S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Because fuck you. That\'s why.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
<#gun>#gun> <#csodalk>#csodalk>
<#boxer>#boxer> <#zavart2>#zavart2>
<#duhos2>#duhos2> <#action>#action> <#wow1>#wow1> <#mf1>#mf1>
gondolkodj ... elindulsz, magányos-farkas vagy, de ha segítesz valakiknek, akkor szerezhetsz barátokat/jutalmakat/miegymás
tõled függetlenül is zajlanak az események, a te döntésed mibe szállsz be
amikor valaki kéri, hogy vigyél ezt azt, akkor megjeleni a térképen, hogy hol találod és ugyanannak az embernek kell visszavinni, vagy ha éppen nálad is van olyan dolog, akkor rötön odaadhatod (majd mehetsz a bázisára a jutalomért)
nem baj, ha béna vagy az elején ... majd belejössz (viszont majd csak akkor véleményezd a játékot, ha már csináltál is valamit)
én már 6xjátszom végig, mindig más sorrendben végzem el a dolgokat és mindig más nehézségi fokozatban
véleményem pedig, hogy a játék kurvajó 9.5/10pont (egyáltalán nem mindegy, hogy mit mi után csinálsz...akárhányszor is játszom, mindig más és más, csak a pályák ugyanazok - na meg a vége)
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
kimegyek a mocsárba az elején és megmentem a halászfalut...utána egy darabig minden oké, de megint jön egy küldi mittomén hogy szabadítsd fel az öregtemplomot.Elindulok és egyszercsak kiírja hogy sikertelen!...okés találtam egy mukit akinek el kellett vinni valahová valami lõszert meg pen-drive-ot. megyek a szaros lõszerével erre megint jön magától vagy 3-feladat hogy ide menjek, meg oda menjek de közben kiírta hogy a lõszeres-pen-drive-os küldetés sikertelen!<#falbav>#falbav>....uhhh! Most õszintén gyerekek mi a szar ez??? Végigtoltam már jópár küldetésalapú játékot, de ez olyan szinten zagyvaság hogy az már fááááj!
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Kaptam egy olyan mellék küldit hogy, hozzak el egy PDA-t. (Kordonnál a híd alól egy katonától) A PDA nem messze a Vonatalagútban van, de ahogy a bejáratához érek egy fehér villanás és visszadob pár métert. Ez miért van, hogyan lehet ezt megcsinálni?
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Valaki nem tudja hogy lehet a Cordon-nál bejutni a vonat alagutba? mikor odaérek egy fehér villanás és kitesz
már jópárszor elhangzott, hogy a vöröserdõben meg kell keresni a téranomáliát, ami egy harckocsi felett lebegõ gömb-jelenség ... és ugorj bele
(így tudsz átteleportálni a kerítés túloldalán lévõ területre)
amúgy az eddig leírottakból már tökéletesen felgöngyölíthetõ a történek ... ne legyetek lusták visszaolvasni az egész fórumban
Akárki is segit elõre is örök hálám!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Én amikor a Szeméttelepen elfoglaltam a központi Raktárépületet a Fosztogatóktól, a stalkerek jutalomból ajándékoztak nekem egy -6os sugárzású relikviát(meg egy ingyen SEVA öltözetet).
A szinkronos stalkerhez van már 1.5.05-ös javítás?
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Aztán az összes stuffot leraktam egy ládába a bolhapicon.
Így nem vettek el a rablók semmit.
Aztán rájöttem hogy a nyilván a holmikkal együtt a pénzedet is vissza lehet szerezni. Na nem baj. Most nincs egy vasam se, de legalább fullos a fegyverzetem. 😊
(gyakorlatilag el fog menni rá vagy 4 medikit, ez egy elég idióta rész)
tess
csak ezt nem tdtam és mikor elmentem a szemétdombra, a tolvajok elvették az összes pénzemet😄 pedig elég sok voltg... bele is tõrömdte, utána olvastam hogy le lehet õket lõni... de mind1 végre vanjó ruhám
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
van ehez valamiféle végigjátszás...??
a másik..
én nekem kimaradt az életemböl a Stalker igy még érdekesebb!
már az eleje nem világos még pedig végig csináltam az elején a mocsarat és felvettem a jutalmat nekem ami a feladat hogy keressem meg Szidorovicsot csak én nagyon nem találom õt!
ha a katonai bázis felé megyek se perc alatt lelõnek ha a stalkerek felé megyek ott is..!?!
ilyenkor mi van..?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64