Turok Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innentõl kezdve marha sok értelme van a honosításnak..
semmi , nulla története van
Úgy elég igéretesnek néz ki.
Elõre THX.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Már csak azért is mert minden U3-as játékot magyarosítottak már eddig.
És ráadásul ebben megegyeznek a Gears of War-al az INT mappában lévõ fájlok.
Ami már rutint eredményezhet a munkálatokban a fordítóknak!!!
Én is le tudnám fordítaní, ha lenne mivel szerkeszteni.<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A játékról ugyanúgy vegyes véleményem van.
Vannak gyenge részek, meg olyanok, amiket eddig nem gondoltam volna hogy az Unreal 3-al meg lehet csinálni.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
HELYI SZOKGÁLTATÓ
SYSTEM
Ezek vannak. Meg ilyenek hogy svchost.exe,MDM.EXE,RTHDCPL.exe,rundll32.exe,exploer.exe,alg.exe,smss.exe,csrss.exe,sevices.exe, meg még pár. Mit állítsak le?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ill shift-el a fegyo spec képességét hozza elö...
gondolom akkor csak akkor tudok gránátot dobni, ha üres a kezem 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
komolyan nem jöttem rá... bár lehet h bele kéne nézni a controlsba 😊
amugy ezt a hibát a game ujrainditása +oldotta
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Helyes. Nem szabad megitélni a könyvet a borítója alapján. Nekem 12 órakkor fog lejönni, azt megmondom milyen majd😄. Már várom.
Biztos jó lesz. Szeretem a dínókat.
Kiskoromban mindig gyûjtöttem a dínó figurákat😄.
Mert ugyebár 2 féle lõszer van hozzá gondolom az 1ik robbanónyíl lehet)
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Ha így jó, akkor elküldhetem.
Mentésem nincs, de nálam csak kerülgetni kellett, a támadásait és amikor odadugja a pofáját, akkor a gõzbe kell pörkölni.
Jah és tény hogy a dzsungel kidolgozottsága nem egy remekmû, de a játékban kb az 1/3 után olyan látványt tár a játékosok elé, amit más játékok eddig még nem produkáltak.
Ilyen lenyûgözõ rész ez a lochness-i szörny is...
A HL2-ben a hangok szerintem zavaróan furák hogy így mondjam.
A Turokban meg megint újjat láttam.
Mikor elfogytak az ellenfelek, és én is elszöktem (felmásztam a létrán).
Visszanéztem, hogy vajon mit csinálhatnak, és hiszitek vagy nem de összekaptak a prédán (rajtam) hogy kinek legyek a vacsorája, és addig zúzták egymást, míg megnem halt az egyik a kettõ közül!!!
Apróság, de azért frankónak tûnik így a játékban a többi viselkedésükkel együtt.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB