Turok Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Arról nem is beszélve hogy sem a párbeszédeket, sem pedig az átvezetõ filmeket sem feliratozza a játék...
Innentõl kezdve marha sok értelme van a honosításnak..

Vagy ez a quicksave miatt van, hiába nyomok f5-t úgyis a pálya elejétöl kezdi!!

Müködik, köszi a mentéseket, ezzel az van ugye, hogy mostmár, nem lép magától a következö pályára, hanem nekem kell manuálisan loadolni....Köszi mindenkinek!!

Prince23
Ezt mi a tökömnek fordítsák le magyarra? csak h a menû legyen az? lol
semmi , nulla története van

DarkSector
Ja és még egy kérés Tegye valaki Banner alá, vagy valami látható helyre legyenszíves, mert szeretném multiban is tesztelni a játékot.
Úgy elég igéretesnek néz ki.
Elõre THX.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah és magyarosítás remélem minnél elõbb megjön.
Már csak azért is mert minden U3-as játékot magyarosítottak már eddig.

És ráadásul ebben megegyeznek a Gears of War-al az INT mappában lévõ fájlok.
Ami már rutint eredményezhet a munkálatokban a fordítóknak!!!

Én is le tudnám fordítaní, ha lenne mivel szerkeszteni.<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Milyen géped van?

G.I.JOE
Hát nekem ez a játék gagyisztikus kissé, de nem is baj. Legalább nem fog vissza abban hogy letöröljem.

DarkSector
Jah de azért ez a játék 2/3-a ami lenyûgözõ, de azért, mert vagy kevés a dzsungel, vagy elveszi a figyelmedet a sok harc.
A játékról ugyanúgy vegyes véleményem van.
Vannak gyenge részek, meg olyanok, amiket eddig nem gondoltam volna hogy az Unreal 3-al meg lehet csinálni.

zzeN
Na mûködik strebacom?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Milyen konfigod van???

Prince23
töröld le a pixába😄 Annyit nem ér, h 7 órát plusszba várj... gondolom a vitalytist szedted... nekem ilyen gondom nem volt... razor 4ever a többi Turok rls közt😄

mama2
De nem sikerül még kicsomagolni se. de mi benne 6 óra hossza? Nem érteem...

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Azt majd utánna ha feltelepítetted, nagyon megéri!!

mama2
Vagy esetleg egy defragot(töredezettség mentesítést) kéne csinálni?

mama2
Micsoda futott neked? Mert én itt megnéztem a folyamatokba, itt csupa olyan van hogy: felhasználónév:rendszergazda
HELYI SZOKGÁLTATÓ
SYSTEM
Ezek vannak. Meg ilyenek hogy svchost.exe,MDM.EXE,RTHDCPL.exe,rundll32.exe,exploer.exe,alg.exe,smss.exe,csrss.exe,sevices.exe, meg még pár. Mit állítsak le?

Carlos HUN
Finyás voltt nekemis valami futot a háttérben nálam az volt a gond aztán 5 perc mulva lement 15 percre

mama2
A FASZOMAT!!!!! Lejött, ki akarom csomagolni és azt jlezi ki, hogy 6 óra hosszáig(majdnem 7) fogja kicsomagolni. Detto mint a Two Worlds-nél. Mi a fasz baja lehet? Segítsetek létszives. Köszi.

zzeN
asszem F5, de nem biztos

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Legend Killer
Eszméletlen eszesek.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Oké, melyik gomb a QuickSave,mert nekem a vitalitys van de nem müxik...????<#help><#help>

Fehercsoki
Valaki itt csinált hamachit játszunk valamikor?

nem menne, mert ez csak sm3-at támogat

tonyr
ja oks csak mind2 kezemben fegyo van...
ill shift-el a fegyo spec képességét hozza elö...
gondolom akkor csak akkor tudok gránátot dobni, ha üres a kezem 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Mert a vga-m nem sm 3.0-ás és nem tom hogy az kell e hozzá vagy nem

Helló lenne 1 kérdeése a video kártyám ati radean 9600 xt az unreal 3 megy rajta és ennek is az a motorja de menne a turok???

JackSparrow88
Hy, segíteni vki mer elakadtam kicsit. Szal vmi teremben vok ahol állandóan jönnek az ellenfelek az ajtók mögül és a feladat az lenne h kirobbantani az ajtót v. vmi. Na jó de hogyan?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Prince of Máté
Azért a raptorokat nem nevezném butáknak!

mama2
shift+ jobb klik. Azt hiszem így írták itt. De az is lehet hogy bal klikk.

tonyr
amugy gránátot hogyan tudok eldobni ? 😛
komolyan nem jöttem rá... bár lehet h bele kéne nézni a controlsba 😊

tonyr
1 játék sem tökéletes, bár sok megközelitette, végig játszom a turokot is, mivel nem rossz...
amugy ezt a hibát a game ujrainditása +oldotta

Törölt felhasználó
Szerintem olyan 10 óra lehet.
Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy idõ után újra kitör a gáz, és lehet sebezni vele a halat! Nekem ott fura módon a mentés segített. Csináltam egy Save-et és mikor újrakezdtem meghalás után már nem volt ott a hal 😊 Átmentem a hídon és ennyi, megvolt az a rész.
Oké nagyon köszönöm, várom a mentést, küldjed, vagy valaki küldhet priviben, nemtom mennyi a mérete, ha nem akkor adok mailcímet!!!
Köszi!!<#worship><#worship>

mama2
Ennyi sok bug van benne?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az írásaidból ítélve azt hiszem, maradsz a Battlefield 2-nél😄.

mama2
Na látom te is kezdesz jó dolgokat mondani a játékról😊.
Helyes. Nem szabad megitélni a könyvet a borítója alapján. Nekem 12 órakkor fog lejönni, azt megmondom milyen majd😄. Már várom.
Biztos jó lesz. Szeretem a dínókat.
Kiskoromban mindig gyûjtöttem a dínó figurákat😄.

tonyr
a kutatolaborba vagy hol érdekesség történt, az 1ik ajto csak ugy a levegöben volt, amint átmentem rajta, kiestem a képböl 😞

Maxtreme
ahhh thx 😊
A gránátos megoldás után valahogy sejthettem volna 😊

zzeN
shift+fire

Maxtreme
bocsi ha már volt a kérdés, de a nyilak között hogy kell váltani? 😊
Mert ugyebár 2 féle lõszer van hozzá gondolom az 1ik robbanónyíl lehet)

LoL lesz benne lochnessi szörny? <#wow2> Nekem ez eddig új <#vigyor3>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

DarkSector
De hülye vagyok rosszul mondtam, mert háát ugye van mentésem, csak arra gondoltam hogy a következõ csápterrõl, amiben néhány dologbol kimaradnál.
Ha így jó, akkor elküldhetem.

DarkSector
Én megcsináltam elsõre.
Mentésem nincs, de nálam csak kerülgetni kellett, a támadásait és amikor odadugja a pofáját, akkor a gõzbe kell pörkölni.

Jah és tény hogy a dzsungel kidolgozottsága nem egy remekmû, de a játékban kb az 1/3 után olyan látványt tár a játékosok elé, amit más játékok eddig még nem produkáltak.
Ilyen lenyûgözõ rész ez a lochness-i szörny is...

Egyszerüen lehetetlen megcsinálni ezt a halas szart, már 2órája kinlódok vele, és állandóan meghalok....nincs valakinek mentése a következö pályától, vagy ha valaki végigjátszotta a mentéseket küldje már el nekem köszi!!

DarkSector
Jah Alpha prime télleg c kategória, meg Red Ocean, meg Code of Honor.
A HL2-ben a hangok szerintem zavaróan furák hogy így mondjam.
A Turokban meg megint újjat láttam.
Mikor elfogytak az ellenfelek, és én is elszöktem (felmásztam a létrán).
Visszanéztem, hogy vajon mit csinálhatnak, és hiszitek vagy nem de összekaptak a prédán (rajtam) hogy kinek legyek a vacsorája, és addig zúzták egymást, míg megnem halt az egyik a kettõ közül!!!
Apróság, de azért frankónak tûnik így a játékban a többi viselkedésükkel együtt.

Legend Killer
és holnap mindenki megrohamozza a játéktermeket, hátha vhol még ott van 😄... amúgy annak volt neve, netrõl letölthetõ? :S

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

JackSparrow88
A "PROPER CRACK ONLY VITALITY" nevû legújjabb crack mit javít a játékon?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Prince23
Mondasz valamit...

Legend Killer
A régi játéktermi dinós géjm az ász 😄D... persze ez is biztos jó, de gépem miatt nemtom kipróbálni egy ideig.