Turok Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nekem amúgy nagyon bejön a játék, grafikával semmi baj, még a 2d-s fû se szörnyû, mert legalább marha gyors az animációja, s folyamatos. De amúgy tényleg érdekes, mert van a grafikájában olyan is, ami marha jól néz ki, meg olyan is, ami bõven felejthetõ, de összességében szerintem nem rosszabb, mint UT3.
Már nem is merem elindítani a gépemen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Köszi!!<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
General protection fault!
History:Addres=0x48dfa0 (filename not found) stb stb És még pár hasonló sor.Miért lehet ez????Full ideg vagyok.Ha tudtuk segíteni,elöre is köszi.
amugy max grafon 1680-ban gyönyörüen megy 😊 csak nem szép... 😄
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A Stalker nekem is maxon akadásmentesen futott, hála a 2 giga memómért is
de már kezd felháborítani ez az otimamáter dolog, pl a mostani rainbow six vegas 2 se egy adonisz graf terén, a scct simán agyon üti, és ismétlem magam: ez tény😄
PSN ID.: Beegabor
Nem volt egyszerû hazavágni a rohadékot 😊