1288
-
#447 Pontossan.
Ezek nem kis hibák.
Ez a jó az egész játékban, hogy van MB mert egy cseppet javít a kinézeten, de a ruhályuk bakker mint az UT 1-ben.
Ott van a GoW ha nem akarjuk más motorhoz hasonlítani.
És az kevessebb majdnem feleennyi helyet emészt fel.
Crysis is pocsék növényzettel rendelkezik bárki bármit mond. -
#446 Miért nem reggel mondtátok, hogy szar a géme, most már meg fogom nézni ha már csak 2 gigát kell lekapni :D -
#445 és milyen igazad van, az arcokon majdnem röhögtem... szídják a crysist, de hát nem mérhető az arcok közötti különbség -
#444 Egyébként meg, mondd már meg őszintén, lesz olyan fejlesztőgárda valaha is, aki tud olyan játékot készíteni, ami megfelel majd neked, minden tekintetben, barátom ? -
theodor #443 magában az unreal 3.0 se egy nagy szám deez csak tükrözi mittud... -
#442 Megoldottam. ReForce-ban "Restore original settings" gomb és láss csodát, elindul a játék... Természetesen a jó őreg gusztustalan 60Hz-en... No comment... -
csgj #441 Hijj, vazze... ezt se szedem le egy ideig :S... Amíg nemtok venni 3 dvd-t. Ez nem normális méret. Ha szerepjáték lenne, bazinagy, bejárható területtel, sok-sok óra játékidővel, még megérteném. -
#440 Hidd el lehetne minden egyes fűszál 3d-s és mindegyik másik irányba hajló, de ahhoz még erősebb gép kéne! -
#439 Nálam azóta csinálja ezt, amióta felraktam a ReForce-ot, hogy ne csak 60Hz-en baxa a szememet... Ez elég ciki egy mai PC-s játéknál...
Mellesleg grafikailag hatalmas bukta a cucc... Igaz eddig csak 15percet játszottam vele a fentiek miatt. -
#438 Lentebb olvastam h vkinek quicksave-elés után bugzik. Én a Razor féle verziót szedem, az is rossz ebből a szempontból v. épp ez a rossz? -
#437 Hát a Crysissal is ugyanez van szerintem amit Dark Sector mond 1-2 dolog szép benne de több az olyan dolog ami szarabbul van kidolgozva:(
Crysisban is csak a víz karakterek meg a fegyverek amik jól vannak megcsinálva azt annyi de azonkivül ott van a növényzet ami a mérvadó lenne meg a bodékban a cuccok amzok förmedvények. -
#436 Ez SZÉP. Nem tudom neked mi nem szép benne. -
#435 Ez nem szép?
Ez a blur akkor jön lérte, ha highon van a text? -
#434 ja a letöltési idő is közrejátszik, akinek lassú nete van -> vegye meg, vagy akinek nincs DL lemeze és hülye meg kell vennie :D -
#433 Később feldobok egy videót is.
-
#432 Dínókat meg én king-kongba nem próbáltam, de nem hiszem hogy egyeltalán létezik -e akár más stílus, amiben a közelharc ennyire látványos és sokoldalú lett volna.
Az Utcsó a kicsit sem összehasonlítható james bond volt.
abban a cseszettjó ps2-es játékban, ahol még egy motoros kamionos autópályás rész volt, ami hihetetlen nyomot hagyott az emlékeimben.
Valami everything or nothig, vagy mi volt. -
#431 Lám te ne mondanád ezt: "a méretet a warezosok miatt..."
a másfél óráddal! -
#430 Jah itt hihetetlen faxa a stílus a történet, és a hangulat, de a megvalósítással vannak nagy gondok.
A többi FPS-nél meg fordítva.
Lesz valaha a kettő ötvözése...
Persze mindkettőnek a jó felét ötvözzék, úgy gondoltam, mert a rosszak keresztezéséből már tele a padlás. -
#429 Én pedig élvezem a dínók írtását, jobb mint a King Kongban
A méretet direkt a warezosok miatt találták ki! -
#428 Quick save nem működik, sőt a menüben lévő save sem :S
Egyedül csak checkpointtal lehet menteni!
ja és igen, másfél óra alatt jött le a játék, átlag 4500 kb-vel töltött :D -
#427 Jó. 1 aránylag kemény része a játéknak a dínógyilok, de kész ennyi.
Bár hogy a jó oldalát nézzük a játéknak ez a része (dínógyilok) profi munka, de ez kevés! -
#426 Hát én még nem játszottam a játékkal, nekem még jön lefele, de... na mindegy NC... -
#425 Hidd el hogy a jó meglepetések többet számítottak volna, ezért álltam úgy hozzá, hogy nem várok túl sokat (min konzol szint), de ez gáz....GÁZ
Javíts ki ha tévednék valamiben az eddigi hozzászólásaimban.
Gondolom játszottál a játékkal.
16 271 MB-os játéknál ne mondja nekem senki azt, hogy én rosszul állok a játékhoz.
Úgy vártam már a játékot, hogy ehhez képest a Crysis mizéria semmi nem volt.
De ez már röhej......... -
#424 Az a baj, hogy itt max akkor tudnék a sok hibán átcsuszkálni, ha ez kevessebb mint 1 DVD-n lenne.
Mert esküszöm, hogy az 1.8GB-os Prey mindentéren a föld ALÁ döngöli ezt a moslékot.
És az már nem mai játék.
Mondja meg nekem már valaki, hogy miért ekkora?????????
Helyszinek nagyok? .... Lószart, a tetriszben nagyobb szabadságot kapsz!
AI? .... Naná segg hülyék!
Grafika? .... Max ha 267 pálya lenne.
Videók? .... Playstatin -on 1996-ban már szebb volt.
Vagy esetleg többszáz fegyver és ellenség van a játékban? NEM HINNÉM. -
#423 Hát mivel már az elején úgy áltál hozzá hogy:"szar lesz, már most érzem." Jó hogy nem tetszik. Nekem ez a véleményem. -
newc22 #422 Bazzeg hogy te csak fikázni tudsz..... akkor csinálj egy jobb gamet..... -
tmisi #421 Egy dupla (2 rétegű) dvd + egy szimpla. Így is van fenn asszem a neten 2 lemezre bontva. -
#420 Meg a 12 gigás játékot, milyen dvd-n fogják árulni? Vagy hogy?:D -
strebacom #419 Ja bocsi akkor nem értem mire irtad "Na nekem is lejött... (másfél óra volt"....én azt hittem hogy ennyi alatt jött le a 12Gb... -
#418 Jah. Jó sz...
Már bocs.
Az a legkissebb lehet ami 1 Mbit vagy a feltöltő lassú. -
#417 BAZZEG.
Ez az év bukása már most.
Szerintem még a konzolos verzió felét sem tudja.
Bazzeg ez EGY KALAP SZAR.
A fejlesztők meg leszophatnak szó szerint LESZOPHATNAK!!!!
Ezek a textúrák DX8-asok max, a katonák olyan hülyék hogy életemben nem láttam ilyet. a legelső helikopteres résznél 4-en elbújtak, és 3 embert mikor megfigyeltem miliméter pontossan úgyanúgy és ÚGYANAKKOR mozogtak.
Na és az átvezető videók hháát arrrol inkább nem is beszélnék.
EZ A TUROK JÁTÉK ÉS AZ UNREAL 3 ENGINE MEGSZÉGYENÍTÉSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyszerűen UNDORÍTÓ JÁTÉK -
#416 Köszi hogy figyelmeztettél. Amúgy a game MO.-n mikor fog megjelenni? Holnap? -
#415 Egy jótanács! Ne hagyatkozzatok a Quicksave-re, mert nekem űgy tünik bugos a mentési rendszer.
Volt egy hely ahol egy völgybe kellett lemenni, pár ellenséget hazavágni. Még 2-3 emberke volt, nyomtam egy F5-öt. Meghaltam, visszatöltés, és emberek sehol. Ez egy dolog de a pályáról sem tudtam továbblépni.
Szenvedtem egy ideig, majd restartoltam a pályát. Megcsináltam mentés nélkül, és jött egy videó ami azelőtt nem.
És nem csak itt fordult ez elő, máskor is. -
newc22 #414 Reggel 11 től töltöm eddig 3 giga!!! Akkor jó a netem? :) -
#413 nem baj :) csak maradjon is bugos :P -
#412 ja, olyan, hogy 2 megabites (~240kb/s) de néha begyorsul, most pls 40 megabitre.
Kicsit bugos a szolgáltató:D -
strebacom #411 Jó a neted!! -
#410 Van sztorija. Nem nagy, de van! -
#409 Nem vagyok mega-kocka :)
Ma nem kell dolgoznom, így az egész napom szabad volt, rá is áldoztam a Turok-ra :)
A játékidő szerintem kielégítő! Nem rohantam végig a pályákon. Inkább szépen lassan öltem, nem rohantam be sehova vadmarha módjára.
Közepes fokozaton néha rohadtul megizzasztott, nehézségben is jó.
Most valahol már nagyon a végén vagyok de piszkosul elakadtam. -
Djemba #408 van sztorija a játékna??? vagy pályát kell választani és kész?