Turok Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
jah 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DarkSector
Háát én is szeretném tudni, mert az megéri legalább a fáradságot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pepsi Twist
Nem vágja valaki honnan tudnám leszedni a leges legelsõ részt? azzal mennyit toltam 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Én most próbáltam ki, nekem megy. Sajnos még mindig nincs ötletem neked miért nem.
Nekem amúgy nagyon bejön a játék, grafikával semmi baj, még a 2d-s fû se szörnyû, mert legalább marha gyors az animációja, s folyamatos. De amúgy tényleg érdekes, mert van a grafikájában olyan is, ami marha jól néz ki, meg olyan is, ami bõven felejthetõ, de összességében szerintem nem rosszabb, mint UT3.

Mindenkinek elindul???Csak nekem nem??Na mindegy.Lehet a másik verzió oké.
DarkSector
Nekem csak az fáj, hogy végre egy olyan stílus jött a Turokkal, ami már rég "kihalt"....... És ezt a lehetõséget így elbasszák.
Már nem is merem elindítani a gépemen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

P4 3.2 mhz,3Gbram,Ati2600xt.Ja és xp-m van.De szerintem nem ez a gond.
Mégis honnan tudjuk? Legalább egy konfigot beírnál, vagy oprendszert, vagy valamit... Mondjuk én akkor se tudok segíteni, de aki esetleg tudna, az információk rendelkezésre állása esetén talán fog is.

Most leszedem a másik verziót.Ha az sem megy hagyom a pibe<#violent>Pedig a gépem meg van hozzá.
És mi a hiba??<#nemtudom>
mama2
"A hiba az Ön készülékében van."

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Nekem az a fajta van fent és nem müködik<#boxer>Nem értem.
12 giga<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

mama2
Kijött egy razor1911-es verzió, 12 giga, és van hozzá crack, és jó is. Én mgé szedem, úgyhogy én nem tudok nyilatkozni, de ha visszuaolvassol találsz képeket, meg ilyenek.

Sziasztok most értem haza a melóból valaki elmondaná röviden hogy mi van megjelent de nem jó, vagy mi van???

Köszi!!<#nemtudom><#nemtudom>

Sziasztok!!Volna 1 kis problemám.Leszedtem a razor1911 verziót,felraktam és crackeltem.De nem müködik😞.Ezt írja ki-
General protection fault!
History:Addres=0x48dfa0 (filename not found) stb stb És még pár hasonló sor.Miért lehet ez????Full ideg vagyok.Ha tudtuk segíteni,elöre is köszi.
Rage47
hogy bénázik a gamepaddal😄
Seth
14 pálya van (az elsõ tréninges prológuson túl)

PSN ID.: Beegabor

mama2
Menten elélvezek ez tényXDDD.

Kíváncsi vagyok rá hogy mennyi játékidõ van benne.... ezt esetleg nem tudja valaki pl aki átvitte már xboxon?
wander01
na végigtoltam az elsõ fagyásig (elmegy a rexxi), nemtom mi ebbe a tizenpár giga mert nem egy nagy durranás 😛 de érdekesnek igérkezik, tovább lehet vinni miután kifagy?

amugy max grafon 1680-ban gyönyörüen megy 😊 csak nem szép... 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Törölt felhasználó
Tud tovább üldözni, de látszanak rajta a sebbek.
Fehercsoki
Na láttam kijött mekkora a gépigénye?Nem az érdekel h mi van kiírva hanem h ténylegesen mennyire jól optimizált.

Jónak néz ki... 😊
Küldesz torrent meghívót küldök egy ftp címet! 😊
mihez 😛
valaki tudna dobni egy linket plzzz?<#zavart1><#vigyor2><#vigyor2>
Prince23
Elképzelhetõ, h lesz Turok - The Movie, és az is, h Boll fogja rendezni. Hisz ott van a Touchstone, az egy nagy hollywoodi állomgyár... bár már vmi razfilm kijött már, már csak a film hiányzik.

Prince23
Egy kis ingame, nézzétek, tény: fasza..😄

A Stalker nekem is maxon akadásmentesen futott, hála a 2 giga memómért is

a rainbow 6 vegas 2-t én tolom 1000rel de nem, hogy javulást tapasztalok hanem egy igen erõs stagnálást ami nem megy semerre az istenért se(bár ez ahogy én észrevettem joban lett optimizálva mint a 1. rész de hát....).
mama2
Szerinted(az én gépemen biztos nem, mert a S.T.A.L.K.E.R se szaggat maxon, akkor ennek se kéne😄.)

mama2
Akkor én is mondok valamit: Elélveztem a játéktól(szó szerint) és ez tény(viccelt)😄

Prince23
Én már láttatlanban megmondom neketek, h max grafon úgy fog szaggatni ez turok mint állat...

Prince23
Egyre szarabb otimalizálással, és ez megint csak tény...😄

Én sztem az az igazság, h ezek húzott nyúzott halasztott gammák és a 2004-2005 ös szintet hozzák csak mostanra voltak hajalndóak kiadni...
Prince23
2008-ra feleltem neked, és az 2005-ös, csak úgy felhoztam... mert már qrvára idegesít, h hiábba az U3 engine meg Crytek, ha egyszer csúnya a grafika stb... na jó a crytek kivétel.D
de már kezd felháborítani ez az otimamáter dolog, pl a mostani rainbow six vegas 2 se egy adonisz graf terén, a scct simán agyon üti, és ismétlem magam: ez tény😄

Remélem lesz belõle rip változat..<#email>

az lehet, de ez hogy jön ide? 😄
Prince23
A Splinter cell chaos theory 2005-ös játék még mostani játékokat is simán ALÁZ. ÉS EZ TÉNY!!!!!

2008 at írunk. Van aki már vár némi újítást vár egy ma magjelenõ gametõl és sajnos ez nem ebben a gameben található az elég egyértelmû.
BlastR
Ez a füves dolog tetszik 😄😄

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

Prince23
Optimalizálásról valaki mini-cikkezne nekünk, tudatlanoknak? hogy smint indul, stb

mama2
Kiraktam háttérnek LOLMÁXDD.

Fókameister
olvasom itt hogy van aki fikázza hát ezen én szétröhögöm magam😄 nekem képekrõl tetszik bár még nem próbáltam szerintem simán jó a grafika nemtom hova kéne ennél jobb. de ugy látom van akinek az kéne hogy legyen 3521363x 23523 a felbontás meg a fü olyan legyen hogy már le is tudja vágni meg a texturák olyan élesek legyenek hogy ölni lehessen velük ez nagyon kész😄😄

mama2
Ahh yee.... a Kedvenc dínom.Meg fog szakadni a szívem, amikor azt látom, hogy halálán van és vergõdik szegényke:'((jó azért annyira még se fog megszakadni a szívem). Amúgy itt ha egy dínót(pl: Velociraptort) lábon lövünk, akkor ugyan úgy megy tovább, vagy nem tud tovább üldözni?

Seth
Hát olyan elborult fegyverek biztos nem lesznek benne,mint ami a 3-ban volt nanorobot kilövõ. Az ellenfél elõbb kiokádta a belét,mert az a nanorobot megdolgozta belülrõl, majd szétrobbant a feje 😄

PSN ID.: Beegabor

Magiszter
Én is ma kezdtem el "megszerezni". Kiváncsi vagyok hogy ebben is lesz e olyan ökörség mint valamelyik régiben az a kocka amit eldobtál is mindenkit magába szívott a környéken... De sokat ökörködtem vele... Talán estére le is jön majd, mire hazamegyek.

Törölt felhasználó
kukucs

Nem volt egyszerû hazavágni a rohadékot 😊
Talán holnapra lecsurog 130 kbit/seccel 😊
Remélem 6600 Gtvel is el fog menni! Mert ennyi Gigát leszedni..... Hát..... 😊