1288
  • kurucz22
    :) na meghalt simán a lángszorotol csak sok kellett neki.. nagyon sok, de ha még1x kikéne nyirni akkor kiprobálom a gázos izét is, köci:)
  • neptum
    van 3 olyan hülyeség amiből gáz jön elő amikor meg akar harapni és ott a feje a gáznál lángszóró a gázba és bumm na ezt jópárszor megcsinálod és kész
  • kurucz22
    na, elakadtam vmi hülye viziszörnyél.. nem akar meghalni, akárhogy fujom a lángszoroval, mit kell csinálni? plz help
  • neptum
    volt már valakinek olyan hogy betölti a mentete állásást és nem tud mozogni de még az egére sem reagál semmit de még a fegyveren se jelzi ki hogy mennyi lőszer van benne ?
  • neptum
    már túl vagyok azon a részen már a játák végénél tartok csak most egy kis kaja szünet van
  • DarkSector
    De nehéz leszedni őket.
  • neptum
    azon a liftes részen én is túl jutotam elsőre azóta még nehezebb lett a játék most a barlangba szívok a bogarak miatt de azokat se nehéz legyűrni csak sokan vannak.
  • Skyline
    Mi a rákpöcst tudtok szenvedni azon a liftes részen?:)
    2 géppisztollyal elsőre megcsináltam azt az egész részt...:)
    Egyébként nem rossz a game aki túlteszi magát a gyér tájképen és a 2d-s forgós fűcsomókon még élvezheti is,nekem sikerült..Egyébként ha 2d,ha forgás...Szerintem ha nem arra koncentrál az ember csak rohan előre nem néz ki rosszul:D
    Az is jópofa volt (bár nemtom bug volt-e:) ) hogy a T-rex tényleg nem vesz észre ha nem mozduunk...Hallottam hogy jön futottak a növényzabálók,álltam egyhelybe és eltotyogott mellettem a jóöreg jeeppusztító lakókocsikréme..:)
  • Prince23
    Én már rég töröltem a gammát:D Többek közt a mentési bug miatt is
  • grebber
    Ez a liftes rész jó 2 napja itt szopok állandoan meghalok 1 szintel az uticél előtt azt nincs lift :(
  • neptum
    megoldva
  • neptum
    kicsit elakdtam. amikor lesetem valami barlang rendszerbe a drága bogarakhoz és az a feladatom hogy keresem meg Saledet. át megyek a kő hídon ami leszakad de a túl oldalon ahova mentem ott ilyen hülye sziklák miatt nem tudok tovább menni. ott merre kéne menni ?
  • zotya70
    SehonnanCsak szeretne ilyen gépetMondjuk én is
  • Maxtreme
    Mi abban olyan atomcsúcs? :)
  • JackSparrow88
    Egyébként csak annak mondom aki még nem tudja h ha felcrackeli a properes crackkel a razoros verziót akkor már lehet quicksave-elni, anélkül h utána bugzana, legalábbis nálam műxik...
  • JackSparrow88
    anyád neoncsöves, honnan van ez a atomcsúcs géped?
  • Snexi
    thx
  • Neoncsoves
    vagyis átkapcsolod a gombbal
  • Neoncsoves
    azzal a zárt ajtóval szembe van egy ilyen feljáró... fölmész ott van nyitva egy ajtó ott lesz egy szekrény azt szétlövöd azt mehettek :)
  • Snexi
    Amikor megyünk föl egy nagy liftel a társunak de az akna teteját bezárják.Leáll a lift,mutogat egy ajtóra a nyil de az zárva van,csak néha jön ki katona.Ott mit kell és hogyan? ::)
  • Maxtreme
    Tegnap meglestem nálam mennyi az annyi :Ö
    Első indításnál pontosan 59 sec alatt tölti be a játékállást.
    A halál utáni visszatöltés pedig ~ 19 sec-et vesz igénybe.
    Szal nem tudom nálatok mi van :)

Egyébkét tegnap végeztem vele.
    Nekem tetszett... 1-2 résztől eltekintve :D
  • grebber
    Nekem is nagyon sokt tölti be a mentéseket ez akkor idegesítő amikor 10 percen belül meghalssz többször is na ott ki is lépek a gennybe fog várni a f...om.
  • LoCk
    Köszi.
  • DarkSector
    Valójában 16.3, csak kell az alapnak, mert úgy veszi standard-be, hogy a c-re tezsed, ahol játék futtatása esetén nem árt minimum 1-1.5 gb hely. ezért.
  • Csavez
    hi!
    Probálta már valaki coop-ban?
    megy hamachival?
  • Prince23
    Razor1911
  • LoCk
    Melyik verzió,ami jól működik?
    Nem szeretnék fölöslegesen letölteni ekkora mennyiségü adatot.

Thx,
  • Prince23
    lol, az sok, szétcseszed a gépedet
  • Tatyla
    az se oldja meg a problémát elhiheted én betegesen 2 naponta defragolok
  • theodor
    ettől turokgyulladást kaptam oylan egyhangú:S
  • tonyr #857
    naja meglehet...
  • Maxtreme
    Vagy tán nem ártana némi defrag 1-2 embernél..
  • tonyr #855
    nekem cska a legelsö betöltés tart kb 1-2 percig, amikor a menüben a continue-ra megyek utánna már kb 15 mp a mentett állás betöltése...
    talán azért, mivel 5gb a virtual memom? :P
  • Maxtreme
    Megnyugtatlak benneteket 3-al is töltöget.. :)
  • Martins15
    Nah jah nekem is ilyen arányban szokott tölteni 2Gb rammal... :/.Ezért (is) fogok mégegyet venni
  • Snexi
    2Gb rammal is tölt nekem ilyen 2 perceket...mire visszatölti a checkpointot az is több mint fél perc...
  • Legend Killer
    lol, 18...
  • strebacom
    Minimum System Requirements
    Processor: Pentium 4 @ 2.4 GHz or Equivalent
    Memory: 1 GB
    Hard Drive: 18 GB Free
    Video Memory: 128 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon x1300)
    Sound Card: DirectX Compatible
    DirectX: 9.0c
    Keyboard & Mouse
    DVD Rom Drive (8X)
  • Kongy
    MIN. GÉPIGÉNYT tudjátok?
  • Tatyla
    auto save on? akkor ne csodálkozz