S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mert felszaladni mert tudta hogy a játéknak itt vége,inkább megfagyott mint a kelkáposzta télen.

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Nekem bugos nekem bugos<#taps><#taps>

Ez bug, ezen a reszen fel kell szaladnia a tetore es kiirja, hogy nem sikerult megallaitani mindennek vege. Neked bugos.
ronso
köszönöm megprobálom
<#worship>

Sakkoo.......Baszkiiii

Csinald ujra, elsore nekem is az tortent, script hiba.
grebber
Elvileg jönnie kéne egy kisugárzásnak és a bázison fogsz magadhoz térni nem kell semmit csinálni!

Next PC upgrade: 2022

ronso
Üdv

Ma tettem fel a gamét és már problémába ütköztem
A legelején mikor kiküldenek a mocsárba segiteni az embereknek.Odamegyek ott ül fen a manus és nem történik semmi..Ilyenkor mi a teendö??

Sakkoo.......Baszkiiii

Itt ni
http://www.youtube.com/watch?v=EUf0_1iJCg8

Itt van róla a videó

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt hiszem itt van az a rész amikor átt ugrassz egy konténeren és egybõl ott terem két katona aztán felmászol egy létrán ahol ott van a döntött vaslépcsõ.Na az elõbb emlitett konténeren nem kéne áttmászni hanem visszafelé kell elindulni és ahol elõtte kinyírtad a katonákat lessz egy kis kitört rész ott ugorj le a földre bátran egy kicsit vérezni fogsz de sebaj. Aztán nézd mindig a térképet Strelok ott lessz egy nagyobb épület mögött egy konténer mellett.legalább is nekem ez volt

bocs az elõbbi kettõért, csak elõször kipróbáltam biztosra, hogyan mûködik.
Segítséget kérnék én is. Én is már a végén járok, Strelokot üldözve. Pár teleporton már átmentem, és most fogalmam sincs, hogy merre. Konkrétan: felmentem egy létrán, ahol a következõ teleport egy vaslépcsõn van, úgy 45 fokban megdöntve. Ha belemegyek kidob pár méterre jobbra és ott felemegyek a létrán és kijutok nagyobbacska teraszokra, ahol csövek vannak. Ezen átmászva-ugrálva mehetek fel a létrán, aztán zsákutca, vagy mehetek egy másik létrán, le is jutok a földre, de vaskerítéssel körülzárt területen barangolhatok (van 2 közepes, megy 1 kissebb éplület is) , de semmi kijutási mód, zsákutca. Kösz.
Légyszives olvasd már el mégegyszer mit irtam én nem azt írtam nincs 50 kiló hanem hogy annyi cucc amit a játékban 50 kilónak ír a való életben egy "átlag" ember nem bírja elvinni csak kutyaszánnal. Azzal meg elég nehéz lehet bukfencet vetni.Ja és én nem egy "átlag" amerikai katona menetfelszerelésérõl beszéltem..

Nem teljesen vagom a veget amugy....
test2
spoiler : test /spoiler
Az igaz a végére kicsit elfogyott a játék..

Gyerekek felraktam az 1.505 peccset mer elozokkel allandoan kilepegetett erre ez meg valami x-ray crashed bug reportokat irogat ? ez egyedi problema? kezd a faxom tele lenni mar.
Hát azért az átlag amcsi katona az M4 és a hozzá való 10 tár lõszer és a pluszlõszer mellett még visz magával egy-két dolgot. Kajától elkezdve a gránátokon, távcsõn,éjjellátón,rádión, túlélõfelszerelésen, kötszeren és a claymoreokon át a golyóálló mellényig. Az is van vagy 50 kiló.

Nah, nagyon sokadikra sikerult, mert nem _jobbra_ kell nezni a masodik teleport utan, amikor mondjak, hogy loj ra, hanem _balra_ es _le a foldre_. :-)

Sokkal gyengebb volt mint az elso resz, a storyja egy nagy nulla, nincsenek (vagy csak en nem talaltam?) kulonbozo befejezeseket a jatekmenet lapos a kuldik egyaltalan nem izgalmasak. Lenyegeben minden elemeben csalodas az elsohoz kepest. A hid elfoglalas utani resz pedig nevetseges meszarszekbe megy at a jatek, pedig addig nem arrol szolt. Na mindegy....szoval csalodas. En nem alltam be egyetlen frakciohoz sem, minek? Kovettem a fo stroy szalat es kesz, amint atertem a hidon mar nem is lehet visszafordulni....
Egy darabig nem látod mert egy magas oldalú úton halad de látod a kék áramszerû védelmét ahogy néha megvillan kékesen az kióg a magas oldalfal felett picit... te picit feljebb állsz az elsõ teleport után mint õ de mégsem látod viszont fel kell hogy másszon egy létrán az útja végén ami egy olyan szintre viszi ahol már nincsen oldalfal és itt le tudod hentelni a kis nyomorultat, nem kell elmenni a végére. 1 teleportot kell használni csak ha jól emléxem és picit várni és figyelni a jobb oldalt.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Van róla video is mindjárt felrakom és meg tudod nézni.

Nem ertem mit mondasz, nekem hasonlo sincs. :->>>

Nem ertem amit irsz, az elejen kapok egy ilyen elektromos fegyot, es jobbra nezek egy vizszintes platformon fut kozepre, ott lelovom az energiaja 80%-at mar csak egy picit marad, ezutan teleportalok, lelovom a katonakat es az egvilagon senki nincs jobbra, nem maszik ott egy fia lelek sem, aztan megint teleport, megint egy hasonlo platform mint az elejen, folyamatosan ugatnak a radioba, hogy ne az idot vesztegessem lojem STRELOKot de STRELOK megint nincs _sehol_ azert nem is ertettem miert mondjak, egyszeruen barmerre nezek megint sehol nincs, aztan ujabb teleport egy rakas katona, aztan megint teleport megint egy rakas katona es amig azokkal kuzdok eler valamit es vege a jateknak.....
Én eljutottam egy olyan helyre a végén ahonnan már semerre nem tudtam tovább menni,egy ilyen híd vagy mi a franc alul vadul lövöldöztek.Volt egy kis törés a hídban itt leugrottam és go egyenesen Strelok felé megkerültem egy nagy épületet és ott állt mint egy hurka gyurka egy kisebb épület melett semmit se csinált én meg sz@rrá lõttem. És pont

Igen 1 karabélyt meg a hozzávaló lõszert de nem pluszba mellé még két puskát meg 10 konzervet meg kötszert, de próbáld csak ki ha van lehetõséged akassz a nyakadba két tártáskát töltött tárral fogd meg a karabélyt és szaladj vagy csak mozogj benne. Az átlag amerikai katona lehet hogy besz@rna. Én nem azt mondtam hogy lehetelen de kurv@ nehéz.

Még mielött belemennél az elsõ teleportba már szarrá lehet lõni távolról! Több mint a fele energiáját le lehet szedni! . Ezután mikor már kikerül a látókörödbõl az elsõ teleportba belemész, lehenteled az ellent majd neked jobb kéz felõl figyeled a csávót! Ha felmászik a létrán oszthatod megint 1000-el és már meg is ha a kis nyomorult. Tehát összesen 1 darab teleportba kell belemenni de azt sem rögtön! CSak akkor ha már nem tudod lõni Strelokot mert nem látod õt!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Jaj bocsi, elfelejtettem. :-)
Használd légyszíves a Spoiler taget, mint a kultúrlények.

Egyszeruen nem tudom megcsinalni a veget, Strelokot kene elkapnom mielott eler valamit, de sosem sikerul, nem tudok eygszerre a megjeleno katonak ellen harcolni es ra is loni egyben. Ha becelzom a katonak lelonek vagy legranatoznak, ha a katonakkal foglalkozom akkor mindig megszokik es feladat sikertelen, mi a francot kell ott csinalni???
ha megvannak a pendrájvok visszamész hozzá és ad neked cserébe kis pénzt és a pendrájvokon lévõ adatoknak köszönhetõen újabb, jobb fejlesztéseket tud neked csinálni némi zsozsóért cserébe!

bingó! de ahoz hogy el tudd adni neki elöbb el kell hogy vállald a feladatot nála ami az lesz hogy hozd el neki a pendrájvokat...

grebber
Értem szóval ha akarok valami fejlesztést akkor elõbb el kell neki adni a penrdiveot?

A szolgálat bázisán az agropromban találtam egy fazont a csatornában, RPGt, tuningolt AK-at és M4-eseket árul, meg sárga medikiteket. Hátul, a négy tartálynál.

Nekem az jött le hogy vannak pendrájvjaid amiket nem tudod mire kell használni. El lehet adni a fejlesztõcsókának jó pénzért és ha eladod neki akkor a pendrájvon lévõ adatokból komolyabb feljesztéseket tud neked ajánlani... Vagy akkor mire vagy kiváncsi? Számodra a pendrájv értéktelen mivel nincs pc-d, maximum a seggedbe tudod bedugni 😄 az ápgrédelõ muksónak viszont van pc-je és õ tud mit kezdeni a rajta tárolt adatokkal... <#hehe>

Érdekes. Egy átlag amerikai katona lazán tart magánál 500 lõszert az M4-eséhez. 300-at tárakban, és még jó néhányat a málhájában. Csapattámogató katonák még többet is.

Tinman
Húha ez nagyon jó!
Azt hittem valami 6 órás vackot kapok a pénzemért, de mondom mindegy megveszem, mert a Radiation Pack is megvan, egyszerûen kell a polcra a folytatásból is a CE.

Köszi a válasz!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha már a súlylimitnél tartunk, tegyük fel van nálad 1db TRS karabély/800 lõszer,1db SVDN mesterlövõ/ 300 lõszer,1db PMM Pisztoly/200 lõszer plusz kb 10 eü csomag,ill. 10 kötszer,plusz az apró. Na ez még nagyjából bele fér az alap 50 kg-ba de ha valaki látott már a való életben kb 1000 löszert egykupacban akkor az jól tudja hogy ennyi cucc csak egy utánfutóra férne fel nem pedig az övedre meg a ruhádra.

koschwarz
akkor nekem bõ egy hónap lesz, mivel a napi egy óra sem garantált<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ha minden mellékküldit megcsinálsz 4-5h/nap játékidõvel kb egy bõ hét.

koschwarz
mondjuk szerintem a súlylimit egy elég jelentõs fícsör...és felnyomni a súlylimitet - ráadásul ilyen szinten - egy nagyon "szánalmas" (most ezt ne vedd rosszindulatúnak) könnyítés. nekem nagyon tetszik a súlylimit. már a maxpayne-ben és a mohaa-ban is viccesnek találtam, hogy gyakorlatilag annyi fegyver lehet nálam, amennyit még a terminátor sem tudna elcipelni.

így nyilván meg kell fontolni, hogy a testsúlyod kétszeresével a hátadon akarsz-e elfutni a kutyák elõl, egyáltalán megéri-e megterhelni magadat 3 ak-val, amiért szart sem kapsz. sokkal kifizetõdõbb a küldetéseket végrehajtani, nem pedig málhás szamárként játszani és állandóan a kereskedõnél lógni...

pl. far cry csinálta ezt, csak 4 fegyvered lehetett, az király volt...most a snipert vigyem amihez alig van lõszer vagy a rakétavetõt?<#fejvakaras>

mondjuk igaz, hogy itt több jelentõsége van a pénznek, mint a shoc-ban, ahol soha nem költöttem semmire - na ezt pl. tök értelmetlennek találtam a shoc-ban, ráadásul ezért lett majdnem minden játékosnak AZ a fajta bad ending-je....

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Tinman
Holnap érkezik meg a gyûjtõi verzió.

Végigjátszás LASSÚ, felderítõs tempóban kb. mennyi idõ?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ja vagy úgy már kezdtem megijedni. Én is most harmadjára csak hülyülök,próbálok minél több baromságot kilopni frapsal. Nem tudom láttad e a JACK ASS videót a CRYSIS-ról, amiket ott mûveltek azon majdnem be..stam.(De ha jól emlékszem van már fent a jutubon barom CS videó is)Nézd meg érdemes!

grebber
Kösz de én nem ezt kérdeztem!

Vállaád el a fejlesztõ csávónál a küldetését ami az lesz hogy szerezd meg a pendrájvokat. Ha már nálad van akkor elvállalod a melót aztán megint beszélsz vele hogy itt a motyó amit kért és eladod neki jó pénzért a pendrájvokat és máris több dolgot tud fejleszteni neked jó pénzért persze...

Utáltam hogy azon kellett filóznom hogy mit vigyek magammal és mit ne :9 Így minden nálam van ha esetleg szükség van rá 😄
Egyébként csak ezt a weight modot meg a fer kereskedõ modot használom így mindent elbírok és a kereskedõ nem aprópénzért veszi be a cuccaimat amit viszek neki és elég sok mindent lehet venni nála viszonylag kedvezõ áron. Csak ezt a két modot használom, nekem így jobban tetszik a zóna! Hozzáteszem az esõ végigjátszásnál semmiféle modot nem használtam de most már másodjára csak bohóckodok abba pedig belefér egy kis modolás 😄

grebber
Vannak pendrivejaim amikkel lehet cuccokat fejleszteni!De hogyan kell mik kellenek mellé még vagy hogy mûködik?

Mert simán magával a pendriveal nem csinál semmit a fejlesztõ csóka.

Miért nem veszel egy tankot a hátadra bazzeg!!??

bakvarnyu
Obelix<#vigyor1>

csak én nem folyamodok ilyen módszerekhez 😊

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

A súlylimit nálam nem gond mert 5000 kilóig bírom (10 darab Feket Lacit másoltam be a gamedata könyvtárba 😄DDD ) weight mod-al megoldottam ezt a zavaró tényezõt hogy 50 kg max + ha fejleszted a rucid akkor jön rá pár kiló még + relikviával is lehet még pár kilót nyerni de a weight mod sokkal jobb és hatásosabb szeréntem. 5000 kilóba belefér a zóna összes fegyvere szeréntem :U :9