1288
-
#607 Az elején választható sok nyelv miatt. -
#606 Lószart. -
#605 Mivel Vegasban nincxs olyan hogy játékélmény.
A "megyek azt gyilok " stílus netovábbja. -
#604 Még nem késő meggyónni. -
strebacom #603 Na te zseni majd holnap megirom a véleményem.....most alszom ohh very sleep.... -
#602 Nem kéne lebutítani, ha nem erre a rakatszar unreal enginre írták volna, ami kb. 0%-ban skálázható.Video Optionsban kb. 4 menüpont, röhej. -
strebacom #601 Ne Sirrá Wazze kértem, hogy ird le hogy mi van nállad, de te le se szartad, akkor meg vegyél új gépeet oszt jó van!!!!!!!
Le vagy te szarva!! -
Martins15 #600 Áhh sokkal jobb a graf... -
#599 lebutították? figy, 3800+ X2, 1027 ddr2 533mhz, 3650hd 256mb ddr3, az egész gép kb. megvan 90e-ből? legyen 100e... és "minden" újabb csoda (lásd ut3, maxon futkorászok, 1024*768-ban, 30alá nemmegy...
ez még egy fos gép, ha megnézzük itt sg-n néhány ember aláírását. nos ezek után ne jöjjön már nekem bárki hogy azért van butítva... szebb grafikát láttunk már fele ilyen teljesítmény követelés mellett is...
[apro]a crysis nem számít mindennek :P -
zotya70 #598 Kihagytam a nyugodj bele után hogy,ha valahogy sikerül elínditani légyszives osztd meg velem.És ezután köszi!!!!!!!! -
#597 Hm? -
zotya70 #596 Jericho láttom nem vagyok egyedül.Nyugodj beleKöszi!!! -
zotya70 #595 Ugyan ez van nekem is.Nem fog elindulni.Mindent kiprobáltam már. -
#594 Jaja, átlag mindenképpen... eddig... ez meglepő, h itt aképek csúnyán mutatnak, de ha te magad/magunk játszunk, akkor sokkal szebb szebbnek tűnik, és a 2d-s nyövényzet nem is üti ki a szemünket, legalábbis nekem...
viszont a Splinter cell 2005-ös játék garfikája még mindig elveri a Turokot, ez van:D -
Sheriden #593 Nekem is pont ez a problémám. Ha leszeded a vitality verziót írd már be, hogy jó-e! Köszi! -
moralosan #592 aztakutya, a szokottnál eggyel több alkönyvtár :] -
#591 rejtélyes napod van ma látod XD -
#590 holnap én is mondoma véleményem most jön le olyan 23-23:30 körül majd holnap kiprószálom
Remélem meg ugy is érzem nm olyan rossz mint aminek sokan monják -
#589 Ja és játék strukturáját illeti: nem értem, h mégis mi foglal itt 16 gigát? Ezek örök rejtély! -
#588 Nekem is razor van, és müködik. Viszont ez a 2 D-s fű/növényzet nem is olyan gáz, mint ahogy én azt itt láttam a mások által belinkelt ill. hivatalos oldalon lévő képek alapján... Nem gáz ez.
Eléggé hangulatteremtő játéknak tünik...
Első benyomásom ez:) -
#587 Én nem lógok mindig a fórumon inkább játszok.
A Razort meg miért nukolták azt vittem végig semmi baj sem volt vele. -
#586 Ilyen hosszú?xD Pedig azt hittem hogy a hosszúsága miatt 12.5GB mert a textúrűk miatt nem lehet :D -
#585 Mert az nfo-ja azt írta hogy jobb mint a razor -
#584 Ha jobban elolvastad volna kommentemet, akkor tudhatnád a gépem valmiért bekreppált és lefagyott, azért ekkora láma nem vagyok, h telepiteni sem tudok lol -
#583 Ha működött akkor mi a ráknak raktad rá a másik crack-et?? -
#582 Ugyanaz.LOL -
#581 Pont te beszélsz aki még a telepítésnél is elakad velőmester. -
#580 Tegnap leszedtem a Razoros verziót.Feltettem kipróbáltam hogy fut,minden OK volt.Ma láttam hogy van Vitalytis crack.Leszedtem bemásoltam oda ahova kell, indítom a gamét és lám:
General protection fult!
History:Adres=0x48dfa0 (filename not found)
Address=0xa9fe66(filename..........)
Address=0x9f8734(filename........)
RegisterWaitForInputIdle()Addres=0x7c816fd7(filename..........)
Do you want to submit a bug report about this?
LOOOOOOOL!!!!!!!
Utána visszaraktam a Razoros crack-et és ugyanaz.
Most újratelepítem azt meglátjuk hogy elindul-e. -
#579 Velős vélemény.D -
#578 Nah végigvittem, és azt kell mondjam grafikát leszámítva nagyon jó volt, a játékélmény is sokkal jobb mint a Vegas-ban. -
#577 Öcsém, most meg telepiti normálisan, már a 2. dvd-t kéri... most akkor mondjátok meg mi volt ez az előbb nekem?
Bár a gépem igen érzékeny ha mobilt tartok az asztalomon, épp ismerősöm átjött és ő lettet az asztalra a mobilját a gépem mellé, már nem akartam rászólni,, lehetséges, h a mobil zavart be? vagy az hogy USA helyre állítottam be e területi beállítást? :OOOOOOOOOOOOOOO Ez örök rejtély számomra -
zotya70 #576 Alul van,alsó sor. -
#575 nem találok olyat -
#574 others-t kell választani nem? -
#573 Először az USA/canada (english területet választottam, most pedig english (sima) vagy is az United Kingdomos területi beállítást választottam... még telepít:S -
newc22 #572 NYugi Herceg menni fog az! :) -
zotya70 #571 Nekem nem ez a gond.De már párszor leírtam.De mindegy már nem izgat annyira a dolog.Ha nem indul,nem indul.De azért köszi azoknak akik probáltak segiteni. -
#570 Még nem töröltem, meggondoltam, még egy esélyt adok neki installal kapcs, de ha így lesz, akkor delete -
theodor #569 hát akkor inkább leszarom... -
#568 nem nagyon...