1288
-
#487 De minek???
Demo vagy nem jön vagy a full után. NEM ÉRTEM..... -
#486 Jah csak a remény hal meg utoljára.
Sajnos én a régi részeket nem tudtam végigjátszani, de talán nem baj, mert a szívem szakadt volna meg valszeg.
Ilyen trauma volt, mikor a Final Fantasy és Resident Evil játékokat áldozták fel.
Jah és talán mindenki a legjobban járna, ha inkább régi nosztalgia gépeken vagy emu-kon nyomna, mert akkor valszeg el lehetne mondani, hogy JÁTSZUNK. -
blackgamer #485 má' mé' ne? ez lenne a warez új húzó ágazata, cracked demo -
#484 Sőtt én a jobbakból 2-őt is, hogy legyen tartalékba.
Amúgy visszafelé gondolkodtam a CDproject-es cuccokon, amik még sajna sokba kerülnek, de iszonyat dizájnossak.
Valami papír tok van +-ba a DVDtokon.
És a méretei is asszem egyediek.
Monnyuk
Jericho-Gears Of War-Timeshift valszeg beruházok később ha még lesz belőle, mert ezek megérdemlik. -
#483 ...a játékpiac támogatása érdekében -
#482 mondtam én, h ne várjátok!...szutyok ez, semmi köze a régi jó turokhoz -
#481 Detto.Én is pont így vagyok ezzel. :)
Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy sok játékot eredetibe megvegyek, ritkán fordul elő és ez sajnos.Nem hobbiból warezol az ember, inkább kényszerből.
Ha lenne több fedezet rá esköszöm még az ilyen ócskákat is megvenném... -
#480 Blacksite-tól azért szebb, mert blacksite még ennél is soványabb. -
#479 Jah a késelések feldobják a játékot.
Valszeg elleszel vele egy ideig. -
#478 BlackSite. xD Ezt is ilyen BS-félének képzelem, de ha bugok nélkül van akkor már plusz pont.
Egyébként tényleg nem zavar egyáltalán még a fos grafika se, ha a játék jó.De beszélni lehet róla.
Tavaly például a RE4-et játszottam végig semmi graf patch meg minden nélkül és lám de kibasz*tt jó volt a játék, pedig csúnya kopott ronda volt.És miért tetszett?Mert voltak benne ötletek, tökéletes sztori, kiváló zene.De ebbe nem hiszem, hogy vannak ilyesmik, kizárt az idáigi kritikák alapján... -
#477 Persze azé mondom, hogy ha ő boldog, hogy 10000-12eft-ért ilyen szarokat vesz, akkor onnantól kezdve egyéni magánügye.
Én régebben vettem eredetiket, csak akkor még volt miért kiadni pénzt.
Mostanában meg azt a tetü sok lóvét a gépbe kell ölni, hogy egyeltalán elinduljon az a játék, amit megvennél.(az újakra gondolok)
De nem szeretnék vitázni, mert ez mindenkinek saját magánügye.
Havi 200e-ből valszeg én is mindent díszdobozba vennék, mert az jobban mutatna a polcon....de nem tehetem meg. -
#476 Azért szerintem legyünk elnézőek, mert ugye a baj már a motor készítésekor kezdődött, ők csak próbáltak kihozni belőle amit lehet.
Jah ÉS BUGMENTES nálam, ami nemhogy figyelemre méltó, de egyenessen csodának számít.
Legalábbis semmi eltünedező objektum meg beragadások.
És ez sokat mentet a játékon, mert különben kuka lett volna.
Lásd bugóriások Blacksite, Crysis...... -
#475 Túlzás sztárjkolni, de azért kifejthetné bővebben mit is akar na és miért és hogy gondolja a dolgot, de itt egyesek csak benyögnek dolgokat... -
#474 Mármint azt nem értem amire te is válaszoltál. -
#473 Bazzeg ezt én sem értem egyszerűen sztrájkolunk.
Istenadta jogunk. -
#472 A nagyokos azt hiszi, hogy talán eredetibe egy ilyen szar jobb lenne...jobb annyival, hogy kitépné a haját az ember, hogy megvette ilyen és ehhez hasonló szennyeket.Kurva jó. -
#471 Ezt miért mondod?Milyen logikával basszus?!Pff...szánalmas!
És még egy dolog.Közöd hozzá? -
#470 épp ma került fel az unreal 3... gyerekeeeek. 7giga okkés, de halom pálya-játékos van benne :)
és nem is akármilyen szinten, állam ejtem, és lőnek le sokszor mert csak bámulom a pályát és nem figyelek az ellenekre...
erre eeez? röhej... citromdíjat neki... (pedig vártam) -
#469 Ha nem herélt verziókat töltesz, akkor a fullos képfájlok max crack-ben különböznek. -
#468 Ugyanaz. -
#467 Parancsoljatok egy videó a játék legnagyom előnyéről, de lehet hogy az egyetlen is.
Na tessék:
DinoKiller múví (56MB) -
ricsa008 #466 üdv lenne egy kérdésem
a clone-os változat 1 dvd-je már lejött be mivel csak most éjjel tudtam elkezdeni a 2.at nem találok olyan helyet ahonnan gyorsan jön (nem seedelik) a kérdés: jó lenne a razor 2. dvdje a clone 1. dvd-jével ? -
sleepyhead #465 igen, mert warezhuszárok mint te meg se fordulnak eredeti játékok közelébe. -
#464 16.3GB pontossan!!!!!!!!!!!!!!!! -
#463 Ez FPS ember. és Unreal. -
#462 Persze, a CT még a DA-et is veri grafikailag! -
Drizzthsz #461 de. :P -
#460 Sztem is, a Splinter cell chaos theory meg egyenesen a földbe döngölné a sárgaföldig GRAFIKAILAG:DDDDD -
#459 Jól van optimailzálva? engem most ez érdeklne
-
#458 Szerintem nagyon gagyi lesz ez a játék.Még lehet letölteni se érdemes, nem hogy megvenni.12 GB vazzeg. xD
Amúgy szvsz a grafja se a legszebb, ennél a 4 éves Riddick látványba nagyobbat üt és játékélményben is biztos veri ezt a gyenge hígfost.
Igen, mostanába nem szoktak megjelenni minőségi FPS-ek, csak ilyen szánalmak... -
#457 Nekem a tetszett a game, a végén mikor sírtam hogy nem tudok továbbjutni még nem is a vége volt, onnan még simán volt 45 perc játékidő.
Kicsit sokkalom a 12 gigát így utólag, de megvagyok elégedve vele. Mivel unlockoltam a legnehezebb fokozatot neki is ugrok amig nem jön valami új játék.
Nálam 7/10. Grafika nem a legszebb, de nem unatkoztam az elég hosszúnak mondható játékidő alatt. -
#456 Van amikor müködik, bár nem írja a játék, hogy ment. -
#455 THX
De személyszerint Késsel gyilkolok, mert azért az élvezetessebb...
Nem? -
Drizzthsz #454 Megvan a gránát: shift+jobb klikk. -
#453 R -
#452 Dehogynem GoW - Jericho - Assasin - Medal Of Honor A - Timeshift...
Ezek magukért beszélnek, és egyszer sem kellett azon tűnödnöm, hogy van- kedbem játszani velül.
Régiekből:
A Lost Planet.....páldául, ami megintcsak nagyot utött nálam. -
#451 Várj azért hozzá kell tennem, hogy ez csak néhányuk izlését tükrözi.
Nem szabad azért elfelejteni, hogy a PC-s palettán még mindig jó, hiszen más játékok még meg sem jelentek. "bár ezekután talán nem is baj"
És azért bármilyen szar a dínógyilok miatt azért érdemes játszani 1-et vele. -
#450 Nekem a Razor jól ment. -
csgj #449 Magyarán szted nincs is szép játék? :) Nem értem amúgy minek kell, hogy minden ultrarealisztikus legyen. Legyen egy játék olyan szép, hogy élvezhetően lehessen játszani vele. Sztem most már nyugodtan le is lehetne állni a rohamos fejlődéssel, és csak az egyéb, fontosabb elemekre koncentrálni a játékfejlesztésnél... és akkor nem lesz olyan sok szar játék, mint amennyi most van. A Crysis egy jó kis techdemo-nak fogható fel, semmi több érdeme nincsen a grafikán kívül :P -
vgvg #448 figyusztok,akkor most melyiket szedjem le?a clone dvd-t vagy a razor-t??
köszi