1288
  • DarkSector
    Pontossan.
    Ezek nem kis hibák.
    Ez a jó az egész játékban, hogy van MB mert egy cseppet javít a kinézeten, de a ruhályuk bakker mint az UT 1-ben.
    Ott van a GoW ha nem akarjuk más motorhoz hasonlítani.
    És az kevessebb majdnem feleennyi helyet emészt fel.
    Crysis is pocsék növényzettel rendelkezik bárki bármit mond.
  • Arthas
    Miért nem reggel mondtátok, hogy szar a géme, most már meg fogom nézni ha már csak 2 gigát kell lekapni :D
  • tobias88
    és milyen igazad van, az arcokon majdnem röhögtem... szídják a crysist, de hát nem mérhető az arcok közötti különbség
  • Mr Bishop
    Egyébként meg, mondd már meg őszintén, lesz olyan fejlesztőgárda valaha is, aki tud olyan játékot készíteni, ami megfelel majd neked, minden tekintetben, barátom ?
  • theodor
    magában az unreal 3.0 se egy nagy szám deez csak tükrözi mittud...
  • XeeN
    Megoldottam. ReForce-ban "Restore original settings" gomb és láss csodát, elindul a játék... Természetesen a jó őreg gusztustalan 60Hz-en... No comment...
  • csgj
    Hijj, vazze... ezt se szedem le egy ideig :S... Amíg nemtok venni 3 dvd-t. Ez nem normális méret. Ha szerepjáték lenne, bazinagy, bejárható területtel, sok-sok óra játékidővel, még megérteném.
  • Prince of Máté
    Hidd el lehetne minden egyes fűszál 3d-s és mindegyik másik irányba hajló, de ahhoz még erősebb gép kéne!
  • XeeN
    Nálam azóta csinálja ezt, amióta felraktam a ReForce-ot, hogy ne csak 60Hz-en baxa a szememet... Ez elég ciki egy mai PC-s játéknál...

Mellesleg grafikailag hatalmas bukta a cucc... Igaz eddig csak 15percet játszottam vele a fentiek miatt.
  • JackSparrow88
    Lentebb olvastam h vkinek quicksave-elés után bugzik. Én a Razor féle verziót szedem, az is rossz ebből a szempontból v. épp ez a rossz?
  • grebber
    Hát a Crysissal is ugyanez van szerintem amit Dark Sector mond 1-2 dolog szép benne de több az olyan dolog ami szarabbul van kidolgozva:(

Crysisban is csak a víz karakterek meg a fegyverek amik jól vannak megcsinálva azt annyi de azonkivül ott van a növényzet ami a mérvadó lenne meg a bodékban a cuccok amzok förmedvények.
  • mama2
    Ez SZÉP. Nem tudom neked mi nem szép benne.
  • Prince of Máté
    Ez nem szép?
    Ez a blur akkor jön lérte, ha highon van a text?
  • Prince of Máté
    ja a letöltési idő is közrejátszik, akinek lassú nete van -> vegye meg, vagy akinek nincs DL lemeze és hülye meg kell vennie :D
  • DarkSector
    Később feldobok egy videót is.
  • DarkSector
    Dínókat meg én king-kongba nem próbáltam, de nem hiszem hogy egyeltalán létezik -e akár más stílus, amiben a közelharc ennyire látványos és sokoldalú lett volna.
    Az Utcsó a kicsit sem összehasonlítható james bond volt.
    abban a cseszettjó ps2-es játékban, ahol még egy motoros kamionos autópályás rész volt, ami hihetetlen nyomot hagyott az emlékeimben.
    Valami everything or nothig, vagy mi volt.
  • DarkSector
    Lám te ne mondanád ezt: "a méretet a warezosok miatt..."
    a másfél óráddal!
  • DarkSector
    Jah itt hihetetlen faxa a stílus a történet, és a hangulat, de a megvalósítással vannak nagy gondok.
    A többi FPS-nél meg fordítva.
    Lesz valaha a kettő ötvözése...
    Persze mindkettőnek a jó felét ötvözzék, úgy gondoltam, mert a rosszak keresztezéséből már tele a padlás.
  • Prince of Máté
    Én pedig élvezem a dínók írtását, jobb mint a King Kongban
    A méretet direkt a warezosok miatt találták ki!
  • Prince of Máté
    Quick save nem működik, sőt a menüben lévő save sem :S
    Egyedül csak checkpointtal lehet menteni!
    ja és igen, másfél óra alatt jött le a játék, átlag 4500 kb-vel töltött :D
  • DarkSector
    Jó. 1 aránylag kemény része a játéknak a dínógyilok, de kész ennyi.
    Bár hogy a jó oldalát nézzük a játéknak ez a része (dínógyilok) profi munka, de ez kevés!
  • mama2
    Hát én még nem játszottam a játékkal, nekem még jön lefele, de... na mindegy NC...
  • DarkSector
    Hidd el hogy a jó meglepetések többet számítottak volna, ezért álltam úgy hozzá, hogy nem várok túl sokat (min konzol szint), de ez gáz....GÁZ

Javíts ki ha tévednék valamiben az eddigi hozzászólásaimban.
    Gondolom játszottál a játékkal.
    16 271 MB-os játéknál ne mondja nekem senki azt, hogy én rosszul állok a játékhoz.
    Úgy vártam már a játékot, hogy ehhez képest a Crysis mizéria semmi nem volt.
    De ez már röhej.........
  • DarkSector
    Az a baj, hogy itt max akkor tudnék a sok hibán átcsuszkálni, ha ez kevessebb mint 1 DVD-n lenne.
    Mert esküszöm, hogy az 1.8GB-os Prey mindentéren a föld ALÁ döngöli ezt a moslékot.
    És az már nem mai játék.

Mondja meg nekem már valaki, hogy miért ekkora?????????
    Helyszinek nagyok? .... Lószart, a tetriszben nagyobb szabadságot kapsz!
    AI? .... Naná segg hülyék!
    Grafika? .... Max ha 267 pálya lenne.
    Videók? .... Playstatin -on 1996-ban már szebb volt.
    Vagy esetleg többszáz fegyver és ellenség van a játékban? NEM HINNÉM.
  • mama2
    Hát mivel már az elején úgy áltál hozzá hogy:"szar lesz, már most érzem." Jó hogy nem tetszik. Nekem ez a véleményem.
  • newc22
    Bazzeg hogy te csak fikázni tudsz..... akkor csinálj egy jobb gamet.....
  • tmisi
    Egy dupla (2 rétegű) dvd + egy szimpla. Így is van fenn asszem a neten 2 lemezre bontva.
  • mama2
    Meg a 12 gigás játékot, milyen dvd-n fogják árulni? Vagy hogy?:D
  • strebacom
    Ja bocsi akkor nem értem mire irtad "Na nekem is lejött... (másfél óra volt"....én azt hittem hogy ennyi alatt jött le a 12Gb...
  • DarkSector
    Jah. Jó sz...
    Már bocs.
    Az a legkissebb lehet ami 1 Mbit vagy a feltöltő lassú.
  • DarkSector
    BAZZEG.
    Ez az év bukása már most.
    Szerintem még a konzolos verzió felét sem tudja.
    Bazzeg ez EGY KALAP SZAR.
    A fejlesztők meg leszophatnak szó szerint LESZOPHATNAK!!!!

Ezek a textúrák DX8-asok max, a katonák olyan hülyék hogy életemben nem láttam ilyet. a legelső helikopteres résznél 4-en elbújtak, és 3 embert mikor megfigyeltem miliméter pontossan úgyanúgy és ÚGYANAKKOR mozogtak.
    Na és az átvezető videók hháát arrrol inkább nem is beszélnék.
    EZ A TUROK JÁTÉK ÉS AZ UNREAL 3 ENGINE MEGSZÉGYENÍTÉSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyszerűen UNDORÍTÓ JÁTÉK
  • mama2
    Köszi hogy figyelmeztettél. Amúgy a game MO.-n mikor fog megjelenni? Holnap?
    Egy jótanács! Ne hagyatkozzatok a Quicksave-re, mert nekem űgy tünik bugos a mentési rendszer.

Volt egy hely ahol egy völgybe kellett lemenni, pár ellenséget hazavágni. Még 2-3 emberke volt, nyomtam egy F5-öt. Meghaltam, visszatöltés, és emberek sehol. Ez egy dolog de a pályáról sem tudtam továbblépni.
    Szenvedtem egy ideig, majd restartoltam a pályát. Megcsináltam mentés nélkül, és jött egy videó ami azelőtt nem.

És nem csak itt fordult ez elő, máskor is.
  • newc22
    Reggel 11 től töltöm eddig 3 giga!!! Akkor jó a netem? :)
  • reaper4
    nem baj :) csak maradjon is bugos :P
  • Prince of Máté
    ja, olyan, hogy 2 megabites (~240kb/s) de néha begyorsul, most pls 40 megabitre.
    Kicsit bugos a szolgáltató:D
  • strebacom
    Jó a neted!!
    Van sztorija. Nem nagy, de van!
    Nem vagyok mega-kocka :)

Ma nem kell dolgoznom, így az egész napom szabad volt, rá is áldoztam a Turok-ra :)

A játékidő szerintem kielégítő! Nem rohantam végig a pályákon. Inkább szépen lassan öltem, nem rohantam be sehova vadmarha módjára.

Közepes fokozaton néha rohadtul megizzasztott, nehézségben is jó.
    Most valahol már nagyon a végén vagyok de piszkosul elakadtam.
  • Djemba
    van sztorija a játékna??? vagy pályát kell választani és kész?