S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TSL16b
nem hiszek a third party modokban

Pedig tényleg léteznek. <#buck>

szar kisugárzástól hova tudok elrejtõzni?

hihetetlen hogy más nem ha meg csak én

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Akkor az nem vérzés, hanem sugárzás. Arra vodka vagy injekció kell.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

Nyomjál asszem egy 6-ost...
Még valami. Hogy tudok csavart dobni? 😊 Tényleg nem találom. Végig nyomkodtam mindent és nem dob. 😞

Azért van a forum, hogy vitázhassak veletek. :)

Tudom. Én kezdetek óta SEVA suittal és második generációs éjjellátóval játszom.

Ja és még a legelején vagyok. Még nincs semmim. Épp elfoglaltam a renegátoktól egy tanyát.

12-t toltam és meghalok még így is. 😞

broman191
Techikusoknál ahol a fegyókat is fel tudod tolni.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

nightvisiont hol tudok beszerezni ?

Vagy a regeneráció növelõ arti, az nem állítja el, de gyorsabban gyógyulsz mint vérzel. Aztán egy idõ után vagy megáll a vérzés, vagy komolyabbra fordul. Azonban megfelelõ regennel tökmindegy.

De segít, csak komolyabb sebeknél több is kellhet. Akár 3-4 is.

Miért kéne idõgyorsítás? A valóságban talán van? Azért van a nightvision hogy használd. Ha minden "kellemetlen" részt át lehetne ugrani, akkor a legegyszerûbb az lenne ha installálás után egybõl meg is nyernéd a játékot, és még a játékidõt is megspórolnád. Sõt, legjobb ha fel se telepíted, úgy még az installt is megspórolod. ^^

Azért van a nightvision meg a btutál páncél XOR lehetõségként hogy ne tudd mindet magadra aggatni. Nem sebezhetetlen, 100000000-t sebzõ istent kell alakítani, hanem egy mezei embert, aki választhat többféle játékstílus (tank, sniper) közt. Mindkettõ nem lehet.

broman191
GP flatness irányba tuningolva lenyomja az ugyanolyan irányzatú FN 2000-t, mindenben megegyezik a tulajdonsága csak a pontosság jobb egy-két kis fokkal. 😊

ui.: Valójában FN a cucc, a játékban talán FT...erre gondoltam: -->

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Néha többet is el kell tolni, nem elég egy...de ha Amry medkit-et használsz akkor eleve megszûnik a vérzés. A harmadik lehetõség az artifact ami "bleeding + xy értékû" - automatikusan megállítja a vérzést.

Üdv.

Lenne egy noob kérdésem. Hogy tudom megakadályozni, hogy elvérezzek, ha csak kötszer van nálam? Az ugyan is nem segít. .05 verziót használok.

Alapból nincs idõgyorsítás valamiért. Pedig nagyon kellene a játékba, ugyanúgy alapvetõ feature kellene hogy legyen, mint az oblivionban.
Vannak rá viszont modok, amik orvosolják ezt. Konkrétumot nem tudok mondani, mert én nem hiszek a third party modokban.

M4 az. Az M4 is tekinthetõ az M16os továbbfejlesztésének, ugyanaz a fegyvercsalád mindkettõ. A különbség annyi, hogy az M4 elnevezés le van védve jogilag, az M16-os nem.

Nightvisionnak hívják, azt fejleszd!

Agropomban a föld alatti kereskedõ csávó ad valamit?

Mert nekem mondta h itt a jutalmad és nem kaptam semmit...

Ezért sajnos kivégeztem a hazudós köcsögöt <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mr_no_NaMe
Az idõ kérdést meg lehet valahogy oldani? Este nagyon szaggat a játék és amúgy se látok semmit, és persze aludni nem lehet. Van valami mod, vagy konzolparancs az idõ átállítására?
Állítólag 1.5.05-ben feljavították a GP37-et, de mivel nem tartok ott nem csekkoltam az infót. Ha azzal mész, rakd fel a .05-öt és írd le mit tapasztaltál!

A leírás szerint ez az M16 továbbfejlesztése, tehát nem M4.

1.5.04-ben kezdtem, a mentések teljesen jók 1.5.05-ben is. Érdemes felrakni, mert a futás limit bugot (50 kilónál elfáradsz, hiába tudnál 100 kilót is emelni) javítja. Ha sok cuccot cipelsz, nagyon ajánlott.

De. ^^

Igen. Újrajátszod. Eleve a legfrissebb patchel kellett volna elkezdened a játékot. A 1.5 0.5-ös patch majdnem két hete kint van már.

A NATO-s puskák valahogy nem jönnek be. Nagyon sokáig az AK-74ssel mentem - pontosságra tuningolva - majd lecseréltem az OC-96ra. TRS nekem vhogy nem tetszik. Az alap játékban sem nagyon kedveltem.
A SIG-et próbáltam még huzamosabb ideig. A leírása szerint az egyik legmegbízhatóbb fegyver. Persze! Végyek meg vmit a Duty-tól szívtam vele mint... Alig 1-2 kis csíknyival ment le az állapota erre lõttem vmi 15 golyó után besül. Azok kiszúrnak lõnek rám. Betáraz lõnék. Besült. Táraz megint besült. Mire negyedszerre lõttem volna már bekerítettek és vége. Akkor adtam el a francba.

Vintar SC másik változata az Avalanche vagy mi a franc. Az sem rossz de sajna a freedom nem árul hozzá lõszert így...

Most a GP-37est próbálgatom mit bír.
A valóságban talán, de nem itt a játékban. Itt már ha nyolcvan százalékra lemegy a fegyver állapota, rögtön durva elakadások jönnek. AK-nál pontosan ugyanúgy, mint az M4-nél.(miért is nem nevezzük a valódi nevén? Szánalmas ez a TSR akármi elnevezés)

Hali!

1.5 0.4 es patchel nyomom és most a Cordonos résznél miután beálltam a Lonerekhez elkezdett kilépegetni a játék.Leszedtem most a legujabb 1.5 0.5-ös patchet de nem merem felrakni,mert olvastam,hogy akkor eltünnek a mentéseim.Vki tud vmi megoldást?

Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro

Nemmondod...
Az szopás.

Hali all!
Olyan gondom lenne hogy egy idõ után a mentéseimet nem tudom betölteni...
Szóval még csak éppen rákattintanák a mentésre, de már akkor kifagy! Máskor meg a töltésnél lesz fekete képernyõ!:S
1.5.05 patch, angol verzió, szinkronnal.

Valami 5let?
Háát persze, hogy nem.<#idiota>

Mr_no_NaMe
Na és megvetted?
találtam egy medúza relikviát, radioaktiv -2, ezt írja, ha rajta hagyom a kurzort. ezt beteszem az inventori közepén lévõ rekeszbe, akkor fog hatni, igaz?
hol látom, hogy mennyivel vagyok védettebb? vagy csak ha kapok sugázást, akkor fog gyorsabban lemenni rólam?

hol találok relikviákat? ingoványban egy csomó anomáliához odaszaladgáltam (anomália az a láthatatlan izé, ami úgy b*sztatja levegõt, ha átnézek rajta, igaz? 😄), de eddig csak egyet találtam. nem nagyon akar nyörögni a detektorom...

Csak épp az AK sosem romlik el, a TSR meg minden második fánál elakad, nem gyõztem javíttatni...

Én alapból 1.5.05-el kezdtem a játékot, és nekem eddig semmi gond nincs vele (magyar szinkronos).

Mr_no_NaMe
Ja valami fontos lemaradt:

Az 1.5.05-ös patchet fel szabad rakni a magyar szinkronos verzióra? Mert úgy láttam, hogy az orosz verzióhoz van csak krakk.
Nincs kedvem most tesztelgetni és újrarakni a játékot megint, tehát inkább megkérdezem 😊
Mr_no_NaMe
A mocsárban a Clear Cky fõhadiszálláson, keress egy emberkét akihez lépcsõzve tudsz feljutni, és már a lépcsõn látni fogsz egy kopasz manust aki majd javítani fogja a fegyvereidet és tuningolni is lehet nála.

Artifactokat úgy találhatsz, hogy megnyomod az O betût (elõveszed a detektorodat) és mikor világítani és pittyegni kezd, akkor kezdj el a pittyegés irányába haladni, és minél közelebb érsz az ereklyéhez, annál szívbajosabb lesz a geiger-müller 😊

Az artifactokat nem láthatod szabad szemmel, csak ha már ott van elõtted fél méterre. Leginkább az anomáliák mellett érdemes elõkapni a detektort és körbejárni a terepet.

Amúgy még én is a mocsárban tartok. Létezik a játékban olyan távcsöves egylövetû mesterlövészpuska (tehát nem ilyen vintar szerûség) amivel 1 shot/1 kill alapon lehet majd gyilkolni szépen, csöndben, marha messzirõl? 😄
Sziasztok!
újra segítséget szeretnék kérni tõletek.
sikerült tovább jutogatnom, azonban az alapvetõ túlélési fortélyok még nincsenek a zsigereimban, még nem nagyon megy.
pl ereklyét nem tudom hogy kellene szereznem, vagy jobb detektort hol találok ?
fegyvert hol, mikor tudok fejleszteni? javíttatni ?

Nem hiszem, mert úgy istenítik hogy az az a fegyó amivel az egész játékot végig lehet nyomni, azt meg nem tuning nélkül fogja az ember. Én rögtön át is csöveztem 5.45-re, a játék elején még a kala skuló dominál, nem a NATO. Kordonban pikpak összeszedek pár 100k pénzt, aztán futja majd másikra ami NATO skulós lesz.

Gránátvetõ nem számít (amúgy az a kalához is van, legalábbis a shoc-ban volt), mivel úgyis pontosságra tuningolok, így a gránát kiesik. Sok értelme nincs is tûzerõre menni, úgy könnyen ellövöd az egész skuló készletet pár ellenfélre, nem tart sokáig. Ebben a hiánygazdaságra építõ játékban sztem a sniperkedés a kifizetõdõbb.

Ja, de addig is kell vmi.

Semmire? Master fokozaton simán leirtom vele az egész katonai bázist. Headshothoz nem kell nagy tûzerõ. Nameg a viper inkább csak a mocsárba kell, ott nincs sok kala skuló, ellenben 9x18-as rengeteg.

probálom a hülye orosz térképrõl a szöveget betûnként begépelni, és lefordittatni google-el 😄 elég hosszas folyamat, de Kordon egyik pendrive-ját azt tudom, h szidorovics informácioja alapján lehet megkapni, a másikbol meg annyit szedtem ki, hogy Case for svalkoy... az gondolom vmi csávóka :-/

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Lehet hogy õk az alaptulajdonságaik alapján találják jobbnak a trs-t. Ami egyébként meg is állja a helyét. A teljes tuningolás után rá se lehet ismerni a fegyverre, annyira feljavulnak az értékei. Plusz ugye a távcsõ+gránátvetõ+hangtompító kombó is elég sokat dob rajta.

A vipert csak addig használja az ember, amíg megtalálja az elsõ AK-t.

meg kell venni minden informáciot a csapostol, és az egyik odamutat. Amig nem veszed meg, addig nem lesz ott semmi :-/

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Doki17
A legelsõ résznél amikor a szaki kér 3 Flash meghajtót 2-t meg is kapsz még a játék elején, de a harmadikat az istenért se találom meg, nézegettem a térképet ahol bejelölték rajta többször is körbejártam azt a helyet de csak nem találom, nem tudnátok nekem egy konkrét támponttal segíteni hogy mégis hol lehet a 3. pendrive, mert már kezd zavarni hogy mindig kiírja "Találd meg a fejlesztést."

Elõre is köszi a választ.

Igen.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Felesleges tunningolni. Kordonban már semmire sem megy vele az ember.
Meg a legalsó képen láthatod az útódját.<#vigyor>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.