Turok Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hát a Crysissal is ugyanez van szerintem amit Dark Sector mond 1-2 dolog szép benne de több az olyan dolog ami szarabbul van kidolgozva😞

Crysisban is csak a víz karakterek meg a fegyverek amik jól vannak megcsinálva azt annyi de azonkivül ott van a növényzet ami a mérvadó lenne meg a bodékban a cuccok amzok förmedvények.

Next PC upgrade: 2022

mama2
Ez SZÉP. Nem tudom neked mi nem szép benne.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Prince of Máté
Ez nem szép?
Ez a blur akkor jön lérte, ha highon van a text?

Prince of Máté
ja a letöltési idõ is közrejátszik, akinek lassú nete van -> vegye meg, vagy akinek nincs DL lemeze és hülye meg kell vennie 😄

DarkSector
Késõbb feldobok egy videót is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Dínókat meg én king-kongba nem próbáltam, de nem hiszem hogy egyeltalán létezik -e akár más stílus, amiben a közelharc ennyire látványos és sokoldalú lett volna.
Az Utcsó a kicsit sem összehasonlítható james bond volt.
abban a cseszettjó ps2-es játékban, ahol még egy motoros kamionos autópályás rész volt, ami hihetetlen nyomot hagyott az emlékeimben.
Valami everything or nothig, vagy mi volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Lám te ne mondanád ezt: "a méretet a warezosok miatt..."
a másfél óráddal!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

DarkSector
Jah itt hihetetlen faxa a stílus a történet, és a hangulat, de a megvalósítással vannak nagy gondok.
A többi FPS-nél meg fordítva.
Lesz valaha a kettõ ötvözése...
Persze mindkettõnek a jó felét ötvözzék, úgy gondoltam, mert a rosszak keresztezésébõl már tele a padlás.

Prince of Máté
Én pedig élvezem a dínók írtását, jobb mint a King Kongban<#vigyor3>
A méretet direkt a warezosok miatt találták ki!

Prince of Máté
Quick save nem mûködik, sõt a menüben lévõ save sem :S
Egyedül csak checkpointtal lehet menteni!
ja és igen, másfél óra alatt jött le a játék, átlag 4500 kb-vel töltött 😄

DarkSector
Jó. 1 aránylag kemény része a játéknak a dínógyilok, de kész ennyi.
Bár hogy a jó oldalát nézzük a játéknak ez a része (dínógyilok) profi munka, de ez kevés!

mama2
Hát én még nem játszottam a játékkal, nekem még jön lefele, de... na mindegy NC...

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

DarkSector
Hidd el hogy a jó meglepetések többet számítottak volna, ezért álltam úgy hozzá, hogy nem várok túl sokat (min konzol szint), de ez gáz....GÁZ

Javíts ki ha tévednék valamiben az eddigi hozzászólásaimban.
Gondolom játszottál a játékkal.
16 271 MB-os játéknál ne mondja nekem senki azt, hogy én rosszul állok a játékhoz.
Úgy vártam már a játékot, hogy ehhez képest a Crysis mizéria semmi nem volt.
De ez már röhej.........

DarkSector
Az a baj, hogy itt max akkor tudnék a sok hibán átcsuszkálni, ha ez kevessebb mint 1 DVD-n lenne.
Mert esküszöm, hogy az 1.8GB-os Prey mindentéren a föld ALÁ döngöli ezt a moslékot.
És az már nem mai játék.

Mondja meg nekem már valaki, hogy miért ekkora?????????
Helyszinek nagyok? .... Lószart, a tetriszben nagyobb szabadságot kapsz!
AI? .... Naná segg hülyék!
Grafika? .... Max ha 267 pálya lenne.
Videók? .... Playstatin -on 1996-ban már szebb volt.
Vagy esetleg többszáz fegyver és ellenség van a játékban? NEM HINNÉM.

mama2
Hát mivel már az elején úgy áltál hozzá hogy:"szar lesz, már most érzem." Jó hogy nem tetszik. Nekem ez a véleményem.

Bazzeg hogy te csak fikázni tudsz..... akkor csinálj egy jobb gamet.....
Egy dupla (2 rétegû) dvd + egy szimpla. Így is van fenn asszem a neten 2 lemezre bontva.

mama2
Meg a 12 gigás játékot, milyen dvd-n fogják árulni? Vagy hogy?😄

Ja bocsi akkor nem értem mire irtad "Na nekem is lejött... (másfél óra volt"....én azt hittem hogy ennyi alatt jött le a 12Gb...<#fejvakaras><#fejvakaras>

DarkSector
Jah. Jó sz...
Már bocs.
Az a legkissebb lehet ami 1 Mbit vagy a feltöltõ lassú.

DarkSector
BAZZEG.
Ez az év bukása már most.
Szerintem még a konzolos verzió felét sem tudja.
Bazzeg ez EGY KALAP SZAR.
A fejlesztõk meg leszophatnak szó szerint LESZOPHATNAK!!!!

Ezek a textúrák DX8-asok max, a katonák olyan hülyék hogy életemben nem láttam ilyet. a legelsõ helikopteres résznél 4-en elbújtak, és 3 embert mikor megfigyeltem miliméter pontossan úgyanúgy és ÚGYANAKKOR mozogtak.
Na és az átvezetõ videók hháát arrrol inkább nem is beszélnék.
EZ A TUROK JÁTÉK ÉS AZ UNREAL 3 ENGINE MEGSZÉGYENÍTÉSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyszerûen UNDORÍTÓ JÁTÉK

mama2
Köszi hogy figyelmeztettél. Amúgy a game MO.-n mikor fog megjelenni? Holnap?

Törölt felhasználó
Egy jótanács! Ne hagyatkozzatok a Quicksave-re, mert nekem ûgy tünik bugos a mentési rendszer.

Volt egy hely ahol egy völgybe kellett lemenni, pár ellenséget hazavágni. Még 2-3 emberke volt, nyomtam egy F5-öt. Meghaltam, visszatöltés, és emberek sehol. Ez egy dolog de a pályáról sem tudtam továbblépni.
Szenvedtem egy ideig, majd restartoltam a pályát. Megcsináltam mentés nélkül, és jött egy videó ami azelõtt nem.

És nem csak itt fordult ez elõ, máskor is.
Reggel 11 tõl töltöm eddig 3 giga!!! Akkor jó a netem? 😊
reaper4
nem baj 😊 csak maradjon is bugos 😛

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Prince of Máté
ja, olyan, hogy 2 megabites (~240kb/s) de néha begyorsul, most pls 40 megabitre.
Kicsit bugos a szolgáltató😄

Jó a neted!!<#eljen>

Törölt felhasználó
Van sztorija. Nem nagy, de van!
Törölt felhasználó
Nem vagyok mega-kocka 😊

Ma nem kell dolgoznom, így az egész napom szabad volt, rá is áldoztam a Turok-ra 😊

A játékidõ szerintem kielégítõ! Nem rohantam végig a pályákon. Inkább szépen lassan öltem, nem rohantam be sehova vadmarha módjára.

Közepes fokozaton néha rohadtul megizzasztott, nehézségben is jó.
Most valahol már nagyon a végén vagyok de piszkosul elakadtam.
van sztorija a játékna??? vagy pályát kell választani és kész?

Prince of Máté
Na nekem is lejött... (másfél óra volt 😄)
Amikor kérte a 2. CD-t kicsit meglepõdtem, mert már rég láttam az install részt 😊
A játék úgy van, hogy egy DVD9 és egy DVD5, szal kell egy DL lemeze is, de majd biztos lesz belõle 3*DVD5 verza.
Telepítés után megijedtem, hogy a fõmenüben 16:9-es a kép, de egy hosszú töltés után megörültem, mert fut teljes képernyõben is! (ma ez már luxus)
Grafika sztem szép, nem a füvet kell nézni, az arra jó h elbújjanak benne a dínók, a készítõk meg biztos nem annyira unskilledek, hogy nem tudnának egy normális növényeztet csinálni.
A dínók és a dual fegyver tetszik benne, de a gránát dobást én sem találom!
Szerintem grafikailag és játékmenetileg is jó, bár még csak 1 pályát nyomtam le.
Darksector sztem töltsd le, és ne úgy állj neki, hogy ez egy szar és akkor tetszeni fog!

Süllyedt! 😊
Gépigénye mekkora?

Prince23
Bizza😄

reaper4
irigyek vagytok 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Vazze én még mindig a letöltéssel szenvedek! Mások meg már átviszik a gamet! HyperKocka fejre utaló jelenség! 😊 Bocsi de ez kihagyhatatlan volt.... 😊
mama2
Te már végigvitted? LOMÁ. Ez kettöt jelent: Vagy megakocka vagy, vagy rohadt rövid a játékidõ.

reaper4
ebben mi a spoiler? az ,h nehéz a vége? lol

Bocs most láttom kinek<#nevetes1>
Ez kinek szólt???
Prince23
Bakker, te nagy kocka májer lehetsz😄

Felrakod a cracket, utána tökmind1, de most néztem, nálam amikor elõször tölt be pályát, akkor bõven 3(!) perc felett van a töltési idõ. Mindez 2g rammal, C2d 3.2Ghz-vel.

Törölt felhasználó
Nem készültem poént lelõnni, és ismerem a spoiler szabályt 😊
DarkSector
Jah azé ha valami poént le szeretnél lõni, azelõtt tedd SPOILER-BE.

DarkSector
Jah
Katonák-Dínok-Te FFa-ban nyomjátok majd.

Törölt felhasználó
Az agyam eldobom. At utolsó küldetés igencsak nehéz, ötödszörre futok neki, de olyan mintha esélyem se lenne.
DarkSector
Jah kikapcsolni

Daemon toolsal kell telepítés után valamit csinálni???
mama2
Ebbe vadásznak a ragadózó dinoszauruszok?

felõlem maradhatsz 😊)))))

///// Asus G751 \\\\\\\\\\