1288
  • DarkSector
    Ja kb itt kezdődik a baj.
  • DarkSector
    És nem értelek...mi fax bajod van ezzel.
    Te talán iso formájában játszol vele.?
    Mert nekem 16.3GB-ot kell elfoglalnia, hogy játszani tudjak vele, az hótmindegy hogy tömörítve mekkora.
  • Rage47
  • grebber
    Fenntvan a gamecopyworld.com-on!
  • theodor
    Én azt fogom leszedni.. A razorosak úgy szarok ahogy vannak
  • Rage47
    vki tudna linkelni egy vitality cracket pls?:)
  • HoReSz1975
    erre gondoltam

de majd a vitality verzió, hátha jobb lesz
  • HoReSz1975
    már mindenhogy kiprobáltam, simán és windows xp x32 kompt. módban is el sem indul a telepítés a nyelv választás után
  • bon
    Kompatibilis módban próbáltad telepítenni?
  • Prince23
    Na ezt próbáltam én ecsetelni a grafika terén... a SCCT 2005 vs Turok 2008 terén, kösz a megerősítést...:)
  • Prince of Máté
    Lehet, hogy a grafika nem a legszebb, de sztem a helyszín, meg a környezet tökéletes egy ilyen hangulatos játékhoz!
  • HoReSz1975
    Nekem vista ultimate x64 van fent, és nem engedi felrakni, még betöltés elején kifagy, valakinek van ilyen gondja
  • Prince of Máté
    A lófaszt annyi, a lemezek tartalma 12 giga, csak 16 gigát telepít!
  • Promi #514
    Akkor irok en 1 jo velemenyt.:)
    A jatek menet, iranyithatosag egesz jo.
    Grafika 4-5 evvel ezelott egesz szuper lett volna, de ma kisse vicces (szerintem).
  • Seth
    sluppp...
  • Batmanci
    Szia, Urak!
    Tudtok valamit arról, hogy miért nincs EAX támogatás?
    Ne nálam keressétek a hibát! X-Fi Fatal1ty, márciusi Creative driver, többi cucc 7.1, stb...
    Hozzáértő ötletek jöhetnek, a hígagyúak kíméljenek (semmi sértés, akinek nem inge...).
    Köszi.
  • zotya70
    Az a legjobb hogy minden újabb game elindult csak ez nem.
  • Qwerty4
    Elég értelmetlen lett az utolsó mondat. xD
    Javítva:Ha figyelmesen olvastál volna akkor felfogtad volna azt, hogy ki se próbáltam még a játékot, csak annak alapján ítéltem meg, hogy egy jó véleményt nem láttam még róla...
  • zotya70
    Köszi!!De mind 2 crackkel ugyan azt csinálja.Szerintem más itt a problema.De azért köszi.
  • Prince23
    Bár nem hinném, h ez segítene problémádon... de a deamonos proval ne fogalkozz, mindig crackeljél...
  • Prince23
    Ha az alkoholos verzsó van fenn, krekkeld meg a razoros verzióval...
    vagy itt találsz cracket: crack

még nekem nincs még meg a gém, ma meg lesz...
  • Prince23
    Nem ártana, ha adnál némi infót a configodról...
    Látatlanba csak annyit tudok mondani vagy proci kevés neki, de inkább itt VGA gond lesz...
  • zotya70
    Szia!P4 3,2MHZ,3GRAM,Ati2600xt, és xp van.Ja és deamon tools pro van fent.Ahogy feltelepül a játék és elakarom inditani,hibaüzi jön ki.Mind 2 verzionál ezt csinálta.
  • zotya70
    Te kinek kiabálsz kis gyerek.Ha nem tudod a választ,maradj inkább csendben.Segitséget kértem,és nem azt hogy beszólj nekem.Azt hiszem azt kérdezek amit szeretnék és,ahányszor akarom.
  • Prince23
    Sztem nem kéne leordibáld! Hiszen egy máésik verziót szedett le...

Mi a konfigod, zotya70?
  • mama2
    FEJEZD MÁR BE!!!!!! Attol hogy leírod egy nap 20x, nem tudunk segíteni. Ha tudnánkm, már segítettünk volna.
  • zotya70
    Skacok!!!!!!!!Ugyanaz a hibaüzi már 2 verzionál(razor,clon)General protection fault!
    History:Addres=0x48dfa0 (filename not found) stb stb Mi lehet ez???Full ideg vagyok márAhogy elínditom ez jön ki.Pedig szerintem mindent ugy csinálok ahogy kell.A gépigény meg van.Az nem lehet gond.
  • Riddick21
    szikla a játékban full grafika mellett:
  • bon
    A Proper vitality-t próbálta már valaki?
  • Qwerty4
    Nem tudom ki a szánamas, látom te keresed a feszkót itt a fórumon mindig.
    Ha figyelmesen olvastál volna ki se próbáltam még a játékot, csak annak alapján ítéltem meg, hogy egy jó véleményt nem olvastam még róla...
  • mama2
    Na. DarkSector, és Qwerty:Mondjátok meg nektek mi nem tetszik a játékban? A Grafika? Mert ha csak az akkor....szánalmasak vagytok.
    Amúgy hol lehet megnézni, mennyi giga jött már le?
  • zotya70
    Nekem még mindig hibaüzi vanÉs nem indul.Nem értem.Most újra rakom,hátha.Eddig minden game simán indult.Ez meg!!!!!!!!!!!!!
  • Qwerty4
    Grafikát nyugodtan lehet összehasonlítani, meg játékélményt is.Miért ne?
  • theodor
    de ez nem olyan gáz pedig sztem de a vége... :D
  • theodor
    akkor ez egy fuel of war szinten lesz kb o.O
  • DarkSector
    Legyen egy HumanKiller múví (25MB) is.
    Parancsoljatok.
  • DarkSector
    De nem lehet őket egy lapon említeni. ez olyan mint a SC -t hasonlítanám a tekken 5-höz.
  • tonyr #490
    nem mondom h naon jo a game, de vasárnapi hentnek megfelel, fröcsög a vér, pumpálom az olmot, grafika sem rossz (nem crysis, nade ne is olyan mondja h ronda, akinél lowon megy csak)
    néhány negativum: full script az egész, ill az AI elég gyér
    1x érdemes végigtolni, ugyhiszem
  • Prince23
    Ez engem cseppet sem izgat! Ma 2008-at írunk, és akkor 2005 volt. Ennyi! :)
  • Qwerty4
    Jah, lehet azért szerettem én is annyira a 4. Resit, mert az első 3 részt nem sikerült kipróbálni. :)Sok minden nézőpont kérdése...
    A régebbi Turok játékkal sem sikerült még találkoznom.