Turok Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
akkor továbbjátszok de rohadt idegesítõ. Pedig kimondottan szép grafja van...

davidka003
Megoldás nincs. Rég játszottam vele de úgy emlékszek, hogy majd elmúlik.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

w77d
és megoldás nincs?? vagy majd idõvel elmúlik???

davidka003
Nyugi ez a játék hibája. Az összes ismerõsömnél ez volt és nálam is.
Szar bughalmaz az egész.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

w77d
csak ennél produkálja, és ami furcsa, hogy a játék elõrehaladtával egy bizonyos pont után.. az elõtte pályarészeken nem...

Prince of Máté
Csak ennél a játéknál produkálja? A legújabb VGA driver van fennt? Amúgy lehet, hogy VGA túlmelegedés.

w77d
az a baj, hogy sejtésem sincs mi a halál lehet... Ilyet még nem is láttam, egy rohadt gyakran bevillódzó fehér csík, van amikor megszakadozva.... Amíg ez nem oldódik meg nem megyek tovább a játékkal, pedig kezdtem már élvezni :(

SrAta
én nemtok mitmondani szerintem szarjáték volt ien egynyári...
nekem nem volt ilyen pedig már a végénél voltam amikor vin resetup volt:D

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

w77d
senki nem foglalkozik már ezzel a game-el???

w77d
No máris van egy kis problémám. Ott tartok, hogy kiértem abból a barlangból, ahová a T-rex elõl menekültem. Innentõl kezdve egy vékony fehér csík villog itt-ott a képrnyõn. Azt hittem, hogy VGA hiba, de ha visszatöltök egy elõzõ részre, ott nincs ilyen!!! Mi a fene van?? Mindíg ugyanattól a résztõl jelenik meg.....

w77d
én most vette meg a játékot. Ott tartok, hogy bementem valami geci nagy erõdbe.. Eddig tetszik, csak ez a rohadt sok katona már kezd kicsit monoton lenni....

Prince23
Lol te, a ME-et kellett volna megvedd, nem pedig ezt a trutyit xD
ez csak limonádé játék, ennyi. Jövõre mindenki elfelejti, vagy már lehet most...

Prince of Máté
Elõször letöltöd, végigviszed, és ha tetszik megveszed. Így kell csinálni, és akkor szart tuti nem veszel.

Kongy
Már megtettem. Semmi változás. Ugyanolyan kalap szar az egész... ha ezt tudom,akkor inkább a Mass Effectre költöm a zsebpénzemet.
Mi a frászért kell félkészen kiadni a hanyag portolást?!
Igaz is. Mit várok a Disneya Interactive-tól...
ja,és TUROK SUCKS!!!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

davidka003
"HÓT EREDETI A GÉM!!!"

Hülyeség volt ezt a szart megvenni. Totál bugos az egész.
Frissítsd az Ageia drivert.

Kongy
Elegem van ebbõl a szarból! Még nem is töltõdik be a gém,és máris befagy! A protection errorral! De könyörgöm! HÓT EREDETI A GÉM!!! MI A FENE A BAJA?! A rendszerem is elég jó hozzá...

Windows XP Service Pack 2
Intel Core 2 Duo 2.4GHz
nVidia GeForce 8600GT
1 GB RAM
Egyedül a hangkártyám rossz.. az DX8.0-ás. Lehet,hogy ezért fagy állandóan. Nincs valami patch hozzá?!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Crysis12: Találsz ott shotgunt,gránátvetõt,és azokkal próbáld kinyírni. Amikor már látod,hogy alig áll a lábán,akkor egy kicsit megnyugodhatsz,mert már nem sok van neki hátra. Egyszer csak összeesik,de nem hal meg magától,aztán kicsivel késõbb fel kel.Ne hagyd ezt neki. amikor fetreng menj hozzá a késsel,és akkor vége.

?<#conf><#nemtudom><#confused>
Tehát ezt is addig kell lõni amíg meg nem hal? De hogy lehet kikerülni hogy ne kapjon el hiszen az sokkal gyorsabb!
Prince of Máté
Pálya szélén vannak fegyverek és töltények.

Próbáltam a szájába küldeni robbannivalót meg a hordókat is felrobbantottam mellette lõttem mint az állat azokkal a nemtudommikkel is (2van belõle) valaki segítsen már!<#help><#wilting><#falbav><#falbav><#bdead>
Oké nem kell értem! De elakadtam a játék végén amikor jön a T-rex! Ott hogy kéne megölni? Lövöm mindennel amim csak van!
Kongy
Jah,és full eredeti a gamma.

Kongy
Igazából én már kijátszottam a turok-ot,de játszanám is újra Inhuman fokozaton,de állandóan elõjön valami Protection Error-ral,és aztán,hogy do you want to report this bug? Jelenteni akartam,de az meg csak egy hülye levél. Nincs hozzá patch?! nVidia GeForce 8600GT-m van...

nesto
heló. elakadtam azon a részen, ahol kijutok a bázisból. kitör valami vulkán, és száll a hamu a levegõbe. követni kéne a társaimat de nem mozdul az emberem. hiába mozgatom az egeret nem néz semerre, és a billentyûzetre sem reagál. lehet hogy valami bug?
ha nincs megoldás rá, akkor valaki küldene egy olyan mentést ahol ott jár?
köszi

davidka003
"magyarosítás"

Magyarításnak hívják. Tényleg nem kell hozzá, nélküle is könnyû a játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

nesto
nem is kell hozzá. a játék tulajdonképpen az a klasszikus kaszabolós játék, "fuss és ölj" stratégiával. szerintem fölösleges is hozzá a magyarosítás, amit tudni kell azt a kisvideók tudatják veled..

Ez a fej aztjelenti hogy nincs?<#wow1>
<#shakehead>

Hy a játékhoz van a magyarítás???

Phoenix007
Közben visszaolvastam, a kérdésem tárgytalan :)

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Phoenix007
Üdv!

Látom másnak is sikerült a játékban elakadni, nem csak nekem :) Mielõtt még kérdeznék, ehhez a screenshothoz nekem is lenne hozzáfûznivalóm, ugyanitt elakadtam én is, de ezt megoldottam. Tehát: kis barátunknak be kellene oda mennie, amit be is nyilaztatok, de képtelen erre, mert ügyetlen módon leesik egy sziklaszirtre, ahonnan nem tud továbbmenni. Le kell ugrani mellé, lelökdösni, letolni valahogy a szikláról, és ha már ismét olyan helyen van, hogy az útkeresés magára talál, akkor szépen szalad tovább oda, ahol lennie kellene.

Na de aztán elakadtam egy másik helyen is, aminek már nem volt türelmem kisilabizálni a nyitját: van az a barlang, ahol elõször kapunk lángszórót, és meg kell keresnünk Slade-et. Amikor aztán megtaláljuk, jön az a nagydarab vizirohadék. Na azt addig sikerült lesebeznem, amíg a csápjaival kezd el csapkodni. Utána mit kell csinálni?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

nesto
heló. elakadtam viszonylag az elején, amikor az ellenség bázisára érkezünk és bemegyünk az ajtón. a társam a jobboldali ajtón halad tovább, nekem pedig a baloldalin kéne, de minden ajtó bezárult. ???

Prince23
Patch kéne, nem hunositás:D

Hy akkor nem tudja valaki hogy van-e magyarítás hozzá vagy lessz-e???thx
:D

Evil
Odamegy a sarokba a csapattárs teis odamész mellé és jön a kövi map. Ott ahol mutat a nyil kb ott:

sparrow35
Én is itt hagytam abba pont ma, mert a végigjátszás szerint itt a bal sarokba futva be kellene indulnia a scriptnek ami a pályát lezáró animációt indítja, de mivel ez bugos, így végigjátszhatatlan lesz a game... Ötletem sincs hogy miért van ez a vicces, h én friss winnel, és driverrel jártam így... Szánalom ez a játék.

I want to be a mighty pirate ever!

Na mgé 1 x :

IMG]/forumkepek/2008_06/ScreenShot00001.jpg[/img]

IMG]/forumkepek/2008_06/ScreenShot00001.jpg[/img]

Erre gondollok ha valaki tud help

grebber
Ha jól emlékszem ott egy résznek ki kéne robbannia a sziklákból és arra lehet tovább menni.De lehet keverem mással.

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok

Köv problem 1 olyan helyen akadtam el amikor 1 helikopter leszûlló pályánál nem todok semmere sem továbbmenni , 1 uj arc csapodott hozzám.
Ha valaki tudja , hogy melyik részrõl beszélek és tudja a megoldást azt elõr is köszönöm , ha leírná.

Hy a játékhoz van magyarítás???

Amúgy itt találtok egy-két videót: jaky.blog.hu , A t-rex legyõzéséhez, kane, viziszörny legyõzésérõl is találtok videókat.
http://www.indavideo.hu/video/Turok_Down_and_Out_palya_viziszornyenek_legyozese ---> Szia, itt van egy teljes videóm a viziszörny legyõzéséhez, csak nézd meg és akkor egyértelmû lesz, hogyan kell legyõzni.
pedig azt kell lõni mindig akkor mikor pont fölötte van

sziasztok. azt a rohadt vizi szörnyet nem tudom kinyirni az istenért sem hiába lövök a gejzirekbe! tud valaki segiteni? köszi
Hello!
Van egy kis problémám. A Razor-os verziót telepítettem, kérte az elsõ dvd-t, megadtam aztán kérte a másodikat azt is megadtam aztán kért még egyet, a disk %d-t. Fogalmam sincs mi lehet ez. Tudtok segíteni?
Shep
Közben, rájöttem, megöltem. Nagyon gyenge lett ez a játék, bár nekem személy szerint egyik Turok rész sem tetszett igazán, de a többi részben legalább volt valami újítás, itt meg minden közepes volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A tetves T-rexet, a végén, hogy lehet megölni, állandóan elkap, mivel 2x olyan gyors mint én, futni egyébként nem lehet ebben a harmatgyenge játékban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!