Casual & Indie játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy ha jól emlékszem reflexive anno még a Ricochet -el futott be annó mint saját game ugye?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hát ez elég szomorú, tényleg õk voltak az egyik legjobbak a casual gamek világában 😞 (és nem, nem csak azért mert könnyen törhetõek voltak a játékaik 😄)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dzsini
Még 2008-ban felvásárolta õket az amazon.com, és mivel õk is foglalkoznak játékforgalmazással, így a Reflexive Entertainment forgalmazási ágát leépítették, mostantól csak a fejlesztéssel foglalkoznak - így hamarabb lesz Big Kahuna Reef 3, Airport Mania 2 meg ilyesmik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
hónapok óta írják, hogy június 30-al megszûntetik a játékok forgalmazását.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
karbantartás

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a reflexive.com al mi történt?
Aquir
király, 3D-s löveglerakós!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Narxis
Ez fasza játék, kár, hogy co-op-ban nem nagyon találni embert...

DJ RX7
Na errõl nem is hallottam..köszi😊
PS1-es Kula world-öt juttatja eszembe😊
Narxis
Ja igen, játszottam már ilyen játékkal még nagyon régen egy nokia telón, annyi különbség volt, hogy ott egy majommal kellett menni. 😄

Narxis
lol, érdekes. Szerintem nem rossz, így videó alapján.

Én most ezt vettem meg, rajta volt a kívánságlistámon Steamen és egybõl lecsaptam rá amikor feloldották, 6 óra körül.. 😄

Link

Szép, kellemes zene, nem túl nehéz de nem is könnyû, szóval eddig tetszik bár egyre nehezebb. 😊

Aquir
papír-Jani kalandjai😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hát..ezt inkább érdekesnek mondanám..de lehet valakit megfog😊

a játék

a videó
Aquir
nice

http://www.pixelprospector.com/

Úgy néz ki,ez ilyen független játékok fejlesztõi blog vagy gyûjtõ
hát párszor neki kell futni némelyik pályának😊
zsolesz92
Na ezt ha komolyan csinálod akkor biztos hogy komoly logikádnak kell lennie 😮

Megint hoztam egy kis ariságot😊

a videó

a játék
Narxis
Jaja, azt is megvettem pár hete, nagyon jó multis játék és mindig találni szervert ahol játszanak. 😊

Zomil
Most akcios az Altitude nevü oldalnézetes repülös játék steam-en, ingyenhétvége van szoval érdemes kiprobálni, sztem nagyon jó játék 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

És még mindig nem tanultam meg, hogy nem lehet szerkeszteni hozzászólást, és nem ártana elolvasni még egyszer mielõtt elküldöm...
Nem találtam a játékot a fórumon, úgyhogy beírom ide: Desktop Dungeons http://www.qcfdesign.com/?cat=20
Egyszerû, de sokszor végigjátszható "logikai" játék, csomó unlock-olható fajjal, kaszttal, egyre jobb megszerezhetõ item-mel és pénzzel. A lényege, hogy miután kiválasztottad a dungeont és a karaktered faját és kasztját spawn-olsz egy felfedezetlen dungeon-ben, ahol mindenfelé tárgyak és szörnyek vannak. A lényeg, hogy minden felfedezett négyzettel regenerálsz vissza manát és hp-t (de a szörnyek is!) és így végigügyeskedve kell fejfejlõdni ameddig tudsz és megölni a bosst. 5-10 percnél nem több egy ilyen dungeon, de jó pár órát el lehet vele tölteni, ahhoz, hogy minden kasztot és fajt megszerez.
Ja és itt a wiki oldala is, ami hasznos lehet az oltárok leírása miatt, ahol különbözõ isteneknek ajánlhatjuk fel szolgálatainkat és kapunk tõlük bónuszokat/büntetéseket: http://www.qcfdesign.com/wiki/DesktopDungeons/index.php?title=Main_Page
Aquir
akkor hajrá😊

Narxis
Nem jó a végigjátszás akkor megunom hamar.. :S de azé kösz, ha késõbb elakadok és nem jövök rá sehogy se akkor meglesem, néztem gamespoton interjút a fejlesztõkkel és ott a beszélgetés alatt mutogattak késõbbi pályákat is, játék közepe és vége fele, hát azok már nagyon durvának tûntek... 😄

Toki Tori az hasonló logikai/puzzle csak az nem ilyen beteg humorú(pozitív értelemben) hanem inkább aranyos, de ugyanúgy szórakoztató. Abban már csak pár pálya van hátra nekem, de hardon is megnézem majd illetve vannak ott is bónusz pályák, olyanokat is betettek amiket rajongók készítettek, elég népszerû játék szvsz.

Desiderata
Toki Tori? hm, ez jónak tûnik 😊 kipróbálom
Desiderata
youtube-on van végigjátszás ha elakadsz, persze ez a játék akkor izgalmas ha magad jössz rá a trükkökre
Narxis
Jaja, 5 eurót nem sajnáltam érte, pedig alapvetõen nem szeretem a puzzle/logikai játékokat, de erre nagyon rákattantam, sõt vasárnap még Toki Toriztam.. 😄

Narxis
Rá kell ugrani lent arra a kis platformra és megjelennek rövid idõre a piték, ezeket kell a rövid idõ alatt összeszedni, segítségül 2 klónt lehet használni amiket úgymond be lehet tanítani, pl. mászkáljanak, ugráljanak stb.

Kb. 60 pálya van + bónusz pályák, ez ahol én vagyok a 2. fejezet közepe. Tehát még nagyjából az eleje.. 😊

Desiderata
jó játék tényleg, hangulata is van, zene is oké, de engem olyan szinten lefárasztott...
Narxis
Ah, már rá is jöttem, lent mozognia kell a klónnak. ^^

Aquir
mi a lényeg?

Narxis
Elakadtam skacok. :S 2 klónt használhatok, de valahogy kifutok az idõbõl mindig, szerintem az egyiket el kell ütni felülrõl, aztán lent meg végigszaladni... vagy van valami jobb ötlet? 😄

Aquir
talánmajd😊

Narxis
Akkor játszatok vele. :p 😊

Aquir
igen errõl volt szó 😊

Narxis

Aquir
érdekes :p 😊

Narxis
Ezt vegyétek meg aztán gyertek multizni, jó poén együtt... :p

Aquir
yay

Desiderata
ez jónak tûnik <#eljen>
Újabb tündérség😊

a videó

a játék
Aquir
ez nem lehet rossz! 😊

Aquir
abban bírtam a teljes játék versenyidõre játszását, elég durva 30 percen túl mindent csontra betanulni 😊

Rage47
szuper game! aki bírta a braidet, ezt imádni fogja😄
zsakosfrodo2
már várom egy ideje. <#eljen>

ZsZso
Nemsokára jön ...

The Whispered World

(demó már tölthetõ)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Aquir
nem néz ki rosszul 😊

Egy újabb kincs,mai megjelenés,ha egyik fórumban nem említi senki,talán nem is keresek rá..fogyasszátok egészséggel😊)

The Misadventures Of P.B. Winterbottom

A játék

Az ízelítõ
DJ RX7

:3