S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
akkro elmegyek oda.
lehet legyilkolom megint a katonaságot és horodm neki a cuccokat😄 fel akarom fejlesztnei a ruhámat maximumra, meg lehet fegyveremet is, de olvastam hogy a hidnál kapok egy faszát, ugyhogy lehet azt kihagyom
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
amugy nemtom ti hogy vettétek észre, de én azt tartottam eddig a legolcsóbbnak, és legjobban õ vette be a cuccokat :-/
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ami trükkös, hogy oldalt van egy kereskedõjük, az épületen kívül, aki akkor is szóba áll veled, ha piros a jelzõje, de a többiek simán lelõnek...
<#ejnye1>#ejnye1>
megvna a rács, de zárva van, nem tudom kinyitni😞((
Ennek ellenére megéri egyszer elfoglalni, mert a stalkerek óriási jutalmat adnak érte(SEVA suit+ egy mínusz hatos sugárzású relikvia)
az jobb oldalt elöl lévõ álványzaton felmászol az épület oldalán huzódó rostélyra, végigmész rajta, eljutsz a hátsó nagy vasajtó fölé.---ott bemész, és ha a visszafelé nézel( ahol a SoCban bementél) ott jobb kéz felöl lesz egy rácsos ajtó..kinyitod, bent egy láda és.....:-))))))
Az orosz verzióban általában csukva volt és csak nagy ritkán jöttek ki, az angolban meg szinte végig nyitva volt a hátsó. Elöl sosem...
Fõleg ne vegyük el egymás kedvét egy ilyen fórumon belül.A fórum fõleg azért van,hogy segítsünk egymáson a játékmenettel és annak futtatásával kapcsolatosan.
A Szabadság oldalán harcoltam. Kaptam tõlük egy oylan feladatot, hogy foglaljak el részeket a szemétdombon. Na már most ott éppen Stalkerek tanáyztak. Mondom velük úgy is jóban vagyok ha megölök egyet kettõt nem lesz baj. Meg is tettem ekkor jön egy üzenet a banditáktól, hogy bla bla bla jó szét lett rúgva a seggük. Majd küldetés vedd fel a jutalmad. A banditáktól. Mondom ez mi? Egyszernem catlkaoztam hozzájuk, a bázisukat vagy háromszor elfoglaltam de ettõl még vedd fel a jutalmad. Persze ha bemegyek a fickó elõhúz egy shotgunt-t és... megpróbálja szétlõni a fejem.
De volt jobb is. Jött iylen. Banditák: Védd meg a tábort.
Szóval... ez most mi?
Szabadságnál is van iylen, hogy kicsit beakadt. A déli Agropromba vezetõ út a roncstelep közelében. Feladatt: Verd vissza az ellenséges támadást. Alapból elfoglaltam nem jöttek. Lecsesztem. Végre oda mentek a Szabadok. Kiírtották õket onnan és az maradt rajtam, hogy verd vissza a támadást. Azóta elfoglaltam vagy 3szor és megvédtem... jó sokszor. Miután a Duty elfoglalja nem váltania kellene? Vagy eltünnie vagy foglald el.
Sajna a gépigény nem igazán tükrözi a grafikát, szerintem egy kicsit lehetett volna még rajta csiszolni:nézd csak meg a pl a MASS EFFECT et ami hasonlóan mászkálós, felderitõs,beszélgetõs tele melléküldetéssel és olyan grafikával hogy besz@rsz!!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Mercedes CLK 270
Sok egyéni megoldást tesz lehetõvé.Én nem mondom azt,hogy hibátlan,de nagyon jöl sikerült játék,annak ellenére,hogy sok technikai hibája volt/van.Én sem láttam az elején,hogy merre van elõre és pontosan milyen lehetõségeket kapok,mint gamer a játékon belül,de nem anyáztam azonnal,hanem elõször próbáltam kiismerni a dolgokat...
Nálam ez a játék 8/10-et ér,de csak azét ennyi,mert vannak még a fejlesztõk jóvoltából benne maradt javítandó hibák.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
az a baj, h a google translate nem tudja leforditani a képeket ,csak a szöveget :S
amugy az ilyen táskákat, rejtekhelyeket, csak akkor fogom látni ha megveszem, vagy ezek ott vannak akkor is ha nem?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha valaki berombol egy fantopikba és úgy kezdi, hogy ez egy foscsomó játék, az ne nagyon csodálkozzon, ha nem a zárdaszûzek hangvételével találkozik a rekaciókban. Fõleg, ha a "véleményével" együtt azt is tudatja, hogy tulajdonképpen még el sem kezdte az egészet, hanem mint kívülálló véleményez egy általa ismeretlen stuffot. Legyen ez mindenki számára iránymutató, bármely fórumon!
/Off
Egyszerûen arról van szó, hogy a mocsár lakói élik a maguk életét. Mivel arra kóborolsz, megkérnek, hogy segíts. Ha nem tudsz, vagy nem akarsz, attól még õk védekeznek, és gyõznek is néha. Ekkor a felkérés okafogyottá válik, törlik a feladatot. Nem sikertelen, hanem megszûnt...
Mercedes CLK 270
Because fuck you. That\'s why.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Because fuck you. That\'s why.