1288
-
#887 :) na meghalt simán a lángszorotol csak sok kellett neki.. nagyon sok, de ha még1x kikéne nyirni akkor kiprobálom a gázos izét is, köci:) -
neptum #886 van 3 olyan hülyeség amiből gáz jön elő amikor meg akar harapni és ott a feje a gáznál lángszóró a gázba és bumm na ezt jópárszor megcsinálod és kész -
#885 na, elakadtam vmi hülye viziszörnyél.. nem akar meghalni, akárhogy fujom a lángszoroval, mit kell csinálni? plz help -
neptum #884 volt már valakinek olyan hogy betölti a mentete állásást és nem tud mozogni de még az egére sem reagál semmit de még a fegyveren se jelzi ki hogy mennyi lőszer van benne ? -
neptum #883 már túl vagyok azon a részen már a játák végénél tartok csak most egy kis kaja szünet van -
#882 De nehéz leszedni őket. -
neptum #881 azon a liftes részen én is túl jutotam elsőre azóta még nehezebb lett a játék most a barlangba szívok a bogarak miatt de azokat se nehéz legyűrni csak sokan vannak. -
Skyline #880 Mi a rákpöcst tudtok szenvedni azon a liftes részen?:)
2 géppisztollyal elsőre megcsináltam azt az egész részt...:)
Egyébként nem rossz a game aki túlteszi magát a gyér tájképen és a 2d-s forgós fűcsomókon még élvezheti is,nekem sikerült..Egyébként ha 2d,ha forgás...Szerintem ha nem arra koncentrál az ember csak rohan előre nem néz ki rosszul:D
Az is jópofa volt (bár nemtom bug volt-e:) ) hogy a T-rex tényleg nem vesz észre ha nem mozduunk...Hallottam hogy jön futottak a növényzabálók,álltam egyhelybe és eltotyogott mellettem a jóöreg jeeppusztító lakókocsikréme..:) -
#879 Én már rég töröltem a gammát:D Többek közt a mentési bug miatt is -
#878 Ez a liftes rész jó 2 napja itt szopok állandoan meghalok 1 szintel az uticél előtt azt nincs lift :( -
neptum #877 megoldva -
neptum #876 kicsit elakdtam. amikor lesetem valami barlang rendszerbe a drága bogarakhoz és az a feladatom hogy keresem meg Saledet. át megyek a kő hídon ami leszakad de a túl oldalon ahova mentem ott ilyen hülye sziklák miatt nem tudok tovább menni. ott merre kéne menni ? -
zotya70 #875 SehonnanCsak szeretne ilyen gépetMondjuk én is -
#874 Mi abban olyan atomcsúcs? :) -
#873 Egyébként csak annak mondom aki még nem tudja h ha felcrackeli a properes crackkel a razoros verziót akkor már lehet quicksave-elni, anélkül h utána bugzana, legalábbis nálam műxik... -
#872 anyád neoncsöves, honnan van ez a atomcsúcs géped? -
#871 thx -
Neoncsoves #870 vagyis átkapcsolod a gombbal -
Neoncsoves #869 azzal a zárt ajtóval szembe van egy ilyen feljáró... fölmész ott van nyitva egy ajtó ott lesz egy szekrény azt szétlövöd azt mehettek :) -
#868 Amikor megyünk föl egy nagy liftel a társunak de az akna teteját bezárják.Leáll a lift,mutogat egy ajtóra a nyil de az zárva van,csak néha jön ki katona.Ott mit kell és hogyan? ::) -
#867 Tegnap meglestem nálam mennyi az annyi :Ö
Első indításnál pontosan 59 sec alatt tölti be a játékállást.
A halál utáni visszatöltés pedig ~ 19 sec-et vesz igénybe.
Szal nem tudom nálatok mi van :)
Egyébkét tegnap végeztem vele.
Nekem tetszett... 1-2 résztől eltekintve :D -
#866 Nekem is nagyon sokt tölti be a mentéseket ez akkor idegesítő amikor 10 percen belül meghalssz többször is na ott ki is lépek a gennybe fog várni a f...om. -
#865 Köszi. -
#864 Valójában 16.3, csak kell az alapnak, mert úgy veszi standard-be, hogy a c-re tezsed, ahol játék futtatása esetén nem árt minimum 1-1.5 gb hely. ezért. -
Csavez #863 hi!
Probálta már valaki coop-ban?
megy hamachival?
-
#862 Razor1911 -
#861 Melyik verzió,ami jól működik?
Nem szeretnék fölöslegesen letölteni ekkora mennyiségü adatot.
Thx, -
#860 lol, az sok, szétcseszed a gépedet -
#859 az se oldja meg a problémát elhiheted én betegesen 2 naponta defragolok -
theodor #858 ettől turokgyulladást kaptam oylan egyhangú:S -
#857 naja meglehet... -
#856 Vagy tán nem ártana némi defrag 1-2 embernél.. -
#855 nekem cska a legelsö betöltés tart kb 1-2 percig, amikor a menüben a continue-ra megyek utánna már kb 15 mp a mentett állás betöltése...
talán azért, mivel 5gb a virtual memom? :P -
#854 Megnyugtatlak benneteket 3-al is töltöget.. :) -
Martins15 #853 Nah jah nekem is ilyen arányban szokott tölteni 2Gb rammal... :/.Ezért (is) fogok mégegyet venni -
#852 2Gb rammal is tölt nekem ilyen 2 perceket...mire visszatölti a checkpointot az is több mint fél perc... -
#851 lol, 18... -
strebacom #850 Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 2.4 GHz or Equivalent
Memory: 1 GB
Hard Drive: 18 GB Free
Video Memory: 128 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon x1300)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive (8X) -
#849 MIN. GÉPIGÉNYT tudjátok? -
#848 auto save on? akkor ne csodálkozz