Turok Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát úgy néz ki hogy igen!!<#sir><#sir><#wilting>

Most 22-én jelenik meg vagy mi, van most.

Törölt felhasználó
<#eljen><#eljen>

Sgtfathi
Remélem feltörik még ma!!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Platform: PC
Release Date: Apr 1, 2008
Release Region: Europe

Remélem ez még valós....ja hogy ma van húú kiváncsi leszek!!!

<#dumcsi>

Most akkor Ápr.22 vagy mi most melyik a kamu???

Publisher: Touchstone
Release Date: Apr 22, 2008
Release Region: North America
Distribution: Retail
Release Date: Apr 24, 2008
Release Region: Australia

Európa Ápr. 1....remélem ez nem kamu....<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

grebber
"Bár néhányan nem fûztek túl sok reményt az új köntösbe öltöztetett Turok FPS-hez, a Touchstone jelentése szerint alig több mint egy hónap alatt máris sikerült túllépni az egymilliós álomhatárt, már ami az eladásokat illeti. Talán ez is közre játszott a döntésben, hogy a sikert meglovagolandó még április 22-én érkezik a dinóvadász kalandjainak PC-s verziója"

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Reméljük jõn Apr 15-én,jonak igérkezik.

Új banner de semmi más..egyelöre....

DarkSector
<#alien2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
"Vagy ne mondjanak semmit..." nekem ennyi is elég lenne....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Törölt felhasználó
Vagy ne mondjanak semmit, amíg nem tudják fixre a megjelenés idõpontját!
DarkSector
A Crysis mizéria óta szúrja a szememet ez a sok sza..kodás.
Egyszerûen hihetetlen.
Az egész értelmét veszti.
Nem is értem hogy miért írják ki a játékokat napra pontossan légiók szerint.
Inkább azt kéne, hogy "2008-ban talán ezek a játékok fognak megjelenni:"

DarkSector
Még csak alig hogy hallok a játékról, de már csúszik....
LOOOOOOOOOOOOL

DarkSector
Olvass vissza.

Lol már, neeee! 😛 :S Márciusban akkor pangás lesz, vagy mi?! Persze gondolom csak PC téren... Hihetetlen, hogy mindent csúsztatnak! Ha a május 6-ra bejelentett Mass Effect is késõbb jön ki, akkor már tényleg atomul pipa leszek!
Kori
ez hogy jön ide???

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

DarkSector
LOOOOOOOOL
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Ez az... csak így tovább.

DarkSector
Jah meg majd meglátjuk.
Nekem eddig azok fognak jönni, amik már megvannak.
Szerintem ezek a majd májusban ezek-azok jönnek...háát...még abban sem lehetünk biztossak, hogy holnap mi fog megjelenni!!!
NE ÍGY LEGYEN!
....DEEE a Stalker Clear Sky-t is most halasztották el augusztusig!!!!!!!!!

Van játék ami idõben megjelenik....IGEN....ami már a boltokban van.

Még lesz márciusban a Vegas 2, Seven Kingdoms: Conquest, Command & Conquer 3: Kane's Wrath... Kb ennyi említésre méltõ játék. Ebbõl a két elsõt ki is próbálom, aztán kész. Jön április Turokkal és Assassin's Creed-el. Aztán május Alone in the dark-al és Mass Effect-el (jeeee!)
Na akkor ezzel sem játszunk má ebbe a hónapba!!!<#sir><#sir><#sir><#wilting>

Valóban, ejnye :S Wikipedia is ezt írja: Worldwide: April 15, 2008... Annak az egy oldalnak mindig hinni szoktam. Igaz, néha ott is vannak tévesztések, de azokat hamar javítják.
Hát ja!!<#hehe>

Shep
Hát meber 😊 én csak egy hozzászólásra reagáltam, amúgy meg mit kell izgulni majd megjelenik (vagy nem).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mint látod eltolták!!! Milyen 5-6 napról beszélsz te meber....<#nezze><#nezze>

Shep
5-6 nap semmi, úgy elszalad, hogy észre sem veszed.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ja és ITT találtam!!

Háááát nézzétek már mit találtam ez nem igaz tán????

Release Date: Apr 15, 2008
Release Region: North America
Distribution: Retail[/b

Nekem is még 5-6 nap....fúú

mama2
Én már nagyon vrom😄. Itt lesz a polcomon az Assassin's Creddel együtt. Amúgy milyen a game? Jó soka dínó benne? Van T-Rex is, meg Raptor is?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

DarkSector
Háát azé nekem nem minnya lesz, mert a minnya ma lenne, de nekem 5-6 nap az nagyon sok idõ. <#szomoru1>

Most jutott eszembe, hogy ez is mindjárt jön 😊 Remélem érdemes lesz vele foglalkozni! Jónak tûnik...
Akko má csak pár nap.....<#zavart1><#hehe><#hehe>

DarkSector
Március 15.
jah warezba.

mama2
Én ios nagyon várom a gamot. Lhet tudni pontosan mikor jelenik meg? Márc. 15.-én tényleg? Mert a cdgalaxis új katallógusába úgy van, hogy márc. 28. Akkor most hogy is van??

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Ja...
Én csak a Dinosaur Hunter-rel meg a Seeds Of Evil-el játszottam.

Maxtreme
3 rész volt 😊 (legalábbis pc-re)
Igaz nagyon erõsen felejtõs kategóriába tartozott.

Index-cikk a játékról

Én már várom a gamét, az elõzõ 2 részt többször végigtoltam.
Remélem, ez is legalább az elõdök formáját hozza.

Hát tényleg az Ausztráloknál ez van....

Category: First Person Shooter
Censorship: MA15+
Publisher:
No Of Players: 1P
Release Date: 15-03-2008

Retail Price: $89.95

Our Price: $74.95

SrAta
hy all
Lehet elõbb lesz Assassin's Creed???😛😛😛😛😛
(bár ezt kétlem...)

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

grebber
PC-s megjelenésre sok oldal március 18-at ír!

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Nem lesz ebbõl semmi ebben a hónapban 😞
DarkSector
háát még kuss van egyenlõre, de ez már megszokott a pc-s megjelenéseknél.

Sgtfathi
Sztem az Austráloknál még késöbb jelenik meg mint nálunk,csak nem irták át a megjelenési listát.
De ne legyen igazam!!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

na akkor most kijött az ausztráloknál?

wapolok

DarkSector
Jo én nem azt mondom, hogy mindenkinek bejön de azért ha valaki ráérez a DMC-re akkor álltalában a legtöbb ember le sem tudja tenni a B+E-et.
Számomra egyszóval iszonyatkúl a játék.
és ezért imádom.

mondjuk ebböl az assasin's creed meg a the club tünik valamire valonak, a devil may cryt én két pálya alatt szoktam megunni...

DarkSector
A baj az "gyerekek", hogy faxán le van szarva a PC-s tábor.
Mert!!!
Legtöbb játék elõb jön ki konzolra és késõbb csak PC-re ha egyeltalán kijön!!!!!!
És már kur..ra tele van a ret....es faxom a sok kö...g paraszttal, hogy már X360-on rég kint van a ASSASSIN CREED-TUROK-DEVIL MAY CRY-THE CLUB
játékok, azt nekünk meg csak a halogatás jut.
Ku..vá...a szép, mondhatom.
Jah és ami meg kijön késõbb, az nemhogy jobb mint a korábbi konzolos, hanem ugyanolyan, vagy még szarabb bugos ló...asz.
Inkább hagynák a pi...ba és menjenek szenet lapátolni.<#falbav>