1288
  • strebacom
    Értem én mit akarsz te mondani...sok ilyen emberkékböl találkozó kéne valahol szevezzünk egyett wazze...és dumálunk jókat!!
  • DarkSector
    Sorry de XP alatt teszteltem még csak, mert ott gyorsabban mennek nálam a játékok, csak akkor nyomatom a Vistat, ha DX10 miatt érdemes.
    Gondolom az infocsíkomban olvastad a Vista 64-et.
    Ezért bocs minnya javítom.
  • strebacom
    Ezt nem rád értem .......nehogy magadra vedd!!!
  • strebacom
    Bocsánat mindenkitöl, de van itt egy...köcsög aki dumál ahelyett hogy olvasna vissza, bár ki a fax olvas vissza ilyenkor, megértem úgyhogy bocsánatot kérek mindenkitől....
  • DarkSector
    Jah én ettől félek mindig.
    És már tudom hogy beigazolódott a Crysis óta.

Blacksite - The Club - Assassin Creed - Hour of Victory - Vegas 2....és így folytatódik valszeg DMC4, Army of Two.......PC-re ezekután egy ideig valszeg ez lesz majd.

Kivétel Lost Planet, Gears of War és valszeg Mass Effect, amiket gondolom mesterműként emlegetnek, mint a legütőssebb portolások....
  • strebacom
    Te meg wazze kapd be már le irtam hogy segitek de annyira lusta vagy hogy elolvasd........
  • HoReSz1975
    Hi

Neked hogyan megy vista x64 alatt, nekem a telepítés betőltése elött kifagy...

• DarkSector
    Én így vagyok a Dinógyilokkal, mert nem azt állítom, hogy nem játszok vele vagy nem viszem végig, mert nem vagyok álszent, csak csalódtam benne, de egyetértek a multis része valszeg iszonyat lesz.
    Mert azt tegnap próbáltam, például a távcsöves amiről beszélsz, ez a fegyver valóban érdekes, még ráadásul kiemeli a képzeletbeli súllyát a fegyónak, mert például sokkal nehezebben tudsz mozogni a távcsövessel mint egy pisztollyal, vagy a késsel.
    Ez viszont egy apró jó pont a kivitelezésben.

Kéne hamachi szervert csinálni nem???????
  • strebacom
    Neked is igazad van de értsd már meg hogy ezt nem nekünk irták, hanem a konzolos emberkéknek....magyarul, örűljünk hogy ilyet is kapunk.....
  • alma2
    Szerintem is eleg ratyira sikeredett a jatek, amikor az elso komplexumban rohangaltam, csak az mentette meg az alt+F4-tol, hogy kozben telefonaltam, aztan picit tovabbvittem, bejottek a fára maszo dinok, a tavcsoves puska stb es egy csomo szepseget tudtam felfedezni benne, amit igen jol eltalaltak. Szoval aki addig kibirja, utana alkosson teljes velemenyt, jatszon tovabb, vagy torolje :)
  • DarkSector
    Háát ami a téma ha jókat kérdeznek, akkor azt mondom mint eddig.
    Hazudni nem fogok, és nem is hazudtam eddig sem (nem mintha mondták volna).
    Énnekem is vannak kedvenc játékaim, amikről nekem sem tetszenek amiket mondanak negatív kritikák, de sajnos be kell ismerni, ha valami nem jó még ha nem is tetszik.
  • DarkSector
    Bocs de asszittem nincs benne, mert én nyomkodtam F1-től F12-őig mindent.
    Valszeg bezavart billentyűm.
    Még elfelejtettem, hogy ha gondolod, akkor ne küszködj a gránáttal. Hanem mikor bemész a legelső OBJECTUMba, akkor vedd magadhoz a plazmaputyit, aztán az egy időzíthető gránátnak felel meg, ami ráadásul többször használható, mint amennyi gránátot fel tudsz venni.
  • strebacom
    Naaaa te mindig???

De nem baj csak jót mondj csak jót mondj.....-Köszike!!!!!!
  • Tatyla
    opcióban ott van a quick save meg load vagy nem müködik?
  • gettobuxa
    szánalmas ahogy anyatigrisként véded ezt a hányás játékot, mintha te csináltad volna vagy valami... kipróbálni meg nem kell ahhoz h tudjam h hányás, ha a képek/videók nem tetszettek, minek pazaroljak rá több időt?
    ja, hogy müxik? hát igen, egyeseknél már ez is nagy szó.. írogathatsz még, de én hanyagollak mert kurvára nem jön be az arrogáns stílusod
  • DarkSector
    Auto Save nem lenne gond, ha Quick Save is lenne a játékban...
    Gránát meg valaki szerint SHIFT+Jobb Klick, de én nem próbáltam, mert késsel meg max pisztollyal mentem ha katonák is voltak.
    De valszeg gránátot csak single Weapon üzemmódban tudsz dobni.
    Mert fegyóknál ez tunningot jelent.
  • strebacom
    Majd holnap megbeszéljük!!!
  • Tatyla
    autosave-et ki kell kapcsolni hogy ne chekpointoktol folyassa ha elhunyok?
    meg a gránátot hogy a kigyóba kell eldobni?

amugy jó kis game ez full graffon még ki is néz valahogy:)
  • strebacom
    Bekaptad, vag megkaptad!!
  • Truck Driver001
    Tükrözöd az értelmiszinted.
  • strebacom
    Ki ez a Fax?????azt se tudja hogy miröl beszélünk...a TUROK játékról Wazzeeeeeee....Vágod???
  • strebacom
    ne fürgyé le.....darkSector....1000-szer jobb nálad!!!
  • Prince23
    Lol., ez megalol, a szinkronszínészek a következők a Turok játékban:

1. Ron Perlman (Pokolfajzat)
    2. Timothy Olyphant (Hitman, a bérgyilkos)
    3. Donnie Wahlberg (Halálos hallgatás)

hát ez lool
  • DarkSector
    Nem gond már megdumáltuk.
  • strebacom
    Ki a franc vagy te??
    Ne töccsed le akkor mi van pedig te szophatod meg, nem mi, mert egy jó gameröl maradsz le hiába amit irnak, próbálni kell úgy az igazi!!Sztem tökéletesen müxik....
  • Truck Driver001
    Te beteg vagy?Fenyegeted a másikat,a semmiért?Ember te moderátor vagy egyátalán?Kételkedek..hihetetlen milyen emberek vannak...
    Btw:Saját készítésű képeket tehetnétek fel;)
  • gettobuxa
    gháá nekem elég volt megnézni a screenshotokat meg 1-2 videót h tudjam h ne szedjem le ezt a hányadékot :D
  • DarkSector
    Melyik hozzászólásomról van szó, mert ha kell megbeszéljük és kitörölheted.
  • strebacom
    Engem nem bánt semmi, te egy jó gyerek vagy, tisztellek becsüllek, csak nézzd meg hogy hová mit irsz, igy kapsz még egy esélyt én általam......

Forever Young????
  • DarkSector
    De azért kérdezem hogy mire gondolsz.
    Nem emlékszem hogy mondtam volna rád rosszat.
    A játékról mondtam véleményt meg válaszoltam a többieknek, ezt nem hinném hogy tiltaná a szabályzat.

De nem gond ha csináltam valamit amit tilt a szabályzat, akkor szólj nyugodtan és akkor sorry neked és a többieknek.

Remélem nem a negatív kritika bánt, mert én úgy érzem hogy jogos a játékkal szemben, amúgy meg a jó oldalát is elmondtam, úgyhogy nem tűnhetek elfogultnak...
  • strebacom
    Na vegyél vissza emberke vagy " OUT"......ön dönt viszik vagy vezet!!!
  • Prince of Máté
    Azért ehhez kell egy bátorság hogy az egyik legjobb motort sziddni tudd!
    Csak ennél van ilyen kevés opció a konzol miatt -.-
  • DarkSector
    Mit hagyjak abba és miért?
  • peti71
    Na végre kijött a rip 5.45 gigabyte, ez már baráti, én ezt szedem.
  • DarkSector
    Na most írok neked.
    Nem igenis nem szép.
    A közelharcokon kívül kb Halo 1 szint.
  • strebacom
    Hali vagy abba hagyod, vagy bann lesz 2 hétre.....te döntesz ....1..2..3...
  • DarkSector
    Mond ezt a Bioshock fejlesztőinek, meg mondjuk a többinek.akik valahogy több opciót tudtak varázsolni az U3 játékokba.
    Ez nem U3 baj, ez PORT.
  • strebacom
    Ne mondjad má hogy ez neked nem jó game......csak szépítesz waze!
  • DarkSector
    Nagy játékos lehetsz.
  • strebacom
    Látom nekem nem irsz, jobb is ha élni akarsz