1288
  • DarkSector
    Az elején választható sok nyelv miatt.
  • DarkSector
    Lószart.
  • DarkSector
    Mivel Vegasban nincxs olyan hogy játékélmény.
    A "megyek azt gyilok " stílus netovábbja.
  • DarkSector
    Még nem késő meggyónni.
  • strebacom
    Na te zseni majd holnap megirom a véleményem.....most alszom ohh very sleep....
  • Shodan
    Nem kéne lebutítani, ha nem erre a rakatszar unreal enginre írták volna, ami kb. 0%-ban skálázható.Video Optionsban kb. 4 menüpont, röhej.
  • strebacom
    Ne Sirrá Wazze kértem, hogy ird le hogy mi van nállad, de te le se szartad, akkor meg vegyél új gépeet oszt jó van!!!!!!!
    Le vagy te szarva!!
  • Martins15
    Áhh sokkal jobb a graf...
  • VRSDM
    lebutították? figy, 3800+ X2, 1027 ddr2 533mhz, 3650hd 256mb ddr3, az egész gép kb. megvan 90e-ből? legyen 100e... és "minden" újabb csoda (lásd ut3, maxon futkorászok, 1024*768-ban, 30alá nemmegy...

ez még egy fos gép, ha megnézzük itt sg-n néhány ember aláírását. nos ezek után ne jöjjön már nekem bárki hogy azért van butítva... szebb grafikát láttunk már fele ilyen teljesítmény követelés mellett is...

[apro]a crysis nem számít mindennek :P
  • zotya70
    Kihagytam a nyugodj bele után hogy,ha valahogy sikerül elínditani légyszives osztd meg velem.És ezután köszi!!!!!!!!
  • Prince23
    Hm?
  • zotya70
    Jericho láttom nem vagyok egyedül.Nyugodj beleKöszi!!!
  • zotya70
    Ugyan ez van nekem is.Nem fog elindulni.Mindent kiprobáltam már.
  • Prince23
    Jaja, átlag mindenképpen... eddig... ez meglepő, h itt aképek csúnyán mutatnak, de ha te magad/magunk játszunk, akkor sokkal szebb szebbnek tűnik, és a 2d-s nyövényzet nem is üti ki a szemünket, legalábbis nekem...
    viszont a Splinter cell 2005-ös játék garfikája még mindig elveri a Turokot, ez van:D
  • Sheriden
    Nekem is pont ez a problémám. Ha leszeded a vitality verziót írd már be, hogy jó-e! Köszi!
  • moralosan
    aztakutya, a szokottnál eggyel több alkönyvtár :]
  • Rage47
    rejtélyes napod van ma látod XD
  • overlocker
    holnap én is mondoma véleményem most jön le olyan 23-23:30 körül majd holnap kiprószálom

Remélem meg ugy is érzem nm olyan rossz mint aminek sokan monják
  • Prince23
    Ja és játék strukturáját illeti: nem értem, h mégis mi foglal itt 16 gigát? Ezek örök rejtély!
  • Prince23
    Nekem is razor van, és müködik. Viszont ez a 2 D-s fű/növényzet nem is olyan gáz, mint ahogy én azt itt láttam a mások által belinkelt ill. hivatalos oldalon lévő képek alapján... Nem gáz ez.
    Eléggé hangulatteremtő játéknak tünik...
    Első benyomásom ez:)
  • CalebJoe
    Én nem lógok mindig a fórumon inkább játszok.
    A Razort meg miért nukolták azt vittem végig semmi baj sem volt vele.
  • Snexi
    Ilyen hosszú?xD Pedig azt hittem hogy a hosszúsága miatt 12.5GB mert a textúrűk miatt nem lehet :D
  • Jericho19
    Mert az nfo-ja azt írta hogy jobb mint a razor
  • Prince23
    Ha jobban elolvastad volna kommentemet, akkor tudhatnád a gépem valmiért bekreppált és lefagyott, azért ekkora láma nem vagyok, h telepiteni sem tudok lol
  • Seth
    Ha működött akkor mi a ráknak raktad rá a másik crack-et??
  • Jericho19
    Ugyanaz.LOL
  • CalebJoe
    Pont te beszélsz aki még a telepítésnél is elakad velőmester.
  • Jericho19
    Tegnap leszedtem a Razoros verziót.Feltettem kipróbáltam hogy fut,minden OK volt.Ma láttam hogy van Vitalytis crack.Leszedtem bemásoltam oda ahova kell, indítom a gamét és lám:
    General protection fult!
    History:Adres=0x48dfa0 (filename not found)
    Address=0xa9fe66(filename..........)
    Address=0x9f8734(filename........)
    RegisterWaitForInputIdle()Addres=0x7c816fd7(filename..........)

Do you want to submit a bug report about this?
    LOOOOOOOL!!!!!!!
    Utána visszaraktam a Razoros crack-et és ugyanaz.
    Most újratelepítem azt meglátjuk hogy elindul-e.
  • Prince23
    Velős vélemény.D
  • CalebJoe
    Nah végigvittem, és azt kell mondjam grafikát leszámítva nagyon jó volt, a játékélmény is sokkal jobb mint a Vegas-ban.
  • Prince23
    Öcsém, most meg telepiti normálisan, már a 2. dvd-t kéri... most akkor mondjátok meg mi volt ez az előbb nekem?
    Bár a gépem igen érzékeny ha mobilt tartok az asztalomon, épp ismerősöm átjött és ő lettet az asztalra a mobilját a gépem mellé, már nem akartam rászólni,, lehetséges, h a mobil zavart be? vagy az hogy USA helyre állítottam be e területi beállítást? :OOOOOOOOOOOOOOO Ez örök rejtély számomra
  • zotya70
    Alul van,alsó sor.
  • Prince23
    nem találok olyat
  • Rage47
    others-t kell választani nem?
  • Prince23
    Először az USA/canada (english területet választottam, most pedig english (sima) vagy is az United Kingdomos területi beállítást választottam... még telepít:S
  • newc22
    NYugi Herceg menni fog az! :)
  • zotya70
    Nekem nem ez a gond.De már párszor leírtam.De mindegy már nem izgat annyira a dolog.Ha nem indul,nem indul.De azért köszi azoknak akik probáltak segiteni.
  • Prince23
    Még nem töröltem, meggondoltam, még egy esélyt adok neki installal kapcs, de ha így lesz, akkor delete
  • theodor
    hát akkor inkább leszarom...
  • zzeN
    nem nagyon...