S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja igaz nem jó oldalra írtam bocs...

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Én sosem raktam sorban a stalker egyik verziójának patcheit sem. Mindig csak az épp utoljára elérhetõt. Az, hogy mindenféle tört verziókra, olvasni nem tudó userek pakolgatnak patcheket és fogalmuk sincs arról, melyik programra melyik (eng, www, retail, digital) kell, arról nem tehet a patch...

Még hogy kumulatív,nem nagyon ismerek olyat akinek ment volna ha nem sorba rakja fel!!!!!

"freedomnál megcsináltam az összes küldit, az összes cuccot felszedtem a földrõl, mégse engedi a fõnök, hogy csatlakozza, azt monjda, majd sózl, jó, mégis mikor, lol.."

Nem gondoltal meg ra, hogy ennek oka van? A fo story arrol szol, hogy minden frakcio segit neked benne, minden frakcioval szoba kell allnod es segiteni nekik amiert cserebe segitenek neked, de a Freedom kuldik _megelozik_ a Dutyt. Ha a Freedom engedne belepni akkor a Duty ellenseg lenne es elakadnal a fo stroy szalban, mivel a Duty is segit neked benne, amint a Dutys fo szalat letudtad, es mar elvileg tobbet nem kell veluk talalkozni, azonnal enged belepni a Freedomba, mivel akkor mar nincs tetje, ha harcolsz ellenuk.
Átugrasz a fára a tetõrõl. Nem egyszerû, de megoldható. Amúgy nem sok értelmes van benne. talán 2 gyógypakk, meg 2-3 kötszer...

A stalker patch-ek mindig kumulatívak, azaz elegendõ a legfrissebbet felrakni, az tartalmazza a korábbi javításokat is...

Fára kell mászni.<#hehe>
Nem semmi ugri-bugri kell a megszerzéséhez, vagy rövidet ugrasz és kezded elölrõl vagy hosszút és az anomália közepén landolsz (és kezded a próbálkozást elölrõl), vagy pont jól ugrasz és be happy.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Az agropromi kutatointezetben a duty bazis mellett van egy kis domb, azon all egy fa, azon van 1 hatizsak, azt hogy kell elerni?
na végigvittem, háát a végére kurvára elfogyott az ötlet, nagy hent lett az egész, az odateleportálós katonák külön tetszettek már már a doom 3 szörnyeit idézi, kicsit szerintem elkurták a végét, ez a teleportos rész meg olyan hl-2-õs, mondjuk nekem az alap stakerben sem tetszett a vége, de az legalább stalkeresebb volt hát a clear sky vége, az meg olyan hl2 doom3-masra sikeredett, azokból is a szarabb részeket kivéve, addig ameddig limanszkba nem érünk a leeresztett hídon nincs is semmi gond aztán elborult a fejlesztõk agya és megunták nem volt több ötlet

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Szerintem a legjobb játék!
menj fel a tetõre és ugorj át a fára .... hoppsz <#nezze>
Sajna bele kell hogy menj az anomáliába ezért minden egyes art megszerzése áldozattal is jár.Amúgy az alap detektorral nagyon nehéz lessz.

Köszi! De hiába veszem elõ a detektort sohasem jelez semmit az anomáliákon kívül.
Artifactot a detektorral"O" gomb.Amúgy a mocsárban van egy titkos terület fent északon ahol van egy szuper kis velasz detektor azt érdemes begyûjteni itt meg tudod nézni hogyan is kell pontosan http://www.youtube.com/watch?v=jAYU48dyI0k (sajna linket még nem tudok beszúrni.) A flasheket meg úgy tudod megszerezni a fejlesztõnek he minéll több rejtekhely infót veszel vagy fedezel fel.

Sajnos a patch miatt újra kellett kezdenem, de nem baj mert 1 csomó mindent kihagytam az elején. Már csak "artifektet" nem tudom hogyan lehet találni, illetve, hogy lehet az elsõ pályán a 3. flash meghajtó.
Köszönöm!
CPU CONTROLL kilõve kipróbáltam más játékokon is (CRYSIS,MASS EFFECT) nem sokat változott az fps de amikor ki akarok lépni a játékból mindig elsötétül a képernyõ és semmi (meghal a gép) szal. nekem többet árt mint használ csak resettel lehet újra indítani. Valakinek van valami ötlete miért van ez így.

killecske
nem

még egy buta kerdes : elso ruhara felraktam egy ejjellatot azt nem to vhogy atrakatni a freedom-os rucimra?
killecske
Hát így se jó! már qurvára unom ezt a játékot még az orosz verziót magyarítva végigvittem azzal nem volt semmi baj mióta felraktam a 05-ös pacht már 5x kezdtem újra és valami mindig van!

ja azt elfelejtettem hogy én is kezdtem unni és közben nyomtam egy CTRL+ALT+DELETE kombot aztán VISSZA és akkor kezdte tölteni!!!

Majd késõbb lesz egy olyan küldetés hogy el kell foglalni egy adótornyot,és a szabadságosoknak/freedomosok segítened kell leszámolni a hadsereggel ha ezt megcsinálod térden állva fog könyörögni hogy légy a tagjuk. Hamarabb nekem sem ajánlottták fel.

akyyy
freedomnál megcsináltam az összes küldit, az összes cuccot felszedtem a földrõl, mégse engedi a fõnök, hogy csatlakozza, azt monjda, majd sózl, jó, mégis mikor, lol..

egyébkétn 1 cucc maradt a gyártelepnél, elvileg a fán van, de azt hogy szedjem le???

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

killecske
Hát én hiába állok ott nem csinál semmit!

Blacksheep333
Én beléptem a Duty / Szolgálat -ba és kaptam fegyvert, ruhát, felszerelhetõ gránátot és nem kevés pénzt, de a Szabadsággal így rögtön ellenségek lettünk, aminek szerintem van jó és rossz oldala is. Hisz nem tudunk olyan nyugisan járkálni a Szemétdombon például, de el is foglalhatjuk a bázisukat ami plusz játékidõt jelent😊

Az operációs rendszeren is túl...

Leigeneltem és álltam ott mint egy f..sz! Aztán egyszercsak hoppá betöltötte.

killecske
Neked mikor kezdte tölteni a pályát? Elõbb leigenelted vagy, hogy volt? Mert én hiába állok ott nem csinál semmit!

Szerintem a szabadságba de nem nagy a jelentõsége.Ha szabadúszó maradsz az sem befolyásolja a végét

Melyik frakcioba erdemes belepni?
Sorba ám!

Nekem is ez volt,vártam vártam majd egyszercsak elkezde betölteni a pályát,a másik oldalt egy kis völgy van ami tala van anomáliával meg artifactal. Vissszafelé is mûködik ugyanitt vissza tudtam menni az ingoványba.

killecske
Már próbáltam ha arra megyek azt írja, hogy kísérõ nélkül nem járkálhatok vagy mi leokézom és semmi.

Mármint az 1.5.05-ös.
Még 1 dolgot szeretnék tudni. Sorba egymás után kell felrakni a patch-eket, vagy elég az 5-ös?
Akkor sem,ha elmentettem õket külön?
Hogthar
akkor az a gondod, az 1.5.03 nagyon hibás sokszor kilép stb stb az 1.5.04 el nekem nem volt sok gondom csak amikor átléptem 1 másik pályára kb 2 -3 másopercig bemosodott az ég, de az 1.5.05 el megfelelõen müködik jól játszható.
Az kevés 1.5.05 ig patcheld fel mert különben csak kinlódni fogsz nekem az 5 össel nagyon szépen ment.De ha már elkezdted a játékot el kell hogy szomorítsalak az új javitásokkal nem fognak menni a mentéseid.

Bocsánat 1.5.03!
Az 1.05.04-es patch elvileg fenn van. Kell még vmi más is?
Tedd fel a javításokat és akkor nem fog elvileg kilépkedni(olyan gyakran)

Sziasztok! Meg tudná vki mondani miért lép ki állandóan? Tudom...korábban biztos volt már róla szó, csak sajnos nincs annyi idõm. Elõre is köszönöm!
A szerelvény mögött ki van szakadva a kerítés és átt lehet bújni agropormba.

Itt lehet az ingoványból áttosonni egybõl az agropormi stalker bázisra.

bakvarnyu
Nekem egy darabig még élt de aztán kinyírták a fosztogatók .

Nálam meg egy adott idõ után a semleges STALKER bázison ki lép a játék, függetlenül attól hogy mit teszek! A fegyvereket fejlesztése fasza, annyit csináltak hogy az erejüket levitték 50%-ra, és feltuningolhatod 100%-ra! Kevesebb az artifact, kevés a pénz és a lõszer, STALKER módban már iszonyat nehéz. Ha még kiadnak hozzá kb 3 patchet lehet megéri nekikezdeni!
Srácok!

Nekem az agropromnál levõ stalkerbázison a kereskedõ halott. Ott fekszik a pulton kiterülve, szóval kicsit nehéz lenne így kereskedni vele... 😊

Ez egy bug, vagy elõfordulhat ilyesmi a játékban?

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

STRELOK utolsó mp-ei

grebber
Ezt nemtudni de lehet hogy nem ez volt az utolsó patch!

Next PC upgrade: 2022

Ombika
Arrol lehet tudni,hogy keszitik e mar az 5 utani patchet?