S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blacksheep333
Van benne Nightvision, az N gombbal lehet bekapcsolni és fejleszteni is lehet a ruhán 2500 rubelért (asszem). Nekem olyan van és mindent lehet látni akármilyen távolságba.

ui: Köszi a segítségeket!

Az operációs rendszeren is túl...

tibor16
szia, - nem nekem csak az éjszakával van bajom, mert hogy semmit nem látni..
Viszont - elõször megcsinálta, nem tudtam, hogy kell leállítani, ezért kiléptem. Most már viszont hiába nyomkodom az F2 vagy úgy is, hogy Esc+F2 - nem történik semmi - nem tudod mi lehet az oka? Nem lehet, hogy a konzolban kellene engedélyezni? mert esetleg letiltotta a gép? vagy esetleg valamit nem jól csinálok? - bocsi mindenkitõl, de sztem ez nem csak engem érdekel...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Sziasztok!

Nálam a játék vége enyhén szólva is bugos. <#szomoru1>
Amikor Sztrelokhoz érek, nem csinál semmit. Csak áll. Simán megölöm az EM1-el, semmi ellenállás nincs részérõl.
Aztán látszik a robbanás, majd sötét képernyõ kb. 1 percig(gondolom itt valami videonak kéne lennie...).
Majd jön a stáblista.

Website: www.kovpeter.hu MSN: [email protected]

Promi
De ha a terminator modot is bemasolod a helyere, akkor az mar csalas am rendesen (de kit erdekel?😊.
tibor16
nagyon köszönöm, kipróbálom - sztem ez a töksötét még játszhatatlan is - bár biztos van aki ezt szereti - még csak csalásnak sem érzem

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

DarkSector
szerintem semmit, csak fejlesztett.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vazzzeg <#wow2> nagyon durva amit összefarmoltál <#buck>
Mit buheráltál meg benne? <#vigyor5>

FlyHigh
Sztem egy fps-nek minimum kell 30 képkocka másodpercenként, ebbe még akkor belefér a pillanatnyi lassulás nagy hentelésnél. Inkább levettem dx9 full grafikára, így 35-40 fps, full darába se megy 27 alá.

Thrash \'Till Death

Promi
DarkSector
Sajnos én azt vettem észre, hogy ha picit már beakad esetleg, akkor már eléggé gázos tud lenni, és nagyon be tud zavarni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tibor16
sziasztok, olvastam vhol, hogy van valami mód vagy gomb, hogy az éjszaka gyorsabban teljen. Lehet röhögni - de hosszú ideje játszom ugyan, de mégsem szerettem bele az éjszakai parába - amig ilyen harmat gyenge vagyok, itt a játék elején, jobban örülnék egyelõre a nappali játékmeneteknek.. - segítene vki? (már ha erre egyáltalán van megoldás)

FlyHigh
Nálam visszatölti a mentéseimet.

Thrash \'Till Death

IvanovicsTech
köszönöm!

Mercedes CLK 270

grebber
1 órát veszítettem csak az semmi szinte.

1.5.05-tel DX10 legnagyobbon van 2x AA fû részletesség és az árnyékok vannak picit visszavéve.
Tûrhetõen fut de azt nem jelentem ki hogy "röccenésmentesen",mert sokszor 20 fps alatt látni az értékeket de bõven játszható.Szal nem játszhatatlan hiszen akkor nem így tolnám.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
jah persze azt harmadszorra újrakezdeni mentés miatt mi?

grebber
Csak ezt a hibát találtam eezt meg akkor nem használom és ennyi nem fogom ezért újratenni.

DarkSector
Bár multiban nem kell majd F5. <#nyes>

DarkSector
Jah szerintem is jobb maradni egyelõre 1.5.04-nél.

grebber
Na most oltam 1 órát 1.5.05-el és csak quick savet használtam 1.5.04-el jóvolt itt baszhatom kárba veszett az 1 óra mert nem töltötte vissza 😞

Figyeled a mûszer csipogását (a fejlettebbeknél már mutatja majd az irányt, a legjobb a helyet is), és amikor folyamatosan sípol, elég közel vagy hozzá, hogy meglásd. Fordulj körbe, ott lesz valahol elérhetõ közelségben. Gyorsan kapd fel és futás ki az anomáliából, vagy meghalsz.
Mindig benne van az anomáliában és mozog, így ha nem kapod fel, elmászik a közeledbõl. Ha nem elég erõs a ruhád az adott anomália ellen, akkor nem tudod felvenni, vagy gyorsan adagolni kell magadba a gyógyszereket...

IvanovicsTech
Hello! A kövezkezõ lenne a kérdésem: az Artefact-okat hogy lehet felszedni?mert jelez a mûszer oda megyek az anomáliához de mindig meghalok és én ott nem látok semmit.

Mercedes CLK 270

FlyHigh
Köszi szépen!

Thrash \'Till Death

Alapértelmezetten:

1: kés
2: pisztoly
3: puska
4: gránát
5: távcsõ
6: csavar

A laposság a golyó ballisztikus pályáját módosítja. gyakorlatilag a hosszabb csõ nagyobb végsebességet ad a lövedéknek, így az hosszabb pályán tud közel egyenes vonalban repülni. Azaz, kevésbé kell fölé célozni, nagyobb távra.

A stalker pályák távolságain belül elvileg sok értelme nincs, de azért, hogy ne egy átlagos FPS lézer szerû lövedékei legyenek, minden fegyver lõszere rövidebb távon képes repülni mit a valóságban...

Az elektromos (villámos) anomáliák közelében magas a telepatikus sugárzás, szédelegsz majd késõbb sérülsz tõle...

Nem neked szól, de többen keverték:

Anomália: azok a zavarok, amelyek megölhetnek. Elektromos, tüzes, mérgezõ, gravitációs, stb...

Artefact: azok az akármik, amelyek az anomáliákban keletkeznek, az anomália detektorral lehet õket megtalálni és a ruhába építve hasznos, vagy káros tulajdonságokkal bírnak...

Hogthar
akit ha esetleg zavar a rossz sebzés és a csúnya texturák a fegyveren majd feltöltök 1 modot és megadom a linket.
Hogthar
tényleg ha bárkit is zavarna hogy hosszan kell nyomni a jobbgombot célzáshoz nyissa meg a console t és írja be :wpn_aim_toggle 1 vagyis mivel nem lehet _ jelet letenni beírod wpn nyomsz 1 tabot és miután kidobta: wpn_aim_toggle beírsz egy egyest vagy ha nem console ba akarod, megkeresed a Documents and Settings/All Users/Dokumentumok/STALKER-STCS mappában a user.ltx fájlt és megnyitod szerkesztõvel, legalsó sor wpn_aim_toggle 0 átírod: wpn_aim_toggle 1
Hogthar
az utolsó bejátszás összekapcsolódik a stalker shadow of chernobil elejével...sõt az egész story de a vége szerintem hatalmas csattanó ha megérted.!
Sokk nehézség után végre nekem is sikerült végigvinnem a játékot, legújabb javításnak hála,nekem szadiviccsnál elakadt zárva volt az ajtó, most semmi probléma nem volt,nekem ez a játék nagy csalódás végén is ez a teleportok á gyerekek borzalmas, végét nem értem mi történt a palival meghülyült vagy mi..

zeoos

Köszönöm szépen

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

FLYHIGH!
Ugorj bele a téranomáliába és át-teleportálsz a következõ szakaszra.
RUSY!
Az anomáliagömbök között kell az utat megtalálni (oldalról a házak felöl találod meg a kezdetét), eljutni az autóbuszig, majd a dobozokon felugrálva/majd gugolva átmenni a busz kiszakadt oldalán.
Ebbe a progiba miért nem vitték azt bele a peogramozok ha egy Stalker-nak odadobok egy kategoriájában jobb fegyvert lecseréli a sajátját ?
limanszkban van egy olyan rész, hogy téranomáliákat kell kerülgetni, tudja valaki hogy kell átmenni? mert nem találom az utat

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

FlyHigh
Erdõben a tanknál mit kell csinálni? Sok dög mintha újratermelõdne.

Thrash \'Till Death

DarkSector
Sajnálom hogy elvesztek a mentések, de minden patch-elés elõtt azért általában lehet erre számítani.

De sebaj, ha te vagy bárki unja, a single-t, mint én is, az jöjjön MULTIZNI.

Grafika terén akár 2 fokozattal feljebb is lehet rakni multiban, és simán mindenféle szir-szar buherálás nélkül megy HAMACHI-n keresztül!!!

Mindjárt írom a hama szobát.

wesker24
Én befejeztem s Stalker Clear Sky-t mivel már semmit se tudok vele csinálni ! A mentéseimnek annyi ! És még 1x-szer nem fogom elkezdeni az tuti ! Az 1.5.0.5-ös valamiért nem jó viszont az 1.5.0.4-es patch sem jó már mert régebben a nem hivatalos patchel és crackel lett felrakva !
És azzal játszottam eddig !
koschwarz
<#nyes><#nyes><#nyes>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

killecske
Hali

Az lenne a gondom, hogy: beálltam a fosztogatók közé és csinálnám a frakció küldetéseit el kell foglalni az összes szeméttelepre vezetõ utat. Na én megöltem akit csak találtam és azt írja tartsd a pozíciód míg a segítség megjön. Na de már 1 órája ott vagyok és senki nem jön még csak el sem indultak. Mi lehet a gond?

Köszönöm

Hogthar
ha a kanári szigetekre akarsz menni akkor ahoz az 1.5.05 ös patch már nem jó XD a korrábi verzióknál el lehet hagyni a zónát<#crazya><#action>
Hogthar
Nem gond nyugodtan eladhatod a saját lõszerét nem lesz belõle baj hála a jó minek😄😄😄
koschwarz
a kanári szigetekre akarok menni, de nem tudok, help!<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hogthar
nekem müködtem az 1.5.05 ösnél az 1.5.04 mentések is valószinûleg Crack problémád lehet menj át warezhoz ott megbeszélheted.
Sziasztok! Mennyire fair az, ha az egyik pályán a pk. szekrényében találtam vagy 15000 rubelnyi lõszert, amit egy emelettel lejjebb (kb.:25m)pedig a saját kereskedõjének eladtam? Lehet ebbõl vmi probléma, vagy nyugodtan hozzá lehet nyúlni a talált dolgokhoz? Elõre is köszönöm!
wesker24
Én is odakarnák bemenni ha nem fagyott volna ki a mentett állásom ugyanis az 15.04-essel egyszerûen be stölti kifagy az egész !

Gondoltam hátha az új patcheel jó lesz erre kiirja nem kompatibilis vele !
kovecses
Limansk-ba akarok menni de nem tudok! help!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Segitenél nekem is odajutni. A hid le van szakadva és nincs ott akivel beszélni kéne. Nem tudok átjutni. Erdész tudom hol van de zárva a kapu

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

De, állítólag azok.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

wesker24
Felraktam a legujabb 1.5.0.5-ös patchet és le is crackeltem !

A játék elindul de maga a mentett állások nem jók ! Mert azok 1.5.04-esek !

Nem ugy volt hogy kompatibilis az elözö mentésekkel ?

Mert a franc se fogja újra kezdeni amikor már a Vörös Erdönél járok !

Akkor inkább maradok az 1.5.0.4-es patchnél !
Ha csinálsz, lesz.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek