintarom, és még mindig csak kordonban vagyok. 😊
---
Hangtompítót, SUSAT szkópot hol lehet leghamarabb találni?
Volna egy kis peoblémám azzal hogy amikor látom az ellenfelet akkor miért nem lehet távolról lelõni miért kell közel menni hozzá akkor meg én halok meg a másik a magyar szinkron nem azt jelenti hogy mindenki magyarul beszél? És még valami hálózatba miért nem lehet játszani amikor megtalálja a szervereket amihez lehet kapcsolódni mert azt írja ki hogy érvénytelen cd kulcs egyébként a 1.5.04 verziót használom köszi a válaszokat
Az összes patchet sorba fel kell tenni vagy elég az utolsót?
Hogyan lehet rendesen feltenni õket? 1.01et tenném és kéri az 1.0004-et ami még a simához volt, azt meg hogy? Nem is kell hozzá.
amikor õrjáratozni megyünk. mindig meghalok valamiért
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Egyébként én nem a géppuskafészeknél mentem át a Kordonba,amikor elõször átvitt a Kisérõ,hanem visszafordultam és a viaduktnál,a vagonok mellett átosontam egy karcolás nélkül.
Valaki nem tud véletlenül egy olyan modot amivel exoskeletonnal is lehet futni?
Marha unalmas hogy csak vánszorgok 😊
Hogy lehet visszajutni Szaharovhoz, miután megszereztem a kért iratokat? Nem tudok bemenni, azt írja: "Az ajtó zárva". A zombik meg csak jönnek-jönnek. Köszi!
Website: www.kovpeter.hu MSN: [email protected]
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Én is itt szopok.Nem tudok átmenni a buszon pedig erre gondoltam én is.
Van egy doboz és egy szekrény, nah ezeken kellene felmászni + ki van hajlítva az ablak rész is + megzabálta a buszt mind2 oldalon egy teleport anomália.Csak hát sajnos tényleg nem fér be az emberem a lyukon, mi a fasz lehet???
-néha utunkba kerül egy-egy torzszülött (leginkább bolyongásaink alatt, hogy ne unatkozzunk)... ezek nekünkjönnek, így kénytelenek vagyunk likvidálni õket
-többször a pályán elõrehaladva vannak csordák, amiket akár larambózhatunk is (ettõl nem leszünk se szebbek, sem jobbak), de mellékfeladatként kaphatunk is felkérést egy közelben lévõ akármilyen semleges/baráti csapattól a mészárlásra, amit kétféle képpen oldhatunk meg (1.tényleg levadászunk mindent és így egy kevés pénz lesz a jutalmunk, 2.elõször cserben hagyjuk a csapatot, megvárjuk amig a mutánsok mindenkit kinyírnak, utána egyedül levadásszuk mindet és az eleset emberkéktõl összeszedjük a dolgaikat)
-ha elõbb öljük meg az ellent mint azt feladatban felvállalnánk, akkor semmi haszna az egésznek
viszont alapban pénz kell a jobb cuccok megvásárlásához így hát kevesebbet kell moralizálni, hiszen nem SIMS-ezünk, hanem egy elég durva tájon próbálunk meg életben maradni és amúgy is szabadúszók vagyunk
Még jó,hogy nem kellett lefeküdni hozzá,amikor felvettem.
.jpg)
.jpg)
- ...öngyújtóval, vagy gyufával, jobb- ill. balkézzel /és a sapkád hol van? <#crazya>#crazya>
- másik a nyuszinak tett javaslat, amikor éppen a farkas torkában volt: "ne szarj be" <#csodalk>#csodalk>
most megyek játszani....pápás<#wave>#wave>
Ma mesterfokozaton fogom elkezdeni megint és megpróbálok mindent elvégezni, mindenkivel beszélgetni, mindent összeszedni, mindenkivel üzletelni és megpróbálni egyszer sem meghalni <#worship>#worship>