Turok Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szar bughalmaz az egész.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nekem nem volt ilyen pedig már a végénél voltam amikor vin resetup volt:D
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
ez csak limonádé játék, ennyi. Jövõre mindenki elfelejti, vagy már lehet most...
Mi a frászért kell félkészen kiadni a hanyag portolást?!
Igaz is. Mit várok a Disneya Interactive-tól...
ja,és TUROK SUCKS!!!!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hülyeség volt ezt a szart megvenni. Totál bugos az egész.
Frissítsd az Ageia drivert.
Windows XP Service Pack 2
Intel Core 2 Duo 2.4GHz
nVidia GeForce 8600GT
1 GB RAM
Egyedül a hangkártyám rossz.. az DX8.0-ás. Lehet,hogy ezért fagy állandóan. Nincs valami patch hozzá?!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ha nincs megoldás rá, akkor valaki küldene egy olyan mentést ahol ott jár?
köszi
Magyarításnak hívják. Tényleg nem kell hozzá, nélküle is könnyû a játék.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Látom másnak is sikerült a játékban elakadni, nem csak nekem :) Mielõtt még kérdeznék, ehhez a screenshothoz nekem is lenne hozzáfûznivalóm, ugyanitt elakadtam én is, de ezt megoldottam. Tehát: kis barátunknak be kellene oda mennie, amit be is nyilaztatok, de képtelen erre, mert ügyetlen módon leesik egy sziklaszirtre, ahonnan nem tud továbbmenni. Le kell ugrani mellé, lelökdösni, letolni valahogy a szikláról, és ha már ismét olyan helyen van, hogy az útkeresés magára talál, akkor szépen szalad tovább oda, ahol lennie kellene.
Na de aztán elakadtam egy másik helyen is, aminek már nem volt türelmem kisilabizálni a nyitját: van az a barlang, ahol elõször kapunk lángszórót, és meg kell keresnünk Slade-et. Amikor aztán megtaláljuk, jön az a nagydarab vizirohadék. Na azt addig sikerült lesebeznem, amíg a csápjaival kezd el csapkodni. Utána mit kell csinálni?
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
:D

I want to be a mighty pirate ever!

Erre gondollok ha valaki tud help
Next PC upgrade: 2022
Köv problem 1 olyan helyen akadtam el amikor 1 helikopter leszûlló pályánál nem todok semmere sem továbbmenni , 1 uj arc csapodott hozzám.
Ha valaki tudja , hogy melyik részrõl beszélek és tudja a megoldást azt elõr is köszönöm , ha leírná.
Van egy kis problémám. A Razor-os verziót telepítettem, kérte az elsõ dvd-t, megadtam aztán kérte a másodikat azt is megadtam aztán kért még egyet, a disk %d-t. Fogalmam sincs mi lehet ez. Tudtok segíteni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!