Turok Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Next PC upgrade: 2022
Ha igen akkor húzd ki.
Nem tudja valaki hogy miért?
A konzolt hogyan lehet lehozni. Valaki legyenszives leírni. Ha egyáltalán lehet.
Elõre is köszi. Pista
Ha igen akkor olvass vissza én is úgy csináltam de akkor is csak mákkal sikerült.
És igen tényleg bunkó vagyok mert SG-n soha senkinek nem segítettem persze egyértelmû.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Abszolut nem indul,sõt hibaüzenetet küld kis ablakban, a védelemre hivatkozva.És ez csak egy felbontás váltás és készre is vágja az installt.
Kipróbáltam 3x mert nem hittem a szememnek.Ilyet még sehol sem tapasztaltam...Tehát a Chaingun a lángszóró...jó tudni thnx...bogár ellen tüz😊
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
SOpiler!
Nem, ott lesz még egy jó nagy harc skorpiókkal és raptorokkal, majd megmenekültök repülõvel.
pontosabban a fõhõs nem akar még menni, mert látja, hogy Kane (az ellenségünk) elmegy, és el akarja kapni.
Na itt tartok én, csak abbahagytam tegnap.
Én azt csináltam hogy megvártam míg a minigun szétölte az ellent, aztán késsel elrohantam.
Ha futok akkor meg a létráig jutok majd azon nyirnak ki!
Az a lényeg, hogy legyen nálad chaingun + lágnszóró!
A minigunt lerakod a pálya közepére, lángszóróval meg simán szétégeted a szúnyogokat...
Vagy azt is lehet tenni amit én csináltam:
Egyszerûen csak elfutsz! késsel a kezedben gyorsabb vagy.
Egyébként én most az utsó pályán tartok.
Remélem azért egyszer sikerül majd kijutnom innen!
Ha nagyon nem megy akkor próbálj ki egy trainert.
elakadtam nem tom bug-e vagy nem de egy liftes résznél vagyok tegnap elértem a checkpoint-ot . most ahogy beléptem úgy jön be a játék hogy zuhanok földetéréskor pedig nem tom elhagyni a lift-et és ezt írja:
Destroy the blast door override
itt mit tok csinálni?
3 bombát kell felszerelni és visszajutni ahonnan jöttem de lehetetlen mert annyi repülö bogár jön hogy hihetetlen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem érdekes ahogy felteszem a felbontást 1152x864-re kiugrik és nemindul soha többé csak a reinstall segít.Hagytam 1024-ben és tökéletesen megy fullba, hmmm ez érdekes...
Játékmenetbeli kérdésem, amikor felrakjuk a 3db töltetet azt hiszem a genereator roomban, akkor nagyon sok döglégy jön és nem tudok visszacsúszni a létrán, csak vánszorog a forma.Itt nincs lecsúszás mint más hasonló létrázós gémekben?Sztem kár ezt amúgy is beletenni, ez fps nem tps...na mind1. rémlik társaink is mondanak vmit közben vmilyen ajtóval kapcsolatos beragadást vagy mit.
hlp pls. elõre is köszi.tehát akkor visszafelé???
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Ez az amit kerestem a GIGANTOSAURUS, amirõl ti is beszéltetek.
Na ez zúzta porrá a T-rex-et a dino crisis 2 végén gondolom láták egy páran azt a jelenetet.<#vigyor3>#vigyor3>
Na íme a G.:

De viszont az tuti, hogy létezett a Trex-nél erõsebb, nagyobb dinó, csak a nevét nem tudom.
De az tuti, hogy vagy taréj van a fején, vagy valami daganat szerû hupli....
Na eszt jólmegmontam....<#vigyor3>#vigyor3>
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt