S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Állítgassad a dolgokat szépen apránként és egyszer csak meglesz az a sebesség ami neked megfelelõ!
Next PC upgrade: 2022
sprintelos moka valoban nem mukodik foleg nem veteranon 😄
fps-t mivel tudom kiiratni?
tudnál segiteni hogyan érdemes beállítani, hogy egy kicsit legyen szebb látvány a minimumnál?😄
pedig elvileg a gép megfelel, jó nem egy atomeromû, esetleg a proci lehet a gond:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHz
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
A Helyi HÁlózatos játékot amirõl délelõtt beszéltetek nem találom,egyszerüen nekem nem adja be a szervert!!
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Emlékezz a Shadow of Chernobyl-ra ... biztos emlékszel az áktötõfilmre, amikor féldögként utazol egy teherautón a viharos éjszakában (a STALKER tetoválásra ott is ráfókuszálnak, mint itt a végén)
És ha jobban belegondolsz, tökre összevágnak az események a két részben.
Mondjuk ez pont nem mondható el a másik favoritról, mert a Crysis és a Crysiswarhead már történetileg nem klappol így egybe.
Szóval, nekem nem jött be - úgyhogy, további jó szórakozást - és köszi a segítséget...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
mint már az elõbb is mondtam: fika (pisis, dedós, ovis) fokozaton eltudsz szaladni a géppuskás lövöldözése elõl
(hozzáteszem jó kis harcos, aki elszalad...ha-ha-ha)
de mester nehézségi szinten két lépés után seggbelõnek ... és kész
<#duhos2>#duhos2>
.jpg)
kinyithatjuk az ajtót....ezzel semmi baj .... de mielõtt lemennénk, a cuccainkat rejtsük el vagy a felsõbb szinten lévõ ládába, vagy balra van egy rácsos valami elektromos szerkenytyû, ami mellett villámok villannak fel...ott bent is van egy falidoboz, amibe elrakhatjuk a cuccainkat
így ha lemegyünk, csak a pénzünket fogják elvenni (nem árt elõtte elkölteni, mert amúgy is elveszítjük)
bármit is teszel, nem árt egy mentést csinálni a lemenetel elõtt <#falbav>#falbav>
Itt talaltam en is a linket, es csak segitettem embertarsaimon.
Nem kotelezo hasznalni!
Nem kell fikazni (rossz magyar szokas szerint).
alapból van egy kütyüd, amit akkor tudsz a bal kezedbe fogni (O-gomb), ha egykezes fegyverrel (pisztoly és kés) mászkálsz
ennél a bizonyos alapberendezésnél lesz két fejlettebb változat is a játék folyamán
amúgy leginkább az ingoványban és a vöröserdõben van a legtöbb, de találhatsz a sötétvölgyben, jantarban is
szemétdombnál még kütyü sem kell a megkereséséhez, egy ládában lesz kettõ is a fosztogatók által elfoglalt épületben, az ottani kereskedõ pultjával szemben lévõ rácsosajtón túl
a vörös edõben meg kell keresni a téranomáliát, ami egy harckocsi felett lebeg ... ebbe kell beleugrani, belemászni, belerongyolni (kinek mi tetszik) és így át-teleportálsz a bezárt kapujú terület másik oldalára, ahol a vadászt találod majd meg
a piros csík, csak tájékoztatás....balra van piros pöttyben felkiáltójel is <#duhos2>#duhos2>
szóval maga a csík az életerõ szintedet mutatja, ami feltöltõdik lassan ha a bal oldali pötty nem piros
ha a baloldali pötty is piros, akkor az azt mutatja, hogy vérzel (ha lenézel a földre, akkor láthatod is)
na szóval ekkor kell a sebkötözõt használni
ha megszûnik a piros pötty, akkor vagy vársz és lassan visszatöltõdik az életerõszinted, vagy adsz magadnak egy eü.csomagot és akkor pikk-pakk megint 100-as vagy <#guluszem1>#guluszem1>
<#ejnye1>#ejnye1>
Amikor a déli faluból átmész a kordon területre (és valóban a hadsereg-bázisnál jössz elõ) ... óvatossan mássz fel annak a kijáratnak a tetejére, amibõl elõjöttél (találsz ott egy hullát is) ... itt a fa takarásában vagy és a géppuskás nem lát meg.
Várj türelemmel és lassan jönni fognak járõrök, akiket engedj egésszen a fáig, majd lövöldözd le õket. Ezek után óvatossan vegyél el mindent az áldozataidtól, így legalább lesz olyan géppityud, amit elüzletelhetsz (másodfeladatként) egy valakinek az ingoványban.
Ha megszereztél mindent menj vissza a csõbe, alagútba, csatornába (kinek mi tetszik) és térj vissza az ingovány területre.
Üzleteld el a dolgaidat, vedd fel a jutalmaidat és innen már a gép teleptõl is áttudsz menni egy kis akciódús sétával a kordon területre, igaz kicsit messzebb érkezel meg szidorovicstól, de nem vár géppuskás.
Amúgy a hadseregbázist pont az ellenkezõ irányból a legjobb megközelíteni és akkor a gépuskás sem veszélyeztet. Szóval: ha szemben vagy a hadsereg bázisával, jobb oldalon van a géppustás õrszem, bal oldalon a fõépület. Te menj a bal odali területre, egészen a kerítésig. A kerítés mellett menj végig az úttal párhuzamosan, majd amikor eléred a bázis vonalát, szemben is kerítés állja utadat, de van egy kidõlt fa, ami átszakítja azt. Ott tudsz bemenni és a kõfal végén lévõ betonlapokra felugrálva lehet a bázisra bejutni hátulról. Jó sok katona van, lõnek mint barom, de ha néha kivársz (pihengetsz egy kicsit), akkor apránként elfogyaszthatod õket. A fõépület felsõ szintjén (kívülrõl lépcsõ vezet fel), a polcon lévõ dobozban találod azt az eü.csomagot, amire majd késõbb szükséged lesz.
Jó szórakozást <#gun>#gun>
Amugy nincs benne ijen funkcio.Veszel 1 ruhat, es ra 1 nightvisiont (ejjellato) fejlesztesz es mar latsz is miutan megnyomtad az "N" betut a szamitogeped billentyuzeten ott elotted.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Limansk-ba akarok menni de nem tudok! help!
Zárva van az ajtó az erésznél a vörös erdõben.
...
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Lenne ott egy mutáns is a lelkeken kívûl, de oda vagy nem jutok el, vagy ha eljutok késsel nem tudom lekaszabolni:S.
Ötlet? Gondoltam arra, hogy veszek valami ruhát vagy valamit ami immunissá tesz a pszihikus sugárzás ellen, de még vissza menni sem tudok...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...