1288
  • Prince of Máté
    Na nekem is lejött... (másfél óra volt :D)
    Amikor kérte a 2. CD-t kicsit meglepődtem, mert már rég láttam az install részt :)
    A játék úgy van, hogy egy DVD9 és egy DVD5, szal kell egy DL lemeze is, de majd biztos lesz belőle 3*DVD5 verza.
    Telepítés után megijedtem, hogy a főmenüben 16:9-es a kép, de egy hosszú töltés után megörültem, mert fut teljes képernyőben is! (ma ez már luxus)
    Grafika sztem szép, nem a füvet kell nézni, az arra jó h elbújjanak benne a dínók, a készítők meg biztos nem annyira unskilledek, hogy nem tudnának egy normális növényeztet csinálni.
    A dínók és a dual fegyver tetszik benne, de a gránát dobást én sem találom!
    Szerintem grafikailag és játékmenetileg is jó, bár még csak 1 pályát nyomtam le.
    Darksector sztem töltsd le, és ne úgy állj neki, hogy ez egy szar és akkor tetszeni fog!
  • newc22
    Süllyedt! :)
  • gyuri12
    Gépigénye mekkora?
  • Prince23
    Bizza:D
  • reaper4
    irigyek vagytok :)
  • newc22
    Vazze én még mindig a letöltéssel szenvedek! Mások meg már átviszik a gamet! HyperKocka fejre utaló jelenség! :) Bocsi de ez kihagyhatatlan volt.... :)
  • mama2
    Te már végigvitted? LOMÁ. Ez kettöt jelent: Vagy megakocka vagy, vagy rohadt rövid a játékidő.
  • reaper4
    ebben mi a spoiler? az ,h nehéz a vége? lol
  • zotya70
    Bocs most láttom kinek
  • zotya70
    Ez kinek szólt???
  • Prince23
    Bakker, te nagy kocka májer lehetsz:D
  • Drizzthsz
    Felrakod a cracket, utána tökmind1, de most néztem, nálam amikor először tölt be pályát, akkor bőven 3(!) perc felett van a töltési idő. Mindez 2g rammal, C2d 3.2Ghz-vel.
    Nem készültem poént lelőnni, és ismerem a spoiler szabályt :)
  • DarkSector
    Jah azé ha valami poént le szeretnél lőni, azelőtt tedd SPOILER-BE.
  • DarkSector
    Jah
    Katonák-Dínok-Te FFa-ban nyomjátok majd.
    Az agyam eldobom. At utolsó küldetés igencsak nehéz, ötödszörre futok neki, de olyan mintha esélyem se lenne.
  • DarkSector
    Jah kikapcsolni
  • zotya70
    Daemon toolsal kell telepítés után valamit csinálni???
  • mama2
    Ebbe vadásznak a ragadózó dinoszauruszok?
  • Matte
    felőlem maradhatsz :))))))
  • Pepsi Twist
    jah :D
  • DarkSector
    Háát én is szeretném tudni, mert az megéri legalább a fáradságot.
  • Pepsi Twist
    Nem vágja valaki honnan tudnám leszedni a leges legelső részt? azzal mennyit toltam :D
  • Drizzthsz
    Én most próbáltam ki, nekem megy. Sajnos még mindig nincs ötletem neked miért nem.
    Nekem amúgy nagyon bejön a játék, grafikával semmi baj, még a 2d-s fű se szörnyű, mert legalább marha gyors az animációja, s folyamatos. De amúgy tényleg érdekes, mert van a grafikájában olyan is, ami marha jól néz ki, meg olyan is, ami bőven felejthető, de összességében szerintem nem rosszabb, mint UT3.
  • zotya70
    Mindenkinek elindul???Csak nekem nem??Na mindegy.Lehet a másik verzió oké.
  • DarkSector
    Nekem csak az fáj, hogy végre egy olyan stílus jött a Turokkal, ami már rég "kihalt"....... És ezt a lehetőséget így elbasszák.
    Már nem is merem elindítani a gépemen.
  • zotya70
    P4 3.2 mhz,3Gbram,Ati2600xt.Ja és xp-m van.De szerintem nem ez a gond.
  • Drizzthsz
    Mégis honnan tudjuk? Legalább egy konfigot beírnál, vagy oprendszert, vagy valamit... Mondjuk én akkor se tudok segíteni, de aki esetleg tudna, az információk rendelkezésre állása esetén talán fog is.
  • zotya70
    Most leszedem a másik verziót.Ha az sem megy hagyom a pibePedig a gépem meg van hozzá.
  • zotya70
    És mi a hiba??
  • mama2
    "A hiba az Ön készülékében van."
  • zotya70
    Nekem az a fajta van fent és nem müködikNem értem.
  • strebacom
    12 giga
  • mama2
    Kijött egy razor1911-es verzió, 12 giga, és van hozzá crack, és jó is. Én mgé szedem, úgyhogy én nem tudok nyilatkozni, de ha visszuaolvassol találsz képeket, meg ilyenek.
  • strebacom
    Sziasztok most értem haza a melóból valaki elmondaná röviden hogy mi van megjelent de nem jó, vagy mi van???

Köszi!!
  • zotya70
    Sziasztok!!Volna 1 kis problemám.Leszedtem a razor1911 verziót,felraktam és crackeltem.De nem müködik:(.Ezt írja ki-
    General protection fault!
    History:Addres=0x48dfa0 (filename not found) stb stb És még pár hasonló sor.Miért lehet ez????Full ideg vagyok.Ha tudtuk segíteni,elöre is köszi.
  • Rage47
    hogy bénázik a gamepaddal:D
  • Seth
    14 pálya van (az első tréninges prológuson túl)
  • mama2
    Menten elélvezek ez tényXDDD.
  • newc22
    Kíváncsi vagyok rá hogy mennyi játékidő van benne.... ezt esetleg nem tudja valaki pl aki átvitte már xboxon?