S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Átmentem a freedomosokhoz megcsinálni egy melléküldetést. Most meg nem tudok vissza menni a szemételepre mert folyton kilép valami bug report szarral. Máshova tudok menni csak oda nem. Próbáltam vezetõvel menni de sehogy nem jó! Van valakinek ötlete? Erre xrGame.dll és az auto savera hivatkozik a kilépés után.
Az lenne a kérdésem, hogyan tudnék szert tenni az általatok oly sokat emlegetett PDA-re? Mert nekem alapból nincs.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Amúgy egy bug, ami miatt nem lehet a fõszálat tovább vini:S: Megszereztem egy PDA-t odaadtam annak a tudósnak, aki szól egy csapat Sztalker vezetõjének hogy oda fele tartok. Itt kezdõtek a problémák, ugyan is: amikor elsõre odaértem, beszéltem a vezetõvel(ez az a pálya, amikor a tudós valami gépezetrõl beszél, meg hogy a PDA adatai miatt összeállt a fejében a megoldás stb.)
SzóvaL.Bejutottam a Sztalkerekhez. Jöttek a katona zombik, megöltük õket. Bejelentkezik a tudós, aki monjda hogy menjünk a gépezet felé. A vezetõ(nem tudom a nevét valami agyar de nem biztos), azt mondja, hogy van egy rés a falon, arra kell menni, csak én mindig maradjak asszem elõl(?), ne akadályozzam a akciójukat.
Beugrottam a résbe, csak nem tudtam, hogy ott is vannak katona zomibik.Azok szépen megöltek, kezdhettem újra(Mielõtt beszéltem volna a vezetõvel elmentettem a játékot).
Szóval ott vagyok a csapatnál, elteszem a fegyvert, oda megyek a csávóhoz, és semmi. Nem beszél, nem mozog, nem történik semmi. Még a zombik se jönnek. Na mondom fasza, de mondom megölöm az összes katonát. Megöltem a kintieket. Majd azokat akik a résen tûl vannak. Akkor jöttek sztalkerek, de nem történt semmi, még mindig nem tudok a vezetõvel beszélni.
Mit tegyek? Korábbi mentésem meg már ott van, ahol ugyan az a küldetés, és ugyan az a bug meg van:S.
Ötlet? Nem kezdem újra a játékot az 100%!
Javításokkal egészen jól játszható 5 ös patch-al 3db BUG -al találkoztam összesen.A minimum gépigény szerintem mese habbal a megadott alap konfigon el sem indult.Az újítások azonban nagyon bejöttek (este sötét van,új fejleszthetõ kiegek) csak kár hogy kevés van belõle,hiszen a játék 70% a SOC -ból van.Arra a kevés új pályára szerintem kár volt ennyi idõt, és pénzt fodrítani.A játék vége pedig abszolút nem hozta azt a nagy csattanót mint amire számítottam.Ha nem önálló játék lenne hanem a SOC kiegészítõje még azt mondanám rendben,így ez csak egy játék a sok közül ami nem fog maradandó élményekkel gazdagítani.Ennek ellenére érdemes végigjátszani. Nálam 6.8 a tizesen!!<#integet2>#integet2>
PDA-t olvasni...
Persze ahhoz kell egy kis türelem, meg gondolkodás...
(ha pedig azt vállasztod, hogy legyen a társad és nyírjátok ki a stalkerokat, akkor kér tõled egy stukkert, aztán elszalad...utol sem éred <#guluszem1>#guluszem1> )
de akárhányszor visszamegyek.Ezt mondja az a köcsög. valami bla bla a kapitány haverjaival lesz még dolgod.
hgy baszná meg a game már majdnem ott trartok hogy szétverem gépet vaalki segítsen tényleg
Elméletileg ha beálsz valahova úgy velük a vele szemben áló frakciót letudod gyúrni és az árusnál több a cucc de a legjobb cuccokat úgy is útközben szeded fel tuningolni meg egyébként is lehet a szerelõnél és úgy legalább nem kerülsz 1 frakcióval se szembe, esetleg mielött bemennél Limaskba álj be valamelyik frakcióhoz és vidd végig a küldetéseit a buli kedvéért de közben felesleges és hátráltató, fõleg hogy állandóan ugráltatnak hogy támadj ide meg oda. Én eddig megcsináltam a Dutyit meg a Frredomot és a Stalkereket és sajnos mivel a stalkerekkel kezdtem most elõrõl kellett kezdenem hogy banditaként is végig vihessem.
akkor kikhez érdemes csatlakozni? vagy tökmind1?
ennek hány vége van amúgy?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
.jpg)
.jpg)
wake up and drive...
Egy nagy bázisról jövök ki, és azt a feladatot kaptam, hogy az antennákat kell elfoglalni, mert valami barlang bejáratát akkor tudják beazonosítani.
Jobban mondva indulnék...mert, és most vet szét az ideg...a bázisról kijövet, indulok a cél felé s lám egyszercsak megakad a játék és se szó se beszéd, egyszerûen kilép.
És akár mit csinálok csak kilép.
A jó k_rva életbe, mi a f_szomért lehet, hát milyen munka ez, pedig nekem jó ez a játék?
Valakinek volt már ilyen, sikerült megoldani?
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Next PC upgrade: 2022
fps-t azt mivel lehet kiírni?
1 próbát megér!
Next PC upgrade: 2022