S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keress rá a gugliba!!(tipp torrentek)

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

akyyy
jah😄

akkro elmegyek oda.

lehet legyilkolom megint a katonaságot és horodm neki a cuccokat😄 fel akarom fejlesztnei a ruhámat maximumra, meg lehet fegyveremet is, de olvastam hogy a hidnál kapok egy faszát, ugyhogy lehet azt kihagyom

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

kordon - semleges bázis piacosa az beveszi asszem :-/

amugy nemtom ti hogy vettétek észre, de én azt tartottam eddig a legolcsóbbnak, és legjobban õ vette be a cuccokat :-/

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

akyyy
ruhát hol tudok eladni?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

én azt a medveszart kaptam meg 😄 és lementem ezért a csodacucért... amugy annyit tegyél meg, hogy mielõtt lemész az alagutba, menst egyet, ésha nincs ott ,akkor alt-f4, aztán játékot indítsd ujra... ahányszor nem lesz ott, és egyszer ott lesz, mert sokan írták youtube-on is ,hogy nem volt ott, és igy megoldódik 😛 nekem is vissza kellett tölteni párszor, de ha lenyomod az F-et akkor kírta, h ottvan, csak sehogyse tudtam elérni :S amugy ami relikvia ott van az naon jó 😄 12k-t ér +20kg, csak a sugárzás -3 ezért még nem tom használni, de sztem én ujrakezdem az egész játékot, amugy ott ha megnézed van egy hangtompitos stuki is csak az a vonatoknál

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

a kinti galériáról nyird ki õket amig vagy fegyvered!!!
Én is hasonlóképpen jártam csak én a mindentlátó csodadetektorral... vettem egyet és el mentem a titkos alagúthoz amit a videón is látni lehetett lentebb de nem volt ott a matrac alatt-mellett a detektor sõt még az a relikvia sem volt a vödötnél ami a videóban határozottan ott volt. Betudtam annak hogy fasz voltam és megvettem pénzért ezért már nem ad ingyen mégegyet sajnos.... 😞

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

de a magyaritasok.hu-n nincsen

Ez egy ismert hiba. Mivel - megfelelõ játékstílus mellett - a banditákhoz is be lehet állni, ha náluk vagy tag, akkor ez egy baráti bázis, amelyekben mindig elrakott fegyverrel mászkálhatsz csak. A baj az, hogy ezt néha olyankor is elköveti, amikor ellenségesek. Ilyenkor futás ki a kerítésen kívülre, ott már elõ tudod venni a fegyvert...

Ami trükkös, hogy oldalt van egy kereskedõjük, az épületen kívül, aki akkor is szóba áll veled, ha piros a jelzõje, de a többiek simán lelõnek...

sz*pjanak má le, nekem lófaxt se adtak :S kurvákok... elfoglaltam má vagy 3-szhor... lehet, h azé nem adtak, mert már nagy nehezen elõtte összeszedtem a seva suitra? :S nem vágom :-/ de az a relikvia eléggé jól jönne néha -.-

ott nincs sajna
<#ejnye1>

akyyy
magyaritasok.hu

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hellotok nem tudja valaki hogy esetleg magyarositást honnan lehet letölteni??

Én is voltam bent de semmi nincs amiért érdemes lenne anyit várni!

akyyy
bent vok végre, de egyszer csak elteszi a fegyveremet bend, pedig van bent még 1-2 bandita, oszt nemtudom kinyirni õket😄

megvna a rács, de zárva van, nem tudom kinyitni😞((

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sajnos a játék scriptrendszere iszonyatos. Én tegnap vettem be a szemétdombi Raktárépületet a Stalkereknek. Kétszer. Egyszer se települtek be a raktárépületbe. Úgyhogy jöttek a banditák, és viszavették.

Ennek ellenére megéri egyszer elfoglalni, mert a stalkerek óriási jutalmat adnak érte(SEVA suit+ egy mínusz hatos sugárzású relikvia)

AKYY

az jobb oldalt elöl lévõ álványzaton felmászol az épület oldalán huzódó rostélyra, végigmész rajta, eljutsz a hátsó nagy vasajtó fölé.---ott bemész, és ha a visszafelé nézel( ahol a SoCban bementél) ott jobb kéz felöl lesz egy rácsos ajtó..kinyitod, bent egy láda és.....:-))))))
Passz...
Az orosz verzióban általában csukva volt és csak nagy ritkán jöttek ki, az angolban meg szinte végig nyitva volt a hátsó. Elöl sosem...

akyyy
mikor nyitják ki az ajtót?

Kivárod, míg kinyitják az ajtót és lelõsz mindenkit, de szerintem ott nincs semmi ilyesmi... Ettõl még lehet, mert a tetõre nem másztam föl, de anomália se látszott fent...

akyyy
itt középen a raktárféleségbe hogyan tudok bejutnbi, vagy a tetejére menni, mert ott van két arti 😞

A lényeg,hogy élvezetes és hangulatos,ahogyan SACA is írta,és valóban minden végigjátszás más lesz,ahogyan SaGa íta.Én személy szerint élveztem a "szabadságát",és nem értek egyet azokkal a gamerekkel,akik gyaláznak egy játékot,amíg meg sem ismerték igazából...
Fõleg ne vegyük el egymás kedvét egy ilyen fórumon belül.A fórum fõleg azért van,hogy segítsünk egymáson a játékmenettel és annak futtatásával kapcsolatosan.
Volt olyan már vkinek, hogy:

A Szabadság oldalán harcoltam. Kaptam tõlük egy oylan feladatot, hogy foglaljak el részeket a szemétdombon. Na már most ott éppen Stalkerek tanáyztak. Mondom velük úgy is jóban vagyok ha megölök egyet kettõt nem lesz baj. Meg is tettem ekkor jön egy üzenet a banditáktól, hogy bla bla bla jó szét lett rúgva a seggük. Majd küldetés vedd fel a jutalmad. A banditáktól. Mondom ez mi? Egyszernem catlkaoztam hozzájuk, a bázisukat vagy háromszor elfoglaltam de ettõl még vedd fel a jutalmad. Persze ha bemegyek a fickó elõhúz egy shotgunt-t és... megpróbálja szétlõni a fejem.
De volt jobb is. Jött iylen. Banditák: Védd meg a tábort.
Szóval... ez most mi?

Szabadságnál is van iylen, hogy kicsit beakadt. A déli Agropromba vezetõ út a roncstelep közelében. Feladatt: Verd vissza az ellenséges támadást. Alapból elfoglaltam nem jöttek. Lecsesztem. Végre oda mentek a Szabadok. Kiírtották õket onnan és az maradt rajtam, hogy verd vissza a támadást. Azóta elfoglaltam vagy 3szor és megvédtem... jó sokszor. Miután a Duty elfoglalja nem váltania kellene? Vagy eltünnie vagy foglald el.
Tudom hogy nem lehet összehasonlítani nem is akartam csak egy példa volt arra hogy mit lehet kihozni egy játékból.Abban meg igazad van hogy a CS él még ha egy kicsit beteges is..

Nem érdemes a kettõt összehasonlítani. A Mass Effect-ben minden ellenfél mindig, mindenütt ugyanott van, akárhányadik végigjátszásra. Nincsenek "önálló" mozgások. A stalkerben a körülötted lévõ lények, emberek "élik a saját életüket", minden újrajátszás más lesz, pár elõre scriptelt esemény kivételével. Nem a grafika az, ami ennyire fojtogatja a gépet, hanem ez az "élet", a mozgások számontartása, irányítása...

Egyetértek bár nálam elmaradt a végén a nagy NAHÁT.És csak egy nagy HÁT.. maradt. Mint önálló játék szerintem 7/10. De akkor is azt mondom mindenkinek hogy érdemes végigjátszani mert teljesen egyedi a játék hangulata.Soha egyetlen játékban sem tapasztaltam ezt.A zene, a környezet,nekem mind a rendszerváltás elõtti idõszakot idézik,és a játék után ha kimész mondjuk ukrajnába vagy ellátogatsz idehaza egy volt orosz laktanyába meg fogsz lepõdni mekkora a hasonlóság.
Sajna a gépigény nem igazán tükrözi a grafikát, szerintem egy kicsit lehetett volna még rajta csiszolni:nézd csak meg a pl a MASS EFFECT et ami hasonlóan mászkálós, felderitõs,beszélgetõs tele melléküldetéssel és olyan grafikával hogy besz@rsz!!

Én csak azt nem értem miért kell a végét mindíg elvágni a játék többi részétõl? A CS-ban is van egy pont ahonnan már nem tudsz visszamenni bóklászni a zónába (Limaszk). A SoC-ban is ez volt a vége felé már nem lehetett visszamenni sajnos. Ezt miért így oldják meg mindíg azt nem tudom 😞

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

akyyy
hát az úgy nemjó😞

IvanovicsTech
A kis gömbök pedig az artifact-okat jelöli.Azt mondta a srác hogy hamarosan lesz angol verzió a térképbõl.

Mercedes CLK 270

Off! Max egyetértek,ez a játék annál bonyolultabb,mint az elsõ ránézésre látszik.A küldetéseket függetlenül az illetõ éppen folamatban lévõ küldi közben is kapja mindenki üzenetek formájában.Ezeket nem feltétlenül kell és lehet végrehajtani.Aki pedig elkezd vele játszani,ne mondja rögtön az elején rá,hogy "foscsomó",hanem elõbb gyõzõdjön meg arról,hogy milyen lehetõeégeket kap arra,hogy agyaljon az ember és a saját kreativítását kihasználva érdekesebbé tegye a játékmenetet.Mert ez a gamma igenis lehetõségeket ad erre...
Sok egyéni megoldást tesz lehetõvé.Én nem mondom azt,hogy hibátlan,de nagyon jöl sikerült játék,annak ellenére,hogy sok technikai hibája volt/van.Én sem láttam az elején,hogy merre van elõre és pontosan milyen lehetõségeket kapok,mint gamer a játékon belül,de nem anyáztam azonnal,hanem elõször próbáltam kiismerni a dolgokat...
Nálam ez a játék 8/10-et ér,de csak azét ennyi,mert vannak még a fejlesztõk jóvoltából benne maradt javítandó hibák.
koschwarz
sokan elfelejtik, hogy a dolgok a játékos nélkül is zajlanak a zónában, nem te vagy a világ központja - de persze a fõszálat nyilván csak a játékos tudja végigvinni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

csak ha megveszed....

az a baj, h a google translate nem tudja leforditani a képeket ,csak a szöveget :S

akyyy
nah, ugy látom mutatja hol vannak a pendrivok. reméle helyesen mutattja, mret az jól jön😊 most ugyis visszamentem a pálya elejére pénzt gyûjteni.

amugy az ilyen táskákat, rejtekhelyeket, csak akkor fogom látni ha megveszem, vagy ezek ott vannak akkor is ha nem?

az lenne a kérdésem, hogyha a játék legelején nem megyek tovább a kordonba, hanem a clear sky küldetéseit csinálom, akkor ki lehet maxolni? mármint beadja a renegát bázis elpusztitását? mert igy ,hogy a kordonba már végeztem, és visszamentem, nem nagyon akarózott :S

koschwarz
<#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lehet hogy csak mákom volt de nem volt problémám vele hálisten!

Az alap orosz verzíóval játszottam végig a játékot (no pecs no skript javítás) és egy komolynak mondható buggal sem találkoztam. Igaz hogy csak a fõ küldetést csináltam és nem csatlakoztam senkihez sem de nekem teljesen rendben volt a legelsõ rilíz is! Egyszer volt olyan élményem hogy lezúztam egy ballonkabátos feketemaszkos csókát és mire odaértem a hent színhelyére eltûnt a hullája valamilyen oknál fogva. Ennyi volt a legnagyobb hiba a teljes játék során nekem alap orosszal... <#eljen><#eljen><#taps>

Off

Ha valaki berombol egy fantopikba és úgy kezdi, hogy ez egy foscsomó játék, az ne nagyon csodálkozzon, ha nem a zárdaszûzek hangvételével találkozik a rekaciókban. Fõleg, ha a "véleményével" együtt azt is tudatja, hogy tulajdonképpen még el sem kezdte az egészet, hanem mint kívülálló véleményez egy általa ismeretlen stuffot. Legyen ez mindenki számára iránymutató, bármely fórumon!

/Off

Ezek a küldetések nem sikertelenek, hanem töröltek. Ha sikertelennek fordították, csókoltatom a fordítót.
Egyszerûen arról van szó, hogy a mocsár lakói élik a maguk életét. Mivel arra kóborolsz, megkérnek, hogy segíts. Ha nem tudsz, vagy nem akarsz, attól még õk védekeznek, és gyõznek is néha. Ekkor a felkérés okafogyottá válik, törlik a feladatot. Nem sikertelen, hanem megszûnt...

A holmidat vissza tudod szerezni, a pénzed nem...

A stalkerek azért lõnek rád, mert magad után húztad a katonákat. Próbálj meg elosonni mellettük úgy, hogy az õrjárat ne kövessen...

Sziasztok!Az agropomi kutatóintézetnél vagyok,a stalkereket kéne megtalálni a csatornában.Hogy jutok le,hol van a lejárat?
IvanovicsTech
Ha valakinek kell egy kis segítség azzal kapcsolatban hogy mit hol talál annak katt ide: Jelölt térképek

Mercedes CLK 270

igazzzzzz<#taps>

Doc Hooliday
te meg egy buta bunkó paraszt<#wink>...na leléptem innen! Úgy látom sajnos megtaláltál magadnak, nincs kedvem lesüllyedni a szintedre és agyatlanul anyázni egymást mint ahogy te teszed!...király csávó vagy<#nyes> csak így tovább! Látszik hogy agyad semmi, mert ahelyett hogy leírtad volna kulturáltan az ellenvéleményedet(ha egyáltalán hallottál már ilyenrõl hogy kultúra?!?) te inkább mint egy ovis kemény hülyegyerek beszólsz a neten keresztül!<#nevetes1>...na jóccakát! fel ne húzd magad jobban mert nem fogsz tudni aludni!

Te azt írtad, hogy ez egy foscsomó. Na most ha ez egy foscsomó, te egy szájbabaszott görény vagy. És emellett buta, mint egy kiherélt kakas.

Because fuck you. That\'s why.

Doc Hooliday
Nagyon értelmes példány vagy<#taps>...úgy tudtam ez egy fórum ahol meg lehet dumálni hogy kinek mi a véleménye a játékról! Birom hogy 1-2-hülyegyerek ha nem olyat olvas a kedvencérõl mint amit szeretne, egybõl úgy reagál mintha leanyázta volna valaki!

Leszerelném én ha lenne mirõl. 😊 Most kezdtem újra a játékot mert stalker fokozaton túl könnyû volt, ismét csak kordonban tartok. Ott nincs ilyesmi eldugva? a shoc-ban volt egy a vonattól délnyugatra levõ farmon, a tetõn, itt nincs.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

egészségére mester! <#pias>

Because fuck you. That\'s why.

csak szórakoztam kicsit <#law>