1288
  • wander01
    na végigtoltam az első fagyásig (elmegy a rexxi), nemtom mi ebbe a tizenpár giga mert nem egy nagy durranás :P de érdekesnek igérkezik, tovább lehet vinni miután kifagy?

amugy max grafon 1680-ban gyönyörüen megy :) csak nem szép... :D
    Tud tovább üldözni, de látszanak rajta a sebbek.
  • Fehercsoki
    Na láttam kijött mekkora a gépigénye?Nem az érdekel h mi van kiírva hanem h ténylegesen mennyire jól optimizált.
  • newc22
    Jónak néz ki... :)
  • newc22
    Küldesz torrent meghívót küldök egy ftp címet! :)
  • theodor
    mihez :P
  • vgvg
    valaki tudna dobni egy linket plzzz?
  • Prince23
    Elképzelhető, h lesz Turok - The Movie, és az is, h Boll fogja rendezni. Hisz ott van a Touchstone, az egy nagy hollywoodi állomgyár... bár már vmi razfilm kijött már, már csak a film hiányzik.
  • Prince23
    Egy kis ingame, nézzétek, tény: fasza..:D

A Stalker nekem is maxon akadásmentesen futott, hála a 2 giga memómért is
  • theodor
    a rainbow 6 vegas 2-t én tolom 1000rel de nem, hogy javulást tapasztalok hanem egy igen erős stagnálást ami nem megy semerre az istenért se(bár ez ahogy én észrevettem joban lett optimizálva mint a 1. rész de hát....).
  • mama2
    Szerinted(az én gépemen biztos nem, mert a S.T.A.L.K.E.R se szaggat maxon, akkor ennek se kéne:D.)
  • mama2
    Akkor én is mondok valamit: Elélveztem a játéktól(szó szerint) és ez tény(viccelt):D
  • Prince23
    Én már láttatlanban megmondom neketek, h max grafon úgy fog szaggatni ez turok mint állat...
  • Prince23
    Egyre szarabb otimalizálással, és ez megint csak tény...:D
  • theodor
    Én sztem az az igazság, h ezek húzott nyúzott halasztott gammák és a 2004-2005 ös szintet hozzák csak mostanra voltak hajalndóak kiadni...
  • Prince23
    2008-ra feleltem neked, és az 2005-ös, csak úgy felhoztam... mert már qrvára idegesít, h hiábba az U3 engine meg Crytek, ha egyszer csúnya a grafika stb... na jó a crytek kivétel.D
    de már kezd felháborítani ez az otimamáter dolog, pl a mostani rainbow six vegas 2 se egy adonisz graf terén, a scct simán agyon üti, és ismétlem magam: ez tény:D
  • peti71
    Remélem lesz belőle rip változat..
  • theodor
    az lehet, de ez hogy jön ide? :D
  • Prince23
    A Splinter cell chaos theory 2005-ös játék még mostani játékokat is simán ALÁZ. ÉS EZ TÉNY!!!!!
  • theodor
    2008 at írunk. Van aki már vár némi újítást vár egy ma magjelenő gametől és sajnos ez nem ebben a gameben található az elég egyértelmű.
  • BlastR
    Ez a füves dolog tetszik :D:D
  • Prince23
    Optimalizálásról valaki mini-cikkezne nekünk, tudatlanoknak? hogy smint indul, stb
  • mama2
    Kiraktam háttérnek LOLMÁXDD.
  • Fókameister
    olvasom itt hogy van aki fikázza hát ezen én szétröhögöm magam:D nekem képekről tetszik bár még nem próbáltam szerintem simán jó a grafika nemtom hova kéne ennél jobb. de ugy látom van akinek az kéne hogy legyen 3521363x 23523 a felbontás meg a fü olyan legyen hogy már le is tudja vágni meg a texturák olyan élesek legyenek hogy ölni lehessen velük ez nagyon kész:D:D
  • mama2
    Ahh yee.... a Kedvenc dínom.Meg fog szakadni a szívem, amikor azt látom, hogy halálán van és vergődik szegényke:'((jó azért annyira még se fog megszakadni a szívem). Amúgy itt ha egy dínót(pl: Velociraptort) lábon lövünk, akkor ugyan úgy megy tovább, vagy nem tud tovább üldözni?
  • Seth
    Hát olyan elborult fegyverek biztos nem lesznek benne,mint ami a 3-ban volt nanorobot kilövő. Az ellenfél előbb kiokádta a belét,mert az a nanorobot megdolgozta belülről, majd szétrobbant a feje :D
  • Magiszter
    Én is ma kezdtem el "megszerezni". Kiváncsi vagyok hogy ebben is lesz e olyan ökörség mint valamelyik régiben az a kocka amit eldobtál is mindenkit magába szívott a környéken... De sokat ökörködtem vele... Talán estére le is jön majd, mire hazamegyek.
    kukucs

Nem volt egyszerű hazavágni a rohadékot :)
  • newc22
    Talán holnapra lecsurog 130 kbit/seccel :)
  • newc22
    Remélem 6600 Gtvel is el fog menni! Mert ennyi Gigát leszedni..... Hát..... :)
  • Pepsi Twist
    ez fasza le is szedem :D
  • grebber
    Nincs lennt és ma nem is lesz lent mert melozok majd.
  • ricsa008
    már csak abban bízok hogy menni fog ezen a masinán
  • Prince23
    Neked már lenn van?
  • grebber
    Azért az elégé frankó game.Föleg a környezet rombolása terén.
  • theodor
    LOL. Azért mert tudnak tömöríteni még lehet jobb mint ez... Ottvan pl. a stranglehold a 12 gigányi hulladákjával.
  • Seth
    EPIC, no less
  • newc22
    Crackelt Demo GYEREKEK!!! :) EZ MEKKORA!!!
  • Seth
    Nincs, de mikor láttál már olyat, hogy crackelt demó??? Majd szerinted akik feltörik a teljes verziót még összeütnek neked egy demót, hogy kipróbálhasd mielőtt letöltöd a teljest, vagy mégis ezt hogy gondoltad???
  • tmisi
    De a Doom3 motor idén lesz 4 éves. :)